Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Αγαπητέ μου, οι μόνοι σύντροφοι που προσεγγίζουν το δίκαιο είναι οι πάντα μαχόμενοι σύντροφοι. Αυτοί που μάχονται διαχρονικά για ισότητα, πραγματική λαϊκή δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Μακριά από μας οι οποιαδήποτε τύπου κωλοτουμπάτοι (υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα στην αριστερά, αλλά και η τριπλέτα κωλοτούμπας Πλεύρης-Βορίδης-Άδωνις είναι νομίζω η χαρακτηριστικότερη όλων.

Κατάπτυστοι λοιπόν όσοι άλλα λένε και άλλα πράττουν απαξιώνοντας τις ελπίδες του λαού που τους δίνει τεράστιες νίκες (βλέπε π.χ. ψευτο-δημοψήφισμα 2015). Ο λαός είπε σπάστε αυγά και αυτοί κάνανε τις κότες τις λειράτες στο τέλος.

Ακόμα και οι λαϊκές επαναστάσεις που σε σπάνιες περιπτώσεις κατάφεραν να ταράξουν τα νερά και να φέρουν τα πάνω-κάτω τελικά οι περισσότερες ξέρουμε πολύ καλά σε τι καθεστώτα οδήγησαν. Χρειάζεται λοιπόν διαρκής λαϊκή παρέμβαση και σωστοί κανόνες ώστε κανένας να μην μπορεί να αποκτά υπερεξουσίες. Αλλά αυτό είναι μια συζήτηση που έχει γίνει πολλάκις χωρίς να μπορεί να βρεθεί λύση, γιατί οι ανθρώπινες ταπεινές φιλοδοξίες πάντα θα υπερβαίνουν τους αλτρουϊστικούς πόθους των μαζών.

Προς το παρών ας ζήσουμε όλοι ευτυχισμένοι στην εποχή του Big-brother (του Τιτανομέγιστου Eric Blair-ακα George Orwell) που επιφυλάσσουν οι κυβερνώντες για μας και το δύσμοιρο πλανήτη Earth.
Διαφωνούμε πλήρως σχετικά με την ιδεολογία σου
Αλλά το κείμενό σου για την υπεράσπιση αυτων που πιστεύεις
Και πώς κρίνεις την πρακτική τους εφαρμογή
Είναι όαση μπροστά στα κείμενα που γράφονται εδώ μέσα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
Διαφωνούμε πλήρως σχετικά με την ιδεολογία σου
Αλλά το κείμενό σου για την υπεράσπιση αυτων που πιστεύεις
Και πώς κρίνεις την πρακτική τους εφαρμογή
Είναι όαση μπροστά στα κείμενα που γράφονται εδώ μέσα

ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ , ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΡΡΩΣΤΕ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
κατι πιο εκλεκτο?
blachos-apofraxi.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
(βλέπε π.χ. ψευτο-δημοψήφισμα 2015). Ο λαός είπε σπάστε αυγά και αυτοί κάνανε τις κότες τις λειράτες στο τέλος.
Εισαι βαθιά νυχτωμενος. Αυτο ειπε ο λαος?
Ο λαος θεωρησε μεσα στην ασχετοσυνη του, οτι ειπε "τελος τα μνημονια, δωστε μας αυξησεις".
Εσυ ειλικρινα πιστευεις οτι ειπε "Τσιπρα ειμαστε μαζι σου, βγαλε μας απο την Ευρωπη, ειμαστε υπερ της εξαθλιωσης αλλά θα ειμαστε μαγκες"?
Α καλα, ενταξει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Α Αθηνών φυσικά..μεταδημοτης και με βάλανε Παλαιό Ψυχικό ....κανονικά θα ψήφιζα ΚΚΕ (μ-λ ) από αγανακτηση στο κατεστημένο αλλά τώρα θα ψηφίσω ΝΔ λόγω υπόσχεσης για την diana
Αλλά δεν ξέρω κανέναν στην α αθηνων
Ξέρεις.
Πιερρακακης, Συριγος, Κικίλιας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ο λαος θεωρησε μεσα στην ασχετοσυνη του, οτι ειπε "τελος τα μνημονια, δωστε μας αυξησεις".
Εσυ ειλικρινα πιστευεις οτι ειπε "Τσιπρα ειμαστε μαζι σου, βγαλε μας απο την Ευρωπη, ειμαστε υπερ της εξαθλιωσης αλλά θα ειμαστε μαγκες"?
Α καλα, ενταξει.
Αποψη μου: Ο λαος ειπε στο δημοψηφισμα, "αντε γαμησου Νταισελμπλουμ, αντε γαμησου Σοιμπλε".
Οι ιστορικοι του μελλοντος θα εχουν πολυ δουλεια με αυτο το δημοψηφισμα. Μετα απο καποια χρονια ομως.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
καλο και γαλαζιο σ/κ στο πουστοκομμα και τους ψηφοφορους του :effemine:
343512203_252142073961091_8576961975727084715_n.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αποψη μου: Ο λαος ειπε στο δημοψηφισμα, "αντε γαμησου Νταισελμπλουμ, αντε γαμησου Σοιμπλε".
Οι ιστορικοι του μελλοντος θα εχουν πολυ δουλεια με αυτο το δημοψηφισμα. Μετα απο καποια χρονια ομως.
Εχει μεγαλη πλακα να κινδυνευεις να χρεωκοπησεις, να βρισκονται καποιοι να σου δωσουν τα λεφτα με καποιους ορους, και εσυ να τους απαντας "αντε γαμηθειτε". Ειναι τουλαχιστον σουρρεαλιστικο. Δηλαδη τι πιστευεις οτι θα γινει μετα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Εχει μεγαλη πλακα να κινδυνευεις να χρεωκοπησεις, να βρισκονται καποιοι να σου δωσουν τα λεφτα με καποιους ορους, και εσυ να τους απαντας "αντε γαμηθειτε". Ειναι τουλαχιστον σουρρεαλιστικο. Δηλαδη τι πιστευεις οτι θα γινει μετα?
Υπαρχει λογικη και ρεαλισμος σε ολο αυτο που ζουμε τα τελευταια 13 χρονια; Γι αυτο σου λεω, πρεπει να περασουν καποια χρονια για να εξηγηθει το πως και γιατι αντεδρασε ετσι ο λαος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Α καλα, ενταξει.
Αν έπεφταν όλοι οι μισθοί στο πρώην δημόσιο , στα επίπεδα των ΔΥ που διορίστηκαν μετά το 2012
το ίδιο και των τραπεζικών
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Για χάρη αυτών , γαμήθηκε η κοινωνία, τα ακίνητα, τα αυτοκίνητα, οι περιουσίες των ελλήνων και οι ζωές τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Τύπε ... κάποιοι επαγγελματίες όπως οι οδοντίατροι .... στην ελλάδα .... είναι χειρότεροι από οπουδήποτε στον κόσμο .

Όταν λέω οπουδήποτε, εννοώ χώρες όπως ταϋλάνδη , μαλάούϊ , σιέρρα λεόνε , ζάμπια ...

δεν συζητώ καν για νότια αφρική ... ή ινδία ...

Ο χάχας δικηγόρος μου έλεγε ότι είναι βλακεία που ... ζηλεύω την ινδία.
Στην ινδία, οι ασκούμενοι δικηγόροι , έχουν καλύτερα αυτοκίνητα από τα δικά του.

Σαν τα δικά του , έχουν οι αλμπάνηδες στα παζάρια ....
Ζάμπια και ταυλαμδη έχω πάει και συμφωνώ για τους dentists ..
Σιέρα Λεόνε έχω πάει νοερά αφού γάμησα μια όταν ήμουν Γκάνα αλλά μού έλεγε ότι ήρθε να σπουδάσει στη άκρα οδοντίατρος ..
Μαλάουι δεν έχω παει:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Ξέρεις.
Πιερρακακης, Συριγος, Κικίλιας.
Καλά λες δεν το είχα σκεφτεί
Περρακακης..εγγύηση αν κ κάνει νερά ο περρακακης διότι ακόμα δεν έχει βγάλει τους καταλόγους για ετεροδημοτες ..........πρώτη φορά θα ψηφίσω ΝΔ για χάρη της dyanas αλλα μη μου γυρίσεις τη συμφωνια μεττεπειτα ;;;:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456
Aπο το 1981- 2009 μπορει. Απο το 2010- σημερα μας πηρε και μας σηκωσε. Με την μεγειρεμενη κριση, τα φτιαχτα μνημονια για να υποθηκευσουν την ελλαδα (οι ασπονδοι φιλοι μας) οπως στο monopoly. Αν ηθελαν να γινουν πραγματικες μεταρρυθμισεις, οι παπαδες θα ειχαν διαχωριστει απο το κρατος. Η παπαδιστικη περιουσια θα ειχε περασει στο κρατος.( Γιατι το πνευμα δεν συναδει με την υλη.) Οι μισθοι στην βουλη σε ολους αυτους τους πολιτικους παπατζηδες παρεα με τα τσιρακια τους θα ειχαν κοπει στο μισο. Συνταξη στα 67 ολοι. Με εξαιρεση τα βαρεα. Θα πληρωναν επιτελους (οπως πρεπει) τους φορους, τα αφεντικα των πολιτικων και οι ιδιοι φυσικα. Τα κλεμμενα σε εξωτικους παραδεισους αλλα και στην Ελβετια θα ειχαν γυρισει πισω .Θα ειχαν φροντισει να στηριζομαστε σε εναλλακτικους τροπους ενεργειας και οχι στο πετρελαιο. Στα εξοπλιστικα θα ειχαμε φροντισει να βαλει πλατη και η ευρωπη αφου αναποφευκτα ειμαστε τα συνορα της. Και γενικα θα ειχαμε κανει τ.π. πολλες αλλαγες για να ξεφυγουμε απο αυτον τον φαυλο κυκλο βολεματος εντος και εκτος..
θα αστιευεσαι μαλλον ..αυτο αν εφαρμοζοταν θα ηταν πιθανως τοσο αποτελεσματικο που θα μπορουσε και να εξοφληθει το χρεος..ξερεις κανενα τοκογλυφο να θελει να τον εξωφλησεις ? εδω ο Συριζα μαζεψε πλεονασμα 37 δις μεσα σε 4 χρονια κα ξεπουληθηκε ολη η χωρα για 310 δις ..τοσο μα τοσο στημενο ηταν ολο αυτο ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom