Ξερουμε τι ποσοστο πηρε η ΝΔ στις 21 Μαΐου στην Νεα Μάκρη;Και 19χρονη εγγυος στην Νεα Μακρη
Νέα Μάκρη: Νεκρή 19χρονη έγκυος ενώ περίμενε το ασθενοφόρο
Νεκρή είναι μία 19χρονη έγκυος κοπέλα στη Νέα Μάκρη, με τους συγγενείς να καταγγέλλουν πως περίμενε για ώρες ασθενοφόρο.www.naftemporiki.gr
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Θησείο εγω , μέσα σε κάτι πεζόδρομους , ταυτόχρονα κοιτάω και καμια επενδυτική ευκαιρία στο ρίαλ εστείτοσο θυμαμαι φιλε λεφτακια αυτο δεν το εχει κανει ποτε κανεις.... θα κανω εκλογες μεχρι να με κανετε αυτοδυναμο πορδηπουργο ...
κεντρο και εσυ ...εγω Α αθηνας κυψελαρα ολε
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.532
- Πόντοι
- 12.056
δεν καταλαβαινουν απο τετοια... εδω θυσιαστηκαν τοσοι ανθρωποι στα τεμπη και θα μασησουν σε ενα τοσο μικρο συμβανΞερουμε τι ποσοστο πηρε η ΝΔ στις 21 Μαΐου στην Νεα Μάκρη;
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.532
- Πόντοι
- 12.056
δεν ερχεσαι προς σουνιο πλευρα κατι πηρε το αυτι μου οτι πουλανε οσο οσο τον ναο του ποσειδωναΘησείο εγω , μέσα σε κάτι πεζόδρομους , ταυτόχρονα κοιτάω και καμια επενδυτική ευκαιρία στο ρίαλ εστείτ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Ξερουμε τι ποσοστο πηρε η ΝΔ στις 21 Μαΐου στην Νεα Μάκρη;
Τύπε τα έχουμε πει αυτά
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
Οποιος ψοφήσει και όποιος ζήσει
Καλα τωρα και συ το γαμησες!Τικ Τοκ κανει ο ανθρωπας και το να εξελιχθει εκει ως ινφλουενσερ δειχνει να τον απασχολει περισσοτερο απ οτι ως πρωθυπουργος,Αφου εκει τα ζωαδια το βγαζουν με 200%.Ο Κύριος Κυριάκος δουλεύει για όλους μας.
Υγ.Ασχετο,στο Καστρακι της Καλαμπακας εχουν καλύψει ολες τις πινακιδες με πανό,ηταν έγκλημα δεν θα ξεχαστεί,ακομη κ στον βράχο τον Μετεωρων κρέμασαν πανό.Βεβαια η ΝΔ πρωτη βγηκε Οποτε αλλα λογια ν αγαπιόμαστε…
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.070
- Πόντοι
- 5.506
Πάρε ένα σάξο να σωθείς ρε μλκΤυπε παω να εκπληρωσω το εκλογικό μου δικαίωμα
Μεσα στην μεση το αφήνω με αλαρμ , πουτσα μου.
Κανεις δεν σε ακουμπαει την μερα των εκλογών
Ειναι η μέρα που δεν ισχύει κανένας νόμος
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
δεν ερχεσαι προς σουνιο πλευρα κατι πηρε το αυτι μου οτι πουλανε οσο οσο τον ναο του ποσειδωνα
Τυπε μην το γελάς , εχει βγεί μια σπιταρωνα στα σφυρί, ακριβως απεναντι απο τον ναό
Και απο την χέστρα μέσα βλεπεις το μνημέιο
Αλλα το γαμημένο ειναι μέσα στην παρανομία οικοδομικά
Κατω απο το σπιτι του Εμπειρίκου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Πάρε ένα σάξο να σωθείς ρε μλκ
Ρε είσαι σοβαρός ;; ξερεις κατι πεζόδρομους που πρεπει να καβαλησω εκει ;;
Αμα παω με σάξο θα φύγει κανας άξονας ολοκληρος και θα μπω στο εκλογικό σαν τον Λουι Ντε Φινες ναπουμε με το κομμενο ντεσεβο
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.070
- Πόντοι
- 5.506
Το τικ τοκ είναι για να είναι δίπλα στη νεολαία, το αύριο του τόπου μας. Όλα τα παρεξηγείτε εσείς οι εγκάθετοι.Καλα τωρα και συ το γαμησες!Τικ Τοκ κανει ο ανθρωπας και το να εξελιχθει εκει ως ινφλουενσερ δειχνει να τον απασχολει περισσοτερο απ οτι ως πρωθυπουργος,Αφου εκει τα ζωαδια το βγαζουν με 200%.
Υγ.Ασχετο,στο Καστρακι της Καλαμπακας εχουν καλύψει ολες τις πινακιδες με πανό,ηταν έγκλημα δεν θα ξεχαστεί,ακομη κ στον βράχο τον Μετεωρων κρέμασαν πανό.Βεβαια η ΝΔ πρωτη βγηκε Οποτε αλλα λογια ν αγαπιόμαστε…
Respekt και την Καλημερα μουΤύπε τα έχουμε πει αυτά
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
Οποιος ψοφήσει και όποιος ζήσει
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.532
- Πόντοι
- 12.056
και τι φοβασαι μην το γκρεμισουν εχω ενα φιλο λαδιαρη στην πολεοδομια λαυριου μεχρι και αδεια για περιφραξη του αιγιαλου θα σου δωσει για να κανεις μπανιο μονος σουΤυπε μην το γελάς , εχει βγεί μια σπιταρωνα στα σφυρί, ακριβως απεναντι απο τον ναό
Και απο την χέστρα μέσα βλεπεις το μνημέιο
Αλλα το γαμημένο ειναι μέσα στην παρανομία οικοδομικά
Κατω απο το σπιτι του Εμπειρίκου
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.070
- Πόντοι
- 5.506
Μπορείς να το κουβαλάς μέσα στο πορτ μπαγκάζ στο τέρας, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.Ρε είσαι σοβαρός ;; ξερεις κατι πεζόδρομους που πρεπει να καβαλησω εκει ;;
Αμα παω με σάξο θα φύγει κανας άξονας ολοκληρος και θα μπω στο εκλογικό σαν τον Λουι Ντε Φινες ναπουμε με το κομμενο ντεσεβο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.και τι φοβασαι μην το γκρεμισουν εχω ενα φιλο λαδιαρη στην πολεοδομια λαυριου μεχρι και αδεια για περιφραξη του αιγιαλου θα σου δωσει για να κανεις μπανιο μονος σου
Ποια νεολαια ρε τυπε τωρα κ συ!Αφου εξωτερικο θα φυγουν ολοι,το ξερει/-ς και το ξερουμε.Το τικ τοκ είναι για να είναι δίπλα στη νεολαία, το αύριο του τόπου μας. Όλα τα παρεξηγείτε εσείς οι εγκάθετοι.
Εγω δεν τον παρεξηγώ,στηρίζω!Δειχνει να χει βρει νοημα στην ζωη του.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Respekt και την Καλημερα μου
τυπε το θεμα Νεας Μακρης έχει κλεισει , ηταν ξεκάθαροι οι υπευθυνοι του ΕΚΑΒ , φταινε οι συγγενεις που δεν ειπαν οτι ειναι επειγον
Από εκεί και πέρα, επειδή έχουμε πολλά περιστατικά ταυτόχρονα να διαχειριστούμε,
δηλαδή από τη στιγμή που μπορεί να έχουμε 40 – 50 περιστατικά σε αναμονή εκεί γίνεται κάποια επιλογή,
κάποια αξιολόγηση, ποια είναι υπερ-επείγοντα, επείγοντα και ποια μπορεί να καθυστερήσουν πιο πολύ[…]
Σίγουρα εκεί δεν έγινε σωστή αξιολόγηση. Δόθηκαν στην αρχή τα στοιχεία από τους συγγενείς ότι υπήρχε καταβολή δυνάμεων…».
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.480
- Πόντοι
- 786
49,47 πάει για 50%Ξερουμε τι ποσοστο πηρε η ΝΔ στις 21 Μαΐου στην Νεα Μάκρη;
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.532
- Πόντοι
- 12.056
στην ελλαδα δεν γινονταν ποτε ..για αυτο ολη η λεωφ. σουνιου ο αιγιαλος ειναι χτισμενος και περιφραγμενος ...επι τουρκοκρστιας γινανε ο σουλτανος εδωσε αδειεςΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Εγω Ειλικρινα ευχομαι για περισσοτερο (και πουτσα μαζι παει στο περισσοτερο)49,97 πάει για 50%
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
και τι φοβασαι μην το γκρεμισουν εχω ενα φιλο λαδιαρη στην πολεοδομια λαυριου μεχρι και αδεια για περιφραξη του αιγιαλου θα σου δωσει για να κανεις μπανιο μονος σου
Όχι δεν το φοβάμαι , τα λεφτα και τα λαδωματα φοβάμαι για να νομιμοποιηθουν , εκει εχει πεσει μεχρι και η αρχαιολογικη υπηρεσία , η UNESCO , WWF , CIA , FBI , ABC , COSMOTE , NOVA
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.532
- Πόντοι
- 12.056
ξεχασες την αδιαφθορη ΕΥΠΌχι δεν το φοβάμαι , τα λεφτα και τα λαδωματα φοβάμαι για να νομιμοποιηθουν , εκει εχει πεσει μεχρι και η αρχαιολογικη υπηρεσία , η UNESCO , WWF , CIA , FBI , ABC , COSMOTE , NOVA
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις