Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
Να θυμισουμε το αυτιστικο μουνοπανο που γελουσε και εκανε αστεια οταν ειχε παει να επισκεφτει τους πιλοτους πριν λιγες μερες.....
τι ήθελες να κλαίει? μαλακίες....
αυτους που υποχρεωνει
κανένας ιπτάμενος δεν υποχρεώνεται.
κανένας δεν πετάει με πτητικό μέσο που δεν πληρεί ΟΛΕΣ τις προυποθέσεις που προβλέπονται.
θίγεις και το ιπτάμενο προσωπικό και τους μηχανικούς της ΠΑ που βάζουν τις υπογραφές τους για να φύγει το αφος λέγοντας μαλακίες
να πετανε ιπταμενα φερετρα
όπως πιο πάνω. ΜΑΛΑΚΙΕΣ
και υπερβολικα πολλες ωρες λογω ελλειψεως προσωπικου
ποιος το λεει αυτό? έχεις δει τους ΠΟΥ και μιλάς?
για να προσλαμβανει κωλομπατσους.
για να κάνει το αυτονόητο και να προσπαθήσει να μπει μια σειρά στα πανεπιστημια, κάτι που σε μεγάλο βαθμό έχει ήδη επιτευχθεί κι ας ΣΚΟΥΖΕΤΕ...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
ολα καλα πανε στην φιλελευθερη ελλαδα μην παραπονιεστε :coffee:
ευτυχως ή δυστυχως η ζωη συνεχιζεται :coffee:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
Ποσο πουτανας γιος και σκατανθρωπος (ακα δεξιος) πρέπει να εισαι για να πηγαίνεις να παίρνεις σπίτια απο πλειστηριασμούς
τύπε το λες εσύ αυτό που δίνεις στο χ,ψ κοριτσάκι οβολό για να γαμήσεις?
για να σου απαντήσω καθόλου σκατάνθρωπος, απλά επιχειρηματίας.
το παιδάκι στην ινδία και στην ινδονησία που δουλεύει 12ωρο - 1 usd για να έχεις εσύ πουκαμισάκι το σκέφτηκες? γιατί δε σταματάς να αγοράζεις?
το γιατί ο τύπος έφτασε να χάνει το σπίτι για τέτοια ποσά το σκέφτηκες? μήπως φταίει, μήπως είναι μαλάκας?
τους υπόλοιπους "μαλάκες" στην πολυκατοικία που υποχρεώνονται να πληρώνουν για τα έξοδα (και του "κοπανατζή") τους σκέφτεσαι? αυτοί είσαι σίγουρος ότι έχουν και είναι πλούσιοι?

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.885
Πόντοι
8.346
τύπε το λες εσύ αυτό που δίνεις στο χ,ψ κοριτσάκι οβολό για να γαμήσεις?
για να σου απαντήσω καθόλου σκατάνθρωπος, απλά επιχειρηματίας.
το παιδάκι στην ινδία και στην ινδονησία που δουλεύει 12ωρο - 1 usd για να έχεις εσύ πουκαμισάκι το σκέφτηκες? γιατί δε σταματάς να αγοράζεις?
το γιατί ο τύπος έφτασε να χάνει το σπίτι για τέτοια ποσά το σκέφτηκες? μήπως φταίει, μήπως είναι μαλάκας?
τους υπόλοιπους "μαλάκες" στην πολυκατοικία που υποχρεώνονται να πληρώνουν για τα έξοδα (και του "κοπανατζή") τους σκέφτεσαι? αυτοί είσαι σίγουρος ότι έχουν και είναι πλούσιοι?
Μου ηθικολογεις κ πετας για αντεπιχείρημα σε μπουρδελοφορουμ "εσυ που δίνεις το χ,ψ ποσο για να γαμησεις?!"
Τρικυμία επικρατεί στο μυαλό σου. Δν εχει νόημα να μπω καν σε συζήτηση. Λες ότι ο τύπος ειναι μαλακας που για τον οποιοδήποτε λογο ,τον οποίο δν ξέρεις,εφτασε στο σημείο να χρωστάει μικροποσα και τον κρινεις χωρίς δευτερη κουβέντα και έβγαλες κ συμπέρασμα, αλλα η πράξη του να χανεις το σπίτι σου για μικροποσα σου φαίνεται λογικη. Βλέπεις το δέντρο και χανεις το δάσος.
Μακάρι να μην σου τύχει και σενα καμια αναποδια στην ζωη σου και βρεθείς στην θεση αυτου του ανθρώπου. Αν όμως τύχει να ξέρεις οτι όπως εσυ τωρα εδω θα υπάρχουν κ αλλοι ενα σωρο μαλακες που θα φωνάζουν "καλα του κανουν".
Εγω δν θα ειμαι ένας απο αυτους

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
Μου ηθικολογεις κ πετας για αντεπιχείρημα σε μπουρδελοφορουμ "εσυ που δίνεις το χ,ψ ποσο για να γαμησεις?!"
Τρικυμία επικρατεί στο μυαλό σου. Δν εχει νόημα να μπω καν σε συζήτηση. Λες ότι ο τύπος ειναι μαλακας που για τον οποιοδήποτε λογο ,τον οποίο δν ξέρεις,εφτασε στο σημείο να χρωστάει μικροποσα και τον κρινεις χωρίς δευτερη κουβέντα και έβγαλες κ συμπέρασμα, αλλα η πράξη του να χανεις το σπίτι σου για μικροποσα σου φαίνεται λογικη. Βλέπεις το δέντρο και χανεις το δάσος.
Μακάρι να μην σου τύχει και σενα καμια αναποδια στην ζωη σου και βρεθείς στην θεση αυτου του ανθρώπου. Αν όμως τύχει να ξέρεις οτι όπως εσυ τωρα εδω θα υπάρχουν κ αλλοι ενα σωρο μαλακες που θα φωνάζουν "καλα του κανουν".
τύπε εσύ ηθικολογείς, όχι εγώ...
εγώ σου έφερα το αντιπαράδειγμα για να καταλάβεις.
μην μπερδεύεσαι...

παρακάτω
στους δέκα ο ένας έχει πραγματικό πρόβλημα, ατύχησε όντως.
οι εννιά είναι απλά άξιοι της μοίρας τους. το πάνε από μαλακία σε μαλακία. και παίρνουν στο λαιμό τους και τον πραγματικά κακομοίρη που η ζωή του τα έφερε στραβά.
δε λυπάμαι λοιπόν. βοηθάω όπου μπορώ αλλά έχω και επίγνωση του τι συμβαίνει....

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.779
Πόντοι
1.056
Πως γινεται ενας για 800€ να ωρύονται τ κομματόσκυλα σε φαση τυπου «καλα του κανανε δεν ειμαστε εμεις οι αλλοι χαζοί» και οταν τους λες ποσα μυρια χρωστά η ΝΔ ως κομμα,η Κουλα ως πορδυπουργος,να σ λενε ειναι απολυτα λογικο κ τακτοποιούν τις πληρωμές τους…

μονο τα κομματόσκυλα το καταφέρνουν αυτο.Τι να κανουν ομως αλλο στη μίζερη ζωούλα τους;0,60€/ποστ ειναι αυτα

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.755
Πόντοι
456
εχω μια περιπτωση γνωστη μου συνταξιουχα απο τον ΟΤΕ στα 49 χρονια της , με δηθεν 30 χρονια ενσημα, τρεχα γυρευε τηλεφωνητρια ,της εκοψαν λεει τη συνταξη 50% και οταν της εφτιαξα e-banking ειδα πως εχει 1.030 ευρω και αλλα 220 επικουρικο,η κομενη λοιπον ειναι συνολο 1.250 ,μονη 77 χρονων χωρις παιδια τιποτε.Εκανε διακανονισμο στο δανειο κατοικιας που πηρε το 2005, και πληρωνει 160 ευρω το μηνα.δηλαδη δηλαδη 1090 για να ζηση πολλα τα βρισκω ασ της το αφηναν 320 ,εγω, ποπυ παιρνω ενα ενοικιο 400 ευρω το μηνα πληρωνω ΕΝΦΙΑ και 15% φορο και μου μενουν καθαρα 3.800 να ζησω ,για εμενα ειναι οκ για αυτην τα 750 δεν θα εφταναν? Πρεπει ολες οι περιπτωσεις ΝΑ ΡΞΡΤΑΖΙΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΤΟΣΕΚΤΙΚΑ ,ΓΙΑΤΙΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ωφελουμνται χωρις να χρειαζεταιμ και καποιοι οπως ο κουμπαρος μου αυτοκτονησαν.Αλλα αφου 41% δαγκωτο αντε στο δρομο τωρα και ερχονται και π[ολυ χειροτερα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
τι ήθελες να κλαίει? μαλακίες....

κανένας ιπτάμενος δεν υποχρεώνεται.
κανένας δεν πετάει με πτητικό μέσο που δεν πληρεί ΟΛΕΣ τις προυποθέσεις που προβλέπονται.
θίγεις και το ιπτάμενο προσωπικό και τους μηχανικούς της ΠΑ που βάζουν τις υπογραφές τους για να φύγει το αφος λέγοντας μαλακίες

όπως πιο πάνω. ΜΑΛΑΚΙΕΣ

ποιος το λεει αυτό? έχεις δει τους ΠΟΥ και μιλάς?

για να κάνει το αυτονόητο και να προσπαθήσει να μπει μια σειρά στα πανεπιστημια, κάτι που σε μεγάλο βαθμό έχει ήδη επιτευχθεί κι ας ΣΚΟΥΖΕΤΕ...
Έχω μια απάντηση σε όλα αυτά... Τράβα γαμησου κλωνε της καταπιεσμένης πουτανο-ικετρας.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
Έχω μια απάντηση σε όλα αυτά... Τράβα γαμησου κλωνε της καταπιεσμένης πουτανο-ικετρας.
εγκεφαλικά οσμίζομαι...
xanax γρήγορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα σου φύγουν τα άγχη και δεν θα λες και μαλακίες....

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.715
Πόντοι
1.706
εχω μια περιπτωση γνωστη μου συνταξιουχα απο τον ΟΤΕ στα 49 χρονια της , με δηθεν 30 χρονια ενσημα, τρεχα γυρευε τηλεφωνητρια ,της εκοψαν λεει τη συνταξη 50% και οταν της εφτιαξα e-banking ειδα πως εχει 1.030 ευρω και αλλα 220 επικουρικο,η κομενη λοιπον ειναι συνολο 1.250 ,μονη 77 χρονων χωρις παιδια τιποτε.Εκανε διακανονισμο στο δανειο κατοικιας που πηρε το 2005, και πληρωνει 160 ευρω το μηνα.δηλαδη δηλαδη 1090 για να ζηση πολλα τα βρισκω ασ της το αφηναν 320 ,εγω, ποπυ παιρνω ενα ενοικιο 400 ευρω το μηνα πληρωνω ΕΝΦΙΑ και 15% φορο και μου μενουν καθαρα 3.800 να ζησω ,για εμενα ειναι οκ για αυτην τα 750 δεν θα εφταναν? Πρεπει ολες οι περιπτωσεις ΝΑ ΡΞΡΤΑΖΙΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΤΟΣΕΚΤΙΚΑ ,ΓΙΑΤΙΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ωφελουμνται χωρις να χρειαζεταιμ και καποιοι οπως ο κουμπαρος μου αυτοκτονησαν.Αλλα αφου 41% δαγκωτο αντε στο δρομο τωρα και ερχονται και π[ολυ χειροτερα
Σε αυτό που γράφεις για ατομική εξέταση της περικοπής εγω συμφωνώ.
Διευκρίνησε μόνο τι ακριβώς θέλεις, να εξετάζεται ο εργασιακός βίος του καθενός (τόσα ένσημα, τάδε ασφαλιστική κλάση) ή να πούμε πως εξετάζουμε τις ανάγκες σου (δάνεια και ότι άλλο) και πάρε ενα πόσο που να τα καλύπτει και να σου μένει "κάτι" να ζήσεις???

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.195
Πόντοι
6.515
Η Ρόδος είναι στην άλλη άκρη...

Όμως η Κέρκυρα είναι απέναντι απ την Αλβανία που έχει πολλα δάση και δεν έχει φωτιές

Δεν έχει κλιματική αλλαγή εκεί?
η μήπως δεν έχει συμφέροντα και αλλοδαπους δολιοφθορεις?

Αν ο Κουλης δεν μπορεί να προστατευσει τη χώρα του να φυγει

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.715
Πόντοι
1.706
Η Ρόδος είναι στην άλλη άκρη...

Όμως η Κέρκυρα είναι απέναντι απ την Αλβανία που έχει πολλα δάση και δεν έχει φωτιές

Δεν έχει κλιματική αλλαγή εκεί?
η μήπως δεν έχει συμφέροντα και αλλοδαπους δολιοφθορεις?

Αν ο Κουλης δεν μπορεί να προστατευσει τη χώρα του να φυγει
Φυσικά και επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή αλλά ξέρεις τι νερό χρειάζεται η "φυτεία" για να μεγαλώσει???
Χώρια που εκεί υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης, των φυτειών....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.195
Πόντοι
6.515
Δεν μου λες ρε απιθανε.
Αν ενα σπιτι βγαινει στον πλειστηριασμο για οφειλή 800 ευρω, ποιος αλλος μπορει να φταιει γι αυτο, εκτός απο τον οφειλέτη? Σοβαρα τωρα? Θα ενηλικιωθειτε καποτε? Όπου βλεπετε στρεψοδικο ανθρωπο, περιεργο, βλαμμενο, που προτιμα να χασει το σπιτι του, αρκει να προκαλεσει φασαρια, σπευδετε να το προβαλλετε? Πολυ καλα τους κάνανε και τους πεταξανε έξω. Και αν ο οφειλέτης εχει και παιδια, πρέπει να του αφαιρεσουν και την επιμελεια των παιδιων, που τα αφησε στο δρομο για 800 ευρω.
Τι 41% ρε απιθανε? Τι θελεις να γινεται δηλαδη? Να παριστανει τον μαγκα καποιος για 800 ευρω οφειλη και οταν εφαρμοζεται ο νομος θα πεταγεσαι εσυ να λες "41%"?
Ναι ρε τύπε. 41%. Και αν συνεχισετε τις μαλακίες θα παει 51%. Ενταξει ειμαστε?
Η ΝΔ ποσα χρωστάει? Ποτε θα αποπληρώσει?
Γιατί δεν κατάσχεται μέρος των αποδοχών των βουλευτών όπως κάνει το κράτος για κάθε Έλληνα πολιτη?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Η ΝΔ ποσα χρωστάει? Ποτε θα αποπληρώσει?
Γιατί δεν κατάσχεται μέρος των αποδοχών των βουλευτών όπως κάνει το κράτος για κάθε Έλληνα πολιτη?
εχει κανει μια ρυθμιση που δεν υπαρχει πουθενα , ουτε ιχνος της , απλα βγηκαν και το ειπαν για να το πιστεψουν κατι ντολμαδες και κατι Αλεξ
και επισης εχουν πει οτι θα δινουν την κρατικη επιχορηγηση :2funny::2funny::2funny:
Που απο τον ισολογισμο δεν φαινεται

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
εάν δεν γίνουν πολλοί πλειστηριασμοί,
το αυτονόητο δηλαδή να εφρμόζονται οι νόμοι,
μην περιμένουμε επενδυτική βαθμίδα, μείωση επιτοκίων δανείων, μείωση ενοικίων κατοικιών.
Μειωση ενοικιων γίνεται με κρατικό στεγαστικο πρόγραμμα και με αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας.
Με κυβέρνηση τεμπελιδων και λαδωμενων δε γίνονται αυτά

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Εγω ειδα ενα αεροπλανο να πεταει χαμηλα και να χτυπαει στο δεντρο το φτερο του και να πεφτει.
Δεν ξερω ποσους τομους εγκυκλοπαιδειας πρεπει να γραψεις για να με πεισεις οτι φταιει κατι αλλο, αλλά λυπαμαι, όταν χτυπαει ενα φτερο σε δεντρο, φταιει ο πιλοτος. Τελεία, παραγραφος.
Μαλλον εσυ και καποιοι αλλοι εχουν αγωνια να αποδωσουν ευθυνες οπουδήποτε αλλού εκτος απο το προφανές.
Καληνυχτα

Είδες δυο επαγγελματίες, εκπαιδευμένους και αξιολογημένος(ο ένας επί 16 και ο άλλος επί 9 χρόνια) να εμπλέκονται σε ένα ατύχημα.

Ξαναλέω ότι δεν αποκλείεται να υπήρξε ανθρώπινο λάθος. Όμως εσύ δεν έγραψες για λάθος. Και είναι άνανδρο κάποιος ο οποίος δεν έχει γνωρίσει επαγγελματικά και προσωπικά τον συγκεκριμένο άνθρωπο, να τον κατηγορεί και να αφήνει υπονοούμενα για τον επαγγελματισμό και την προσωπικότητα του. Φυσικά γίνεται εκ του ασφαλούς μιας και ο συγκεκριμένος δεν μπορεί πλέον να απαντήσει σε κανέναν. Αυτό αγγίζει τα όρια της ανηθικότητας.

Είναι επίσης κουτοπόνηρο. Διότι ακόμη και αν βρεθούν από την επιτροπή διερεύνησης και άλλοι παράγοντες οι οποίοι συνέβαλλαν στο ατύχημα, το πόρισμα δε θα δημοσιευτεί ποτέ μιας και το αεροσκάφος ανήκει στην ΠΑ.

Δεν έγραψα τίποτα από τα προηγούμενα για να πείσω εσένα, μιας και όσοι φοράτε γαλάζια γυαλιά δεν πρόκειται ποτέ να δεχθείτε τις ευθύνες που αναλογούν στο σύστημα. Έγραψα για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα όσοι δεν γνωρίζουν από αεροπορικούς οργανισμούς και μπορεί να εντυπωσιάζονται από τα λεγόμενα ενός άσχετου με το τον τομέα δικηγόρου.

Για να φτάσουμε σε ένα ατύχημα, έχουν προηγηθεί στατιστικά 29 αναφερθέντα περιστατικά, στα οποία ο οργανισμός "έκλεισε τα μάτια" και δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει την κουλτούρα η την έλλειψη διαδικασιών που τα προκάλεσε, και αλλά 300 για τα οποία ο οργανισμός δεν έλαβε γνώση.

1690470449708.jpeg

Μήπως τελικά το κόμμα θα έπρεπε να σε πληρώνει για να σταματήσει να γράφεις ?

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
μουλε? τωρα που σκανε βομβες τι κανουμε?
προπονηση για οταν μπουν οι τουρκοι ειναι μη μασας.
αν και αποτι φαινεται δεν θα χρειαστει να "μπουν", με προσκληση θα ερθουν :coffee:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.005
Πόντοι
25.186
Εχει δικιο ο αλεξ.
Για κοινοχρηστα προκειται,τα οποια προφανως ξεκινησαν απο 30-40 ευρω και εφτασαν 800,δηλαδη μιλαμε για 2-3 χρονια παντελούς αδιαφοριας.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.401
Πόντοι
3.446
Δεν μου λες ρε απιθανε.
Αν ενα σπιτι βγαινει στον πλειστηριασμο για οφειλή 800 ευρω, ποιος αλλος μπορει να φταιει γι αυτο, εκτός απο τον οφειλέτη? Σοβαρα τωρα? Θα ενηλικιωθειτε καποτε? Όπου βλεπετε στρεψοδικο ανθρωπο, περιεργο, βλαμμενο, που προτιμα να χασει το σπιτι του, αρκει να προκαλεσει φασαρια, σπευδετε να το προβαλλετε? Πολυ καλα τους κάνανε και τους πεταξανε έξω. Και αν ο οφειλέτης εχει και παιδια, πρέπει να του αφαιρεσουν και την επιμελεια των παιδιων, που τα αφησε στο δρομο για 800 ευρω.
Τι 41% ρε απιθανε? Τι θελεις να γινεται δηλαδη? Να παριστανει τον μαγκα καποιος για 800 ευρω οφειλη και οταν εφαρμοζεται ο νομος θα πεταγεσαι εσυ να λες "41%"?
Ναι ρε τύπε. 41%. Και αν συνεχισετε τις μαλακίες θα παει 51%. Ενταξει ειμαστε?
σαν δε ντρεπεται να κανει τον μαγκα για 800 ευρουδακια, επρεπε να χρωσταει μερικα εκατομμυρια για κουναει και το δαχτυλο κ να μην την ακουμπαει κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom