Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τα λάθη του παρελθόντος που πληρώσαμε ακριβά
Ποσα πλήρωσε ο Κούλης τελικά??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.342
- Πόντοι
- 3.656
Έναν από τους ολέθριους φόρους του ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2015-2019 ...Ορίστε σε καραγκιόζη μια ακόμη φορά γράφω κατά ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕ Η ΔΕΞΙΑ ΝΔ .... ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝ !!!!!
Το
45%
στα ενοίκια πάνω από 35.001€ ..
Άχνα .
Μια χαρά τους αρέσει ο φορομπηχτικός ΣΥΡΙΖΑ .... όταν τσεπώνουν χρήμα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 3.656
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι άκυρο το παράδειγμα?Εντελως ακυρο παραδειγμα.
Στο μονο που συμφωνουμε ειναι οτι και εκατο χρονια μνημονια, με τα μυαλα που κουβαλαμε εμεις οι ιδιοι, οχι εγω και συ, ο μεσος νεοελληναρας, ανθρωποι δε θα γινουμε.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Περιμένεις να απαντήσει η να πει κάτι νορμάλ ο σερβιτόρος που παρακαλούσε την Χατζή να τον στραπονιασει??Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι άκυρο το παράδειγμα?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.237
- Πόντοι
- 5.506
Για τον απλουστατο λογο οτι συγκρινες διαφορετικες συνθηκες. Αλλο ιδιωτικη επιχειρηση και αλλο δημοσιος φορεας, απομα χειροτερα, δημοσιος φορεας στην Ελλαδα.Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι άκυρο το παράδειγμα?
Και σταματω διαβαζοντας την πρωτη σειρα, υπευθυνος ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ειναι ο καπετανιος που χρεωθηκε τις ευθυνες του καραβιου, τον ελεγχο του, τη συντηρηση και τη λειτουργια του. Δεν ειναι ο εφοπλιστης.
Τωρα, τα αλλα ειναι ευχολογια που ξερεις, ξερω, ξερουμε οτι δε θα αλλαξουν ποτε. Αν δεν αλλαξει πρωτα ο νεοελληναρας σταθμαρχης, εποπτης, διευθυντης, πολιτικος προισταμενος, υπουργος, καπετανιος, εφοπλιστης, λοστρομος και παει λεγονταζ.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.237
- Πόντοι
- 5.506
Εσυ μωρη ξεκωλιαρα ποτε με βαζεις ιγνορ και ποτε με βγαζεις, προλαβαινεις με τα χερια σε πουτσες να μπουκωνεις το αχορταγο λαιμο σου;Περιμένεις να απαντήσει η να πει κάτι νορμάλ ο σερβιτόρος που παρακαλούσε την Χατζή να τον στραπονιασει??
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Για τα γαλαζια τρωκτικά θα μας πει κατι ο αρχηγος των μπραβοκούληδων;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 3.656
Όχι δεν ξέρω τίποτα από αυτά.Για τον απλουστατο λογο οτι συγκρινες διαφορετικες συνθηκες. Αλλο ιδιωτικη επιχειρηση και αλλο δημοσιος φορεας, απομα χειροτερα, δημοσιος φορεας στην Ελλαδα.
Και σταματω διαβαζοντας την πρωτη σειρα, υπευθυνος ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ειναι ο καπετανιος που χρεωθηκε τις ευθυνες του καραβιου, τον ελεγχο του, τη συντηρηση και τη λειτουργια του. Δεν ειναι ο εφοπλιστης.
Τωρα, τα αλλα ειναι ευχολογια που ξερεις, ξερω, ξερουμε οτι δε θα αλλαξουν ποτε. Αν δεν αλλαξει πρωτα ο νεοελληναρας σταθμαρχης, εποπτης, διευθυντης, πολιτικος προισταμενος, υπουργος, καπετανιος, εφοπλιστης, λοστρομος και παει λεγονταζ.
Εγώ ξέρω ότι στην δουλειά μου όταν αναλαμβάνω ένα έργο πρέπει να γίνει σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα τα οποία καθορίζουν πως θα γίνει μια κατασκευή-επισκευη-εργασια και υπάρχουν φορείς και ελεγκτικοί μηχανισμοί που ελέγχουν τα πάντα και πιστοποιούν εάν έγιναν όλα όπως έπρεπε.
Και αν εγώ για να κάνω οικονομία έχω παρακάμψει 10 διαδικασίες είμαι υπόλογος εγώ μαζί με τον καπετάνιο. Αυτός επειδή έπεσε στο βράχο και εγώ επειδή αν είχα πληρώσει ότι έπρεπε το καράβι θα άντεχε την σύγκρουση.
Στο δημόσιο επιρακτει το ακριβώς αντίθετο...ο κάθε υπουργός και ο κάθε δημόσιος οργανισμός κάνουν ότι θέλουν και στο τέλος δεν υπάρχει κανένας να αναλάβει την ευθύνη.
Όχι δεν είναι διαφορετικές οι συνθήκες....απλά υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά που ξεπλένουν την ευθύνη των πολιτικών μας φίλων.
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
με φανατισμο συριζα,να φυγει η μπλε χολερα που ολο τρωνε 40χρονια τωρα
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.342
- Πόντοι
- 3.656
Περιμένεις να απαντήσει η να πει κάτι νορμάλ ο σερβιτόρος που παρακαλούσε την Χατζή να τον στραπονιασει??
Έλα . Δεν θέλω ανακρίβειες. Οι μισές αλήθειες, είναι τα μεγαλύτερα ψέμματα. Μην αλλοιώνεις την αλήθεια. Ντροπή.
Γουστάρει στράπον & κατούρημα
όχι σκέτο στράπον !!!!!
Τελευταία τροποποίηση:
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Δεν τον παρακολουθώ ιδιαίτερα... όποτε με συγχωρείςΈλα . Δεν θέλω ανακρίβειες. Οι μισές αλήθειες, είναι τα μεγαλύτερα ψέμματα. Μην αλλοιώνεις την αλήθεια. Ντροπή.
Γουστάρει στράπον & κατούρημα
όχι σκέτο στράπον !!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι είπε?Μίλησε κι ο Βούδας σήμερα μετά απο 15 χρόνια;
Έβλεπα ειδήσεις και νόμιζα ότι επαθα deja vu
Πόσο πήγαν τα σουβλάκια στην Ραφήνα?
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.942
- Πόντοι
- 6.166
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Κι αυτός κι ο Σαμαράς όμως μίλησαν για το ίδιο θέμα.Μίλησε κι ο Βούδας σήμερα μετά απο 15 χρόνια;
Μας ετοιμάζουν Πρέσπες του Αιγαίου. Και κτύπησαν το καμπανάκι στο Μητσοτάκη, που από ότι φαίνεται τις συζητάει πρόθυμα και εξισου πρόθυμα θα υπογράψει.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.683
- Πόντοι
- 506
Γιατί το 10% που πηγε 15%? Λίγο το χεις 50% αύξηση?Έναν από τους ολέθριους φόρους του ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2015-2019 ...
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕ Η ΔΕΞΙΑ ΝΔ .... ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝ !!!!!
Το
45%
στα ενοίκια πάνω από 35.001€ ..
Άχνα .
Μια χαρά τους αρέσει ο φορομπηχτικός ΣΥΡΙΖΑ .... όταν τσεπώνουν χρήμα.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.683
- Πόντοι
- 506
Τελικα τα φτηνηνε ο μητσοτακης τότε ή όχι? Δε θυμάμαι
μηδενικό σου είπαΟρίστε σε καραγκιόζη μια ακόμη φορά γράφω κατά ΣΥΡΙΖΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΡΗ