Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.631
- Πόντοι
- 12.756
ψηνεσαι για ραντεβου θανατου ;Κ εσύ γιατί θίχτηκες και πετάχτηκες μωρή φλομπα που θα με πεις κ γκει κιολας
ψηνεσαι για ραντεβου θανατου ;Κ εσύ γιατί θίχτηκες και πετάχτηκες μωρή φλομπα που θα με πεις κ γκει κιολας
Άμα έχει χωριάτικη ΜΕ ΨΩΜΊψηνεσαι για ραντεβου θανατου ;
Ραντεβου απαγορευονται σημερα λογω εκτακτων καιρικων φαινομενωνψηνεσαι για ραντεβου θανατου ;
Θα κρατάω τα στοιχήματαψηνεσαι για ραντεβου θανατου ;
Τι χωριατικη τυπε?Πιο ακριβο θα ειναι το λαδι απο ολο το τραπεζιΆμα έχει χωριάτικη ΜΕ ΨΩΜΊ
Όσοι λοιπόν πληρώνουν φόρους πάνε εκεί που πρέπει ή στις τσέπες κάποιον. Εγώ λέω το Β. Οπότε γιατί να πληρώσει αφού κ να το κάνει πάλι οι παροχές ίδιες θα είναι.Τύπος με παιδί ΑΜΕΑ θέλει καλύτερες συνθήκες... Μάλιστα...
Ρωτώ εγώ:
Εσύ, τύπε, πλήρωσες καθόλου φόρους; Πληρώνεις φόρους γενικώς ή έχεις απαλλαγή; Μην κάνεις και κάποια άλλη δουλειά με τα καλά λεφτά, τεχνίτης, ελιές, κ.λ.π., και τα δηλώνεις; Μπαα........
Κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει ΦΟΡΟΥΣ τύπε μου, για να μπορείς ΕΣΥ να ζητάς και να απολαμβάνεις. Σε ένα κωλοχανείο που κανείς πλην μισθωτών κυρίως, δεν πληρώνει παρά το ελάχιστο δυνατόν, για ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ διαμαρτύρεσαι τύπε μου;
Να πω το γνωστό μότο: Ο Κούλης φταίει, με δραχμή και ΑΚΕΠ ΑΜΕΣΩΣ καλύτερα.
Ψηφίσατε: 41% + 17% +12% ++.. φάτε τους στη μάπα τώρα (και ναι, κατά καιρούς τους ψήφισα όλους τους σιχαμερούς, αλλά ΔΕΝ χρωστάω σε κάποιον κάτι! Δεν έκανες τίποτα και κορόιδεψες; Παρτα τριά μου και γεια σου)
Μπαγκετα γαλλικη μόνοΆμα έχει χωριάτικη ΜΕ ΨΩΜΊ
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, ότι είτε το Α είτε, το πιθανότερο, το Β.Όσοι λοιπόν πληρώνουν φόρους πάνε εκεί που πρέπει ή στις τσέπες κάποιον. Εγώ λέω το Β. Οπότε γιατί να πληρώσει αφού κ να το κάνει πάλι οι παροχές ίδιες θα είναι.
Όχι έτσι δεν ψενομαι... Χωρίς παπαρα δεν κάνουμε δουλειαΜπαγκετα γαλλικη μόνο
Δε μας νοιαζει αν παει 10 ευρω γιατι θα χτυπαμε τα 16ωρα νομιμότατα, χωρις φοβοαπο πιτα που δεν τρως, τι σε νοιαζει κι αν παει 10 ευρω;
Πολλοί Έλληνες δεν θα προλαβουν την πρωτοχρονιαΑδέλφια αυτό μας αξίζει....ας το απολαύσουμε, ούτε βλακας,ούτε ανόητος είναι
Ξέρουν καλά τι κάνουν
Στο τέλος του χρόνου όταν θα ευχηθούμε για την νέα χρονιά καλή Χρονιά,δεν θα είναι για όλους καλή η χρονιά ,μην το ξεχνάμε
Έχω μικρή ατομική επιχείρηση κ το ζω εδώ στην επαρχίαΠολλοί Έλληνες δεν θα προλαβουν την πρωτοχρονια
Έχουν εντολή να εκτελέσουν τους μικρομεσαίους
Γι αυτό βγήκαν με singular logic και δεν ξέρω με τι αλλο
Έχω μικρή ατομική επιχείρηση κ το ζω εδώ στην επαρχία
Μην το γράφεις τυπε γιατί είναι ένας κουλογλυφτης εδώ και θα σε βρισει κι εσέναΈχω μικρή ατομική επιχείρηση κ το ζω εδώ στην επαρχία