★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε ο Κατρουγκαλος αποτελεί ήδη παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις χθεσινές μαλακιες που είπε.Το "δεσιμο" των ασφαλιστικων εισφορων με το εισοδημα ηταν κομματι του νομου κατρουγκαλου (πρακτικα ηταν ο τροπος που εφερνε λεφτα στο συστημα) και αυτο εχει αλλαξει απο την νδ.
Τωρα λεει οτι θα το επαναφερει.
.
.
.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook:
«Έχω εργαστεί, προσωπικά και αναλυτικά, με το Πρόγραμμα – Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε όλα τα στάδια διαμόρφωσής του. H οικονομική και ασφαλιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ξεκάθαρα διατυπωμένη στο Συμβόλαιο Αλλαγής και στοχεύει στην σταθερή ανάπτυξη με ισχυρή κοινωνική συνοχή.
Αυτό είναι πέρα και πάνω από οποιεσδήποτε προσωπικές απόψεις και είναι απόλυτα δεσμευτικό της πολιτικής που θα εφαρμόσουμε. Κανένας νέος φόρος και καμία νέα ασφαλιστική εισφορά στη μεσαία τάξη, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους αυτοαπασχολούμενους.
Το πρόγραμμά μας υποστηρίζει την ανάπτυξη μέσα από σαφείς φορολογικές ελαφρύνσεις στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και στους ελεύθερους επαγγελματίες, που άλλωστε αποτελούν και τη σπονδυλική στήλη της οικονομίας».
.
.
.
Δεν αναφερεται στις δηλωσεις κατρουγκαλου ονομαστικα.
Δεν αποκλειει την αυξηση των εισφορων λεει οτι δεν θα υπαρχει νεος φορος ή εισφορα αρα για τους υπαρχοντες φορους και εισφορες ,anything goes.
Θα μπορουσε να διαψευσει ονομαστικα τον κατρουγκαλο ή να δηλωσει οτι δεν θα υπαρχει αυξηση των εισφορων αλλα ΔΕΝ το εκανε.
Παρακολουθώ τη θεατρική παράσταση που οργανώνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή χθεσινή μου τοποθέτηση για τις ασφαλιστικές εισφορές. Ξεκαθάρισα από το πρωί ότι αναφερόμουν σε προσωπικές θέσεις αρχής και όχι στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που είναι δημοσιευμένες εδώ και καιρό. Οι συκοφαντίες της Νέας Δημοκρατίας περί ‘κρυφής ατζέντας” είναι φαιδρές. Άλλωστε η εμπλοκή μου στην πολιτική δεν έγινε ποτέ με όρους προσωπικού συμφέροντος, αλλά προσφοράς. Εγκατέλειψα το Ευρωκοινοβούλιο όταν προσκλήθηκα στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ανέλαβα με άγνοια κινδύνου την καυτή πατάτα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη για τη χθεσινή μου τοποθέτηση και δηλώνω ότι αποσύρομαι από την εκλογική μάχη.
Έγινε το απολύτως λογικο.ετσι.....ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ