Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.069
- Πόντοι
- 1.686
Όλο αυτιά ο κρυφα-κούλης , ο υποκλοπέας
Τη δωροδοκησε κι αυτη ο Κυριακος.Εκλογές 2023 - Θεανώ Φωτίου: Στα €5.000 ετήσιο εισόδημα η μεσαία τάξη - Πάρτι στο Twitter
Η Θεανώ Φωτίου ξαναχτυπά με δηλώσεις τις δύο ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής - Ακούστε το ηχητικόwww.protothema.gr
Σε ξαναρωτάω .πουθενά δεν μας ειπε η συντροφισσα Φωτιου οτι εννοούσε 5.000 ευρώ το μήνα.
Αρα εννοούσε ετησιως.
Μοίρασαν και μπομπονιέρες τυπε.Ο αυτιστικός κουλης με την ήπια διατάραχη θα κανει συγκέντρωση στο θησειο ;
Συνταγμα δε γεμίζει ουτε τη πιάτσα των ταξι στην Όθωνος
Μη ψηφίσετε ΝΔ
Οτι αλλο εκτος απο Κούλη
45% από την πρώτη Κυριακή η ΝΔΣτο τέλος μοίρασαν και μπομπονιέρες τυπε.
Στο χωριο μου περισσότερος κόσμος μαζεύεται σε βαφτίσια.
Θα τραβάμε τα βυζγιά μας απο τη χαρά καλέ!45% από την πρώτη Κυριακή η ΝΔ
Σε μεγαλη διαδυκτιακη δημοσκοπηση αποτελεσματα:Θα τραβάμε τα βυζγιά μας απο τη χαρά καλέ!
Μου θυμίζει ένα τραβελι στο Θησείο που μου ζήτησε τσιγάρο
Το 75% των ΝΔκρατών , είναι σαν εσένα και το στέκα. Δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν . Αν και εσύ μπορείς να έχεις κανά καντέτ του 1982,
ο στέκας ούτε πατίνι δεν έχει .
Βεβαια print screen μπορεί να σου βάλει ότι έχει τον πύργο των ανέμων ... ή και του άϊφελ ... και πληρώνει 25 μύρια ενφια.
Οπότε μπορεί να βάλει και κανά print screen από άδεια κυκλοφορίας για κανένα λεβάντε .... ή μπεντάγια .... ή κοντινένταλ τζι τι !
Το 75% των γαλάζιων που λες, είναι κάτω από 20 χιλιάρικα το χρόνο .
Ψηφίζουν ΝΔ λόγω βλακείας .... ή ψευδαισθήσεων ....
ότι στη μεθεπόμενη ζωή θα είναι λεφτάδες .... σε τούτη και την επόμενη έχει χαθεί το τρένο ....
Τραλαλακη έχω ένα BMX ποδήλατο, από το Δημοτικό .....
Κυριακή απόγευμα κλειδώσου σπίτι, σου έρχεται μεγάλη
Μεγάλη σαν την συγκέντρωση. Χαχαχα
GhibliΘα ήταν κανένας γαλάζιος του μπου.κομ . Λεφτάδες όλοι . Και λεβάντε έχουν πολλοί . Εκτός από .... σαξό .
Τύπε τελλοτέτοιε κάντο ghibli σε λέω...Τύπε , το 30% των δικηγόρων ...
ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΑ 310€ (ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ΤΟ ΜΗΝΑ ...
είσαι σίγουρος ότι βγάζουν 420€ Χ 12 ή 5000€ το χρόνο που λες ;;
Για την ... αλητεία δεν πληρώνουν εισφορές ;;
Για τον ίδιο λόγο που κυκλοφορούν με στάρλετ και σαξό ... και όχι λεβάντε και μπεντάγια ;;;
Τι δεν ήσουν εκεί??? Και είδα ένα πουστρακι να κουνάει το σωβρακο του αντί για σημαία...και σε πέρασα για σέναΠηγες τύπε;;;; καλά έκανες ....... θα το δει ο τραλαλακης και θα στεναχωρηθεί ......
Τι δεν ήσουν εκεί??? Και είδα ένα πουστρακι να κουνάει το σωβρακο του αντί για σημαία...και σε πέρασα για σένα
Μπα αφού έλεγε stekas love KoyliΤο είδα και εγω τύπε .... ήταν ο τραλαλακης, ήθελε να προκαλέσει ..... κατι έλεγε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, πρέπει να τον μαζέψανε .... δεν νομίζω να ψηφίσει .......
ολη η αφροκρεμα του γιουνανισταν μαζεμενηΜοίρασαν και μπομπονιέρες τυπε.
Στο χωριο μου περισσότερος κόσμος μαζεύεται σε βαφτίσια.
To θεμα προφανως δεν ειναι τι λεω εγω. Οι εντυπωσεις εμειναν.Σε ξαναρωτάω .
Ανέφερε την λέξη "ετησίως" ; Οχι!
Αρα εσύ μπορείς να συμπεράνεις ο,τι γουστάρεις.
Η Φωτίου και η κάθε Φωτίου είναι υπεύθυνη για αυτά που λέει, όχι για αυτά που καταλαβαίνουν οι πελατες νανογιλέκων του Μπουμπούκου στο ΤηλεΑστυ TV.