Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.526
Πόντοι
1.056
Και 19χρονη εγγυος στην Νεα Μακρη
Ξερουμε τι ποσοστο πηρε η ΝΔ στις 21 Μαΐου στην Νεα Μάκρη;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
οσο θυμαμαι φιλε λεφτακια αυτο δεν το εχει κανει ποτε κανεις.... θα κανω εκλογες μεχρι να με κανετε αυτοδυναμο πορδηπουργο ...
κεντρο και εσυ ...εγω Α αθηνας κυψελαρα ολε
Θησείο εγω , μέσα σε κάτι πεζόδρομους , ταυτόχρονα κοιτάω και καμια επενδυτική ευκαιρία στο ρίαλ εστείτ :rockon::rockon:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.532
Πόντοι
12.056
Ξερουμε τι ποσοστο πηρε η ΝΔ στις 21 Μαΐου στην Νεα Μάκρη;
δεν καταλαβαινουν απο τετοια... εδω θυσιαστηκαν τοσοι ανθρωποι στα τεμπη και θα μασησουν σε ενα τοσο μικρο συμβαν

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.532
Πόντοι
12.056
Θησείο εγω , μέσα σε κάτι πεζόδρομους , ταυτόχρονα κοιτάω και καμια επενδυτική ευκαιρία στο ρίαλ εστείτ :rockon::rockon:
δεν ερχεσαι προς σουνιο πλευρα κατι πηρε το αυτι μου οτι πουλανε οσο οσο τον ναο του ποσειδωνα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.526
Πόντοι
1.056
Ο Κύριος Κυριάκος δουλεύει για όλους μας. :rockon::rockon:
Καλα τωρα και συ το γαμησες!Τικ Τοκ κανει ο ανθρωπας και το να εξελιχθει εκει ως ινφλουενσερ δειχνει να τον απασχολει περισσοτερο απ οτι ως πρωθυπουργος,Αφου εκει τα ζωαδια το βγαζουν με 200%.

Υγ.Ασχετο,στο Καστρακι της Καλαμπακας εχουν καλύψει ολες τις πινακιδες με πανό,ηταν έγκλημα δεν θα ξεχαστεί,ακομη κ στον βράχο τον Μετεωρων κρέμασαν πανό.Βεβαια η ΝΔ πρωτη βγηκε Οποτε αλλα λογια ν αγαπιόμαστε…

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Τυπε παω να εκπληρωσω το εκλογικό μου δικαίωμα
Μεσα στην μεση το αφήνω με αλαρμ , πουτσα μου.
Κανεις δεν σε ακουμπαει την μερα των εκλογών
Ειναι η μέρα που δεν ισχύει κανένας νόμος :rockon::rockon:
Πάρε ένα σάξο να σωθείς ρε μλκ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
δεν ερχεσαι προς σουνιο πλευρα κατι πηρε το αυτι μου οτι πουλανε οσο οσο τον ναο του ποσειδωνα

Τυπε μην το γελάς , εχει βγεί μια σπιταρωνα στα σφυρί, ακριβως απεναντι απο τον ναό
Και απο την χέστρα μέσα βλεπεις το μνημέιο
Αλλα το γαμημένο ειναι μέσα στην παρανομία οικοδομικά
Κατω απο το σπιτι του Εμπειρίκου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
Πάρε ένα σάξο να σωθείς ρε μλκ

Ρε είσαι σοβαρός ;; ξερεις κατι πεζόδρομους που πρεπει να καβαλησω εκει ;;
Αμα παω με σάξο θα φύγει κανας άξονας ολοκληρος και θα μπω στο εκλογικό σαν τον Λουι Ντε Φινες ναπουμε με το κομμενο ντεσεβο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Καλα τωρα και συ το γαμησες!Τικ Τοκ κανει ο ανθρωπας και το να εξελιχθει εκει ως ινφλουενσερ δειχνει να τον απασχολει περισσοτερο απ οτι ως πρωθυπουργος,Αφου εκει τα ζωαδια το βγαζουν με 200%.

Υγ.Ασχετο,στο Καστρακι της Καλαμπακας εχουν καλύψει ολες τις πινακιδες με πανό,ηταν έγκλημα δεν θα ξεχαστεί,ακομη κ στον βράχο τον Μετεωρων κρέμασαν πανό.Βεβαια η ΝΔ πρωτη βγηκε Οποτε αλλα λογια ν αγαπιόμαστε…
Το τικ τοκ είναι για να είναι δίπλα στη νεολαία, το αύριο του τόπου μας. Όλα τα παρεξηγείτε εσείς οι εγκάθετοι.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.532
Πόντοι
12.056
Τυπε μην το γελάς , εχει βγεί μια σπιταρωνα στα σφυρί, ακριβως απεναντι απο τον ναό
Και απο την χέστρα μέσα βλεπεις το μνημέιο
Αλλα το γαμημένο ειναι μέσα στην παρανομία οικοδομικά
Κατω απο το σπιτι του Εμπειρίκου
και τι φοβασαι μην το γκρεμισουν :think: εχω ενα φιλο λαδιαρη στην πολεοδομια λαυριου μεχρι και αδεια για περιφραξη του αιγιαλου θα σου δωσει για να κανεις μπανιο μονος σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Ρε είσαι σοβαρός ;; ξερεις κατι πεζόδρομους που πρεπει να καβαλησω εκει ;;
Αμα παω με σάξο θα φύγει κανας άξονας ολοκληρος και θα μπω στο εκλογικό σαν τον Λουι Ντε Φινες ναπουμε με το κομμενο ντεσεβο
Μπορείς να το κουβαλάς μέσα στο πορτ μπαγκάζ στο τέρας, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και τι φοβασαι μην το γκρεμισουν :think: εχω ενα φιλο λαδιαρη στην πολεοδομια λαυριου μεχρι και αδεια για περιφραξη του αιγιαλου θα σου δωσει για να κανεις μπανιο μονος σου
ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.526
Πόντοι
1.056
Το τικ τοκ είναι για να είναι δίπλα στη νεολαία, το αύριο του τόπου μας. Όλα τα παρεξηγείτε εσείς οι εγκάθετοι.
Ποια νεολαια ρε τυπε τωρα κ συ!Αφου εξωτερικο θα φυγουν ολοι,το ξερει/-ς και το ξερουμε.

Εγω δεν τον παρεξηγώ,στηρίζω!Δειχνει να χει βρει νοημα στην ζωη του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
Respekt και την Καλημερα μου :respect:

:hi:

τυπε το θεμα Νεας Μακρης έχει κλεισει , ηταν ξεκάθαροι οι υπευθυνοι του ΕΚΑΒ , φταινε οι συγγενεις που δεν ειπαν οτι ειναι επειγον

Από εκεί και πέρα, επειδή έχουμε πολλά περιστατικά ταυτόχρονα να διαχειριστούμε,
δηλαδή από τη στιγμή που μπορεί να έχουμε 40 – 50 περιστατικά σε αναμονή εκεί γίνεται κάποια επιλογή,
κάποια αξιολόγηση, ποια είναι υπερ-επείγοντα, επείγοντα και ποια μπορεί να καθυστερήσουν πιο πολύ[…]

Σίγουρα εκεί δεν έγινε σωστή αξιολόγηση. Δόθηκαν στην αρχή τα στοιχεία από τους συγγενείς ότι υπήρχε καταβολή δυνάμεων…».

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.532
Πόντοι
12.056
ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
στην ελλαδα δεν γινονταν ποτε ..για αυτο ολη η λεωφ. σουνιου ο αιγιαλος ειναι χτισμενος και περιφραγμενος ...επι τουρκοκρστιας γινανε ο σουλτανος εδωσε αδειες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756

Όχι δεν το φοβάμαι , τα λεφτα και τα λαδωματα φοβάμαι για να νομιμοποιηθουν , εκει εχει πεσει μεχρι και η αρχαιολογικη υπηρεσία , η UNESCO , WWF , CIA , FBI , ABC , COSMOTE , NOVA :rockon:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.532
Πόντοι
12.056
Όχι δεν το φοβάμαι , τα λεφτα και τα λαδωματα φοβάμαι για να νομιμοποιηθουν , εκει εχει πεσει μεχρι και η αρχαιολογικη υπηρεσία , η UNESCO , WWF , CIA , FBI , ABC , COSMOTE , NOVA :rockon:
ξεχασες την αδιαφθορη ΕΥΠ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom