Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (6 μέλη και 10 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
Να πανε τύπε, εγω κάνω πιο χρησιμα πραγματα, της εστειλα ενα χιλιαρικο και μεσω trading το εκανε ηδη 2.500, μου εστειλε και τα μισα κερδη στο paypal μου
αυτες ειναι γυναικες για σπιτι τυπε....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.826
Πόντοι
12.756
Να πανε τύπε, εγω κάνω πιο χρησιμα πραγματα, της εστειλα ενα χιλιαρικο και μεσω trading το εκανε ηδη 2.500, μου εστειλε και τα μισα κερδη στο paypal μου

Εσυ δεν εχει βρει γκομενα , χρυσορυχείο βρηκες , ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Καλα να το λενε εδω μεσα, εχει και πλακα.
Αλλα να το λενε ΣΥΡΙΖΑιοι στη τηλεοραση χαιρεκακα... <41% δεν θελατε; καλα να παθετε.>
Ελενη Καλογεροπουλου, Τρυφων Αλεξιαδης, Καραμερος, το λενε φορα παρτιδα.
Ο Καραμερος ειπε <Κανονικα αμα ειχαν χιουμορ οι πλοιοκτητες επρεπε να αυξησουν τα εισιτηρια 41%>
Μικροψυχια, ανοησια, πληρης αρνηση της πραγματικοτητας.
Ούτε παιδια 10 ετων δεν συμπεριφερονται ετσι.
Αφου δεν αντιλαμβανεται ο λαος, ας αλλαξουνε λαο. Οι "ευαισθητοι".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ δεν εχει βρει γκομενα , χρυσορυχείο βρηκες , ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ
Εσυ νομιζεις οτι κανω πλακα, αλλά εχω μεινει με το στομα ανοικτο με αυτη την κοπελα

αυτες ειναι γυναικες για σπιτι τυπε....
Δεν της αρεσει να μαγειρευει ομως...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
καλυτερα,μην τραβηξεις αυτα που τρβηξες με την πρωην ,που εκανε καταδρομικες στο ψυγειο και αναγκαστηκες να φερεις σιδερα να στο καγκελωσει!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Μικροψυχια, ανοησια, πληρης αρνηση της πραγματικοτητας.
Ούτε παιδια 10 ετων δεν συμπεριφερονται ετσι.
Αφου δεν αντιλαμβανεται ο λαος, ας αλλαξουνε λαο. Οι "ευαισθητοι".

Εσυ νομιζεις οτι κανω πλακα, αλλά εχω μεινει με το στομα ανοικτο με αυτη την κοπελα

Με 1.5Κ ρε φιλε παρε μισο τονο σουβλάκια, δν την αφήνεις λεμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Με 1.5Κ ρε φιλε παρε μισο τονο σουβλάκια, δν την αφήνεις λεμε
750.
Τα μισα τα κρατησε για να γεμισει προμηθειες το αυτοκινητο και να τα παει στη μανα της στην πολη που ζει, γιατι την εχουν καταλαβει ανταρτικες ομαδες και τα καταστηματα δεν φερνουν τροφιμα

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Καθε Σεπτεμβριο τα τελευταια 12 χρονια που ειμαι εδω μεσα, λες τα ιδια. Δεν βαρεθηκες?
Μικρή διόρθωση. Τα λέει άνοιξη και καλοκαίρι, ότι θα εφαρμοστούν από......Σεπτέμβριο.
Βέβαια η επιτυχία των προβλέψεών του, μαζί με εκείνες του "συντρόφου" του Λαδάκη, είναι 0%.
Μιλάμε για μεγάλα ταλέντα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.186
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ αν ανατρέξετε σε παλαιότερες εποχές του bou.com θα δείτε ότι ο Λάκης πήγαινε διακοπές στο εξοχικό των πεθερικών.
Συν γυναιξί και τέκνοις.
Μαζί με τα πεθερικά ασφαλώς.
Του εδιναν και χαρτζηλικι για καφε;

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.930
Πόντοι
6.515
Πλήρωνε μακακα ελληνα ότι τους κατέβει απ το κεφάλι το κλουβιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006

Τι πληρωσες δηλαδη?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.186
Πόντοι
5.506
Μια ζωή σε γαμάνε και δεν έχεις πάει πουθενά.
Είσαι ένα μηδενικό .
Ρε ηλιθιε, στ αληθεια και στις διακοπες σωγαμπρος ησουν; Σε πηγαιναν και στην παραλια αγκαζε να σου βαλουν τα μπρατσακια;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.295
Πόντοι
3.936
Εν τω μεταξυ ολοι γκρινιαζουν για την ακριβεια στα ακτοπλοικα εισιτηρια, αλλά στα πλοια δεν πεφτει καρφιτσα. Ολοι επομενως εχουν λεφτα. Κανενα απολυτως προβλημα. Εγω πια δεν πιστευω κανέναν, οσο και αν γκρινιαζει οτι υποφερει.
Ρε Αλεξάκη δεν πας να γαμηθεις επιτέλους? Άι στο διάολο μαλακά πια. Τα αύξησαν λόγο Ουκρανίας ωραία. Μειώθηκαν 45% τα καύσιμα αλλά οι τιμές ίδιες. Ε σάλτα και γαμησου ρε καραγκιόζη επιτέλους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Eπειδη εχω μπερδευτει, αυτη η πανεπιστημιακη αστυνομια ειναι αυτη με τα γαλαζια μπλουζακια που φυλαγε σκοπια κατι παγκακια και πλατειες, η αλλη;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
750.
Τα μισα τα κρατησε για να γεμισει προμηθειες το αυτοκινητο και να τα παει στη μανα της στην πολη που ζει, γιατι την εχουν καταλαβει ανταρτικες ομαδες και τα καταστηματα δεν φερνουν τροφιμα
τυπε ,οταν θα πας κολομπα ,να παρεις μια κοκκινη κορδελα για τα μαλλια να δεσεις πριν μαγκωσεις το οπλοπολυβολο και ορμηξεις να απελευθερωσεις την πολη,τραβα και μια σελφι να μας στειλεις πριν ,να σε χαρουμε ,τετοιο αξιο τεκνο του σαη....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Ρε Αλεξάκη δεν πας να γαμηθεις επιτέλους? Άι στο διάολο μαλακά πια. Τα αύξησαν λόγο Ουκρανίας ωραία. Μειώθηκαν 45% τα καύσιμα αλλά οι τιμές ίδιες. Ε σάλτα και γαμησου ρε καραγκιόζη επιτέλους.
Εμενα γιατι με βριζεις? Εγω αυξησα τις τιμες? Επιπλεον οποιος διαφωνει, ας μποικοταρει. Ολοι γκρινιαζουν, αλλά δεν βλεπω να θυσιαζουν την μια εβδομαδα στις Κυκλαδες Ιουλιο μηνα. Μεγαλο δραμα ζουν ολοι

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.295
Πόντοι
3.936
Μονο με Pass μπορει να παρεμβει. Δυστυχως. Απο εκει και περα, ας κάνει κατι και ο κοσμος. Ας κάνει και ενα μποικοταζ στα καραβια, να δουμε τι γινεται. Αλλά μπα, μαλλον ολοι ανετοι ειναι, αυτο καταλαβαινω.
Εγώ γκρινιάζω γιατί αύξησε τις τιμές δικαιολογημένα αλλά δεν τις μειώνει μιας και έπεσαν. Το χειμώνα όμως θα ζητάει επιδοτήσεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.826
Πόντοι
12.756
750.
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Πόσο μας ειχες λειψει αδερφέ δεν ξέρεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
τυπε ,οταν θα πας κολομπα ,να παρεις μια κοκκινη κορδελα για τα μαλλια να δεσεις πριν μαγκωσεις το οπλοπολυβολο και ορμηξεις να απελευθερωσεις την πολη,τραβα και μια σελφι να μας στειλεις πριν ,να σε χαρουμε ,τετοιο αξιο τεκνο του σαη....
Δεν χρειαζεται. Η δικια μου ηταν συμμαθητρια με τον αρχηγο των Espartanos που εχει καταλάβει την γειτονια με την ομαδα του και θα υπαρχει ασφαλεια

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Πόσο μας ειχες λειψει αδερφέ δεν ξέρεις
Εν τω μεταξυ δεν εχω πει ούτε μισο ψεμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
εβρισες!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.295
Πόντοι
3.936
Εμενα γιατι με βριζεις? Εγω αυξησα τις τιμες? Επιπλεον οποιος διαφωνει, ας μποικοταρει. Ολοι γκρινιαζουν, αλλά δεν βλεπω να θυσιαζουν την μια εβδομαδα στις Κυκλαδες Ιουλιο μηνα. Μεγαλο δραμα ζουν ολοι
Έχεις δίκιο. Δεν έπρεπε να μιλάει κανείς γιατί κυβερνάει Ο ΚΟΥΛΗΣ. Pass Ε? Να επιδοτήσει την αισχροκέρδεια και στα καράβια ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΊΟΥ ΔΛΔ ΧΑΧΑΧΑ

Όχι ακόμα σε λίγο. 115 ευρώ ασυνόδευτο για Χανιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom