You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΝΤΙΜΠΈΙΤ FACE TO FACE ΜΩΡΗ ΜΗΤΣΟΚΟΤΑ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Eπειδη ειμαι αρκετά παλιος πια, θυμαμαι οτι το 1990 ο γερο-Μητσοτακης ζητούσε επίμονα ντιμπέιτ με τον Ανδρεα.
Ο Ανδρεας ομως, το αρνείτο πεισματικα, επειδη με αυτον τον τροπο θεωρούσε ότι απαξίωνε τον Μητσοτακη και δεν ηθελε να τον βαλει στο ιδιο πλανο με αυτον.
Σωστο, λαθος, ετσι εκρινε.
Κανενας δεν τον ειπε "κότα" γι αυτό. Αντιθετως του ελεγαν μπραβο, οτι απαξιωνει το καθαρμα τον Μητσοτακη.
Σημερα, ο Ανδρεας του 2023 (μη χεσω) ειναι αυτος που ζητα ντιμπειτ και το αρνειται ο γιος του Μητσοτακη. Και οι οπαδοί του Ανδρεα του 2023 (μη χεσω) τον λενε "κότα".
Τα συμπερασματα δικα σας
Ο Ανδρεας ομως, το αρνείτο πεισματικα, επειδη με αυτον τον τροπο θεωρούσε ότι απαξίωνε τον Μητσοτακη και δεν ηθελε να τον βαλει στο ιδιο πλανο με αυτον.
Κανενας δεν τον ειπε "κότα" γι αυτό. Αντιθετως του ελεγαν μπραβο, οτι απαξιωνει το καθαρμα τον Μητσοτακη.
Σημερα, ο Ανδρεας του 2023 (μη χεσω) ειναι αυτος που ζητα ντιμπειτ και το αρνειται ο γιος του Μητσοτακη. Και οι οπαδοί του Ανδρεα του 2023 (μη χεσω) τον λενε "κότα".
Τα συμπερασματα δικα σας
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Μαντεψε ποιος έχασε το 1990, αυτός που δεν δέχθηκε το ντιμπέιτ.Eπειδη ειμαι αρκετά παλιος πια, θυμαμαι οτι το 1990 ο γερο-Μητσοτακης ζητούσε επίμονα ντιμπέιτ με τον Ανδρεα.
Τα συμπερασματα δικα σας
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Bacanak έχεις ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική;;ενεργά;Eπειδη ειμαι αρκετά παλιος πια, θυμαμαι οτι το 1990 ο γερο-Μητσοτακης ζητούσε επίμονα ντιμπέιτ με τον Ανδρεα.
Τα συμπερασματα δικα σας
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, γι αυτο εχασε?Μαντεψε ποιος έχασε το 1990, αυτός που δεν δέχθηκε το ντιμπέιτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι και εχω εξηγησει γιατιBacanak έχεις ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική;;ενεργά;
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Δεν γνωρίζω, το μονο σίγουρο είναι οτι αυτή η "απαξιωση" δεν τον βοήθησεΝαι, γι αυτο εχασε?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το σιγουρο ειναι οτι αυτη η αρνηση δεν επαιξε κανενα ρολο, οπως δεν παιζει και σημεραΔεν γνωρίζω, το μονο σίγουρο είναι οτι αυτή η "απαξιωση" δεν του έκανε καλό.
Υ.Γ. Ακουω τις υποσχεσεις του Τσιπρα τωρα, ωραια τα λεει, λεω να τον ψηφισω, μοιραζει λεφτα με τη σεσουλα και θα φερει τον παραδεισο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Δυστυχώς ούτε από κοντά μού το είχες εξηγήσειΝαι, γι αυτο εχασε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι και εχω εξηγησει γιατι
Για ποιο λόγο;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι δεν ειναι δυνατον να αφηνω τις δουλειες μου και να ασχολουμαι με το κοινο καλο, και να ερχεται ο καθε τιποτας να με βριζει, να με ειρωνευεται και να με χλευαζει. Δεν το ανεχομαιΔυστυχώς ούτε από κοντά μού το είχες εξηγήσει
Για ποιο λόγο;
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Κι εγώ σου λέω ότι έτσι και δεχόταν δεν θα έχανε. Αυτός που φοβάται δεν δέχεται. Αυτή η "απαξιωση" ειναι για μικρά παιδιά.Το σιγουρο ειναι οτι αυτη η αρνηση δεν επαιξε κανενα ρολο, οπως δεν παιζει και σημερα
Υ.Γ. Ακουω τις υποσχεσεις του Τσιπρα τωρα, ωραια τα λεει, λεω να τον ψηφισω, μοιραζει λεφτα με τη σεσουλα και θα φερει τον παραδεισο
Αντε τυπε, εγώ λέω να κάνεις τα αδύνατα δυνατά να τους πείσεις εκεί στο κομμα, ο Μητσοτάκης να πάει σε debate με τον Τσίπρα.
Να τον ξεμπροστιάσει για όλες τις υποσχέσεις του.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Kαι για τους πιο πολλούς πολιτικούς όμως που λένε ψέματα κ είναι ανίκανοι ;;;;αυτοί πως βασιλεύουν τόσα χρόνια;Γιατι δεν ειναι δυνατον να αφηνω τις δουλειες μου και να ασχολουμαι με το κοινο καλο, και να ερχεται ο καθε τιποτας να με βριζει, να με ειρωνευεται και να με χλευαζει. Δεν το ανεχομαι
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.580
- Πόντοι
- 506
Eγω πάντως απο Μαλαισια το καλυτερο σουβενιρ που ψωνισα ηταν ενας λογαριασμος ρεύματος, 327kWh τελικο συνολο 86RM δηλ 18€.Ζάμπια και ταυλαμδη έχω πάει και συμφωνώ για τους dentists ..
Σιέρα Λεόνε έχω πάει νοερά αφού γάμησα μια όταν ήμουν Γκάνα αλλά μού έλεγε ότι ήρθε να σπουδάσει στη άκρα οδοντίατρος ..
Μαλάουι δεν έχω παει
Κερδάμε σύντροφε θα πάρουμε pass
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
Στα αρχιδια μου η ελληνική μιζέρια Eγω πάντως πήρα dyana passEγω πάντως απο Μαλαισια το καλυτερο σουβενιρ που ψωνισα ηταν ενας λογαριασμος ρεύματος, 327kWh τελικο συνολο 86RM δηλ 18€.
Κερδάμε σύντροφε θα πάρουμε pass
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.796
- Πόντοι
- 6.166
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Μπα, εκ γενετης ειναι η βλακεια σου, ξεκαθαρα.Το κουτακι με τις μ@λακιες το ανοιγεις ολη την ημερα ή εχεις προγραμμα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Μαλακα, καθε μηνα και ενα μικρο χωριο αποχαιρετας, ποσους πελατες ειχες βρε πουστη πριν λουκετιασεις το κτηνιατρειο και τους εχεις στειλει αδιαβαστους.Καμιά 20αρια που χαιρέτησαν τον απρίλιο ή ήταντα 40 τους τον απρίλιο και τις τελευταίες μέρες και πήγα ....
το 80% ήταν ΝΔ και το 20% ΠΑΣΟΚάρα.
Μεγάλος εχθρός των δύο αστέρων του παλιού δικομματισμού ο .... Χάρος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις