CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
στειλε το αφμ σου στον κυριο νιπλη και θα εξεταστει το αιτημα -συγνωμη σου!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ
στειλε το αφμ σου στον κυριο νιπλη και θα εξεταστει το αιτημα -συγνωμη σου!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ
ΑΦΜ στελνω ΙΒΑΝ με τη καμμια,,,,,,στειλε το αφμ σου στον κυριο νιπλη και θα εξεταστει το αιτημα -συγνωμη σου!
έχεις επαγγελματικό κόμπλεξ .........Είσαι η ντροπή της δεξιάς, το μίσος είναι σε αυτό που εκπροσωπείς, όχι προσωπικό όπως νομίζεις .... ..... άντε ρε καλές δουλειές!!!!
Γιατι?Εχεις κομποδεμα?Μαλιστα.Και γυρνας δεξια και κεντροδεξια(να μαστε και πολιτικα ορθοι) και ζητας 500αρεςΑΦΜ στελνω ΙΒΑΝ με τη καμμια,,,,,,
Γιατι?Εχεις κομποδεμα?Μαλιστα.Και γυρνας δεξια και κεντροδεξια(να μαστε και πολιτικα ορθοι) και ζητας 500αρες
Να σου θυμισω τι ειχες πει οτι θα παθει ο Κουλης αν χασει την κουπα ο θρυλος
Να σου θυμισω τι ειχες πει οτι θα παθει ο Κουλης αν χασει την κουπα ο θρυλος
Kατσε να σκεφτω ενα ακομα να τσιμπησω 3
Η διαφορά θα μικραίνει = μάλλον θα σφάζονται πασόκ και σύριζα μεταξύ τουςΗ διαφορά θα μικραίνει τον άλλο μήνα πολύς κεντροαριστεροε κόσμος έχει φρικάρει που η ΝΔ παίζει μπάλα μονή της, θα το ρίξουν σύριζα γιατι η χώρα έχει καταντήσει μονοκομματικη
δεν έχεις τελειώσει ούτε τεχνικό λύκειο ....
Δυστυχώς, η χώρα θα παραμείνει μονοκομματική, ώσπου να λάβουν τελος οι διεργασίες που ξεκίνησαν στην κεντροαριστερά. Οι δηλώσεις Κούλογλου και κάποια άρθρα ταυτισμένων με αυτή δημοσιογράφων το δείχνουν ξεκάθαρα. Αν χάσει ο Τσίπρας την επόμενη αναμέτρηση, θα ειναι νομιζω η 5η συνεχόμενη, με αντίπαλο το Μητσοτάκη πάντα.Η διαφορά θα μικραίνει τον άλλο μήνα πολύς κεντροαριστεροε κόσμος έχει φρικάρει που η ΝΔ παίζει μπάλα μονή της, θα το ρίξουν σύριζα γιατι η χώρα έχει καταντήσει μονοκομματικη
Αυτο ειναι σωστο. Θα εχουν μαζευτει πολλες οι ηττες πια για τον Τσιπρα.Δυστυχώς, η χώρα θα παραμείνει μονοκομματική, ώσπου να λάβουν τελος οι διεργασίες που ξεκίνησαν στην κεντροαριστερά. Οι δηλώσεις Κούλογλου και κάποια άρθρα ταυτισμένων με αυτή δημοσιογράφων το δείχνουν ξεκάθαρα. Αν χάσει ο Τσίπρας την επόμενη αναμέτρηση, θα ειναι νομιζω η 5η συνεχόμενη, με αντίπαλο το Μητσοτάκη πάντα.
Δε θα έχει αφήγημα και λόγο ύπαρξης πλέον. Προφανώς θα πρέπει να αποχωρήσει. Για να βοηθήσει κιόλας στις επερχόμενες διεργασίες. Ότι ηταν να προσφέρει το πρόσφερε.
Τζανακόπουλος ή Αχτσιόγλου .... ήδη παίζουν ως ονόματα ....Αυτο ειναι σωστο. Θα εχουν μαζευτει πολλες οι ηττες πια για τον Τσιπρα.
Αλλα μετα ερχεται για να αναλαβει ποιος;
Ο Νασος Ηλιοπουλος, ο Ζαχαριαδης, η ο...Τσακαλωτος;
Και αντε εφυγε ο Τσιπρας, και ανελαβε καποιος απο αυτους.
Ο επομενος στοχος του προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι να μην παρει 2,99% και μεινει εκτος Βουλης, αλλα να καταφερει να παρει 4% για να ειναι στη Βουλη;
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ-
@troubakhs EINAI ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ