Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.428
Πόντοι
12.756
ναι νιπλη, τωρα ερχεται ο δημος να τα φτιαξει ολα. περιμενε σου λεω, φτιαξε μια γλαροσουπα και το παιδι εχει φυγει στο δρομο ειναι.

Λες και γεννηθηκες χτες σε αυτη τη χωρα και επαθες σοκ που δεν δουλευει τιποτα σωστα. Αλλα αν ειναι να βαλεις και το χερακι σου, τοτε οοοοοοχι, θα τα κανει ο δημος.
Ρε μαλακα επειδη δεν δουλευει τιποτα πρεπει να τα κάνω εγω ;; ρε εισαι με τα καλα σου ;;;
Αυτες οι νοοτροπιες εχουν γαμησει τον τοπο και εχουν αφησει αυτα τα μουνοπανα να ξινουν τ αρχιδια τους
Σου λενε έ ας κανουν και κατι οι μαλάκες οι πολιτες , αφου θα τους πουμε μετα εσεις τι κάνατε ;;

τοτε πηγαινε και ντυσου και τροχονομος να κοβεις καμιά κληση , ντυσου και καθαριστρια να πας να καθαρισεις κανα παρκο .. αντε σε περιμένω να ερθω απο εκει να σου μπραβο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
εν τω μεταξυ με κανετε να φαινομαι οτι υπερασπιζομαι τους δημους που ξυνονται ενω το μονο που σας λεω ειναι οτι ΚΑΙ ο πολιτης εχει ευθυνη. Αμα πεσει το ιντερνετ σας, δεν θα παρετε τον ΟΤΕ τηλεφωνο; δεν θα τον γαμησετε βασικα στα τηλεφωνα μεχρι να το φτιαξει; Γιατι; γιατι πληρωνετε.

Ετσι και στο δημο λοιπον, αφου πληρωνεις, παρε τηλεφωνο και πρηξτους τα παπαρια να γινει η δουλεια. Φαντασου εναν δημο που οι κατοικοι δεν ενημερωνουν ποτε για τιποτα και ολοι ξυνουν το πουτσο τους, και εναν δημο στον οποιο οι κατοικοι τους γαμανε στα τηλεφωνα και τα μπινελικια. Αφου πληρωνεις, απαιτεις. Δεν θα βρει υπευθυνοτητα και τσιπα ο δημος απτην μια μερα στην αλλη, αφου ετσι μαθανε, βημα βημα θα γινει η δουλεια. Σημερα κουνας τον κωλο σου εσυ βαζοντας το λιθαρακι ετσι ωστε αυριο να εχεις ενα καλυτερο μερος να ζεις. Με σταυρωμενα τα χερια δεν θα αλλαξει τιποτα.

Στην παρο προχτες κατεβηκε ποσος κοσμος να παραπονεθει για τις ξαπλωστρες. Το αποτελεσμα

Κατι κουνηθηκε, εγινε ντορος, μεγαλος ή μικρος, θα δειξει ο χρονος. Αν περιμεναν απο τον δημο, χεσε μεσα πολυχρονη. Κι ας ειναι υποχρεωση του δημου. Στη δουλεια σου κατι παει στραβα, δεν θα το πεις στο αφεντικο; θα περιμενεις να ερθει το αφεντικο να δει το στραβο και να το διορθωσει;

Ναι φταιει ο δημος, ξαναλεω. Ναι γαμιουνται, ναι ξυνονται, ναι σε ολα. Θες να αλλαξει αυτο ή περιμενεις να ευαισθητοποιηθει ο Μπεος, ο Μπακογιαννης, ο Γκλετσος και δεν ξερω εγω ποιον αλλο μαιντανο ψηφισες; Αμα δεν εκφρασεις ενεργα την δυσαρεσκια σου, γιατι στο διαολο να αλλαξει ο δημος; Αφου δεν τον ενοχλει κανεις... Ενοχλησε τον λοιπον.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.428
Πόντοι
12.756
Προσωπική εμπειρία. Βάζει ο Δήμος κάδο στα τρία μέτρα από τη διασταύρωση. Δυο απορριμμάτων, έναν ανακύκλωσης για να είμαι ακριβής. Όποιος βγαίνει από τον κάθετο δρόμο στον μεγάλης κυκλοφορίας δε βλέπει τίποτα στη μία κατεύθυνση. Κάνει τον κασκαντέρ στην κυριολεξία. Απέναντι ευθεία για εκατοντάδες μέτρα, με δημοσια έκταση, κτίρια και έναν επίσης τεράστιο αυλόγυρο, οπου θα μπορούσαν να μπουν άνετα καθώς δεν εμπόδιζαν.
Παίρνουμε Δήμο, μας παραπέμπουν στο αρμόδιο τμήμα, θα το ελέγξουν, στα παπάρια τους. Μερικές μέρες μετά ξανά τηλέφωνο. Πήραμε τροχαία λέμε, μας είπαν να ζητήσουμε τον προϊστάμενο, να τον ενημερώσουμε για πιθανότητα σοβαρού ατυχήματος και αν δεν μεριμνήσει να κάνουμε καταγγελία, να επιληφθεί η Τροχαία.
Για πότε μεταφέρθηκαν οι κάδοι δε λέγεται.
Υποτίθεται ότι οι κάδοι δε μπαίνουν όπου να 'ναι. Ελέγχει επί τόπου ειδική επιτροπή και αποφασίζει τα σημεία.
Αρχίδια καπαμα.
Μαλακία κανατε και απασχολησατε την αστυνομια και τον Δημο , ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ;;;;..
επρεπε να γραψεις ενα μηνυμα εδω και να πεταχτει ο Παπαροτριφτουλας να παει να τους αλλαξει σημείο

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.801
Πόντοι
1.056
Υπάρχουν Δήμοι με περισσότερα από 50 χωριά. Ουτε προφταινουν ουτε μπορούν ουτε έχουν διάθεση να ασχοληθούν. Να εύχεσαι να υπάρχει γνωστός στο Δήμο αλλιώς θα πεθάνεις περιμένοντας.
Το ξερω γι αυτο κ γω θ αρχισω απο χειμωνα τις «μπουκες» :skull-and-crossbones:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Ρε μαλακα επειδη δεν δουλευει τιποτα πρεπει να τα κάνω εγω ;; ρε εισαι με τα καλα σου ;;;
Αυτες οι νοοτροπιες εχουν γαμησει τον τοπο και εχουν αφησει αυτα τα μουνοπανα να ξινουν τ αρχιδια τους
Σου λενε έ ας κανουν και κατι οι μαλάκες οι πολιτες , αφου θα τους πουμε μετα εσεις τι κάνατε ;;

τοτε πηγαινε και ντυσου και τροχονομος να κοβεις καμιά κληση , ντυσου και καθαριστρια να πας να καθαρισεις κανα παρκο .. αντε σε περιμένω να ερθω απο εκει να σου μπραβο
Εγω σου λεω, πραξε και εσυ. Οχι δεν θα γινεις τροχονομος, αλλα αν υπαρχει προβλημα ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, παρε την τροχαια. αααα οχι, δεν παιρνω τους μπατσους, δεν ειμαι ρουφιανος. Ε τοτε παθε ατυχημα. Ή δες τον διπλανο σου να το παθαινει.

Δηλαδη ρε φιλε εσυ τι προτεινεις; μου λες "ο δημος πρεπει να δουλεψει". Εγω ειμαι δημαρχος και σου λεω στα αρχιδια μου. τι θα κανεις;

Γιατι αυτη τη στιγμη εγω σου ανεφερω μια εξτρα παραμετρο η οποια θα βοηθησει εστω και ελαχιστα (συμμετοχη του πολιτη ενεργα), και εσυ μου λες "οχι ο δημος πρεπει να το κανει". Λοιπον;

• Like
Αντιδράσεις: barock

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.428
Πόντοι
12.756
Ετσι και στο δημο λοιπον, αφου πληρωνεις, παρε τηλεφωνο και πρηξτους τα παπαρια να γινει η δουλεια. Φαντασου εναν δημο που οι κατοικοι δεν ενημερωνουν ποτε για τιποτα και ολοι ξυνουν το πουτσο τους, και εναν δημο στον οποιο οι κατοικοι τους γαμανε στα τηλεφωνα και τα μπινελικια. Αφου πληρωνεις, απαιτεις. Δεν θα βρει υπευθυνοτητα και τσιπα ο δημος απτην μια μερα στην αλλη, αφου ετσι μαθανε, βημα βημα θα γινει η δουλεια. Σημερα κουνας τον κωλο σου εσυ βαζοντας το λιθαρακι ετσι ωστε αυριο να εχεις ενα καλυτερο μερος να ζεις. Με σταυρωμενα τα χερια δεν θα αλλαξει τιποτα.

Μαντεψε ποιος τους έμαθε ετσι ...
Οι ιδιοι που τους μάθανε να λενε σε εσενα οταν πας εκει για παραπονο ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ;;; και να λες δικιο εχετε και να σκυβεις το κεφαλι

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.894
Πόντοι
8.346
Φιλοι συριζοτρολ, μην τρωγεστε μεταξυ σας.
Παμε ολοι μαζι το σύνθημα που μας ενώνει :
Μητσοτάκη γαμιεσαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.428
Πόντοι
12.756
Εγω σου λεω, πραξε και εσυ. Οχι δεν θα γινεις τροχονομος, αλλα αν υπαρχει προβλημα ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, παρε την τροχαια. αααα οχι, δεν παιρνω τους μπατσους, δεν ειμαι ρουφιανος. Ε τοτε παθε ατυχημα. Ή δες τον διπλανο σου να το παθαινει.

Δηλαδη ρε φιλε εσυ τι προτεινεις; μου λες "ο δημος πρεπει να δουλεψει". Εγω ειμαι δημαρχος και σου λεω στα αρχιδια μου. τι θα κανεις;

Γιατι αυτη τη στιγμη εγω σου ανεφερω μια εξτρα παραμετρο η οποια θα βοηθησει εστω και ελαχιστα (συμμετοχη του πολιτη ενεργα), και εσυ μου λες "οχι ο δημος πρεπει να το κανει". Λοιπον;

Σου ξαναλεω να δουμε στις ποσσες φορες θα το παρεις χαμπαρι
Στα επειγοντα ναι παιρνεις τον δημο , γιατι δεν μπορει να ειναι παντου
Στα συνηθισμενα και αυτα που ειναι θεματα συντηρησης ειναι αρμοδιοτητα του δημου
ΔΗΛΑΔΗ , αν περάσει κανα φορτηγο και γαμησει κανα φρεατιο , ναι θα παρεις το δημο να ερθει να το φτιαξει και θα βαλεις κατι να μην σκοτωθει καποιος
Αν δεν εχει περασει ποτε να καθαρισει το φρεάτιο και πες οτι αρχιζουν οι βροχες και γινεται πλημμύρα πας απο τον Δημο και αρχιζεις τις Παναγιες μεχρι να καταλαβουν οτι δεν πρεπει να ξαναγινει.

Αν εσυ ησουν ο Δημαρχος και με εγραφες στ αρχιδια σου ή μου ελεγες στ αρχιδια μου , θα σε εβρισκαν μεσα στο φρεάτιο .. αυτο θα εκανα εγω , αλλοι θα σου εκαναν μηνυση

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Σου ξαναλεω να δουμε στις ποσσες φορες θα το παρεις χαμπαρι
Στα επειγοντα ναι παιρνεις τον δημο , γιατι δεν μπορει να ειναι παντου
Στα συνηθισμενα και αυτα που ειναι θεματα συντηρησης ειναι αρμοδιοτητα του δημου
ΔΗΛΑΔΗ , αν περάσει κανα φορτηγο και γαμησει κανα φρεατιο , ναι θα παρεις το δημο να ερθει να το φτιαξει και θα βαλεις κατι να μην σκοτωθει καποιος

Αν εσυ ησουν ο Δημαρχος και με εγραφες στ αρχιδια σου ή μου ελεγες στ αρχιδια μου , θα σε εβρισκαν μεσα στο φρεάτιο .. αυτο θα εκανα εγω , αλλοι θα σου εκαναν μηνυση
ρε φιλε εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι τι σου λεω. ναι θα βαλεις μεσα στο φρεατιο τον μπακογιαννη, το εκαναν πολλοι στο παρελθον γιατι να μην το κανει και ο νιπλης :jerking: μηνυση; :2funny:

Αν δεν εχει περασει ποτε να καθαρισει το φρεάτιο και πες οτι αρχιζουν οι βροχες και γινεται πλημμύρα πας απο τον Δημο και αρχιζεις τις Παναγιες μεχρι να καταλαβουν οτι δεν πρεπει να ξαναγινει.
ε ρε μαλακα τι μου ζαλιζεις τα παπαρια πρωι πρωι αυγουστιατικο αφου μου λες οτι σου λεω;

ΝΑΙ ΝΙΠΛΗ ΕΙΠΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΗΡΕΙ. το κλεισαμε αυτο; συνεχιζω, αν ο δημος απο μονος του σε γραψει στα παπαρια του γιατι απλα εισαι ελλαδισταν και μπορει, τι θα κανεις; θα πας και θα αρχισεις τις παναγιες μεχρι να καταλαβουν οτι δεν πρεπει να ξαναγινει (sic).

ΟΧΙ ΝΙΠΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, αλλα ξανα, αφου εισαι Μπανανια, δεν πρεπει ο πολιτης να κουνησει τον κωλο του αν θελει να δει προκοπη, αφου ο δημαρχος δεν ντρεπεται ουτε εχει τσιπα για να ντραπει; Ο δημαρχος δεν κληρονομησε την δημαρχια, ο πολιτης τον ψηφισε. Αρα ΠΡΕΠΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ ο πολιτης να απαιτησει ενεργειες, αν ο δημος υπολειτουργει επειδη ο Μπακογιαννης γαμιεται.

Δεν καταλαβαινω που διαφωνουμε ειλικρινα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Μαντεψε ποιος τους έμαθε ετσι ...
Οι ιδιοι που τους μάθανε να λενε σε εσενα οταν πας εκει για παραπονο ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ;;; και να λες δικιο εχετε και να σκυβεις το κεφαλι
Δεν υπάρχει τρόπος νομικής αντιμετώπισης, ώστε να έχουν συνέπειες και να σφίξουν οι κώλοι. Αν και οταν εκδικαστεί η υπόθεση παίζει να περάσει και δεκαετία ώσπου να βγει οριστική αποφση. Οπότε δεν ασχολείται κανείς

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Φιλοι συριζοτρολ, μην τρωγεστε μεταξυ σας.
Παμε ολοι μαζι το σύνθημα που μας ενώνει :
Μητσοτάκη γαμιεσαι
λειπουν οι μπραβοκουληδες και τους αντικαθιστουμε για αντιπαραθεση. Δεν εχει πλακα αν ολοι συμφωνουν με ολους.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Δεν υπάρχει τρόπος νομικής αντιμετώπισης, ώστε να έχουν συνέπειες και να σφίξουν οι κώλοι. Αν και οταν εκδικαστεί η υπόθεση παίζει να περάσει και δεκαετία ώσπου να βγει οριστική αποφση. Οπότε δεν ασχολείται κανείς
Ακριβως επειδη ειναι φαυλος κυκλος και η ουσιαστικη ευθυνη ειναι υπο του μηδενος, ΑΝ ο πολιτης θελει να δει μια καποια αλλαγη, πρεπει να αναλαβει δραση και ο ιδιος. Οχι μονος του σαν τον τρελο του χωριου, αλλα συλλογικα. Ξαναφερνω το προχτεσινο παραδειγμα της Παρου που οι πολιτες εκλεισαν την παραλια για τις ξαπλωστρες. Δηλαδη αν διαμαρτυρομαστε για το μπανιο μας και την ηλιοθεραπεια μας, ειναι τοσο παραλογο να παραπονεθουμε (ενεργα) και για τα πιο σοβαρα ζητηματα;

Δηλαδη στο τελος της ημερας πρεπει να αποφασισεις τι θελεις. Θελεις να γινει η δουλεια ή θελεις να φωναζεις σε εναν τοιχο; Αφου δεν τους ακουμπαει κανενας, ας ασκηθει η καταλληλη πιεση για να γινουν τα προβλεπομενα. Σημερα 1, αυριο 2, δεν θα αλλαξει μυαλα ο ελληνας σε μια νυχτα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.894
Πόντοι
8.346
λειπουν οι μπραβοκουληδες και τους αντικαθιστουμε για αντιπαραθεση. Δεν εχει πλακα αν ολοι συμφωνουν με ολους.
Λες να πήραν αδεια απο το κομμα?
Τωρα που ο αρχηγός ξεκινησε τα μπανια, μπορούν να πανε κ οι υπόλοιποι?
Μάλλον για αυτό την εφαγε στο κωλο ο Μηταράκης, δν περίμενε τον αρχηγό.
Ειναι όπως στον μεσαίωνα , πρώτα τρώει ο βασιλιάς στο τραπέζι κ μετα ξεκινανε οι υπόλοιποι

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.744
Πόντοι
1.706
................

Ειπα ξεκαθαρα, συνεργασια δημου και δημοτων, οχι αστυνομευση του δημου απτους δημοτες. Και ναι, ορισμενες ενεργειες ειναι απαραιτητο να γινουν απτους πολιτες, δεν εχει λογικη σε εναν μεγαλο δημο, να βγαινουν με πολεοδομικα σχεδια στα χερια οι υπαλληλοι και να μετρανε εκατοστα απο τυχαια σπιτια, δεν γινεται απλα δεν γινεται, σαν να σκουπιζεις αμμο σε παραλια θα ειναι.

..............
Αυτό σηκώνει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ κουβέντα.
Διότι δεν έχουν όλοι οι δήμοι πολεοδομικά σχέδια ή δεν περιλαμβάνουν το σύνολο της έκτασης τους όσοι έχουν (πες το σαν να είναι επικαιροποιημένοι στο 2023).
Και από εκεί ξεκινούν όλα σχεδόν τα προβλήματα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Λες να πήραν αδεια απο το κομμα?
Τωρα που ο αρχηγός ξεκινησε τα μπανια, μπορούν να πανε κ οι υπόλοιποι?
Μάλλον για αυτό την εφαγε στο κωλο ο Μηταράκης, δν περίμενε τον αρχηγό.
Ειναι όπως στον μεσαίωνα , πρώτα τρώει ο βασιλιάς στο τραπέζι κ μετα ξεκινανε οι υπόλοιποι
ή πηραν αδεια ή δουλευουν σαν τα σκυλια :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.428
Πόντοι
12.756
ρε φιλε εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι τι σου λεω. ναι θα βαλεις μεσα στο φρεατιο τον μπακογιαννη, το εκαναν πολλοι στο παρελθον γιατι να μην το κανει και ο νιπλης :jerking: μηνυση; :2funny:

ε ρε μαλακα τι μου ζαλιζεις τα παπαρια πρωι πρωι αυγουστιατικο αφου μου λες οτι σου λεω;

ΝΑΙ ΝΙΠΛΗ ΕΙΠΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΗΡΕΙ. το κλεισαμε αυτο; συνεχιζω, αν ο δημος απο μονος του σε γραψει στα παπαρια του γιατι απλα εισαι ελλαδισταν και μπορει, τι θα κανεις; θα πας και θα αρχισεις τις παναγιες μεχρι να καταλαβουν οτι δεν πρεπει να ξαναγινει (sic).

ΟΧΙ ΝΙΠΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, αλλα ξανα, αφου εισαι Μπανανια, δεν πρεπει ο πολιτης να κουνησει τον κωλο του αν θελει να δει προκοπη, αφου ο δημαρχος δεν ντρεπεται ουτε εχει τσιπα για να ντραπει; Ο δημαρχος δεν κληρονομησε την δημαρχια, ο πολιτης τον ψηφισε. Αρα ΠΡΕΠΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ ο πολιτης να απαιτησει ενεργειες, αν ο δημος υπολειτουργει επειδη ο Μπακογιαννης γαμιεται.

Δεν καταλαβαινω που διαφωνουμε ειλικρινα.

Τυπε εγω σε 2 σκηνικα , ενα απο Αθηνα , με δημαρχο Καμινη και ενα απο εδω νοτια .. απο νοτια ας μην πουμε περίοδο καλυτερα
Τα ελυσα μια χαρά , το ενα με Παναγιες και το άλλο με πιο δυσαρεστο γι αυτους τροπο
Και οχι μονο λυθηκε τοτε , αλλα εξακολουθει να λειτουργει αυτο που ζητησα μεχρι και τωρα , και ειδικα στο κεντρο που δεν ειναι πια δικό μου το κτιριο και δεν εχω καμία σχεση.
Ξερεις γιατι;;; Γιατι μαθανε οτι σε εμας δεν περνανε οι μαλακίες του τυπου παρτε μας τηλεφωνο ή εσεις τι κάνατε γι αυτο... σε πραγματα που δεν ειναι για τηλεφωνο και ειναι συντηρησης
Και φυσικα και απο τα 2 εξυπηρετηθηκαν και οι γείτονες βεβαια και οχι μόνο εγω.

Τα ίδια εμαθα στο περιπου εκανα και οι αλλοι και βρηκαν ακρη .. 5 δρομους πιο πανω , 5 πιο κατω κτλ.

ΥΓ. Δεν ειναι αναγκη να βαλεις τον Μπακογιαννη στο φρεάτιο , μπορεις να βαλεις και αλλους που θα γίνει η δουλεια σου , πολυ πριν φτασεις στον Μπακογιαννη θα εχει γινει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.428
Πόντοι
12.756

Η προσφορά της ελληνικής κυβέρνησης για τις δωρεάν διακοπές θα ισχύει είτε από τον επόμενη Άνοιξη ή το Φθινόπωρο, θα έχουν διάρκεια μία εβδομάδα και θα αφορά όσους τουρίστες εγκατέλειψαν το νησί εξαιτίας της φωτιάς που έκαψε χιλιάδες στρέμματα και που έκαιγε για 12 συνεχόμεες ημέρες.

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Τους εδιωξες τελη Ιουνιο και θα τους ξαναφερεις την Ανοιξη ή το Φθινοπωρο
Θα τους πληρωσει και αεροπορικά ή μόνο την διαμονη ;
Γιατι καποιοι εφυγαν αρον-αρον και πληρωσαν και ενα σκασμο λεφτα γιατι αλλαξαν ημερομηνιες στα εισιτήρια

Αλλα ειναι το πρωτο θετικό νέο της ημερας .. Βλεπω τον Νταιμα να παιρνει ryanair απο Αθηνα για Αγγλια , και απο εκει να πηγαινει Ροδο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Τυπε εγω σε 2 σκηνικα , ενα απο Αθηνα , με δημαρχο Καμινη και ενα απο εδω νοτια .. απο νοτια ας μην πουμε περίοδο καλυτερα
Τα ελυσα μια χαρά , το ενα με Παναγιες και το άλλο με πιο δυσαρεστο γι αυτους τροπο
Και οχι μονο λυθηκε τοτε , αλλα εξακολουθει να λειτουργει αυτο που ζητησα μεχρι και τωρα , και ειδικα στο κεντρο που δεν ειναι πια δικό μου το κτιριο και δεν εχω καμία σχεση.
Ξερεις γιατι;;; Γιατι μαθανε οτι σε εμας δεν περνανε οι μαλακίες του τυπου παρτε μας τηλεφωνο ή εσεις τι κάνατε γι αυτο... σε πραγματα που δεν ειναι για τηλεφωνο και ειναι συντηρησης
Και φυσικα και απο τα 2 εξυπηρετηθηκαν και οι γείτονες βεβαια και οχι μόνο εγω.

Τα ίδια εμαθα στο περιπου εκανα και οι αλλοι και βρηκαν ακρη .. 5 δρομους πιο πανω , 5 πιο κατω κτλ.

ΥΓ. Δεν ειναι αναγκη να βαλεις τον Μπακογιαννη στο φρεάτιο , μπορεις να βαλεις και αλλους που θα γίνει η δουλεια σου , πολυ πριν φτασεις στον Μπακογιαννη θα εχει γινει η δουλεια σου
Αρα που καταληγουμε;
Αν θες κατι να γινει σωστα σε αυτην την χωρα, πρεπει να βαλεις το χερι σου. ακομα κι αν δεν ειναι υποχρεωση σου, αν και εφοσον θελεις οντως να γινει κατι, και εχεις την δυνατοτητα να ασκησεις πιεσεις, πρεπει να το κανεις.
Το "πρεπει" δεν το γραφω ως υποχρεωση αλλα ως αναγκη. ειναι σημαντικη διαφορα.

Γιατι δεν υπαρχει εναλλακτικη. Δεν πιανουν ουτε μηνυσεις ουτε τιποτα, εδω ο υπουργος κυριολεκτικα σκοτωσε 57 ατομα με υπογραφη και διαβεβαιωση οτι "τα τραινα ειναι ασφαλη, ντροπη σας που το αμφισβητειτε", και 2 μηνες μετα επανεκλεχθηκε εν μεσω χειροκροτηματων στον νομό του. Δεν κουνηθηκε καρφιτσα. Γιαυτο, παιρνεις την καρφιτσα και τους την σουβλιζεις στην κωλοτρυπιδα, ζημια μπορει να μην κανεις, αλλα θα ενοχλησεις και θα γινει αντιληπτη η υπαρξη του προβληματος.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Η προσφορά της ελληνικής κυβέρνησης για τις δωρεάν διακοπές θα ισχύει είτε από τον επόμενη Άνοιξη ή το Φθινόπωρο, θα έχουν διάρκεια μία εβδομάδα και θα αφορά όσους τουρίστες εγκατέλειψαν το νησί εξαιτίας της φωτιάς που έκαψε χιλιάδες στρέμματα και που έκαιγε για 12 συνεχόμεες ημέρες.

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Τους εδιωξες τελη Ιουνιο και θα τους ξαναφερεις την Ανοιξη ή το Φθινοπωρο
Θα τους πληρωσει και αεροπορικά ή μόνο την διαμονη ;
Γιατι καποιοι εφυγαν αρον-αρον και πληρωσαν και ενα σκασμο λεφτα γιατι αλλαξαν ημερομηνιες στα εισιτήρια

Αλλα ειναι το πρωτο θετικό νέο της ημερας .. Βλεπω τον Νταιμα να παιρνει ryanair απο Αθηνα για Αγγλια , και απο εκει να πηγαινει Ροδο
και ερχονται λεει τελος ανοιξης και βαραει κανενα 30αρι 35αρι ξοφαλτσο με ανεμο και παιρνει παλι φωτια η ροδος :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom