Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
leasing Λακη .... δεν πληρώνω τίποτα, τα χρεώνω όλα στην εταιρεία μου!

Κάτσε εσύ στην υπόγα και κάνε κανα σφράγισμα σε πακια, να πάρεις 20 ευρώ χωρίς απόδειξη ......

Να κάνετε ένα συμβούλιο , όλα τα ναυάγια lakis-haters να συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα.
Γιατί χωρίς ξύλο μαρτυράτε και γίνεστε ξεφτίλες.

Εσύ τώρα, πουλάς μούρη για το C1 που πήρε η εταιρεία κινητής που πήρε ληζιγκ και στο έδωσε να γυρνάς να πουλάς κάρτες σε λάθρους.
Άλλος lakis-hater , ένας από τους πολλούς, που δεν έχετε ακίνητα, δεν έχετε αυτοκίνητα, δεν έχετε γυναίκες, δεν έχετε λεφτά, δεν έχετε ζωή
αλλά όλη σας η ύπαρξη είμαι .... εγώ
ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ... ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΗΖΙΓΚ ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ...

Για να σε βοηθήσω να βρεις ποιός είναι ... είναι παλιός θαμώνας τσοντοσινεμά, σώγαμπρος και κατουρημένος στραπονιάρης.
Έχει και τουαρέγκ του 2004 που το έφερε σάπιο από γερμανία και σήμερα πωλείται 150€ ο τόνος για σκραπ ή 500€ για ανταλλακτικά.
Έχει όμως και σκούτερ ως βοηθός ξαπλωστρά και σερβιτόρος γ' .

Αυτός ο μαλάκας που λες, επειδή είχα γράψει πριν κάτι χρόνια ... ότι είχα πάρει ένα ντηζελ .... λήζιγκ 4ετία χωρίς εξαγορά ....
έχει γράψει άπειρα σεντόνια μαλακίες περί λήζιγκ !

Μιας και δεν έχει λεφτά να πάει να φάει στράπον και κατούρημα που του αρέσουν .

Κάντε λοιπόν συμβούλιο ... να αποφασίσετε ... τι θα λέτε για το λήζιγκ .

Αν σας γαμάνε τώρα, εσένα στην εταιρεία κινητής και αυτόν στο πεθερικό σπίτι ...
κάντε το τον αύγουστο ....

Ναυάγια είστε έτσι κι αλλιώς ....

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Να κάνετε ένα συμβούλιο , όλα τα ναυάγια lakis-haters να συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα.

Εσύ τώρα, πουλάς μούρη για το C1 που πήρε η εταιρεία κινητής που πήρε ληζιγκ και στο έδωσε να γυρνάς να πουλάς κάρτες σε λάθρους.
Άλλος lakis-hater , ένας από τους πολλούς, που δεν έχετε ακίνητα, δεν έχετε αυτοκίνητα, δεν έχετε γυναίκες, δεν έχετε λεφτά, δεν έχετε ζωή
ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ... ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΗΖΙΓΚ ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ...

Για να σε βοηθήσω να βρεις ποιός είναι ... είναι παλιός θαμώνας τσοντοσινεμά, σώγαμπρος και κατουρημένος στραπονιάρης.
Έχει και τουαρέγκ του 2004 που το έφερε σάπιο από γερμανία και σήμερα πωλείται 150€ ο τόνος για σκραπ ή 500€ για ανταλλακτικά.

Αυτός ο μαλάκας που λες, επειδή είχα γράψει πριν κάτι χρόνια ... ότι είχα πάρει ένα ντηζελ .... λήζιγκ 4ετία χωρίς εξαγορά ....

Αν σας γαμάνε τώρα, εσένα στην εταιρεία κινητής και αυτόν στο πεθερικό σπίτι ...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Κάτσε ρε μεγάλε τώρα στα ΣΟΒΑΡΆ. Εσυ επιθυμείς ένα κόμμα να μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα ανεξέλεγκτο? Τι διαφορά έχει από τον Ερντογάν τότε?
Ειρωνικα το λεω ρε μεγαλε.....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.471
Πόντοι
3.656
Είδες που μάντεψα και το αθλητικό που φοράς ;
Αφού βρωμάνε τα πόδια σου ρε ... θες να το παίζεις και μάνατζερ .....
Νομίζεις ότι είσαι εστιάτορας στη λιτλ ίταλυ με τα σάπια χοιρινά για γύρο ...

και θα κάνουν ουρά για να δουλέψουν στο μαξίμ ...

μπέρδεψες το σάπιο γύρο και τους καφέδες με τα σαρλό φραμπουάζ !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ συχνότερα βλέπω να εξαφανίζονται οι ταμπέλες των μαγαζιών ... μαζί με τα μαγαζιά ... και τους ... .επιχειρηματίες !

:sopase:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.471
Πόντοι
3.656
Προσφορά και ζήτηση.
Περάσαμε πάνω από μια δεκαετία όπου το πάνω χέρι το είχε ο εργοδότης.
Ε, τώρα δεν είναι έτσι.
Πριν πέντε χρόνια θα διάβαζαν την αγγελία 500 άτομα και επειδή είχαν ανάγκη για οποιαδήποτε δουλειά τα 250 θα έπαιρναν τηλέφωνο ακόμη και αν δεν είχαν το κατάλληλο προφίλ για τη θέση.
Σήμερα βάζεις αγγελία και τη διαβάζουν μόνο 30 (τόσοι ψάχνουν) και από αυτούς οι 2 που έχουν τα σχετικά προσόντα δεν παίρνουν τηλέφωνο/στέλνουν βιογραφικό γιατί τους χαλάει κάτι άσχετο. π.χ. το μαγαζί σου βρίσκεται μακριά και δεν θέλουν να χάνουν 1,5 ώρα πήγαινε-έλα.
Η οικονομία κάνει κύκλους και εμείς προσαρμοζόμαστε αντίστοιχα.
Προχθές έχασα έναν εργαζόμενο, όχι για λεφτά, όχι για συνθήκες εργασίας, όχι για εξέλιξη αλλά επειδή "βρήκα κάτι κοντινότερο με το αντικείμενο των σπουδών μου".
Μεταλλειολόγος εν τω μεταξύ.
Του ευχήθηκα καλή τύχη και ούτε ρώτησα που πάει.
Ξαναγυρνάμε στις χορτάτες εποχές με τα πολλά καλά και τα λίγα κακά τους.
Αυτο ισχυει σε μεγαλο βαθμο.Εχω φιλο μανατζερ σε μεγαλη αλυσιδα ξενοδοχειων.Συζηταμε και μου λεει οτι οργανωνουν φορουμ μαζι με αλλες μεγαλες εταιριες ψαχνοντας προσωπικο και καποιες φορες δεν παταει ανθρωπος εστω και για ενημερωση.Σε πολεις που ειναι ψηλα στην ανεργια ειδικα στην Βορεια Ελλαδα.
Το θεμα ειναι οτι ακομα και ανιδεικευτοι δεν υπαρχουν πια.Πιτσιρικαδες που αλλες φορες ηθελαν να ειναι πιο οικονομικα ανεξαρτητοι.Δεν μιλαω για μπουφετζηδες και σερβιτορους.Απλοι υπαλληλοι για δουλειες που δεν απαιτουν ιδιαιτερη και εξιδεικευμενη γνωση πανω σε καποιο αντικειμενο.
Το πιο παραξενο ειναι αυτο που ανεφερα.Δεν σε παιρνουν καν τηλεφωνο,να ρωτησουν εστω καποια πληροφορια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Αριστεροί τύποι έχετε καταλάβει ότι, μέσα σε όλα τα άλλα-δεν ήταν η μόνη μαλακία σας, το εμετικό και θρασύδειλο "μητσοτάκη γαμιέσαι".....ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ?
τυπε δεν νομιζω οτι το προβλήμα ηταν το μτσκ γαμιεσαι ,αλλα οτι μετα το μτσκ γαμιεσαι δεν ακολουθουσε τιποτα....καμια προταση ρεαλιστικη για λυσεις των καυτων κοινωνικων προβληματων, μονο ενα μτσκ γαμιεσαι και βοηθα ο θεος μετα.....και ο καθενας ελεγε μια παπαρια τη μερα διαφορετικη απο την κοινη γραμμη...παμε και οπου βγει...ε ολοι ξερουμε τι συμβαινει με αυτες τις λογικες...και οπως σας εγραψα πριν τις εκλογες ο τσιπρας ηταν η μονη εναλλακτικη του μτσκ.......αυτο ηταν λοιπον το μεγαλυτερο προβλημα,ουσιαστικα ο μτσκ ειχε αντιπαλο μονο τον εαυτο του!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Προσφορά και ζήτηση.
Περάσαμε πάνω από μια δεκαετία όπου το πάνω χέρι το είχε ο εργοδότης.
Ε, τώρα δεν είναι έτσι.
Πριν πέντε χρόνια θα διάβαζαν την αγγελία 500 άτομα και επειδή είχαν ανάγκη για οποιαδήποτε δουλειά τα 250 θα έπαιρναν τηλέφωνο ακόμη και αν δεν είχαν το κατάλληλο προφίλ για τη θέση.
Σήμερα βάζεις αγγελία και τη διαβάζουν μόνο 30 (τόσοι ψάχνουν) και από αυτούς οι 2 που έχουν τα σχετικά προσόντα δεν παίρνουν τηλέφωνο/στέλνουν βιογραφικό γιατί τους χαλάει κάτι άσχετο. π.χ. το μαγαζί σου βρίσκεται μακριά και δεν θέλουν να χάνουν 1,5 ώρα πήγαινε-έλα.
Η οικονομία κάνει κύκλους και εμείς προσαρμοζόμαστε αντίστοιχα.
Προχθές έχασα έναν εργαζόμενο, όχι για λεφτά, όχι για συνθήκες εργασίας, όχι για εξέλιξη αλλά επειδή "βρήκα κάτι κοντινότερο με το αντικείμενο των σπουδών μου".
Μεταλλειολόγος εν τω μεταξύ.
Του ευχήθηκα καλή τύχη και ούτε ρώτησα που πάει.
Ξαναγυρνάμε στις χορτάτες εποχές με τα πολλά καλά και τα λίγα κακά τους.
Αυτό πράγματι είναι ένα γεγονός που υπάρχει την τελευταία περίοδο. Υπάρχουν εργασίες (εύκολες, δύσκολες, χειρονακτικές, γραφείου κλπ) χωρίς προσωπικό. Θεωρώ ότι μια αιτία είναι ο μισθός. Σου λέει ο άλλος, σιγά μην πάω να δουλέψω για 800 ευρώ και να έχω και αφεντικό πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είναι όμως έτσι.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Είσαι η ντροπή της δεξιάς, το μίσος είναι σε αυτό που εκπροσωπείς, όχι προσωπικό όπως νομίζεις .... τον παραδοσιακό δεξιό φτιαγμένο από τους γονείς του και τους παππούδες του, που το γύρισε σε αριστερός λόγω του ΕΝΦΙΑ από τον Σαμαρά, αφού πρώτα με τα έπρηξες με ακροδεξιά και ΧΑ!!!

Τραλαλάκη ακίνητα έχω, ο ΕΝΦΙΑ μου είναι 22 χιλ., εισόδημα, καταθέσεις, μετοχές, γυναίκα, παιδιά, .... πουτάνες, από όλα έχουμε .... και χωρίς να προδώσουμε την δεξιά παράταξη. Εσύ δεν έχεις τίποτα, πάντα ρεζίλης ήσουνα και θα είσαι.

Κάτσε και κλάψε στο υπόγειο οδοντιατρείο σου στο Μεταξουργείο ..... απο το μπουρδέλο στο ισόγειο κατεβαίνουν τα πάκια στο υπόγειο για σφράγισμα με 20 ευρώ χωρίς απόδειξη ..... άντε ρε καλές δουλειές!!!!

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Αυτό πράγματι είναι ένα γεγονός που υπάρχει την τελευταία περίοδο. Υπάρχουν εργασίες (εύκολες, δύσκολες, χειρονακτικές, γραφείου κλπ) χωρίς προσωπικό. Θεωρώ ότι μια αιτία είναι ο μισθός. Σου λέει ο άλλος, σιγά μην πάω να δουλέψω για 800 ευρώ και να έχω και αφεντικό πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είναι όμως έτσι.
και τι κάνουν ρε τύπε? όλοι ταμείο ανεργίας είναι?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Έχεις άποψη για εξαγωγές ; Ποιά είναι απλή και ποιά δύσκολη ;;;
Ο γναθοχειρουργός, πήρε οδοντάγρα , έπιασε το δόντι και το έβγαλε ; ή ήταν 3-4 κομμάτια ;;;
Ο ενδοδοντιστής που λέει ο άλλος .... 300++ απονεύρωση ... θα φάει 2 ραντεβού , συνολική διάρκεια άνω των 90' ......

Υπαρχει δηλαδη ατομο που τολμα και κανει απονευρωση σε εσενα η σου ερχονται μετα απο 6 μηνες φουσκωμενα μαγουλα με αποστημα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
O ορισμός του ΜΑΛΑΚΑ είσαι ρε φίλε, χειρότερος από τον Αδωνη.
Δεκαπέντε μερες δεν εχεις βγει από το bou και γραφεις την μια παπατζα μετά την άλλη. Και αντί να μαζευτείς να δεις τί εκανες λάθος, συνεχίζεις να επιμενεις στις ίδιες χαζομάρες
Στο εχουμε απαντήσει προεκλογικά, και εμείς, και τουλάχιστον 152.000 έλληνες που ψήφισαν ΝΔ σήμερα, ενώ δεν είχαν ψηφίσει το 2019: ΝΑΙ, ζουμε καλύτερα το '23 σε σχέση με το '19, και πιστέυουμε ότι θα ζούμε ακόμη καλύτερα το '25.
Εσύ θα συνεχίσεις να φτωχαίνεις διότι απλά είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ. Δεν σου φταίει κανείς, το μυαλό σου σού φταίει.
Το ξέρεις βέβαια πως με το παραπάνω ποστ φλερτάρεις επικίνδυνα με τη λίστα του ΠΟΥΣΤΗ????
Καλώς να μας έρθεις.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.797
Πόντοι
1.196
Το ξέρεις βέβαια πως με το παραπάνω ποστ φλερτάρεις επικίνδυνα με τη λίστα του ΠΟΥΣΤΗ????
Καλώς να μας έρθεις.
Τίποτα δεν ξέρω. Ποιος απ΄όλους τους πούστηδες; και γιατί πρέπει να με νοιάζει;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Αριστεροί τύποι έχετε καταλάβει ότι, μέσα σε όλα τα άλλα-δεν ήταν η μόνη μαλακία σας, το εμετικό και θρασύδειλο "μητσοτάκη γαμιέσαι".....ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ?
Αυτό δεν προέκυψε τον καιρό της πανδημίας με τα λοκνταουν κλπ κλπ.
Τι να κάνουμε, κάποιοι το κράτησαν για προεκλογικό μεμε, κρίμα που συγκρατιούνται και δεν τους βγάζουν καμιά απάντηση "Σκύψτε τώρα ευλογημένοι για την συνέχεια"........

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Τίποτα δεν ξέρω. Ποιος απ΄όλους τους πούστηδες; και γιατί πρέπει να με νοιάζει;
Αααααααααααααα, ο τραλαλαλαλαλαλαλακης μας είναι ο ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ.
Μην ανησυχείς, όπου τα βρει σκούρα βάζει στην ιγκνορ λιστ.
Τίποτα σπουδαίο.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
Και ειναι νομος , Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ , ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΖΕΙ 15Κ ΤΟ ΜΗΝΑ , ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ
Λογικα κρατανε και τα βιβλια της ταβερνας και παιζει να ειναι και κερασμενο το τραπεζι:coffee::confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.008
Πόντοι
5.506
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom