tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Το μελλον της χωρας.Οι ελπιδες μας.Με αυτους θα παμε μπροστα.
όχι θα πάμε με τον Λαφαζάνη, τον Κατσανέβα τον χοντρομαλάκα τον Καζάκη ή τον Λεβέντη
Ακριβως.
Η Ρωσια αν θελει να μην χασει την Ελλαδα ας δωσει και κανενα φραγκο...Ελπίζω ο Κυριάκος να φυλάγεται καλά απο'δω και πέρα γιατί η Ρωσία είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να μη χάσει την Ελλάδα. Δε θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν βία εναντίον του όπως έριξαν και το αεροπλάνο με τον Πολωνό πρωθυπουργό κάποτε. Ζούμε άσχημες εποχές...
Η Ρωσια αν θελει να μην χασει την Ελλαδα ας δωσει και κανενα φραγκο...
Ο τζαμπας πεθανε.
Η διαφορα μας,για να δεις ποσο μαλακας εισαι γεροχοντρε,ειναι οτι εγω δεν πιστευω οτι κανενας απο δαυτους μπορει να παει την χωρα μπροστα.Κανεις απο οσους ειναι στο προσκυνιο,δυστυχως.Εσυ συνεχισε να ελπιζεις.Οτι ο αδωνις με τον κουλη ειναι το μελον της χωρας.όχι θα πάμε με τον Λαφαζάνη, τον Κατσανέβα τον χοντρομαλάκα τον Καζάκη ή τον Λεβέντη
Η διαφορα μας,για να δεις ποσο μαλακας εισαι γεροχοντρε,ειναι οτι εγω δεν πιστευω οτι κανενας απο δαυτους μπορει να παει την χωρα μπροστα.Κανεις απο οσους ειναι στο προσκυνιο,δυστυχως.Εσυ συνεχισε να ελπιζεις.Οτι ο αδωνις με τον κουλη ειναι το μελον της χωρας.
Η διαφορα μας,για να δεις ποσο μαλακας εισαι γεροχοντρε,ειναι οτι εγω δεν πιστευω οτι κανενας απο δαυτους μπορει να παει την χωρα μπροστα.Κανεις απο οσους ειναι στο προσκυνιο,δυστυχως.Εσυ συνεχισε να ελπιζεις.Οτι ο αδωνις με τον κουλη ειναι το μελον της χωρας.
Γαμιεσαι και εσυ και ο τσιπραςΡε δεν αφηνεις τα σαπια που δεν θελεις κανενα! Γλυφτρονι του Τσιπρα εισαι και τα πιανεις απο το Μαξιμου για να ποσταρεις με μισο ευρω το ποσταρισμα
50 ποστ τη μερα το εβγαλες το μεροκαματο γκαιμπελισκο
Γαμιεσαι και εσυ και ο τσιπρας
Μεσσιας δεν προκειται να ερθει και ουτε προκειται αυτη η χωρα να παει μπροστα.εεε τότε κάτσε και περίμενε τον μεσσία να έρθει να πάει την χώρα μπροστά... μέχρι τότε βγάλε τον σκασμό..
Μεσσιας δεν προκειται να ερθει και ουτε προκειται αυτη η χωρα να παει μπροστα.
Με το να καταστρεφεται ο ιδιωτικος τομεας για χαρη του δημοσιου το μονο που κανουμε ειναι να μεγαλωνουμε το χρεος και να γαμαμε οτι εχει αγαμητο ακομη η χωρα.Καθηστε εσεις σαν μαλακες να πιστευετε οτι θα σας σωσει ενα κομμα καταχρεωμενο και ανικανο ακομη και να οργανωσει τυπικες εκλογες αναδειξης αρχηγου.Εγω σας βλεπω και γελαω με την κακομοιρια σας.
Μεσσιας δεν προκειται να ερθει και ουτε προκειται αυτη η χωρα να παει μπροστα.
Με το να καταστρεφεται ο ιδιωτικος τομεας για χαρη του δημοσιου το μονο που κανουμε ειναι να μεγαλωνουμε το χρεος και να γαμαμε οτι εχει αγαμητο ακομη η χωρα.Καθηστε εσεις σαν μαλακες να πιστευετε οτι θα σας σωσει ενα κομμα καταχρεωμενο και ανικανο ακομη και να οργανωσει τυπικες εκλογες αναδειξης αρχηγου.Εγω σας βλεπω και γελαω με την κακομοιρια σας.
ειναι σκεπτομενος ελευθερος ανθρωπος, ακου με ποιους ειναιΘα μας πεις εσύ με ποιούς είσαι ?? Λαφαζάνοφ ??
Δε μίλησα σ'εσένα,μακεδονομάχε...δικηγόρος του είσαι ?ειναι σκεπτομενος ελευθερος ανθρωπος, ακου με ποιους ειναι
τελος τα κομματοσκυλα κυριοι
Δε μίλησα σ'εσένα,μακεδονομάχε...δικηγόρος του είσαι ?
Τι εννοεις με ποιους ειμαι;Πρεπει να ειμαι με καποιον οπωσδηποτε;Κανεις δεν με καλυπτει ρε φιλε.Πες μου με επιχειρηματα,ποιο απο ολα αυτα τα κομματα πρεπει να πιστεψω.Εχουν αποδειξει ολα πως ειναι ανικανα.Δεν ειναι μαλακας,αντικειμενικα,οποιος τα πιστευει ακομη;Θα μας πεις εσύ με ποιούς είσαι ?? Λαφαζάνοφ ??
Το να κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα και να μην παίρνεις θέση δεν είναι μια υπεύθηνη στάση,ούτε φυσικά το να μην πηγαίνεις να ψηφίσεις...Τι εννοεις με ποιους ειμαι;Πρεπει να ειμαι με καποιον οπωσδηποτε;Κανεις δεν με καλυπτει ρε φιλε.Πες μου με επιχειρηματα,ποιο απο ολα αυτα τα κομματα πρεπει να πιστεψω.Εχουν αποδειξει ολα πως ειναι ανικανα.Δεν ειναι μαλακας,αντικειμενικα,οποιος τα πιστευει ακομη;
Σου ξαναλεω,πες μου ενα πειστικο επιχειρημα για καποιο κομμα.Πεισε με οτι εχω αδικο.Το να κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα και να μην παίρνεις θέση δεν είναι μια υπεύθηνη στάση,ούτε φυσικά το να μην πηγαίνεις να ψηφίσεις...