Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Ελα ρε τύπε σοβαρέψου που θα συζητήσουμε "ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ" που έχουν σπίτι με 1.500€ ΕΝΦΙΑ, εξοχικό με 700€ ΕΝΦΙΑ και πετρέλαιο 4k το έτος.
Αφού είσαι συμπάσχων και άπλας τσόνταρε εσύ να βγουν από το αδιέξοδο οι άνθρωποι.
Εμένα θα μου επιτρέψεις να απέχω.
ωπα...δεν καταλαβα γιατι το γραφεις αυτο? δεν νομιζω οτι συζηταμε αυτο,νομιζω οτι η κουβεντα μας ειναι ποσο πρεπει να ειναι το εισοδημα μιας οικογενειας ωστε να θεωρειται μεσαια ταξη....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
(πάω να βοηθήσω πιο δίπλα ένα θεματάκι με γκράνι που επισκέπτεται τήνο και "κάνει μετάνοιες" ενώ τύπος την ψάχνει απεγνωσμένα - μην έχουμε κανα φόνο)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λοιπόν .... είχα δει έναν με λαμποργκίνι .... που πήρε κόκα κόλα από το περίπτερο ....

Με 1€ πήρε κόκα κόλα ο γαμιόλης !

ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ .........

Καλά ρε πούστη ........

έχουν οι κόκα κόλες μόνο 24% ΦΠΑ, για να τις πίνουν φθηνές αυτοί με τις λαμποργκίνι ;;;;

Δεν θα ήταν καλή ιδέα, να βάλουμε 5000% ΦΠΑ στα αναψυκτικά στα περίπτερα ;;;;;;;

Να πάει 50€ το παγωμένο αναψυκτικό στο περίπτερο .

12lt συνθετικό λάδι βάζει ρε η λάμπο στο κάρτερ !

200€ λάδια μόνο αγορά ! χωρίς .... φίλτρο και εργασία !

έχουμε φθηνά αναψυκτικά στα περίπτερα, για να πίνουν οι οδηγοί λαμποργκίνι !!!!!!!

Κάνει το ένα πίσω λάστιχό τους 430€ ρε μαλάκες ...

και πίνουν αναψυκτικά με 1€ ;;;

5000% ΦΠΑ ΣΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ .....

να κουβαλάνε νερό από σπίτι σε θερμός οι χαμούρες ..........

Μην πω για τα τσάμπα σουβλάκια με 3.80€ το τυλιχτό !!!!!!!!

Πληρώνει 430€ ένα πίσω λάστιχο .... χωρίς τοποθέτηση και ευθυγράμμιση ....

και του έχουμε σουβλάκι ,ε 3.80€ .....

Βάλτε ένα φόρο 20€ σε κάθε τυλιχτό
Σωστα τύπε...
Οταν διψαει καποιος που οδηγει λαμποργκινι, πρεπει να περιμενει για να αγορασει την κοκα κόλα απο αλλού ακριβοτερη και οχι απο το περιπτερο, μην τυχον και χαλασει το ιματζ και τον κακοχαρακτηρισεις

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ωπα...δεν καταλαβα γιατι το γραφεις αυτο? δεν νομιζω οτι συζηταμε αυτο,νομιζω οτι η κουβεντα μας ειναι ποσο πρεπει να ειναι το εισοδημα μιας οικογενειας ωστε να θεωρειται μεσαια ταξη....
Με το οριο της φτωχειας στα 7 χιλιαρικα, οτιδηποτε πανω απο το τριπλασιο ειναι μεσαια ταξη. Και ειμαι και πολυ επιεικης. Απλη λογικη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ... τι είναι μεσαία τάξη κατά ΣΥΡΙΖΑ!!!

Τσακαλώτος: «Μεσαία τάξη» μια 4μελής οικογένεια με εισόδημα 18.000 ευρώ!

Τσακαλώτος: «Μεσαία τάξη» μια 4μελής οικογένεια με εισόδημα 18.000 ευρώ!

Ετσι, δεν εχουμε μνημη χρυσοψαρου. Προκειμενου καποιοι να κανουν εδω μεσα "αντιπολιτευση" ανεβασαν την μεσαια ταξη στα 60 χιλιαρικα, ενω το κομμα τους εχει αλλη αποψη

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.724
Πόντοι
3.715
χαχαχα
ο Σκέρτσος πέραν της άθλιας φυσιογνωμίας που έχει, μεσα στη γλίτσα δηλαδή,
έκανε και την πατάτα του, κάτι μεταξύ γλειφοκώλι γερμανολαγνείας και απύθμενης αλαζονείας.
Δεν πειράζει, όλα προσμετρούνται, να περάσει από Καλάβρυτα να πει ένα γεια, θα τον περιμένει με αγάπη ο κόσμος, κι αλλού δηλαδή, σε όλα τα πονεμένα μέρη.
Τέτοιους ψηφίστε, ριψάσπιδες, έτοιμους για τούμπα, δίχως ίχνος αιδούς.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.117
Πόντοι
3.656

Τύπε δεν καταλαβαίνεις ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ;
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;

Και θεωρούν απόλυτα δίκαιο , να τα χάσουν .

Να πουλήσουν το σπίτι που κληρονόμησαν με αντικειμενική 400.000€ , στα 80.000€ στα funds
και με αυτά , να πάρουν από τα funds ένα ρημάδι που έκανε 50.000€ .

Τράμπα δηλαδή τα 300τμ στο διόνυσο , με 2άρι 55τμ στον άγιο μελέτη , χωρίς κανένα κέρδος για τον πωλητή !
Μόνο για τα funds.

Για να πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ.

Που επιβλήθηκε για να συνεχίσει να παίρνει μισθό ο παλιός ΔΕΗτζης, 35.000€ το χρόνο . ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ.

Και ο αντιστασιακός γεννημένος το 1935 να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξη αντιστασιακού που παίρνει από το 1989.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
χαχαχα
ο Σκέρτσος πέραν της άθλιας φυσιογνωμίας που έχει, μεσα στη γλίτσα δηλαδή,
έκανε και την πατάτα του, κάτι μεταξύ γλειφοκώλι γερμανολαγνείας και απύθμενης αλαζονείας.
Δεν πειράζει, όλα προσμετρούνται, να περάσει από Καλάβρυτα να πει ένα γεια, θα τον περιμένει με αγάπη ο κόσμος, κι αλλού δηλαδή, σε όλα τα πονεμένα μέρη.
Τέτοιους ψηφίστε, ριψάσπιδες, έτοιμους για τούμπα, δίχως ίχνος αιδούς.
Πολυ σωστα τα ειπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που επιβλήθηκε για να συνεχίσει να παίρνει μισθό ο παλιός ΔΕΗτζης, 35.000€ το χρόνο . ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ.
Και τι εγινε τύπε? Με την λογικη σας ειναι φτωχος

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• mme_tv_m_28.jpg
    mme_tv_m_28.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 25

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.117
Πόντοι
3.656
Και τι εγινε τύπε? Με την λογικη σας ειναι φτωχος
Δεν με νοιάζει τι είναι και τι κάνει . Με νοιάζει ότι πληρώνεται από το σπίτι μου, το εξοχικό μου , το αμάξι μου. ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
Η δουλειά του, στην ελεύθερη οικονομία που πιστεύω εγώ, θα γινόταν με 12.000€ . Δεν χρειάζονται 35.000€ .

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ;;;;

Το τι αποτέλεσμα έχει να πληρώνετε το νευροχειρουργό 1130€ το μήνα, σου εύχομαι να μη χρειαστεί να το καταλάβεις ...

Γιατί σε συμπαθώ, παρόλο που στα πολιτικά γράφεις (μόνιμα) μαλακίες ....

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.547
Πόντοι
506
Καταλαβαίνεις για τι ζωή μιλάνε τα άτομα ;
Σου λένε αν το σπίτι είναι παραπάνω από 65τμ του 1978 στο πολύδροσο (ΕΝΦΙΑ=250€)
και το εξοχικό παραπάνω από αυθαίρετο με ελενίτ στη σαλαμίνα ...

ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ....

Για θέρμανση .... λένε για τα 65τμ του 1978 ... να ανάβεις κανένα 12.000btu μία ώρα προ του ύπνου .... με νυχτερινό ωράριο ....
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ....

Μπάνιο .... να πλένεις τον κώλο σου κάθε σάββατο ........
τι θέμε τώρα αφού ... να ανάβεις ηλεκτρικό το χειμώνα, το βράδυ , που δεν έχει ζεστάνει ο ηλιακός ;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .... Ο ΤΡΑΜΠ ;;; Αυτά είναι για ολιγάρχες !

Άσε που αν δεν τρως πολύ δεν χέζεις και συχνά .... γιατί να πλύνεις τον κώλο σου χωρίς χέσιμο ......
Eδω λένε στο ραδιο να μην ανοιγοκλεινεις την πορτα του ψυγείου πόλλες φορές. Σε λιγο θα σου πουνε το ψυγειο ειναι πολυτέλεια.
Ολοταχώς για μοντέλο τυπου Φιλιππινων.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
Αν δεν υπαρχαν τα σπιτια και τα εξοχικά που εδωσε η προηγουμενη και προ-προηγουμενη γενιά στους τωρινους 40αρηδες , 50αρηδες κτλ θα εκλαιγε το 80% του κόσμου.
Ολοι ειναι με ενα σπιτι στο χωριο , συνηθως πατρικό , και ενα σπιτι που αγορασαν οταν ηρθαν οι χωριάτες γονεις τους στην Αθηνα για δουλεια , και ετρωγαν ελια και ψωμι για να πληρωσουν ΄δανεια και αρχίδια..

Οσοι μετα απο αυτους βρηκαν σπιτι αρχισαν να αγοράζουν η να χτιζουν εξοχικά ή δευτερα διαμερίσματα για κόρες κτλ ,( και βεβαια οχι απο λεφτα μισθων τους , αλλα απο φραγκα που εδωσαν οι γονεις τους σε γαμους , βοηθειες κτλ ) σε οικοπεδα που είχαν απο γονεις πάλι ΄η κάποιοι τυχεροι που αγορασαν και αρχισαν τα χτισιματα καθε καλοκαίρι ...
Και βρεθηκαν με σπιτι/διαμερισμα Αθηνα , πατρικο στο χωριό και μία εξοχική κατοικία δικιά τους...

Ετσι αντεχουν ακομα.
Το παιζουν ολοι δεξιοι και γαμιάδες με πλάτες άλλων , των πατεράδων τους , των παππουδων και δεν συμμαζεύεται..που μου γινατε ολοι δεξιοι απο κούνια γαμιόληδες

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
μαλακα μου ,δε λεω...καλα ψωλαρουμε εδω ,διασκεδαζουμε με τους καθυστερημενους,αντιλαμβανεσαι ευκολα οτι το βαρελι δεν εχει πατο-αλλα στα αρχιδια σου ,αλλα υπαρχουν φορες που οι βλαμμενοι σε βγαζουν απο τα ρουχα τους.....Μεσαια ταξη γραφει ο αλλος για οικογενεια μισθωτων με συνολικο εισοδημα 2600 το μηνα....που αν φυσηξει αερας κανουν τον σταυρο τους μη φυγει κεραμιδι γιατι θα μεινουν με την τρυπα στο ταβανι.....που χανουν το κλειδι τους και καθονται σα γατια εξω απο την πορτα για να μη φωναξουν κλειδαρα......ρε πουστηδες ελεος καπου....
Έτσι που τα λες απορώ πως δεν έχουμε μαζικές αυτοκτονίες στις οικογένειες που βγάζουν 2.000 και είναι στο νοίκι.
Εντάξει το καταλάβαμε ότι στηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το αφήγημα σε βολεύει αλλά μπάστα ρε τυπε.
Λύσσα το εκανες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.117
Πόντοι
3.656
Ετσι αντεχουν ακομα.
Το παιζουν ολοι δεξιοι και γαμιάδες με πλάτες άλλων , των πατεράδων τους , των παππουδων και δεν συμμαζεύεται..που μου γινατε ολοι δεξιοι απο κούνια γαμιόληδες
Αντέχαν τύπε. Η ΔΕΗ και το σούπερ μάρκετ, τους γάμησαν . Είναι πολύ θυμωμένοι .

Παλιώνουν και τα αμάξια. Σε λίγο θα είναι ... ποδαράτοι !
Με τιμές υβριδικών και ηλεκτρικών .... ποιός θα μπορεί να πάρει αμάξι λειτουργικό ;;;

Όσοι μπορούσαν και το 1960 .

Μην πω το 1938 .

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Δεν με νοιάζει τι είναι και τι κάνει . Με νοιάζει ότι πληρώνεται από το σπίτι μου, το εξοχικό μου , το αμάξι μου. ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
Η δουλειά του, στην ελεύθερη οικονομία που πιστεύω εγώ, θα γινόταν με 12.000€ . Δεν χρειάζονται 35.000€ .

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ;;;;

Το τι αποτέλεσμα έχει να πληρώνετε το νευροχειρουργό 1130€ το μήνα, σου εύχομαι να μη χρειαστεί να το καταλάβεις ...

Γιατί σε συμπαθώ, παρόλο που στα πολιτικά γράφεις (μόνιμα) μαλακίες ....
πως γινεται να συμπαθεις καποιον που γραφει μλκιες?:rockon::rockon::rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.117
Πόντοι
3.656
πως γινεται να συμπαθεις καποιον που γραφει μλκιες?:rockon::rockon::rockon:

Κατά βάθος είναι καλό παιδί . Έχω φίλους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Το ότι διαφωνούμε πολιτικά .... 100% , δεν με εμποδίζει .

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Eδω λένε στο ραδιο να μην ανοιγοκλεινεις την πορτα του ψυγείου πόλλες φορές. Σε λιγο θα σου πουνε το ψυγειο ειναι πολυτέλεια.
Ολοταχώς για μοντέλο τυπου Φιλιππινων.
μακαρι να ειχαμε και τον προεδρο των φιλιππινων:rockon::rockon:

ταιλανδη πιο πολυ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν δεν υπαρχαν τα σπιτια και τα εξοχικά που εδωσε η προηγουμενη και προ-προηγουμενη γενιά στους τωρινους 40αρηδες , 50αρηδες κτλ θα εκλαιγε το 80% του κόσμου.
Ολοι ειναι με ενα σπιτι στο χωριο , συνηθως πατρικό , και ενα σπιτι που αγορασαν οταν ηρθαν οι χωριάτες γονεις τους στην Αθηνα για δουλεια , και ετρωγαν ελια και ψωμι για να πληρωσουν ΄δανεια και αρχίδια..

Οσοι μετα απο αυτους βρηκαν σπιτι αρχισαν να αγοράζουν η να χτιζουν εξοχικά ή δευτερα διαμερίσματα για κόρες κτλ ,( και βεβαια οχι απο λεφτα μισθων τους , αλλα απο φραγκα που εδωσαν οι γονεις τους σε γαμους , βοηθειες κτλ ) σε οικοπεδα που είχαν απο γονεις πάλι ΄η κάποιοι τυχεροι που αγορασαν και αρχισαν τα χτισιματα καθε καλοκαίρι ...
Και βρεθηκαν με σπιτι/διαμερισμα Αθηνα , πατρικο στο χωριό και μία εξοχική κατοικία δικιά τους...

Ετσι αντεχουν ακομα.
Σωστα τύπε. Επρεπε να γινουμε κομμουνιστες, ξεχνωντας οτι επι δεξιάς εγιναν αυτα τα ακινητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom