Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
το ξυπνητηρι τι ωρα να το βαλουμε;

ποτε σας βολευει;

Ρε Τζόνι αφού μαζί γαμούσαμε τα μουνιά του Σύριζα, τώρα γιατί είσαι απέναντι?
Θυμήθηκες ότι είσαστε σοσιαλιστικό κίνημα?
Αυτό ήταν παλιά ρε φίλε ....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε Τζόνι αφού μαζί γαμούσαμε τα μουνιά του Σύριζα, τώρα γιατί είσαι απέναντι?
Θυμήθηκες ότι είσαστε σοσιαλιστικό κίνημα?
Αυτό ήταν παλιά ρε φίλε ....

εγω ξερω οτι τα μ@@νια του τσυριζα ζουν και βασιλευουν και κανουν οτι θελουν

και ολοι ειναι στην θεση τους

ανθρακες ο θησαυρος του δρακουλοποιδου

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6

Έχει χώρο και για εσάς η μεγάλη κεντροδεξιά μας παράταξη φίλε  :grouphug:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Πότε το "κίνημα" θα ξαμολύσει την φωφάρα να δώσει λύση?

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
μονο η φωφη κανει αντιπολιτευση

Ελάτε τώρα με το καλό γιατί ο Κυριάκος θα σας πάρει με μεταγραφές ότι καλό σας έχει απομείνει λίγο πριν τις εκλογές (όταν αυτές γίνουν) και θα σας αφήσει στον άξονα.

Αυτά είναι κόλπα ζόρικα Μητσοτακέϊκα φίλε  :grin:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
μονο η φωφη κανει αντιπολιτευση

Δημιουργώντας κινηματική δυναμική και σαφη πλειοψηφική τάση στο εκλογικό σώμα βεβαίως, βεβαίως ... αρέσει το κουρίτσι πως να το κάνουμε ...

Οι πασόκοι είχατε την μέγιστη ευκαιρία να ΜΗΝ την εκλεξετε ... κάνατε την μαλακία και τώρα θα την λουστείτε ... Ο Κούλης είναι καταδικασμένος να συσπειρώσει το σύνολο των φιλελεύθερων αποχρώσεων εκλογέων του κεντρώου και λάιτ δεξιού χώρου και να δώσει στην ΝΔ δυναμική που εδώ και χρόνια δεν είχε ...

Τηρουμένων των αναλογιών και λόγω ιστορικής συγκυρίας η ΝΔ - αν δεν διασπαστεί - μπορεί χαλαρά να υφαρπάξει τον παραδοσιακά "σοζιαλίζοντα" - μετά τα '80s - κεντρώο χώρο οπότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προεκλογικά συνήθιζε να λέει ότι έχει σκοπό να ανανεώσει την παράταξη του κόμματός του.

Θα πέσετε θύμα "προεκλογικής διεύρυνσης" φίλε πίστεψε με ....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καλά, μην τρελαίνεστε με τον Κυριάκο. Ας θυμηθούμε ότι ως υπουργός κατάργησε το νόμο Ραγκούση για την ανεξάρτητη αξιολόγηση των διευθυντών του Δημοσίου και επιχείρησε δυο φορές να καταργήσει τη Διαύγεια.
Μακάρι να άλλαξε μυαλά αλλά πλέον αν δε δω κάτι με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτα.

το ιδιο που προσπαθει να κανει και η συμμορια του ζαβου

συμφωνημενα πραγματα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δημιουργώντας κινηματική δυναμική και σαφη πλειοψηφική τάση στο εκλογικό σώμα βεβαίως, βεβαίως ...

με 70000 ψηφους λιγοτερους απο οτι τον δεκεμβριο

και περιπου το 10 % αυτων που ψηφισαν τον σεπτεμβριο την νδ

εχει δυναμικη  και πλειοψηφικη ταση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Κυριάκο η ανανέωση είναι με Πέτρο Μαντούβαλο και Νίκο Γεωργιάδη που έλεγε «Μπούρδα» και «χαμένη υπόθεση» τα Σκόπια;

Ο Μαντούβαλος όταν έγινε αντιληπτός του ζητήθηκε από την ασφάλεια του Κυριάκου να αποχωρήσει, τους είπε "σε πέντε λεπτά φεύγω, για βόλτα ήρθα" και τον άφησαν γιατί δεν ήθελαν σε τέτοιες στιγμές να δημιουργηθεί σκάνδαλο.

Ο Γεωργιάδης είναι του επιτελείου Μητσοτάκη και ναι το Σκοπιανό είναι μια μπούρδα και μια χαμένη υπόθεση.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:rockon:

Συνημμένα

• koulis.jpg
    koulis.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ο Γεωργιάδης είναι του επιτελείου Μητσοτάκη και ναι το Σκοπιανό είναι μια μπούρδα και μια χαμένη υπόθεση.

Με τους αλβανους των σκοπιων να γεννανε σαν τα κουνελια, μονο χαμενη υποθεση δεν ειναι. Θα υπαρχουν τα σκοπια οπως ειναι σημερα σε 20 χρονια; Και σε καθε περιπτωση κανενας δεν μπορει να πηγαινει κοντρα στην επισημη κρατικη πολιτικη σε ενα ζητημα εξωτερικης πολιτικης, ποσο μαλλον το σκοπιανο.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Γρηγοράκος: Δεν αποκλείω βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να πορευθούν με Μητσοτάκη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και εν ενέργεια βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να πορευτούν με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Τζόνιιιιιιι   :orchestra: :orchestra: :orchestra:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Με τους αλβανους των σκοπιων να γεννανε σαν τα κουνελια, μονο χαμενη υποθεση δεν ειναι. Θα υπαρχουν τα σκοπια οπως ειναι σημερα σε 20 χρονια; Και σε καθε περιπτωση κανενας δεν μπορει να πηγαινει κοντρα στην επισημη κρατικη πολιτικη σε ενα ζητημα εξωτερικης πολιτικης, ποσο μαλλον το σκοπιανο.

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί στα Σκοπια σε 20 χρονια και νομίζω κανεις μας δεν μπορεί να ξέρει.

Αυτό που λέω είναι πως η αντίθεση σε αυτοπροσδιορισμό εμένα μου μοιάζει μπούρδα. Είναι σαν να σου πω πως τώρα θα σε λέμε Επαμεινώνδα. Αντί λοιπόν να επιμείνουμε σε αλλα θέματα όπως ο αλυτρωτισμός και οι διεκδικήσεις , εμείς κολλήσαμε στο μονο πραγματικά ασήμαντο αλλα και αδύνατο να κερδίσουμε.
Κλείσαμε την πόρτα των Σκοπιων προς εμάς και προς την Ευρώπη και έτσι αφήσαμε ανενόχλητους εντός των Σκοπιων τους εθνικιστές , τους μουρλούς να δημιουργούν πλαστή ιστορία για το έθνος τους! Είχαμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Οι πολιτικοί είναι για να αλλάζουν τις πολιτικές όταν αυτές είναι λανθασμένες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom