Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.257
- Πόντοι
- 12.756
Το φαντάστικα ...Περαστικος ειμαι, δεν θα κατσω
Το φαντάστικα ...Περαστικος ειμαι, δεν θα κατσω
Δεν σε σηκώνει το κλίμα. Καλά θα κάνειςΠεραστικος ειμαι, δεν θα κατσω
Eιπε ο Νιπλης οτι θα επιστρεψει νωριτερα απο το προγραμματισμενο ο Αρης στον σταθμο.Επιτελους να ακουσουμε και μια αντικειμενικη αποψηΣτον Σκάι πάλι πλυντήριο. Το Μάτι θυμήθηκαν. Την Ηλεία κουβέντα. Το που και τι έγινε με τους ανθρώπους στην Εύβοια κουβέντα. Τι θα γίνει τώρα πάλι κουβέντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν σε σηκώνει το κλίμα. Καλά θα κάνεις
Βγήκαν οι αταίριαστοι. Ο Κούτρας είναι κάπως ο οκ. Το βόδι ο άλλος είναι γλίτσας εντελώςEιπε ο Νιπλης οτι θα επιστρεψει νωριτερα απο το προγραμματισμενο ο Αρης στον σταθμο.Επιτελους να ακουσουμε και μια αντικειμενικη αποψη
Δεν νομιζω οτι μιλαμε για τον ιδιο,αυτος που λεω εγω ειναι ενα διαμαντι της δημοσιογραφιαςΒγήκαν οι αταίριαστοι. Ο Κούτρας είναι κάπως ο οκ. Το βόδι ο άλλος είναι γλίτσας εντελώς
Με τρελαίνει η χρήση του ρήματος "διαχειριστηκαμε"Οχι,καλα ακουσα!
Φρέσκες σημερινές δηλωσεις Μπιλ Κικιλ:
04:27 εξηγεί πως πηγε η φαση στο Μάουι και συνεχίζει πως κ ο Καναδάς γαμηθηκε.
Βεβαια το Μάουι ξεκινησε με τυφώνα,κατι συνηθες γιαωτην περιοχη και συγκρίνει Ελλαδα με Καναδά ο οποιος ως έκταση ειναι 2.5 φορες μεγαλύτερος απ την Ευρωπη!
Φατον
Και αντικειμενικότατος.Δεν νομιζω οτι μιλαμε για τον ιδιο,αυτος που λεω εγω ειναι ενα διαμαντι της δημοσιογραφιας
Βοήθησε λίγο. Σχετικά με το 3ο σε ποιους αναφερεσε? Στους πολιτικούς η στους ψηφοφόρους?Τελικά τι φταίει, η κλιματική αλλαγή ή ότι είμαστε σε πόλεμο?? Ή ότι οι πουτανες οι μάνες τους δεν τους κατάπιαν?!
Έμεινε στο ότι δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές μόνο μετανάστες με δική τους ευθύνηΜε τις κηλιδωσεις τελικά τι συμβαίνει ρε πουστη μου....είπε τίποτα ο υπουργός?
ενα ειναι το συνθημα , και να δεις θα παιξει στα κανάλια και στα παραθυρα με τις συζητησεις πολυΜε τις κηλιδωσεις τελικά τι συμβαίνει ρε πουστη μου....είπε τίποτα ο υπουργός?
Περιμένει το pass για να μπειενα ειναι το συνθημα , και να δεις θα παιξει στα κανάλια και στα παραθυρα με τις συζητησεις πολυ
και το ακουτε πρωτοι εδω στο μπου,κομ
-Το θετικο ειναι οτι μετριομαστε το πρωι και ειμαστε οσοι ειμασταν το βραδυ !!!
Νταιμα μπες βρε πουστη να μου πεις ενα μπραβο, τόση στήριξη σου εχω ριξει
πωπω κλάψα και πρήξιμο αρχιδιών μέρα νύχτα για τον μητσοτάκη....ρε μήπως είσαι γυναίκα ανύπαντρη αγάμητη? δεν δικαιολογείται αλλιώς τέτοιο ζάλισμα αρχιδιών.Έχει προσλάβει μπάτσους για 150 χρόνια που βγάζουν σέλφι με ποτιστήρια στις φωτιές,
τους δήθεν εμπρηστές τους κυνηγάνε να τους συλλάβουν ημίτρελοι φασίστες,
παπάδες διαβάζουν ξόρκια ενώ στις φωτιές επιχειρούν Ρουμάνοι.
Το μεγαλύτερο κωλοχανείο από καταβολής κόσμου.
Πες τα ρε τυπε επιτελους…Ολους τους φταιει ο Μητσοκουλης!πωπω κλάψα και πρήξιμο αρχιδιών μέρα νύχτα για τον μητσοτάκη....ρε μήπως είσαι γυναίκα ανύπαντρη αγάμητη? δεν δικαιολογείται αλλιώς τέτοιο ζάλισμα αρχιδιών.
Απ οτι μαθαμε η Μαρε.. με τις οφ σορ ηταν @γαμητη 8 χρονια και του την μπεκωναν αλλοι.. Δηλαδη το ετερον ημισυ του περιεργου τυπουπωπω κλάψα και πρήξιμο αρχιδιών μέρα νύχτα για τον τάκη....ρε μήπως είσαι γυναίκα ανύπαντρη αγάμητη? δεν δικαιολογείται αλλιώς τέτοιο ζάλισμα αρχιδιών.