tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.506
- Πόντοι
- 3.656
leasing Λακη .... δεν πληρώνω τίποτα, τα χρεώνω όλα στην εταιρεία μου!
Κάτσε εσύ στην υπόγα και κάνε κανα σφράγισμα σε πακια, να πάρεις 20 ευρώ χωρίς απόδειξη ......
Να κάνετε ένα συμβούλιο , όλα τα ναυάγια lakis-haters να συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα.
Γιατί χωρίς ξύλο μαρτυράτε και γίνεστε ξεφτίλες.
Εσύ τώρα, πουλάς μούρη για το C1 που πήρε η εταιρεία κινητής που πήρε ληζιγκ και στο έδωσε να γυρνάς να πουλάς κάρτες σε λάθρους.
Άλλος lakis-hater , ένας από τους πολλούς, που δεν έχετε ακίνητα, δεν έχετε αυτοκίνητα, δεν έχετε γυναίκες, δεν έχετε λεφτά, δεν έχετε ζωή
αλλά όλη σας η ύπαρξη είμαι .... εγώ
ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ... ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΗΖΙΓΚ ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ...
Για να σε βοηθήσω να βρεις ποιός είναι ... είναι παλιός θαμώνας τσοντοσινεμά, σώγαμπρος και κατουρημένος στραπονιάρης.
Έχει και τουαρέγκ του 2004 που το έφερε σάπιο από γερμανία και σήμερα πωλείται 150€ ο τόνος για σκραπ ή 500€ για ανταλλακτικά.
Έχει όμως και σκούτερ ως βοηθός ξαπλωστρά και σερβιτόρος γ' .
Αυτός ο μαλάκας που λες, επειδή είχα γράψει πριν κάτι χρόνια ... ότι είχα πάρει ένα ντηζελ .... λήζιγκ 4ετία χωρίς εξαγορά ....
έχει γράψει άπειρα σεντόνια μαλακίες περί λήζιγκ !
Μιας και δεν έχει λεφτά να πάει να φάει στράπον και κατούρημα που του αρέσουν .
Κάντε λοιπόν συμβούλιο ... να αποφασίσετε ... τι θα λέτε για το λήζιγκ .
Αν σας γαμάνε τώρα, εσένα στην εταιρεία κινητής και αυτόν στο πεθερικό σπίτι ...
κάντε το τον αύγουστο ....
Ναυάγια είστε έτσι κι αλλιώς ....