athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
mpa?και πρωινος εδω μεσα;ποτε δουλευεις;Ετσουξε λιγο συριζοσκυλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετσουξε λιγο συριζοσκυλο
mpa?και πρωινος εδω μεσα;ποτε δουλευεις;Ετσουξε λιγο συριζοσκυλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετσουξε λιγο συριζοσκυλο
Μην τον μελετας τον μαλακα,τετοια θελει, να μπει μετα και να λεει με ψαχνανε δεν μπορουν χωρις εμενα κτλ
Καταδικασε τον στη κολαση της ληθης
Ουτε τα κουνουπια σε αντεχουνε μπινεΔεν περναει κουνουπι , ολα υπολογισμενα
Ολοι ειμαστε ΠασοκΜαλάκας η σημαία της Δεξιας εδω μεσα ;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΤΥΠΕ ΜΟΥ ;;;;;;;;;;;;;
Ο Αλεξ ηταν ΝΔ οταν ολοι σας εδω μεσα εισασταν Πασοκ , παλιοτραβελοι δεξιοι !!
Γνησιος αυθεντικός δεξιος , με το πουλοβερ ριγμένο στους ωμους και τα Σεμπαγκο με λευκο τσίνος παντελονι
θα με στηριξεις ρε μουνοπανο στο μανιφεστο μου;Ολοι ειμαστε Πασοκ
Εαν αποσυνθεσεις την Ελλαδα στο τελος θα δεις να σου απομενουν ενας πρασινος ηλιος ενα ζιβαγκο και μια φωτογραφια της Δημητρας. Που σημαινει με αλλα τοσα την ξαναφτιαχνεις...
Αν ζω μεχρι να το βγαλεις ,με ολη μου την ψυχη...θα με στηριξεις ρε μουνοπανο στο μανιφεστο μου;
Με τα αμοιβαδοειδη; Ηρωας, ΗΡΩΑΣπροσπαθω,ΠΡΟΣΠΑΘΩ κανω γονιμο διαλογο
Περιμένεις να μπει ο Σεπτέμβρης να γυρίσει και ο μεγάλος απολογητής;οχι ακομα ειπα σε ΛΙΓΕΣ μερες...
θελω και Αλεξουκο ναιΠεριμένεις να μπει ο Σεπτέμβρης να γυρίσει και ο μεγάλος απολογητής;
Δικαιολογεισαι γιατι εισαι πολυ νεος εδω μεσα για να δεις τι κανουν κατι φυντανια σαν του λογου σου.Καριολακι….
Ετσι θα σας παμε.Πιπα κωλο!Θα ξεψαχνίζετε τα μνμ μελών για να δώσετε ραπόρτο στ αφεντικα σας.
Και μονο που το σκέφτηκες,μονο που το εκανες,εισαι μεγαλος γκιοζης.
Δλδ τι φαση;Κοιτας ενα ενα τα μελη ποσα μνμ εχουν και επειτα που τα χουν (σε ποια νηματα) ωστε να τους την πεις;
Εμεις οι τιμιοι δεξιοι βιοπαλαιστες εχουμε μαθει να τα προλαβαινουμε, να τα ζουμε ΟΛΑ.mpa?και πρωινος εδω μεσα;ποτε δουλευεις;
Μια χαρα του καθεται του αυτιστικου ολοι αυτοι οι υπανθρωποι να κυνηγανε τους λαθρο που μπαινουν στη χωρα για τη καψουν γιατι ειναι ξενοι πρακτορες.....Στον εβρο απολαμβανουν τη δευτερη φορα κούλης με και μεγαλη εισβολη λαθρο.
Ειναι θεμα χρονου να ξεσηκωθουν . Ξεκινησαν ήδη. Και μετα του κουλη θα του φταιει ο κασιδιαρης οι ναζι και οι φασίστες .
Δεν κανουν καμια δημοσκοπηση για θεματα ασφαλειας στον εβρο στο καρατσι της αθηνας στις περιοχες των ερπετορομά κλπ
Καριολακι….
Ετσι θα σας παμε.Πιπα κωλο!Θα ξεψαχνίζετε τα μνμ μελών για να δώσετε ραπόρτο στ αφεντικα σας.
Και μονο που το σκέφτηκες,μονο που το εκανες,εισαι μεγαλος γκιοζης.
Δλδ τι φαση;Κοιτας ενα ενα τα μελη ποσα μνμ εχουν και επειτα που τα χουν (σε ποια νηματα) ωστε να τους την πεις;
Εεε??Τύπε @riding έχεις 809 μηνύματα, τα 800 περίπου για πολιτικά (όλο αισχρές μαλακίες), εκ των οποίων σχεδόν όλα στο μητσοτάκη...
Τι φάση?
Ερωτευμένος σφόδρα ή μεροκάματο?
αν εγραφε κατω στη γωνια με ωραια ευαναγνωστα γραμματα το λογοτυπο της durex ,θα ηταν η τελεια διαφημιση μακραν!
αμην,για δωδεκατη μερα καιει η φωτια στον εβρο ,η μεγαλυτερη πλεον δασικη πυρκαγια της ευρωπης σε εκταση καμμενων.......απο ρεκορ σε ρεκορ μας πανε!ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
Με ενα pass και αν περάσουν 10 μερες θα τα εχουν ξεχάσει όλααμην,για δωδεκατη μερα καιει η φωτια στον εβρο ,η μεγαλυτερη πλεον δασικη πυρκαγια της ευρωπης σε εκταση καμμενων.......απο ρεκορ σε ρεκορ μας πανε!
αμην,για δωδεκατη μερα καιει η φωτια στον εβρο ,η μεγαλυτερη πλεον δασικη πυρκαγια της ευρωπης σε εκταση καμμενων.......απο ρεκορ σε ρεκορ μας πανε!