Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.596
- Πόντοι
- 8.346
Περιμένει έξω απο κανα συσσίτιοΡε παιδιά που είναι ο ντολμάς???
Περιμένει έξω απο κανα συσσίτιοΡε παιδιά που είναι ο ντολμάς???
Είπε τέτοιο πράγμα? Επίσημη τοποθέτηση υπουργού?Ευτυχως δεν κάηκαν οσα και στον Καναδά κ στην Ισπανια ελεγε ο Κικιλ
Τι ψηφίσατε ρε γαμοσπιτοι
Οκ δεν ειπε ακριβως Καναδά κ κατονόμασε χωρεςΕίπε τέτοιο πράγμα? Επίσημη τοποθέτηση υπουργού?
Τι λέει γαμω το Χριστό του.Οκ δεν ειπε ακριβως Καναδά κ κατονόμασε χωρες
Ε αυτά θα λένε σε λίγο Άλεξ κ τα υπόλοιπα τρολακια εδώ μέσαΕυτυχως δεν κάηκαν οσα και στον Καναδά κ στην Ισπανια ελεγε ο Κικιλ
Τι ψηφίσατε ρε γαμοσπιτοι
Τα λέει γιατί μπορεί. Θυμάμαι σε παλαιότερη φωτιά νομίζω επί ΝΔ υπήρχαν υδροφόρες έξω από το σπίτι του σκρεκα Στυλιανίδη και Άδωνι.Τι λέει γαμω το Χριστό του.
Εντάξει μια χαρά είμαστε τοτε. Έχουμε κενό, κάψτε κ αλλα.
Οι γερμανοι ανοίγουν εργοστάσια με λιγνίτη και στέλνουν στον εδώ τοποτηρητή τα σαπάκια με τις ελικεςΑιολικα μεχρι να φυγει και το τελευταιο συννεφακι απο την ελληνικη ατμοσφαιρα. Μπα, τα ετοιμαζουν πυρετωδως για να γινουμε η μπαταρια της γερμανωπης. Μην ακουσουν ομως για πυρηνικη ενεργεια προς οφελος ολων βγαζουν σπυρακια. Ο μεμετης απεναντι δυο εργοστασια πυρηνικης ενεργειας ανοιξε κατω απο τη μυτη μας
Η Π Κολιατσου ειναι για μας οπως ειναι το σιτυ του λονδινου για τους αγγλους.Καλά ας έπαιρνε 5000 μόνιμους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πλατεία Κολιάτσου τυπε. Τόπος ανάπτυξης και επενδύσεων
Αυτο ακριβώς. Κλείσαμε εμείς τα δικά μας για να ανοίξουν οι Γερμανοί κ να εισάγουμε πανάκριβη ενέργεια κ μας φορτωσαν και τις μαλακίες οι οποίες δν ανακυκλώνονται κιόλας. Ντεμεκ πράσινη ανάπτυξη κ τ αρχιδια μου κουνιούνταιΟι γερμανοι ανοίγουν εργοστάσια με λιγνίτη και στέλνουν στον εδώ τοποτηρητή τα σαπάκια με τις ελικες
Δεν χρειαζονται ουτε προσληψεις μπατσων αλλα ορθη κατανομη του προσωπικουΜπατσους ομως;Αυτους μπορουμε να τους προσλαβουμε ετσι;
Τι τον περασεςΕίπε ξανά τέτοια μαλάκια?
Πες μου παιχτουρα μου τι θελεις να ψηφισω και θα το κανω για την παρτη σου, πες μου ποιον να το ριξω δαγκωτο.Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μαλακές της γης που ψήφισαν αυτά τα παρτάλια με το σκεπτικό ότι αυτοί είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους.....μαλακές της γης....4χρονια δείγμα δεν νιωσατε ...έχουν κάψει τη χώρα δέκα φορές,πιστόλιες και νεκροί καθημερινά,ασύλληπτες ρεμουλες,ανοργανωσια,επιτελικό ξεχαρβαλωμα σε ότι κουτσολειτουργει με σκοπό την ιδιωτικοποίηση και το κέρδος, ακρίβεια, αστυνομία ασύδοτη, δικαιοσύνη απούσα,όλα αλφάδι ρε μαλακές γαμω το δεξί χεράκι σας ....αν κατά τύχη βγάλουμε μαλακές και την δεύτερη τετραετία ξέρετε εσείς γαμιωμαλακες....ξανάριξτε δαγκωτο να γουστάρουμε ρίσκο....τι είναι η ζωή άλλωστε χωρίς περιπέτεια.....
Καλεσαν την κλαση του εισαγγελατου πορτοσαλτε.H κλιματική αλλαγη φταιει ειπε ο Υπουργος
Ε δεν άλλαξε και κάτι, εδώ και 5 χρόνια που κυβερνάνε οι δηλώσεις σε κάθε καταστροφή είναι πάντα στην ίδια γραμμή.Οκ δεν ειπε ακριβως Καναδά κ κατονόμασε χωρες
τζενη-τζενη..Θα βγεί ο Βασιλάκης τώρα να κάνει ανακοινώσεις ότι όλα πάνε καλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Του φτάνουν? Τόσα χαλάει σε 2χρόνια με την μαρέγκα