Τύπε ο Κατρουγκαλος αποτελεί ήδη παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις χθεσινές μαλακιες που είπε.
Παρακολουθώ τη θεατρική παράσταση που οργανώνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή χθεσινή μου τοποθέτηση για τις ασφαλιστικές εισφορές. Ξεκαθάρισα από το πρωί ότι αναφερόμουν σε προσωπικές θέσεις αρχής και όχι στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που είναι δημοσιευμένες εδώ και καιρό. Οι συκοφαντίες της Νέας Δημοκρατίας περί ‘κρυφής ατζέντας” είναι φαιδρές. Άλλωστε η εμπλοκή μου στην πολιτική δεν έγινε ποτέ με όρους προσωπικού συμφέροντος, αλλά προσφοράς. Εγκατέλειψα το Ευρωκοινοβούλιο όταν προσκλήθηκα στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ανέλαβα με άγνοια κινδύνου την καυτή πατάτα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη για τη χθεσινή μου τοποθέτηση και δηλώνω ότι αποσύρομαι από την εκλογική μάχη.
Έγινε το απολύτως λογικο.
1 πριν από χρόνια ο Παντελής Οικονόμου βουλευτής του πασοκ είπε προεκλογικά ότι θα φορολογηθούν τα ομόλογα
Το ΠΑΣΟΚ το διέψευσε τον διέγραψε και μετά τις εκλογές φορολογήθηκαν τα ομόλογα
2 δεν σε ακούω να λες τίποτα
Για τον Κασιδιάρη που λέει να μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία γιατί μας απαγόρευσε να συμμετάσχουμε στις εκλογές
Και ταυτοχρόνως ο Τσίπρας να ζητάει από τους πρώην οπαδούς του Κασιδιάρη να τον ψηφίσουν
Αυτά εξηγούν γιατί ο Τσίπρας δεν είχε πάρει και πολύ στα ζεστά την απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη
Συμφωνείς με την έκκληση του Τσίπρα;