Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (7 μέλη και 10 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
πρεπει να εχει οικογενεια τυπε
ολα τα πακετα με εκπτωσεις που προτεινουν θα ειναι σε 4μελη οικ με αυτοκινητο

Γαματε γιατι χανόμαστε :rockon:
παλι ,θα βγει ο τσιριδας να πει πως ετσι θα εχουν ωφελος μονο οι πλουσιες οικογενειες με τα καγιεν ,που νοικιαζουν βιλλα στην παρο με 2Κ τη μερα....ενω οι πτωχες-εργαζομενες -πλην τιμιες οικογενειες βασιλοφρονων μελων του σαη με σαξο ,δεν θα εχουν καποιο ιδιαιτερο ωφελος!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Ρομα κατω απο την Ακροπολη κλεβουν ζευγαρι τουριστων, με τη μειθοδο δηθεν οτι θα τους πουλησουν λουλουδια, οι τουριστες προσπαθουν ματαια να βρουν εναν αστυνομικο η καποιον να τους βοηθησει.
Τελειωνει το βιντεο, και δεν παρεμβαινει κανεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.681
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι αν θα φτάσεις τα 40 .... χωρίς έμφραγμα ... μπαϊ πας ... και στεντ .
Τυπε εγώ δουλεύω 14 ώρες τη μέρα και στο γραφειο με πίεση και έξω οταν πρέπει.

Τρώω kfc και τα μετατρέπω σε εργατοώρες :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Το χειρότερο μνημόνιο από τα 4. Μεσοπρόθεσμο .
Βέβαια τώρα είναι χειρότερα και από τα 4 μνημόνια.
Αλλά από σεπτέμβριο θα είναι ακόμη χειρότερα.

Με ανάπτυξη , κανονικότητα, έλλειψη τοξικότητας, απομάκρυνση από το λαϊκισμό των άκρων και ... επενδυτική βαθμίδα !
Καθε Σεπτεμβριο τα τελευταια 12 χρονια που ειμαι εδω μεσα, λες τα ιδια. Δεν βαρεθηκες?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.295
Πόντοι
3.936
Προσωπικά πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να θέτει κάποια όρια στην αισχροκέρδεια αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.

Στην ελεύθερη οικονομία δεν μπορείς να το κανείς και το ξέρεις.

Αλήθεια πιστεύω ότι ο λαός έχει τη δύναμη να ανεβάσει και να κατεβάσει αγορές.

Αν συντονισμένα κάναμε όλοι μποϊκοτάζ στα ακτοπλοϊκά θα έβλεπες πως θα έπεφταν αλλά είμαστε ζωάδια μόνο τη δουλειά μας θελουμε να κάνουμε γιαυτο μας πατάνε.
Ελευθερη αγορα ναι...δεν προβλεπεται ομως απο καποιο νόμο οτι μπορεί να παρέμβει το κράτος? Ειδικα στις μεταφορες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Τυπε .... δεν διαβάζεις ειδήσεις επικαιρότητας ;
Θέλαν να βάλουν κοσμήτα, χρυσαφικά, ασημικά και λίρες ....

Αν δεν δηλώνονταν έλεγαν , υπήρχε απειλή κατάσχεσης και δεν θα μπορούσαν να πωληθούν .

Αναβλήθηκε για την ώρα.

Φαντάζεσαι η συνέχεια ποιά θα ήταν , έτσι ;

Αν δήλωνε κάποιος 50 χρυσές λίρες, που είχε αγοράσει ο παπούς του, λίγους μήνες πριν το κίνημα στο γουδή το 1909 .....

θα του έβαζαν κανά τεκμήριο .... ή φόρο .........

Για όσους έχουν τέτοιες ιδέες ... μπορείς να μην εύχεσαι ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ;;;
Πολυ κακώς δεν εφαρμοσθηκε τελικα. Πολυ σωστο μετρο θα ηταν. Και μονο υποπτοι και ενοχοι θα ειχαν λογο να το φοβουνται. Αν υπαινισσεσαι οτι θα υπηρχε φορολογια για αυτα τα τιμαλφη, λες χαζομαρες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.681
Πόντοι
3.656
Ελευθερη αγορα ναι...δεν προβλεπεται ομως απο καποιο νόμο οτι μπορεί να παρέμβει το κράτος? Ειδικα στις μεταφορες.
Ούτε καν….εδώ για τα βασικά αγαθά…φαγητό και θέρμανση και έχουν στήσει κωλο στους εργολάβους….για τα ακτοπλοϊκά που στην τελική ποιος χέστηκε θα τους νοιάξει;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.826
Πόντοι
12.756
Καθε Σεπτεμβριο τα τελευταια 12 χρονια που ειμαι εδω μεσα, λες τα ιδια. Δεν βαρεθηκες?
Καλως ηρθες ....

Όταν είναι να ξαναλειψεις τόσες μέρες να το λες πριν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ ολοι γκρινιαζουν για την ακριβεια στα ακτοπλοικα εισιτηρια, αλλά στα πλοια δεν πεφτει καρφιτσα. Ολοι επομενως εχουν λεφτα. Κανενα απολυτως προβλημα. Εγω πια δεν πιστευω κανέναν, οσο και αν γκρινιαζει οτι υποφερει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Καλως ηρθες ....

Όταν είναι να ξαναλειψεις τόσες μέρες να το λες πριν
Ειχαμε κατι θεματα με την Κολομπιανα, αγορασαμε το αυτοκινητο και παρακολουθουσα το θεμα μεχρι να ολοκληρωθει η αγοραπωλησια, μετα κάναμε και κατι τοποθετησεις οικονομικές και επρεπε να συμφωνησουμε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
Εν τω μεταξυ ολοι γκρινιαζουν για την ακριβεια στα ακτοπλοικα εισιτηρια, αλλά στα πλοια δεν πεφτει καρφιτσα. Ολοι επομενως εχουν λεφτα. Κανενα απολυτως προβλημα. Εγω πια δεν πιστευω κανέναν, οσο και αν γκρινιαζει οτι υποφερει.
μαλακα ,ελειψες...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.826
Πόντοι
12.756

Το ειπα και εγω οσο ελειπες Αλεξ
Ολα φευγουν φουλ πληρότητα
Και άλλο ενα περίεργο .. εδω και 2 χρόνια ειναι ετσι οι τιμες , τωρα βρηκαν να μιλησουν ολοι , Ανοιξη κανεις δεν ελεγε τιποτα , Χειμώνα κανεις ..
τωρα που μου θελουν να πανε διακόπες μου γκρινιαζουν

Ε δεν ειναι υποχρεωτικο να πανε ολοι Κυκλαδες και Αιγαιο διακοπές , τοσα ωραια μέρη υπαρχουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Μονο με Pass μπορει να παρεμβει. Δυστυχως. Απο εκει και περα, ας κάνει κατι και ο κοσμος. Ας κάνει και ενα μποικοταζ στα καραβια, να δουμε τι γινεται. Αλλά μπα, μαλλον ολοι ανετοι ειναι, αυτο καταλαβαινω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
Ειχαμε κατι θεματα με την Κολομπιανα, αγορασαμε το αυτοκινητο και παρακολουθουσα το θεμα μεχρι να ολοκληρωθει η αγοραπωλησια, μετα κάναμε και κατι τοποθετησεις οικονομικές και επρεπε να συμφωνησουμε.
παλι καλα,αλλοι αγοραζουν ακτοπλοικα να πανε λειψους....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.841
Πόντοι
6.256
Σας εφερε τα πανω κατω η απλη αναλογικη και σε σας;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.374
Πόντοι
12.056
Το ειπα και εγω οσο ελειπες Αλεξ
Ολα φευγουν φουλ πληρότητα
Και άλλο ενα περίεργο .. εδω και 2 χρόνια ειναι ετσι οι τιμες , τωρα βρηκαν να μιλησουν ολοι , Ανοιξη κανεις δεν ελεγε τιποτα , Χειμώνα κανεις ..
τωρα που μου θελουν να πανε διακόπες μου γκρινιαζουν

Ε δεν ειναι υποχρεωτικο να πανε ολοι Κυκλαδες και Αιγαιο διακοπές , τοσα ωραια μέρη υπαρχουν
κορυδαλλιους νησους που σε πανε και συνοδεια :headbaning1::headbaning2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
παλι καλα,αλλοι αγοραζουν ακτοπλοικα να πανε λειψους....
Να πανε τύπε, εγω κάνω πιο χρησιμα πραγματα, της εστειλα ενα χιλιαρικο και μεσω trading το εκανε ηδη 2.500, μου εστειλε και τα μισα κερδη στο paypal μου

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Καλα να το λενε εδω μεσα, εχει και πλακα.
Αλλα να το λενε ΣΥΡΙΖΑιοι στη τηλεοραση χαιρεκακα... <41% δεν θελατε; καλα να παθετε.>
Ελενη Καλογεροπουλου, Τρυφων Αλεξιαδης, Καραμερος, το λενε φορα παρτιδα.
Ο Καραμερος ειπε <Κανονικα αμα ειχαν χιουμορ οι πλοιοκτητες επρεπε να αυξησουν τα εισιτηρια 41%>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom