Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
Aυτα τα έχουμε όντως. Αλλά έχουμε και δυσανάλογη αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά. Εκεί όμως έχουν Λεμέρ κι εδώ έχουμε το μαλακα το Μπουμπουκο.
Τα @@ μας έχουμε..
Πως γίνεται να έχεις χαμηλό πληθωρισμό με αυξήσεις 50%+ σε γαλακτοκομικά κ 100% στο ψωμί..
Το πορτοφόλι του νοικοκυριού είναι στην καλύτερη 40% φτωχότερο..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Τα @@ μας έχουμε..
Πως γίνεται να έχεις χαμηλό πληθωρισμό με αυξήσεις 50%+ σε γαλακτοκομικά κ 100% στο ψωμί..
Ο πληθωρισμός δεν είναι η μόνη αιτία της ακρίβειας.

Ο πληθωρισμός σταμάτησε να αυξάνεται αλλά οι τιμές συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

Αυτό λέγεται αισχροκέρδεια.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Γιατί δε φταίει? Επειδή αθωώθηκε?
Για μένα δεν φταίει. Για σένα φταίει... Είπε δημόσια πως διασφαλίζει την ασφάλεια? τι νόημα έχει να συζητήσουμε αυτό το θέμα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο πληθωρισμός δεν είναι η μόνη αιτία της ακρίβειας.

Ο πληθωρισμός σταμάτησε να αυξάνεται αλλά οι τιμές συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

Αυτό λέγεται αισχροκέρδεια.
Απρόσμενα κέρδη

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Για μένα δεν φταίει. Για σένα φταίει... Είπε δημόσια πως διασφαλίζει την ασφάλεια? τι νόημα έχει να συζητήσουμε αυτό το θέμα?

Η Δούρου έχει μπροστά της μια σειρά από δικαστήρια που δεν έχουν τελεσιδικήσει.

Δύσκολο να καταδικαστεί καθώς δεν είναι ξεκάθαρες οι ευθύνες ή οι παραλήψεις της.

Δεν λέει κάτι ότι την αθώωσε ένας κρατικός φορέας που δεν έχει ποινική αρμοδιότητα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656

Απρόσμενα κέρδη
Τι σημασία έχει αν το είπε? Ποια είναι η ευθύνη και η αρμοδιότητα του περιφερειάρχη? Να παίρνει τα λεφτά και να διορίζει τους πάντες και τον γκόμενο της διοικητή στην ΕΥΔΑΠ?

Φυσικά και φταίει όχι επειδή είναι η Δούρου αλλά επειδή ήταν περιφερειάρχης. Η ευθύνη έρχεται με τον μισθό.

Γιατί να μη το συζητάω?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Τα @@ μας έχουμε..
Γίνεται πολύ εύκολα, γιατί ο πληθωρισμός δεν ορίζεται μόνο από το γάλα και το ψωμί.
Ο γενικός δείκτης τιμών καταναλωτή είναι χαμηλά, κοντά στο 3%, τα τρόφιμα όμως έχουν σε ετήσια βάση αύξηση κοντά στο 15%.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Καλά είναι δυνατόν να αθωώσανε τη Δούρου για τις φωτιές στο μάτι?

Δηλαδή τι σκατά πρέπει να κάνει κάποιος πολιτικός για να μπει φυλακή σε αυτό το μπουρδελοκράτος?

Γαμώ την ομερτά τους ξεκωλιάριδες :tickedoff:
Σύνελθε. Το πειθαρχικο ηταν. Το ποινικο δικαστηριο συνεχιζεται

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Σύνελθε. Το πειθαρχικο ηταν. Το ποινικο δικαστηριο συνεχιζεται
Το πειθαρχικό έκρινε δηλαδή ότι έκανε την δουλειά της καλά στο 100% των δυνατοτήτων και όπως όφειλε? Τα πρακτικά από αυτή τη διαδικασία τα βλέπουμε ποτέ? Η μαζεύονται 5 μιλημενοι και αθωώνουν τα αφεντικά τους?

εντάξει 100 άνθρωποι έγιναν well done.....δε φταίει κανένας

ας καταδικάσουν καμιά ινφλουένσερ καλύτερα που είναι πιο εύκολος στόχος η Δούρου έχει και. γνωριμίες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Το πειθαρχικό έκρινε δηλαδή ότι έκανε την δουλειά της καλά στο 100% των δυνατοτήτων και όπως όφειλε? Τα πρακτικά από αυτή τη διαδικασία τα βλέπουμε ποτέ? Η μαζεύονται 5 μιλημενοι και αθωώνουν τα αφεντικά τους?

εντάξει 100 άνθρωποι έγιναν well done.....δε φταίει κανένας

ας καταδικάσουν καμιά ινφλουένσερ καλύτερα που είναι πιο εύκολος στόχος η Δούρου έχει και. γνωριμίες
Ετσι λειτουργούν τα πειθαρχικά στο Δημοσιο. Επομενως ειναι προφανώς αδιαφορο το τι ειπε το πειθαρχικο. Το ποινικο δικαστηριο μάς ενδιαφερει.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, να πω κι εγω την αποψάρα μου. Θεωρω οτι η Δούρου δεν εχει καμία ποινική ευθύνη για το Μάτι. Ισως εχει καποιες ευθυνες για την Μανδρα, αλλά δεν παιρνω και ορκο.
Το οτι "πεθαναν ανθρωποι" απο μονο του δεν συνιστά ευθυνη της Δούρου. Η ευθυνη θελει συγκεκριμενα πραγματα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Ετσι λειτουργούν τα πειθαρχικά στο Δημοσιο. Επομενως ειναι προφανώς αδιαφορο το τι ειπε το πειθαρχικο. Το ποινικο δικαστηριο μάς ενδιαφερει.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, να πω κι εγω την αποψάρα μου. Θεωρω οτι η Δούρου δεν εχει καμία ποινική ευθύνη για το Μάτι. Ισως εχει καποιες ευθυνες για την Μανδρα, αλλά δεν παιρνω και ορκο.
Το οτι "πεθαναν ανθρωποι" απο μονο του δεν συνιστά ευθυνη της Δούρου. Η ευθυνη θελει συγκεκριμενα πραγματα.
Ναι ξέρω όλα είναι φτιαγμένα τόσο ωραία και προσεγμένα για να μην έχουν ευθύνη οι πολιτική

Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώνουμε τον περιφερειάρχη ή τον δήμαρχο ή τον υπουργό?

Αφού στο τέλος ότι και να γίνει δεν έχει κανένας ευθύνη.....τι τους θέλουμε?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ναι ξέρω όλα είναι φτιαγμένα τόσο ωραία και προσεγμένα για να μην έχουν ευθύνη οι πολιτική

Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώνουμε τον περιφερειάρχη ή τον δήμαρχο ή τον υπουργό?

Αφού στο τέλος ότι και να γίνει δεν έχει κανένας ευθύνη.....τι τους θέλουμε?????
Α γι αυτο θελουμε τους περιφερειαρχες και τους υπουργους? Για αυτοφωρακηδες?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.890
Πόντοι
5.506
Ρε μλκς, ΡΕ ΜΛΚΣ, εδώ διαλύονται πάλι οι σπαρταυγίτες και 'σείς ασχολείστε ακόμα με τη Δούρου;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Α γι αυτο θελουμε τους περιφερειαρχες και τους υπουργους? Για αυτοφωρακηδες?
Για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

Όταν δεν διαχειρίζονται αυτά που πρέπει αλλά ρουφάνε τα προνόμια με το καλαμάκι τι νόημα έχει η θέση τους?

Ξυπνάω το πρωί και λεω....τι είχα να κάνω σήμερα? να πληρώσω τη Δούρου 7 χιλιάρικα για να βγαίνει φωτογραφίες και να διορίζει τους φίλους της? Η για να φροντίζει να μην καίγονται και να μην πνίγονται οι άνθρωποι στα ίδια τους τα σπίτια?

Μας δουλεύεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

Όταν δεν διαχειρίζονται αυτά που πρέπει αλλά ρουφάνε τα προνόμια με το καλαμάκι τι νόημα έχει η θέση τους?

Ξυπνάω το πρωί και λεω....τι είχα να κάνω σήμερα? να πληρώσω τη Δούρου 7 χιλιάρικα για να βγαίνει φωτογραφίες και να διορίζει τους φίλους της? Η για να φροντίζει να μην καίγονται και να μην πνίγονται οι άνθρωποι στα ίδια τους τα σπίτια?

Μας δουλεύεις?
Εισαι υπερ της αντικειμενικης ευθυνης?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Εισαι υπερ της αντικειμενικης ευθυνης?
Είμαι υπέρ της ευθύνης που έρχεται με την θέση. Δεν μπορείς να έχεις όλα τα προνόμια και καμία από τις υποχρεώσεις.

Όταν αποδέχεσαι θέση ευθύνης με πολλά λεφτά θα ξέρεις ότι αν δεν κάνεις την δουλειά σου θα έχεις τις επιπτώσεις. Μόνο οι πολιτικοί είναι υπεράνω του νόμου στην Ελλάδα. Και οι μαφιόζοι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.269
Πόντοι
10.336
Είμαι υπέρ της ευθύνης που έρχεται με την θέση. Δεν μπορείς να έχεις όλα τα προνόμια και καμία από τις υποχρεώσεις.

Όταν αποδέχεσαι θέση ευθύνης με πολλά λεφτά θα ξέρεις ότι αν δεν κάνεις την δουλειά σου θα έχεις τις επιπτώσεις. Μόνο οι πολιτικοί είναι υπεράνω του νόμου στην Ελλάδα. Και οι μαφιόζοι.
και οι γυφτοι :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Όσο για την αντικειμενική ευθύνη...

αν εγώ τώρα που τελείωσε η μήνας παραλείψω να βάλω τον λογιστή μου να δηλώσει φπα....και να δηλώσω όλα τα ένσημα που πρέπει....

θα έχω ποινική ευθύνη.....θα με σκίσει η εφορία και το ικα....και θα κινηθεί ποινική διαδικασία....

Δεν μπορώ να επικαλεστώ ότι εγώ δεν ήξερα τίποτα γιατί ήμουν διακοπές στο εξοχικό και ο λογιστής έκανε ότι ήθελε....

διότι είμαι ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ και εξ ορισμού έχω ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΥ.

Μόνο οι πολιτικοί τύπε Αλέξ έχουν το ακαταλόγιστο.......και αφεντικό και μη τον είδατε όταν γίνει η στραβή....

χωριά ότι η ευθύνη των υπουργών είναι αντικειμενική ευθύνη....κατά μια έννοια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.426
Πόντοι
12.756
Σας αφησα 10 ωριτσες μονους σας και γινατε παλι τοξικοι ,
ουτε ενα καλό και θετικο για τον Κουλη δεν γραψατε
μονο γκρινια γκρινια γκρινια

εχει δικιο τελικα ο Νταιμα :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.133
Πόντοι
12.056
Ο Ξεπλενης Τσοχατζόπουλος

Με 2 ευρώ την βενζίνη υπάρχουν φράγκα . Μην κοιτάς όσους γκρινιάζουν. Είναι πλεμπα
αν ενθυμουμαι ο ακης δεν ειχε βγει βουλευτης ηταν κατω απο την καιλη σε σταυρους ...αλλο φρουτο τουτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom