jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Oxι τύπε.
Περιμένουμε απολύσεις αργόμισθων κλείσιμο άχρηστων φορέων του δημοσίου και φουλ ιδιωτικοποιήσεις
το ξυπνητηρι τι ωρα να το βαλουμε;
ποτε σας βολευει;
Oxι τύπε.
Περιμένουμε απολύσεις αργόμισθων κλείσιμο άχρηστων φορέων του δημοσίου και φουλ ιδιωτικοποιήσεις
ποτε σας βολευει;
ποτε σας βολευει;
Ρε Τζόνι αφού μαζί γαμούσαμε τα μουνιά του Σύριζα, τώρα γιατί είσαι απέναντι?
Θυμήθηκες ότι είσαστε σοσιαλιστικό κίνημα?
Αυτό ήταν παλιά ρε φίλε ....
εγω ξερω οτι τα μ@@νια του τσυριζα ζουν και βασιλευουν και κανουν οτι θελουν
και ολοι ειναι στην θεση τους
ανθρακες ο θησαυρος του δρακουλοποιδου
εγω ξερω οτι τα μ@@νια του τσυριζα ζουν και βασιλευουν και κανουν οτι θελουν
και ολοι ειναι στην θεση τους
ανθρακες ο θησαυρος του δρακουλοποιδου
Πότε το "κίνημα" θα ξαμολύσει την φωφάρα να δώσει λύση?
μονο η φωφη κανει αντιπολιτευση
μονο η φωφη κανει αντιπολιτευση
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προεκλογικά συνήθιζε να λέει ότι έχει σκοπό να ανανεώσει την παράταξη του κόμματός του.
Καλά, μην τρελαίνεστε με τον Κυριάκο. Ας θυμηθούμε ότι ως υπουργός κατάργησε το νόμο Ραγκούση για την ανεξάρτητη αξιολόγηση των διευθυντών του Δημοσίου και επιχείρησε δυο φορές να καταργήσει τη Διαύγεια.
Μακάρι να άλλαξε μυαλά αλλά πλέον αν δε δω κάτι με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτα.
Δημιουργώντας κινηματική δυναμική και σαφη πλειοψηφική τάση στο εκλογικό σώμα βεβαίως, βεβαίως ...
Κυριάκο η ανανέωση είναι με Πέτρο Μαντούβαλο και Νίκο Γεωργιάδη που έλεγε «Μπούρδα» και «χαμένη υπόθεση» τα Σκόπια;
Ο Γεωργιάδης είναι του επιτελείου Μητσοτάκη και ναι το Σκοπιανό είναι μια μπούρδα και μια χαμένη υπόθεση.
Με τους αλβανους των σκοπιων να γεννανε σαν τα κουνελια, μονο χαμενη υποθεση δεν ειναι. Θα υπαρχουν τα σκοπια οπως ειναι σημερα σε 20 χρονια; Και σε καθε περιπτωση κανενας δεν μπορει να πηγαινει κοντρα στην επισημη κρατικη πολιτικη σε ενα ζητημα εξωτερικης πολιτικης, ποσο μαλλον το σκοπιανο.