7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
ΧαχαχαΑγαπητέ μου κωλόγερε
Offtopic, την βρήκα πολύ αστεία αυτήν την προσφώνηση
ΧαχαχαΑγαπητέ μου κωλόγερε
Παραγουμε εθνικο πλουτουπερωρια ολα τα δεξιά μουνόπανα ...
Ετσι μπράβο καριόληδες
οριακά ειμαι τύπε ..Δεν τα βγάζεις πέρα τύπε;;;
Στέκα .... μη λες για πτυχία από το μπλοκ που αγοράστηκαν με χρήμα ....πτυχίο στο Πλόβντιφ πήρες;;; πόσα έδωσες;;;
Μα οι δράκοι ΠΑΝΤΑ ΥΠΉΡΧΑΝ..τώρα απλά φαίνεται και στην τσέπηΒαφτιζοντας "καρτελ" τις επιχειρησεις, τι κερδιζουμε? Τους δαιμονοποιουμε, και λοιπον? Πριν που οι τιμες ηταν χαμηλες, δεν υπηρχαν καρτελ? Τωρα δημιουργηθηκαν? Καλώς ή κακώς υπάρχει μια εκρηξη πανευρωπαικα, που εχει τις ριζες της στην πανδημια. Αυτο θελει χρονο για να εκτονωθει. Μην ψαχνουμε δρακους.
Το σωστό είναι Κούλη ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΑΦΟΎ ΣΕ ΨΗΦΊΖΟΥΝΑπλα ειναι και ο μαλακας ο ελληνας ο πλεον ηλιθιος και θυμα καταναλωτης.
παιρνει 650 ευρω, και θελει να πηγαινει με το αμαξι στη δουλεια 2χλμ μακρια, θελει να πινει γαλα δελτα και να τρωει μακαρονια μισκο, θελει σουβλακια καθε 2 μερες, θελει το iphone 20, θελει μπουζουκια το σαββατο, θελει να καπνιζει και το μαλμπορακι του.
Ε αι γαμησου, πληρωνε και βουλωστο. Κουλη, γαμααααααααααααααα τους
αυτο εννοω καθε φορα που γραφω κουλη γαμα τους.Το σωστό είναι Κούλη ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΑΦΟΎ ΣΕ ΨΗΦΊΖΟΥΝ
Τράβα δούλεψε ρε που έχεις λιώσει στα πρωινάδικα.Βελόπουλος ξεμουνιασε Βουλγαρη πρωι πρωι Κοινωνια ωρα Μεγκα
για να δεις ποσο ανοιχτοχερηδες ειναιοριακά ειμαι τύπε ..
στειλτε κανα φραγκο , και θα ψηφίσω ΝΔ
Δουλευει ο Κουλης για μέναΤράβα δούλεψε ρε που έχεις λιώσει στα πρωινάδικα.
Ο Κύριος Κυριάκος δουλεύει για όλους μας.Δουλευει ο Κουλης για μένα
θα κανει εκλογες μεχρι να σβησει ο ηλιος ..... καθε 2 μηνες μεχρι να βγει ...Δουλευει ο Κουλης για μένα
Ο Κύριος Κυριάκος δουλεύει για όλους μας.
μια χαρα ειναι , να περάσουν καμια 10αρια χρόνια ετσιθα κανει εκλογες μεχρι να σβησει ο ηλιος ..... καθε 2 μηνες μεχρι να βγει ...
Και που θα παρκάρεις το τέρας;μια χαρα ειναι , να περάσουν καμια 10αρια χρόνια ετσι
Ευκαιρία να πηγαινω και στο κεντρο να ψηφίζω
οσο θυμαμαι φιλε λεφτακια αυτο δεν το εχει κανει ποτε κανεις.... θα κανω εκλογες μεχρι να με κανετε αυτοδυναμο πορδηπουργο ...μια χαρα ειναι , να περάσουν καμια 10αρια χρόνια ετσι
Ευκαιρία να πηγαινω και στο κεντρο να ψηφίζω
Και που θα παρκάρεις το τέρας;