Δεν σου έλεγε ο μπαμπάς σου ότι ο Σαμαράς είναι μπαμπούλας;Δεν θυμάμαι διότι το 2013 ήμουν μόλις 11 χρόνων κ έπαιζα στη γειτονιά κρυφτο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Πότε έκρινε τις εκλογές μια ατάκα δηλαδή;Πω πω εντυπωσιακη ατακα, τεραστια φαπα, νομιζω κριθηκαν οι εκλογες απο αυτην την μεγαλη κινηση
Δεν είναι σαν την έξυπνη ατάκα του Κούλη βέβαια: "εμείς μετράμε στρέμματα, εσείς μετρούσατε φέρετρα".
Τίποτε άλλο από το ντοκουμέντο
Βρίσε τώρα αυτό ξέρεις αυτό μπορείς
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.968
- Πόντοι
- 6.256
Μια χαρά ειμαι εγω, δεν ειμαι δικηγόρος.Εχεις πολυ σοβαρο προβλημα, ε?
Βγαινει ενας καθηγητης και εκφραζει μια ανησυχια για θερμο καλοκαιρι, και εσυ στο μυαλο σου σκεφτηκες τον Κουλη που δεν του απαγορευσε να μιλησει (παλι καλα που δεν σου εφταιξε ο Κουλης για το θερμο καλοκαιρι). Εχεις πολυ σοβαρο προβλημα εμμονών. Το εχεις κοιταξει καθολου? Δεν θα εβλαπτε να επισκεφθείς καποιον ειδικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαχλαμάρες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Kι αυτο μαλακία ειναι, λες να εχω προβλημα να το παραδεχθω?Πότε έκρινε τις εκλογές μια ατάκα δηλαδή;
Δεν είναι σαν την έξυπνη ατάκα του Κούλη βέβαια: "εμείς μετράμε στρέμματα, εσείς μετρούσατε φέρετρα".
Και το κανει συνεχεια αυτο με τις ρίμες, δεν ξερω ποιος του εχει πει να το κανει
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κριτική το state department για την Ελλάδα
Βρίσε τώρα
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Το θέμα εκεί δεν ήταν η ρίμα. Ρίμες ας κάνει όσες θέλει.Kι αυτο μαλακία ειναι, λες να εχω προβλημα να το παραδεχθω?
Και το κανει συνεχεια αυτο με τις ρίμες, δεν ξερω ποιος του εχει πει να το κανει
Αλλά θεώρησε έξυπνο να κάνει ρίμα με τόσο θλιβερά γεγονότα.
Τυμβωρυχια με "χιούμορ".
Δεν πάει έτσιΕγώ πλέον λόγω dyana είμαι πιο ΝΔ κ από τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη ή καλύτερα κ από το μπατζανακη μου
πώς μπορώ να σου κάνω κριτική σε πολιτικές θέσεις
Όταν μου αλλάζεις κόμμα σαν πουκάμισο;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.073
- Πόντοι
- 22.266
Δεν μιλούσε για πολιτική κ τούς έλεγε όλους κλεφτεςΔεν σου έλεγε ο μπαμπάς σου ότι ο Σαμαράς είναι μπαμπούλας;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.073
- Πόντοι
- 22.266
Σκέφτομαι όπως κ οι πολιτικοίΔεν πάει έτσι
πώς μπορώ να σου κάνω κριτική σε πολιτικές θέσεις
Όταν μου αλλάζεις κόμμα σαν πουκάμισο;
Αυτοί την τσέπη τους κ εγώ το δικό μου συμφέρον
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Παρεμπιπτοντως, για να απαντησω και στο ερωτημα σου αν υπαρχει ατακα με την οποια κερδηθηκαν εκλογες, να σου θυμισω οτι σαφως υπαρχει.Το θέμα εκεί δεν ήταν η ρίμα. Ρίμες ας κάνει όσες θέλει.
Αλλά θεώρησε έξυπνο να κάνει ρίμα με τόσο θλιβερά γεγονότα.
Τυμβωρυχια με "χιούμορ".
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Θα μας τρελάνουν.
Τίποτε άλλο από το ντοκουμέντο
Βρίσε τώρα αυτό ξέρεις αυτό μπορείς
Ακου ο Τσίπρας "Εθνικιστής"! Ο μεγαλύτερος χέστης!
Τότε με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς ουδέποτε διέψευσε τον Ερτογάν οτι είχε υποσχεθεί να τους στείλει πακέτο πίσω στην Τουρκία.
Ούτε αυτός, ούτε ο άλλος ο χέστης ο Κοτζιάς διέψευσαν ποτέ αυτόν τον ισχυρισμό.
Γιατί ο Τσίπρας επιμένει πως οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί «δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας»; | Από τον Άρη Δημοκίδη | LiFO
Διαφωνεί μαζί του και η Δικαιοσύνη και ο πολύς κόσμος, όμως, απ' ό,τι φαίνεται, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεσή του στον Ερντογάν
www.lifo.gr
"Όταν μου ζήτησε ο Ακάρ να γυρίσουν οι 8 στην Τουρκία είχε εξελιχθεί η κατάσταση, είχαν συλληφθεί, είχαν μπει στη διαδικασία του ασύλου, είχε μπει η δικαιοσύνη στη μέση, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει τίποτα."
Γι' αυτούς η δικαιοσύνη είναι εμπόδιο. Ανθρωπάκια.
Η αποκάλυψη Αποστολάκη για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς και η υπόσχεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον Ερντογάν - ΤΑ ΝΕΑ
Τι είχε γίνει τελικά τον Ιούνιο του 2016; Η τότε κυβέρνηση ήθελε να στείλει πίσω τους 8 αξιωματικούς παρά το γεγονός ότι ήταν σίγουρο ότι θα τους σκότωναν
www.tanea.gr
Γνωστό κομμα απατεωνων και παπατζηδων, με την ανάλογη οικογένεια να ηγείται για χρόνια. Εδώ κι άλλη ατάκα τους που κέρδισε εκλογες.Παρεμπιπτοντως, για να απαντησω και στο ερωτημα σου αν υπαρχει ατακα με την οποια κερδηθηκαν εκλογες, να σου θυμισω οτι σαφως υπαρχει.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
για δες τι ωραια που τα λεει ..Kι αυτο μαλακία ειναι, λες να εχω προβλημα να το παραδεχθω?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.437
- Πόντοι
- 2.606
κλαιω!ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ, ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΕ !!!
Σφηνωσες το κωλο σου σε καμιά τρυπα και στον ανοιξαν διαπλατα και ηρθες τωρα με ορεξη να γράψεις
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
μονο να βριζετε ξερετε ...κλαιω!
διαλέγεις πάντα τον καλύτερο έστω και από τους κακούςΔεν μιλούσε για πολιτική κ τούς έλεγε όλους κλεφτες
το δεν η αποχή η αδιαφορία κατά τη γνώμη μου είναι το χειρότερο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0