Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.533
Πόντοι
266
Ρε ΜΠΟΣΤΡΑ δεν σου ειπα ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ? Τοσα τσιμπουκια εφαγες στο σινεμα απο οτι λενε συναγωνηστες και εσυ δεν χορτασες?

ΥΓ Για αυτο δεν ηρθε ο Κουλης? Τι μας συγκρινεις το 18.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΠΟΥΣΤΡΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ LIDL
Επειδή έχεις και επιχείρημα απαντάω
Όταν δεν σας συμφέρει Δεν πρέπει να
Μιλάμε για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Όταν σας συμφέρει παραδείγματος χάρη 13η σύνταξη και μαξιλαράκι τότε πρέπει να τον αποθεώνουμε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.533
Πόντοι
266
Έβγαλα ΠΡΟΣΩΡΙΝΏΣ το dalma703 από τη λίστα αγνόησης, για να τον ξεφτιλίσω λίγο !

Βλαμμένε γέρο .... ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ LIDL ...

Θέλω να μου πεις ... πόσο έχουν τώρα τα φίλτρα για καφέ φίλτρου Νο4 στο lidl ...
ΠΟΣΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΣΙ ... και πόσο επί % είναι η αύξηση !!!!!!

Λέγε σκουλήκι !
Θα σε κάνω παλτό .
Με έκανες τη σκόνη τι να σου πω
Φαντάζομαι Η επήρεια του καφέ φίλτρου στον πληθωρισμό είναι πάνω από 20%;;;;;;;;ς
Να ψηφίσεις Τσίπρα να καταργήσει τις αυξήσεις με ένα νόμο και με ένα άρθρο

Για πες μου τώρα εσύ έξυπνε τέλη

Ξέρεις κανέναν άλλον που να είναι υπέρ της χούντας και να ψηφίζει
Screenshot_2023-04-26-03-16-30-708_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-04-26-03-10-10-554_com.android.chrome.jpg
κκε;

Ένας και μοναδικός Τέλης Σταλόνε

Υπέροχος θαυμάσιος καταπληκτικός
Ειδικά στην πολιτική

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.888
Πόντοι
12.756
Μπορείς να το δεις με δύο τρόπους
Έναν με αυτόν που περιγράφεις εσύ
Και έναν ότι ενώ το 2013 περνάγαμε έξι χώρες επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας
Επί ΣΥΡΙΖΑ πέσαμε να περνάμε μόνο τρεις το 2018
Μεγαλύτερη πτώση επί ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΕ !!!
ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ , ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΣ..
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΦΟΥ:
Σφηνωσες το κωλο σου σε καμιά τρυπα και στον ανοιξαν διαπλατα και ηρθες τωρα με ορεξη να γράψεις

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.494
Πόντοι
786
Εγω παντως παιρνω Meloise, 10,50 ευρω το μεγαλο πακετο.
Να ασχοληθω ποσο εχει στη Γαλλια?
Για ποιο λογο?
Πές ότι πας στη Γαλλία για ολιγοήμερες διακοπές.
Μπαίνεις σε σούπερ και βλέπεις τον καφέ μελουά στα 9 ευρώ τα 500 γραμμάρια.
(υποθετικό είναι, εάν πάω το καλοκαίρι θα σου πω)
Δεν σε ενοχλεί ότι ο ανταγωνισμός δεν λειτουργεί στην ελλάδα και οι αρμόδιες αρχές κοιτούν;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.493
Πόντοι
26.141
Μπορείς να το δεις με δύο τρόπους
Έναν με αυτόν που περιγράφεις εσύ
Και έναν ότι ενώ το 2013 περνάγαμε έξι χώρες επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας
Επί ΣΥΡΙΖΑ πέσαμε να περνάμε μόνο τρεις το 2018
Μεγαλύτερη πτώση επί ΣΥΡΙΖΑ
Καλημέρα daima
Με κυβέρνηση Τσίπρα ήμαστε όμως σε μνημόνια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.493
Πόντοι
26.141
Τι λες ρε ψευτρακο, αφου καταργηθηκαν με ενα νομο και ενα αρθρο.
Εγώ πλέον λόγω dyana είμαι πιο ΝΔ κ από τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη ή καλύτερα κ από το μπατζανακη μου

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.690
Πόντοι
1.106
μεγαλύτερο παραμύθι απ αυτό δεν υπάρχει,είναι το ίδιο με τη φωτογραφία του γέρου μητσοτάκη με τους ναζί που ήταν ψεύτικη, ούτε ρώτησε ο αντιγραφέας του ανδρέα, απλά είπε τη μαλακία που έλεγαν οι πασόκοι από το "80. η αλήθεια είναι βέβαια λόγω των διορισμών και των επιδοτήσεων που έριχνε ο αντρέας γίνανε όλοι οι κρητικοί πασόκοι.
Σιγά τα νεα
Kαι για τον Μπολακη το ίδιο ισχυει, μιλα με συγχωριανο του να δεις τι θα σου πει
Για τις δημοτικές άρχισανε κατι παρατραγουδα γείτονες να μου ζητανε ψηφο
Επειδη τους ξερω 20 χρονια εννοείται οτι δεν παίρνουν ψήφο απο εμενα ας βρούνε τίποτα χαζους

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.415
Πόντοι
6.256
Γι αυτο μιλαμε για κουλιστάν, γιατι οποιος να ναι οτι να ναι βγαινει και σκορπαει τρομο για να γινει διασημος, οπως με τον κοβιντ κλπ.

Κουλισταν που ο καθενας λεει και κανει οτι θελει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πές ότι πας στη Γαλλία για ολιγοήμερες διακοπές.
Μπαίνεις σε σούπερ και βλέπεις τον καφέ μελουά στα 9 ευρώ τα 500 γραμμάρια.
(υποθετικό είναι, εάν πάω το καλοκαίρι θα σου πω)
Δεν σε ενοχλεί ότι ο ανταγωνισμός δεν λειτουργεί στην ελλάδα και οι αρμόδιες αρχές κοιτούν;
Μελουάζ, όχι Μελουά. Ειναι "Meloise" (θηλυκο) και οχι "Melois".
Επι της ουσίας, οχι, δεν με ενοχλεί. Εχω πολύ περισσότερα πραγματα να με απασχολούν, και φροντισα στη ζωη μου να μην φτανω στο σημειο να ζω καταθλιπτικές καταστασεις και να χανω χρονο και ενεργεια με το να ψαχνω και να προβληματιζομαι αν ενα πακετο καφε εχει 1 ευρω παραπανω απο οσο επρεπε να εχει αν λειτουργούσε κατι, καπου, καπως, διαφορετικα.
Και επικουρικά, το ερωτημα ειναι υποθετικό, δεν γνωριζω ποσο εχει εκει και εαν αυτο συμβαινει σε λιγα, πολλά ή ολα τα προιοντα που εισαγονται, για να βγαζω μεσους ορους και να καταληξω σε ασφαλες συμπερασμα αν λειτουργει συνολικά ο ανταγωνισμός και αν οι αρμοδιοι "κοιτούν".
Και ολως επικουρικως. Θεωρω καπου αστειο να δινω 300 ευρω το μηνα σε τσιγαρα και 150 ευρω σε καφεδες, αλλά να ασχολουμαι με ζεση σχετικά με το αν ενα πακετο καφε εχει 50 λεπτα παραπανω απο οσο επρεπε να εχει, ή αν το φιλτρο καφε πηγε 1,50 απο 1 ευρώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Γι αυτο μιλαμε για κουλιστάν, γιατι οποιος να ναι οτι να ναι βγαινει και σκορπαει τρομο για να γινει διασημος, οπως με τον κοβιντ κλπ.

Κουλισταν που ο καθενας λεει και κανει οτι θελει.
Εχεις πολυ σοβαρο προβλημα, ε?
Βγαινει ενας καθηγητης και εκφραζει μια ανησυχια για θερμο καλοκαιρι, και εσυ στο μυαλο σου σκεφτηκες τον Κουλη που δεν του απαγορευσε να μιλησει (παλι καλα που δεν σου εφταιξε ο Κουλης για το θερμο καλοκαιρι). Εχεις πολυ σοβαρο προβλημα εμμονών. Το εχεις κοιταξει καθολου? Δεν θα εβλαπτε να επισκεφθείς καποιον ειδικό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εχεις σκοτωθει απο το πρωι βλεπω, να αγορευεις στα δικ. ευελπιδων. :lying-face:
Εεμμ.. λαθος. Στα μπου.κομ ηθελα να πω.. :cheesy:
Στο γραφειο ειμαι και μολις εφυγε ενας πελατης, ειπα να μπω να δω τι γινεται. Εσυ πού εισαι και μπορεις και μπαινεις εργασιμη ωρα στο μπου κομ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
Εσυ πού εισαι και μπορεις και μπαινεις εργασιμη ωρα στο μπου κομ
Εγω ρε τυπε ειμαι γκρέιμαν. Δεν εχω αναγκη να πω που εργαζομαι και ποια ιδιοτητα εχω. Για ψυχολογικους παραγοντες και φιγουρα.
Υγ. Μπορει να βρισκομαι και σε αδεια τωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγω ρε τυπε ειμαι γκρέιμαν. Δεν εχω αναγκη να πω που εργαζομαι και ποια ιδιοτητα εχω. Για ψυχολογικους παραγοντες και φιγουρα.
Υγ. Μπορει να βρισκομαι και σε αδεια τωρα
Ο ψυχολογικος παραγοντας μαλλον εχει σαφές προβλημα.
Να σου θυμισω οτι δεν ξερει κανενας ποιος εισαι ή ποιος ειμαι, με τα προφιλ μας μιλαμε εδω μεσα. Αρα το να πεις που ασχολειται ενα προφιλ, δεν σημαινει οτι θα μαθουμε που και ποιος εισαι, για να μιλαμε για "φιγουρα". Εγω δηλαδη τι "φιγουρα" κανω πισω απο ενα ανωνυμο προφιλ που μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε?
Και αν εχεις αδεια, γραψε "εχω αδεια". Γιατι επρεπε να "επιτεθείς"? Εσυ επιτεθηκες πρωτος με το σχολιο σου, επρεπε να εισαι ετοιμος για απαντηση.

Kαι παρεμπιπτοντως, τι καγκουριλίκια ειναι αυτα? Τι παει να πει "γκρέιμαν"?
Μιλα κανονικα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.578
Πόντοι
5.506
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΕ !!!
ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ , ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΣ..
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΦΟΥ:
Σφηνωσες το κωλο σου σε καμιά τρυπα και στον ανοιξαν διαπλατα και ηρθες τωρα με ορεξη να γράψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom