Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.540
Πόντοι
206
Ο Κούλης κάνει μια χαρά την δουλειά τους
Δυστυχώς ο Τσίπρας έστρωσε τον δρόμο για ότι θα ακολουθήσει,αφελα του θέλω να πιστεύω
Αν θέλουμε να υπάρχουμε καλουμαστε να αλλάξουμε κ να εναρμονιστουμε με τις αλλαγές που έρχονται ξ
Η οικογένεια κρατά ακόμα την κοινωνία ,πυρηνας

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
Για περιέγραψε λίγο τι ζεις .. γιατι εδω μέσα καποιους απο επαρχία που έχουμε μας λένε οτι όλα πάνε φίνα :coffee:
Η γραμμή είναι περιορισμός της κυκλοφορίας του χρήματος, με πρωτα θυματα μέχρι εξόντωσης τους μικρομεσαιους

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.540
Πόντοι
206
Kοιτα εδω στην επαρχία δεν είναι όπως στην Αθήνα ,εδώ έχω δικό σπίτι,δεν έχω προστασία για το μαγαζί νταβατζακο δλ
Πιο χαλαρή ζωή έχουμε θάλασσα
Το αρνητικό είναι ότι έχεις μικρότερο ποσοστό πελατών λόγω του μικρού πληθυσμού
Εννοείται ότι δεν είναι το μπουρδέλο η Αθήνα ,έχω ζήσει Αθήνα αρκετά , Αθήνα γεννήθηκα άλλωστε κ πήγα σχολείο ιδιωτικό μέχρι λύκειο
Το μαγαζί είναι πιο μέσα στην πολύ

Τελευταία τροποποίηση:

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.540
Πόντοι
206
Ο κύριος Νιπλης φαίνεται ψάχνεται,τον κόβω 50 νταρη με λυμένα τα προβλήματα οπότε δεν παρεξηγώ κ περιμένω την άποψη του ελεύθερα δεν έχω σκοπό να το πείσω για τίποτε
Να πω ότι γουστάρω τρελά την Μελίνα μας την γνωστή

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.990
Πόντοι
5.506
Screenshot-2023-08-05-143328.png

Μεσ την καλή χαρά διακοπάρες η κουλο-οικογενεια, δεν χολοσκανε για το οικονομικό δράμα των ελληνων
Το δράμα των Ελλήνων.

5653504-1536x1024.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.405
Πόντοι
6.256

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.405
Πόντοι
6.256
Kοιτα εδω στην επαρχία δεν είναι όπως στην Αθήνα ,εδώ έχω δικό σπίτι,δεν έχω προστασία για το μαγαζί νταβατζακο δλ
Πιο χαλαρή ζωή έχουμε θάλασσα
Το αρνητικό είναι ότι έχεις μικρότερο ποσοστό πελατών λόγω του μικρού πληθυσμού
Εννοείται ότι δεν είναι το μπουρδέλο η Αθήνα ,έχω ζήσει Αθήνα αρκετά , Αθήνα γεννήθηκα άλλωστε κ πήγα σχολείο ιδιωτικό μέχρι λύκειο
Το μαγαζί είναι πιο μέσα στην πολύ
Σε ποια πολη εισαι;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.811
Πόντοι
1.056
Το δράμα των Ελλήνων.

5653504-1536x1024.jpg
Πιο γλυτσας πεθαινεις!

Ομως καποιος πρεπει να την κανει και αυτη την σκατοδουλεια.

Αυξήθηκε ή εισαι στο 0.60€ τυπε;

Το οτι η Ελλαδα με τα νησια της ειναι απο τους κορυφαίους προορισμους το διαστημα Ιουνιο-Σεπτέμβριο δεν παιζει ρολο για σενα,μηπως θες να μας πεισεις πως ολοι αυτοι ειναι απ τα Τζουμέρκα κ ειπαν να δουν λιγο θαλασσα;

Ικανο σ εχω

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.405
Πόντοι
6.256
Βαρια βιομηχανια, φουλ

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, ότι είτε το Α είτε, το πιθανότερο, το Β.

Εγώ λέω άλλο πράγμα: αν δεν πληρώνει κάποιος φόρους να μην έχει απαίτηση για οτιδήποτε. Οριζόντιος φόρος σε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ από το πρώτο (1ο) Ευρώ, 10% ας πούμε.
Έχω κάνει άπειρες φορές αυτή την συζήτηση.

Φορολογία από το 1ο ευρώ ναι αλλά βάλε κ στον ιδιώτη έσοδα έξοδα ακόμα και την τσίχλα. Να δεις τότε πως θα ζητάμε ΌΛΟΙ αποδείξεις.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946

Φορολογία από το 1ο ευρώ ναι αλλά βάλε κ στον ιδιώτη έσοδα έξοδα ακόμα και την τσίχλα. Να δεις τότε πως θα ζητάμε ΌΛΟΙ αποδείξεις.
Δεν το παίζω ειδικός στην φορολογία, φυσικά και όποιος έχει σωστές ιδέες μόνο καλό θα κάνει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Κωνσταντινος Μπογδανος χαθηκε. Εξαφανιστηκε. Δεν βγηκε να κανει εστω μια αποτιμηση των εκλογων, τουλαχιστον δεν ειδα εγω κατι τετοιο, προφανως λογω της πικριας των μικρων ποσοστων.

Δεν ξερω τι λενε για τον Μπογδανο, αλλα εμενα μου εκανε να ειναι στη Βουλη, ιδιως σε σχεση με αλλους κοιμισηδες, αδιαφορους.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Δεν το παίζω ειδικός στην φορολογία, φυσικά και όποιος έχει σωστές ιδέες μόνο καλό θα κάνει.
Δεν είπα ότι το παίζεις ειδικός αλλά το δεν πληρώνει φόρους κάποιος κ έχει απαιτήσεις είναι πολύ γενικό κ άδικο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Ο Κωνσταντινος Μπογδανος χαθηκε. Εξαφανιστηκε. Δεν βγηκε να κανει εστω μια αποτιμηση των εκλογων, τουλαχιστον δεν ειδα εγω κατι τετοιο, προφανως λογω της πικριας των μικρων ποσοστων.

Δεν ξερω τι λενε για τον Μπογδανο, αλλα εμενα μου εκανε να ειναι στη Βουλη, ιδιως σε σχεση με αλλους κοιμισηδες, αδιαφορους.
τιγκα στους μαιντανους ειμαστε δε θελουμε αλλους

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795

Και ας δικαιολογησει στον επαγγελματια εναν κατωτατο μισθο. Για να μην πουμε για αργιες και υπερωριες.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Πιο γλυτσας πεθαινεις!

Ομως καποιος πρεπει να την κανει και αυτη την σκατοδουλεια.

Αυξήθηκε ή εισαι στο 0.60€ τυπε;

Το οτι η Ελλαδα με τα νησια της ειναι απο τους κορυφαίους προορισμους το διαστημα Ιουνιο-Σεπτέμβριο δεν παιζει ρολο για σενα,μηπως θες να μας πεισεις πως ολοι αυτοι ειναι απ τα Τζουμέρκα κ ειπαν να δουν λιγο θαλασσα;

Ικανο σ εχω

Όταν στην άδεια σου δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης στο μπου, ζηλεύεις και ειρωνεύεσαι όσους Έλληνες δεν έχουν χρήματα να πάνε αεροπορικώς σε κάποιο νησί, και αναγκαστικά μετακινούνται με το πλοίο της γραμμής.

Σε λίγες εβδομάδες θα μας βάλλει φωτογραφία με "Έλληνες" στο αεροδρόμιο, οι οποίοι θα επιστρέφουν από τις διακοπές τους στις διάφορες χώρες στις οποίες αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
Αφού φοροδιαφευγει...λες κ αυτός δεν καταναλώνει.
Eνα απο τα ακατανοητα του φορολογικου συστηματος ειναι πως φορολογεισαι για εισοδημα το οποιο εχεις καταναλωσει και εχεις πληρωσει ηδη ΦΠΑ 24%. Για να μην πω το τι φορο πληρωνεις για βενζινες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.901
Πόντοι
5.506
Eνα απο τα ακατανοητα του φορολογικου συστηματος ειναι πως φορολογεισαι για εισοδημα το οποιο εχεις καταναλωσει και εχεις πληρωσει ηδη ΦΠΑ 24%. Για να μην πω το τι φορο πληρωνεις για βενζινες.
ρε λεμε για κανα μουνι καλυτερα ρε παππου,για την βιλα στη σαντορινη (εξ αδιαιρετου) που εχου εχουμε και να παει να γαμηθει ο κουλης? αφου μας εφτασε 3 ευρω την βενζινη και τον ψηφισαμε ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom