κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.095
- Πόντοι
- 19.795
Kαι κυριως οι σιδηροδρομοιαμα δεν σου αρεσει να παιρνεις τα μεσα
σου εχει φτιαξει μετρο
λεωφορεία , ηλεκτρικο
Τα παντα δουλευουν απικο
Kαι κυριως οι σιδηροδρομοιαμα δεν σου αρεσει να παιρνεις τα μεσα
σου εχει φτιαξει μετρο
λεωφορεία , ηλεκτρικο
Τα παντα δουλευουν απικο
καλα αυτο με τις εισφορες των δημοσιων ειναι το απολυτο......δεν υπαρχει το γελιο οταν μιλας με ισοβιο πρωταθλητη κολτσινας και σου αναφερει με στομφο την αγωνια του αν θα παρει τελικα εφαπαξ και ποσα λεφτα θα ειχε αν δεν πληρωνε εισφορες....μιλαμε για κλαυσιγελο.....περιγραφει η δευτεραθλητρια ηλεκτρονικης πασιεντζας ελλαδος σε αλλη φιλη της και συναδελφο -ανεπισημη στυλιστρια- συμβουλο αγορων απο ζαρα ,ποσο τους εχουν γαμησει με τις εισφορες και ποσο καλυτερα θα ηταν αν δουλευαν στον ιδιωτικο τομεα.......και μετα γυριζουν πλευρο και βαζουν δυο βαθμους πιο χαμηλα το ερκοντισιο γιατι οι αρκουδιτσες τωρα με την ζεστη ζοριζονται!
ποσα να δωσει πια ο μτσκς?Kαι κυριως οι σιδηροδρομοι![]()
55%Καλά κάνουν και μας πηδάνε.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ..........................
Όποιος μένει και ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στην ελλάδα, ας πάθει τα χειρότερα.
Του αξίζουν , έχει ενημερωθεί , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .........
Η χώρα είναι για οικονομικούς μετανάστες, συνδικαλιστές , δημοσιογράφους, ινφλουένσερς, ΛΟΑΤΚΙ , ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ, ΧΡΗΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ .......
Οι υπόλοιποι αν μένουν εδώ χωρίς να είναι κρατικοδίαιτοι και διαπλεκόμενοι ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ.
Κι εγώ μέσα. Αλλά όχι για πολύ ακόμη.
Ας μείνει ο Άλεξ . Μετά από 50 χρόνια δικηγόρος θα είναι με το saxo 1.1
Όπως τα αμερικάνικα του 1959 στην κούβα θα είναι ...........
ναι μωρη καβλα ,δωσε πονο στους γκρινιαρηδες!!!!55%
2.400.000
κανεις δεν παιρνει τον ΟΣΕ τυπε , μονο μεταναστεςKαι κυριως οι σιδηροδρομοι![]()
Για πες μου τι ψηφισα γιατι δεν θυμαμαι-καταραμενο αλτσχαιμερ, ου γαρ ερχεται μονο.Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ..... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ....
Με απολυτήριο δημοτικου και αν .... και λέει ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ .....
Από που ρε ;;;
Τι εισφορές σου λένε ότι πληρώνουν οι δημόσιοι .... από που ....
Εσυ? ΝΔ, είμαι σιγουροςΓια πες μου τι ψηφισα γιατι δεν θυμαμαι-καταραμενο αλτσχαιμερ, ου γαρ ερχεται μονο.
Για να πιασει το 62% του δημοψηφισματος θελει ακομα. Ισως την επομενη τετραετια.55%
2.400.000
Αποφευγω τα κομματα εξουσιας επειδη απο μικρος ημουνα τρολ.Εσυ? ΝΔ, είμαι σιγουρος
55% ειναι το ποσοστο που πηρε η ΝΔ στους ελευθερους επαγγελματιεςΓια να πιασει το 62% του δημοψηφισματος θελει ακομα. Ισως την επομενη τετραετια.![]()
Ο Αλεξ δουλευει κυριως μαυρα, λογικο ειναι να μη θελει να αλλαξει τιποταΑς μείνει ο Άλεξ . Μετά από 50 χρόνια δικηγόρος θα είναι με το saxo 1.1
Δεν με πειθειςΑποφευγω τα κομματα εξουσιας επειδη απο μικρος ημουνα τρολ.![]()
Τι λες τυπε? Ο τελης λεει οτι ο Κουλης εχει γαμησει τους ελευθερους επαγγελματιες αλλα δεν το καταλαβαινουμεΟ Αλεξ δουλευει κυριως μαυρα, λογικο ειναι να μη θελει να αλλαξει τιποτα
Οπως και αλλοι 500.000 ελ επαγγελματιες που ριχνουν Κουλη δαγκωτο που δεν τους ενοχλει για την αγαπη τους για τα μαυρα...
Τι. αμφισβητεις τα τρολαρισματα μου;Δεν με πειθεις
ναιΤι. αμφισβητεις τα τρολαρισματα μου;![]()
Τι εχει γαμησει; Ιστορικο παγκοσμιο ρεκορ χαμηλης φορολογησης εχει η ΕλλαδαΤι λες τυπε? Ο τελης λεει οτι ο Κουλης εχει γαμησει τους ελευθερους επαγγελματιες αλλα δεν το καταλαβαινουμε
Θα σου βαλω φωτο με ξεκωλο, κουνημενη τοσο πολυ που θα τυφλωθεις μωρη κουφαλα που με αμφισβητεις
φιλε κερμιτ ηδη αρχισαν να παιζουν νεας γενιας ριχταδικαΕτσι μου ερχεται να ξαναξεκινησω καμια εταιρεια με κανα δανεικό ΑΦΜ
Το τι μάσα θα πέσει δεν λεγετε