Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Περιμενει να παρει πισω τα λεφτα του απο τα ομολογα με το υψηλο επιτοκιο? Για πιο λογο πρεπει να συμμεριστω την αποψη του?

Εκτος εαν μενει εδω και βλεπει τι γινετε στη καθημερηνοτητα.

Ενιγουει τωρα που κοβοντε τα καθε ειδους "Παςς" θα δουμε τι μπορει να κανει ο εκλεγμενος του 20%.... η αλλιως 1/5
Συνεχισε κι εσυ, καλα το πας
Ηδη καποιοι χθες λεγανε οτι ανακοινωθηκε παγωμα μισθων, συνεχιστε τα ψεματα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Σωστα τύπε.
Χασαμε την ευκαιρια να βγαλουμε παλι το Συριζα και να εχουμε αυτα που εβαλες παραπανω. Συνεχισε δυνατά.

Ποτέ δεν είπα για το ΣΥΡΙΖΑ ή κανένα άλλο μπουρδέλο κόμμα.

Ωστόσο χώρες που ήταν στον πάτο το 1989 όπως ουγγαρία , τσεχία , ρουμανία και άλλες και ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ
κάτι έκαναν καλά ... που δεν έγινε εδώ.

Από όλα τα κόμματα που ψήφισες από τότε.
Μην ξεχνάμε.... ψήφισες ΠΑΣΟΚ Σημίτη όταν ήταν εξουσία.
Και ΝΔ και του Σαμαρά ... και τώρα ......

Και στην επόμενη 4ετία θα μας περάσει και η Βουλγαρία.

Κάτι κάνουν οι άλλοι . ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ποτέ δεν είπα για το ΣΥΡΙΖΑ ή κανένα άλλο μπουρδέλο κόμμα.

Ωστόσο χώρες που ήταν στον πάτο το 1989 όπως ουγγαρία , τσεχία , ρουμανία και άλλες και ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ
κάτι έκαναν καλά ... που δεν έγινε εδώ.

Από όλα τα κόμματα που ψήφισες από τότε.
Μην ξεχνάμε.... ψήφισες ΠΑΣΟΚ Σημίτη όταν ήταν εξουσία.
Και ΝΔ και του Σαμαρά ... και τώρα ......

Και στην επόμενη 4ετία θα μας περάσει και η Βουλγαρία.

Κάτι κάνουν οι άλλοι . ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.
Ναι τύπε, ζουμε ενα δραμα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Με 40% η Νεα Δικτατορια,
δεν θελω να ξαναδω απο αυριο διαμαρτυρια για τιποτε.
1 στους 2 Ελληνες, επικροτησε την πολιτικη της, οχι απλως επικροτησε, ειπε δωσε κι αλλο.
Αρα λοιπον, μη δω κανεναν να διαμαρτυρεται.
Ο αριστος Κυριακος, θα μας κυβερνησει αριστα για τα επομενα χρονια.

---
Η σοφοτερη κουβεντα επι των πολιτικων θεματων, ειναι τελικα, 'κατα τον λαο κι οι αρχοντες'.

---
Ραντεβου το 2027 λοιπον. No more questions asked. Ο κυριαρχος λαος, 1 στους 2 Ελληνες, αποφασισε.
Τελειωσαμε εδω.
Ρε τύπε με μουτράκια δεν πας μπροστά.
Ο λαός σήμερα γουστάρει Μητσοτάκη, τον ψήφησε και θα τον κάνει Πρωθυπουργό ξανά.
Δεν τον παντρεύτηκε. Όπως δεν είχε παντρευτεί και τον Τσίπρα.
Αν στην πορεία φαλτσάρει μια χαρά θα διαμαρτυρηθούμε και αν συνεχίσει στραβά θα φάει και αυτός φούμο.
---
Είπες όμως και τη κουβέντα 'κατα τον λαο κι οι αρχοντες'.
Εμ, αυτό δεν κατάλαβε ο Σύριζα και άρπαξε τέτοια ψωλή. Απλά είχε χάσει κάθε επαφή με τον λαό.
Άλλα απασχολούσαν τον μέσο πολίτη και περι άλλων τύρβαζε ο Σύριζα.
Ο πολίτης κοιτούσε την ανεργία, τον βασικό μισθό, την ασφάλεια, την υγεία, τις φοροελαφρύνσεις, τον Τούρκο απέναντι, το συμμάζεμα του κράτους κλπ
Ο Σύριζα δεν κοιτούσε καν τους ψηφοφόρους του αλλά ένα πολύ μικρό 3% αυτών και μας ζάλιζε τις μπάλες με "τσιμέντωμα της Ακρόπολης", "βιαστές είναι", "νεκρή μικρή Μαρία", "Δυκαιωσύνη" και λοιπές παπαριές.
Ακόμη και σε τομείς που είναι προνομιακό πεδίο της αριστεράς, όπως π.χ. υγεία, ασφαλιστικό, ο μέσος πολίτης εμπιστευόταν περισσότερο την ΝΔ.
Ε, με τέτοιους χασογκόληδες και το 40% λίγο είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε με μουτράκια δεν πας μπροστά.
Ο λαός σήμερα γουστάρει Μητσοτάκη, τον ψήφησε και θα τον κάνει Πρωθυπουργό ξανά.
Δεν τον παντρεύτηκε. Όπως δεν είχε παντρευτεί και τον Τσίπρα.
Αν στην πορεία φαλτσάρει μια χαρά θα διαμαρτυρηθούμε και αν συνεχίσει στραβά θα φάει και αυτός φούμο.
---
Είπες όμως και τη κουβέντα 'κατα τον λαο κι οι αρχοντες'.
Εμ, αυτό δεν κατάλαβε ο Σύριζα και άρπαξε τέτοια ψωλή. Απλά είχε χάσει κάθε επαφή με τον λαό.
Άλλα απασχολούσαν τον μέσο πολίτη και περι άλλων τύρβαζε ο Σύριζα.
Ο πολίτης κοιτούσε την ανεργία, τον βασικό μισθό, την ασφάλεια, την υγεία, τις φοροελαφρύνσεις, τον Τούρκο απέναντι, το συμμάζεμα του κράτους κλπ
Ο Σύριζα δεν κοιτούσε καν τους ψηφοφόρους του αλλά ένα πολύ μικρό 3% αυτών και μας ζάλιζε τις μπάλες με "τσιμέντωμα της Ακρόπολης", "βιαστές είναι", "νεκρή μικρή Μαρία", "Δυκαιωσύνη" και λοιπές παπαριές.
Ακόμη και σε τομείς που είναι προνομιακό πεδίο της αριστεράς, όπως π.χ. υγεία, ασφαλιστικό, ο μέσος πολίτης εμπιστευόταν περισσότερο την ΝΔ.
Ε, με τέτοιους χασογκόληδες και το 40% λίγο είναι.
Πριν, τους εφταιγαν οι δημοσκοπησεις, τωρα τους φταινε οι ψηφοφοροι. Ειναι εκπληκτικο. Γενικως, τους φταιει η πραγματικοτητα. Καθονται και αναμασανε αναμεταξυ τους τις ιδιες πεντε-δεκα πιπες οι ιδιοι και οι ιδιοι, τις πιστευουν, τις διογκωνουν στο μυαλο τους, και μετα οταν ερθει το χαστουκι απο την πραγματικοτητα, χάνουν τα αυγα και τα πασχάλια. Ζητημα μη πλήρους ενηλικιωσης ειναι, θεωρω.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δε με έπιασες...δεν θέλω άλλον..αυτή είναι η κυβέρνηση καλώς η κακώς τώρα...

θέλω αυτή η κυβέρνηση να σταματήσει να στήνει κώλο σε 10 μεγιστάνες και να κάνει το αυτονόητο..να προστατέψει την χώρα και τον κόσμο.

Όπως γίνεται να περνάνε νόμοι που χαρίζουν τους φόρους σε εφοπλιστές έτσι γίνεται να περάσουν και νόμοι που βάζουν φρένο στην τιμολόγηση των παροχών. Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν.

Εσύ το έχεις πάρει χαμπάρι ότι ο λογαριασμός στο σύνολο του σου έρχεται διπλός από ότι πληρώνεις ή νομίζεις και εσύ ότι η κιλοβατώρα χρεώνεται 0,30?
Εχεις μείνει πολλούς μήνες πίσω. (και εγώ είναι η αλήθεια επειδή τις πληρωμές τις έχω στον αυτόματο και δεν κοιτάω συνήθως τους λογαριασμούς).
Οι τιμές το 2023 έχουν αποκλιμακωθεί και τώρα τον Μάϊο είμαστε back to normal.
Με αντίστοιχη μείωση της κρατικής ενίσχυσης φυσικά.
Το σχετικό κόπυ πάστε από τον φρέσκο μου εκκαθαριστικό λογαριασμό:
ΧΡΕΩΣΗ
Κατανάλωση Ημέρας 13/01/2023-01/02/2023 ,00 kWh x 0,45500 €/kWh
Κατανάλωση Ημέρας 01/02/2023-01/04/2023 ,00 kWh x 0,26000 €/kWh
Κατανάλωση Ημέρας 01/04/2023-01/05/2023 ,00 kWh x 0,16500 €/kWh
Κατανάλωση Ημέρας 01/05/2023-15/05/2023 ,00 kWh x 0,16400 €/kWh
ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Πίστωση Ταμείου Ενεργ.Μετάβασης 13/01/2023-01/02/2023 ,00 kWh x 0,33000 €/kWh
Πίστωση Ταμείου Ενεργ.Μετάβασης 01/02/2023-01/04/2023 ,00 kWh x 0,04000 €/kWh
Πίστωση Ταμείου Ενεργ.Μετάβασης 01/04/2023-15/05/2023 ,00 kWh x 0,01500 €/kWh

Αρα σήμερα (και προφανώς όσο η τιμή του ΦΑ είναι 30€) δεν έρχεται διπλός και η κιλοβατώρα δεν χρεώνεται 0,30 μετά την επιδότηση αλλά είναι ήδη 0,164 και μειώνεται με το κρατικό χαρτζηλικάκι και άλλα 0,015.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Εχεις μείνει πολλούς μήνες πίσω. (και εγώ είναι η αλήθεια επειδή τις πληρωμές τις έχω στον αυτόματο και δεν κοιτάω συνήθως τους λογαριασμούς).
Οι τιμές το 2023 έχουν αποκλιμακωθεί και τώρα τον Μάϊο είμαστε back to normal.
Με αντίστοιχη μείωση της κρατικής ενίσχυσης φυσικά.
Το σχετικό κόπυ πάστε από τον φρέσκο μου εκκαθαριστικό λογαριασμό:
ΧΡΕΩΣΗ
Κατανάλωση Ημέρας 13/01/2023-01/02/2023 ,00 kWh x 0,45500 €/kWh
Κατανάλωση Ημέρας 01/02/2023-01/04/2023 ,00 kWh x 0,26000 €/kWh
Κατανάλωση Ημέρας 01/04/2023-01/05/2023 ,00 kWh x 0,16500 €/kWh
Κατανάλωση Ημέρας 01/05/2023-15/05/2023 ,00 kWh x 0,16400 €/kWh
ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Πίστωση Ταμείου Ενεργ.Μετάβασης 13/01/2023-01/02/2023 ,00 kWh x 0,33000 €/kWh
Πίστωση Ταμείου Ενεργ.Μετάβασης 01/02/2023-01/04/2023 ,00 kWh x 0,04000 €/kWh
Πίστωση Ταμείου Ενεργ.Μετάβασης 01/04/2023-15/05/2023 ,00 kWh x 0,01500 €/kWh

Αρα σήμερα (και προφανώς όσο η τιμή του ΦΑ είναι 30€) δεν έρχεται διπλός και η κιλοβατώρα δεν χρεώνεται 0,30 μετά την επιδότηση αλλά είναι ήδη 0,164 και μειώνεται με το κρατικό χαρτζηλικάκι και άλλα 0,015.
1. Ποια ήταν η τιμή της κιλοβατώρας το 2021??

2. Εμένα ο τελευταίος εκκαθαριστικός που μου ήρθε ήταν 180 ευρω περιπου με κρατικη επιδοτηση 131 ευρω....αν δεν υπηρχε η κρατικη επιδοτηση δεν θα ηταν ο λογαριασμος 311??? Τα 131 ευρω τι ειναι? Δεν χρεώθηκαν?

Στο τιμολογιο εγω βλεπω χρέωση ενέργειας ημέρας 0,29 και νυχτας 0,28...για το ρευμα που εκανα περιπου 300 ευρω δηλαδη. Και μετά αφαιρεί την κρατική βοήθεια που δεν είναι μείωση αλλά χρηματοδότηση. Κάνω κάπου λάθος?

Η τιμή της κιλοβατώρας δεν ειναι αυτη που πληρώνουμε αλλά αυτή που τιμολογείται. Η πιστωση του ΤΕΜ ειναι σχεδον 150 ευρώ σε λογαριασμό 300 ευρώ.

Ο λογαριασμός αυτός εκδόθηκε εχθές οπότε η τιμές αυτές είναι ότι ισχύει σήμερα...αλλιώς μου λες ότι με κλέβει ο πάροχος?????

Εγώ αν δεν είχα κρατική ενίσχυση δεν θα πλήρωνα 300 ευρώ?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
xlarge_20220606165658_mia_kariera_i_politiki_diadromi_tou_kyriakou_mitsotaki.jpeg

2022 Δ, Ψαρράς , βιβλίο

Μια Καριέρα, η Πολιτική Διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη​

Η μελέτη του πλήθους των στοιχείων που προκύπτουν από την έρευνα των δικών του ντοκουμέντων δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα , τόσο για την προσωπική του επιστημονική και πολιτική διαδρομή, όσο και για τις πραγματικές πολιτικές θέσεις που ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια, με στόχο πάντα την ανάδειξή του στην πολιτική κορυφή.Αυτή τη διαδρομή εξιστορεί τούτο το βιβλίο. Κι αυτή την εικόνα επιχειρεί να ελέγξει, στηριγμένο σε ντοκουμέντα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Το βιβλίο που ξεβρακώνει με αδιάσειστα στοιχεία την Κούλα

Πήρε ο Ψαρράς αντίγραφο της πτυχιακής εργασίας του από το Χάρβαρντ, με το γελοίο
θέμα, πως οι πολιτικοί να έχουν καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ ενώ υπάρχει ... λαϊκός
αντιαμερικανισμός, και βέβαια λέει χαζομάρες.
Συντακτικά και ορθογραφικά λάθη , και σημαντικά λάθη στα γεγονότα,
όπως ότι η Κούλα έγραψε ότι το Σύνταγμα ψηφίστηκε το ...1974 , ενώ ψηφίστηκε το 1975
και ότι το δημοψήφισμα για τη βασιλεία έγινε το ... 1975, ενώ έγινε το 1974 !

Έγραψε με βάση την εργασία αυτή ένα βιβλίο η Κούλα στα ελληνικά,
που άλλαξε το περιεχόμενο και διόρθωσε τα λάθη, αλλά και παρέλειψε
βλακώδη κομμάτια της εργασίας στο Χάρβαρντ, όπου σπούδασε... κοινωνιολογία!
Σχολή που είναι πάτος.

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Voltaire 45 κρυφή γρια λούγκρα
βολταιρο λούγκρα ,
έκανες λεύκανση κωλοτρυπίδας ;

:2funny:
:2funny::2funny::2funny:

Διάβασες καλά το εκλογικό σύστημα στη Γερμανία ;

Discussions about the implementation of a majority voting system​

By the end of 1955 the CDU/CSU (political union of the parties of the Christian Democratic Union and the Christian Social Union) together with the German party (German: Deutsche Partei (DP)) brought forward a first draft outlining a possible majority voting system. According to this draft 60 percent of the mandates were supposed to be determined by majority votes and only 40 percent according to proportional representation. Adenauer's attempt to end the CDU/CSU's dependence on the FDP (the Liberal Democratic Party) as well as to limit the SPD's (the Social Democratic Party) prospects of getting elected was unsuccessful. (...)
introduction of the majority vote system failed because large parts of the SPD were convinced that it would not have meant better prospects of power. Paul Lücke (CDU), Federal Minister of the Interior, resigned from office on April 2, 1968. Since then there have been no more attempts to introduce the majority vote system in Germany.

Το κατάλαβες γρια βολταιρολούγκρα πισωκίνητη κρυφή ; :2funny:
:2funny::2funny:

ΔΕΝ έχει ενισχυμένη αναλογική η Γερμανία ( majority vote system) .

Ο πάκης που σε "περιποιείται" μπορεί να στο εξηγήσει :2funny:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
1. Ποια ήταν η τιμή της κιλοβατώρας το 2021??

2. Εμένα ο τελευταίος εκκαθαριστικός που μου ήρθε ήταν 180 ευρω περιπου με κρατικη επιδοτηση 131 ευρω....αν δεν υπηρχε η κρατικη επιδοτηση δεν θα ηταν ο λογαριασμος 311??? Τα 131 ευρω τι ειναι? Δεν χρεώθηκαν?

Στο τιμολογιο εγω βλεπω χρέωση ενέργειας ημέρας 0,29 και νυχτας 0,28...για το ρευμα που εκανα περιπου 300 ευρω δηλαδη. Και μετά αφαιρεί την κρατική βοήθεια που δεν είναι μείωση αλλά χρηματοδότηση. Κάνω κάπου λάθος?

Η τιμή της κιλοβατώρας δεν ειναι αυτη που πληρώνουμε αλλά αυτή που τιμολογείται. Η πιστωση του ΤΕΜ ειναι σχεδον 150 ευρώ σε λογαριασμό 300 ευρώ.

Ο λογαριασμός αυτός εκδόθηκε εχθές οπότε η τιμές αυτές είναι ότι ισχύει σήμερα...αλλιώς μου λες ότι με κλέβει ο πάροχος?????

Εγώ αν δεν είχα κρατική ενίσχυση δεν θα πλήρωνα 300 ευρώ?
Σου έβαλα τις τρέχουσες τιμές του ρεύματος και τις αντίστοιχες επιδοτήσεις από πρόσφατο λογαριασμό μου ώστε να αντιληφθείς την εσφαλμένη άποψη που έχεις για τις τιμές ρεύματος και το ύψος της επιδότησης.
Αν έχεις κάποιο ερώτημα γι αυτά τα νούμερα ευχαρίστως να τα συζητήσουμε.
Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν με αφορούν.
Α ναι, αν κάπου βοηθάει και θέλεις να κάνεις συγκρίσεις ο πάροχός μου είναι το "Φυσικό Αέριο".

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Σου έβαλα τις τρέχουσες τιμές του ρεύματος και τις αντίστοιχες επιδοτήσεις από πρόσφατο λογαριασμό μου ώστε να αντιληφθείς την εσφαλμένη άποψη που έχεις για τις τιμές ρεύματος και το ύψος της επιδότησης.
Αν έχεις κάποιο ερώτημα γι αυτά τα νούμερα ευχαρίστως να τα συζητήσουμε.
Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν με αφορούν.
Α ναι, αν κάπου βοηθάει και θέλεις να κάνεις συγκρίσεις ο πάροχός μου είναι το "Φυσικό Αέριο".
Ναι ρε τυπε και σου εξηγώ...
η τιμή της κιλοβατώρας του παρόχου μου είναι 0,29....για τις κιλοβατώρες που έκαψα μου έβγαινε περίπου 300 ευρώ λογαριασμός...και το κράτος επιδότησε τα 131 απο αυτα.

Αν δεν υπήρχε η κρατική επιδότηση που δεν θα υπάρχει σε λίγο (δεν το έβγαλα από το μυαλό μου) η κιλοβατώρα σήμερα στον λογαριασμό μου ήταν 0,29 και θα πλήρωνα 300 ευρώ εκκαθαριστικό.

Εγώ έχω ελπέντισον. Δεν νομιζω οτι κανει καμια ουστιαστικη διαφορά.

Αυτό που λέω είναι ότι τώρα πληρώνεις την κιλοβατώρα φτηνή επειδή σε επιδοτεί το κράτος (από τα λεφτά σου). όταν κοπεί αυτό θα πληρώνεις 0.30 την κλβτρ.

Που έχω λάθος εξήγησε μου?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
η τιμή της κιλοβατώρας του παρόχου μου είναι 0,29....για τις κιλοβατώρες που έκαψα μου έβγαινε περίπου 300 ευρώ λογαριασμός...και το κράτος επιδότησε τα 131 απο αυτα.

Αν δεν υπήρχε η κρατική επιδότηση που δεν θα υπάρχει σε λίγο (δεν το έβγαλα από το μυαλό μου) η κιλοβατώρα σήμερα στον λογαριασμό μου ήταν 0,29 και θα πλήρωνα 300 ευρώ εκκαθαριστικό.

Αυτό που λέω είναι ότι τώρα πληρώνεις την κιλοβατώρα φτηνή επειδή σε επιδοτεί το κράτος (από τα λεφτά σου). όταν κοπεί αυτό θα πληρώνεις 0.30 την κλβτρ.

ναι αλλα δεν θα φορολογησει τα υπερ-κερδη ο Κουλης ;;
απο αυτα δεν θα καλυπτε την επιδότηση ;;
Τωρα τι θα γινει ; δεν θα εχουν υπερκερδη ; :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
ναι αλλα δεν θα φορολογησει τα υπερ-κερδη ο Κουλης ;;
απο αυτα δεν θα καλυπτε την επιδότηση ;;
Τωρα τι θα γινει ; δεν θα εχουν υπερκερδη ; :coffee:
Εννοείται θα το κανονίσει ο Άδωνης..ο κάθε πάροχος θα δηλώσει υπερκέρδη 1000 ευρώ....και σε αυτά τα 1000 ευρω θα τον γαμήσουν 90% φορολογία πληρώσει

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

Πουθενα αλλα δεν θελουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν.

Μην κουραζεσαι..

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.895
Πόντοι
456

Εγω παντως εφυγα απο την elpedison τρεχοντας ,μιλαμε εγινε σπριντερ οχι αστεια.Εχουν φτιαγμενους ετσι τους λογαριασμους ωστε να μην βρισκεις ακρη και σε μια συγκριση που εκανα με εναν φιλο πληρωνα σαφως παραπανω.
Α και οταν εφυγα μετα εστειλαν εναν λογαριασμο με αναπροσαρμοσμενες τιμες προηγουμενων καταναλωσεων (ναι οπως το ακους ,να ξαναπληρωσω προηγουμενες καταναλωσεις που ειχα πληρωσει ηδη) που ηταν στο ποσο που ειχα δωσει αρχικα για εγγυηση ,πρακτικα μου εφαγαν την εγγυηση.
Αρχισε να τρεχεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Εγω παντως εφυγα απο την elpedison τρεχοντας ,μιλαμε εγινε σπριντερ οχι αστεια.Εχουν φτιαγμενους ετσι τους λογαριασμους ωστε να μην βρισκεις ακρη και σε μια συγκριση που εκανα με εναν φιλο πληρωνα σαφως παραπανω.
Α και οταν εφυγα μετα εστειλαν εναν λογαριασμο με αναπροσαρμοσμενες τιμες προηγουμενων καταναλωσεων (ναι οπως το ακους ,να ξαναπληρωσω προηγουμενες καταναλωσεις που ειχα πληρωσει ηδη) που ηταν στο ποσο που ειχα δωσει αρχικα για εγγυηση ,πρακτικα μου εφαγαν την εγγυηση.
Αρχισε να τρεχεις.
Έχω συγκρίνει με λογαριασμούς ΔΕΗ και πάνω κάτω είναι τα ίδια. Οι αναπροσαρμοσμένες τιμές είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής που πλήρωσαν όλοι. Το θέμα είναι ποια είναι η τιμή της κιλοβατώρας....δεν διαφέρει πολύ από εταιρεία σε εταιρεία.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Να θυμισω οτι αρχες 2024 ξεκιναει το νεο μισθολογιο των ΔΥ, ενώ μετα την επενδυτικη βαθμιδα θα εχουμε συντομα και νεα αυξηση των μισθων στον ιδιωτικο τομεα, εσεις συνεχιστε να πιστευετε τα ψεματα του Συριζα και να ερμηνευετε κατα το δοκουν τι λεει η κομισιον
ΚΑΒΛΑ:bigdick:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Είπα να κάνω λίγο δουλίτσα... αλλά δε γαμιέται. Ας κάνω ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα σαν τον Αθηναίο. :confused:
Δεν ξέρω τι χρεώνει η ελπέντισον και με σύγκριση συνολικού λογαριασμού 300€ και επιδότηση 131€ δε θα βγάλουμε άκρη επειδή υπάρχουν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις και τα τέλη που δεν επιδοτούνται.
Η επιδότηση γίνεται επι της KWh που έκαψες. Με την γενική λογική να είναι ύψους τέτοιου ώστε η τελική τιμή στον καταναλωτή να είναι ~0,16€
(Γενική λογική είπαμε. Μην πιάσουμε έναν΄-έναν λογαριασμό κάθε παρόχου να δούμε αν εφαρμόστηκε επακριβώς)
Αρα όταν οι τιμές ήταν στον θεό π.χ. 0,50 σε επιδοτούσε με 0,34 ωστε να σου βγαίνει 0,16.
Οσο οι τιμές πέφτουν πέφτει και η αντίστοιχη επιδότηση. Σήμερα που η τιμή είναι 0,164 η επιδότηση είναι της πλάκας 0,015€
(Το συνολικό κονδύλι των επιδοτήσεων έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό γι αυτό και βλέπεις τον Σκυλακάκη να χαμογελάει μέχρι τα αυτιά που πέφτουν οι τιμές. Παράλληλα στο μπουστάρισμα της οικονομίας από τη χαμηλή τιμή ενέργειας θα περισσέψουν και αδιάθετα χρήματα από το κονδύλι αυτό.)
Εψαξα, αλλα Daima, και βρήκα συγκεντρωμένα τις τιμές από τους παρόχους.
Εκεί έχει τις τιμές (δια χίλια επειδή είναι για μεγαβατώρες) όλων των παρόχων.
Φαίνεται καθαρά η κρατική επιδότηση των 0,015 €/ΚWh.
Το άσχημο είναι οτι η ελπέντισον είναι στα 0,144€ (ELPEDISON ECONOMY) και όχι στα 0,29€ οπότε δες τι παίζει με το πρόγραμμά σου ή αν αφορά άλλη χρονική περίοδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom