Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Τι θα ψηφισεις?
Τι θα ψηφισεις?
Α ωστε ετσι.Στην Ελλάδα ζούμε, η πολιτική ιδεολογία δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία, εκτός αν είσαι στο κομμα των σατανιστών π.χ ή μουσουλμάνων της Θράκης.
Στη λεσχη Μπιλντεμπεργκ τυπεΣε στοές ή σε συναγωγές?
Αποφάσισε ρε τύπε.
Σαχίντ θες να γίνεις και μισείς τους Εβραίους?
A,Marks & Spencer λες.οταν δεν θελω πολλα Γουναρη οταν θελω πολλα στο σιτυ πλαζα μεγαλο σκλαβε
"Προσωπικο" θεμα?Ρε καραγκιόζη, ρωτάει για ένα προσωπικό θέμα του Τσίπρα, γνωρίζεις εσύ ας πούμε πως τρώει ο Κουλης τα ντολμαδάκια;
Τράβα ρε ασημένιε Μπραβοκουλάκια να πιπωσεις τον πεθεροΓελας μαλακα γιατι σε πηραμε λιγο μονοτερμα και δεν εχουν ερθει ενισχυσεις να γραψετε ομαδικα τις παπαριες σας.
Καταλαβες οχι λογικο που εγραφε και ενας μπανιαρισμενος συγχωρεμενος συριζοπουστας εδω μεσα.
Δηλαδή αμα σε ρωτήσω εγώ πως τρώει ο Κούλης τα ντολμαδάκια θα ξερεις να μου απαντήσεις;"Προσωπικο" θεμα?
Δεν ρωτησα αν εχει αιμορροιδες ρε τύπε.
Σε ρωτησα πώς γινεται ενω ειναι αθεος να πηγαινει με τη λαμπαδα στον επιταφιο.
Τι το "προσωπικο" εχει αυτο?
Ποιο ειναι το «προσωπικο» θεμα μωρη κουραδα; Οτι το παιζουν αθεοι/θρησκοι κατα πως ξυπνανε το πρωι;Ρε καραγκιόζη, ρωτάει για ένα προσωπικό θέμα του Τσίπρα, γνωρίζεις εσύ ας πούμε πως τρώει ο Κουλης τα ντολμαδάκια;
Ποιος σου είπε οτι ο Συριζας ειναι κομμουνιστές?Α ωστε ετσι.
Για το ΚΚΕ τι πιστευεις?
Συμφωνεί?
Η πολιτικη του ιδεολογια ειναι ανεξαρτητη της θρησκειας?
Ενας πραγματικος κομμουνιστης μπορει να ειναι ένθεος?
Το ρωταω επειδη μιλησες για σατανιστες και μουσουλμανους, αλλά εντεχνως το ΚΚΕ το αφησες απ' εξω. Μην τρελαθουμε κιολας, οτι η πολιτικη ιδεολογια ειναι ανεξαρτητη της θρησκειας. Εκτος αν συμφωνησουμε οτι οι κομμουνιστες λενε μαλακιες
Μαλλον οι υπολοιποι ειναι στις εκκλησιες τύπεΓελας μαλακα γιατι σε πηραμε λιγο μονοτερμα και δεν εχουν ερθει ενισχυσεις να γραψετε ομαδικα τις παπαριες σας.
Η θρησκεία είναι προσωπικό υπόθεση του καθενός. Το να συνδέει κάποιος την θρησκεία με τις πολιτικές απόψεις είναι ντροπιαστικό για την ίδια την θρησκεία η οποία για να θυμηθούμε δεν αποδέχεται κόμματα και διακρίσεις.Τι λες ρε τυπε, εμεις χρησιμοποιουμε τη θρησκεια στα πολιτικα ή δε μπορουμε να σχολιαζουμε τα κοπροσκυλα τους κομμουνιστες που τη χρησιμοποιουν κατα πως τους βολευει;
Γούστο τους και καπέλο τους, προσωπικό θέμα είναι.Ποιο ειναι το «προσωπικο» θεμα μωρη κουραδα; Οτι το παιζουν αθεοι/θρησκοι κατα πως ξυπνανε το πρωι;
Ασφαλως δεν ειναι κομμουνιστες στον Συριζα. Δεν ειπα αυτο.Ποιος σου είπε οτι ο Συριζας ειναι κομμουνιστές?
Σοσιαλιστικό κόμμα με εσάνς αντεθνισμού είναι.
Τι ρουφιανεψα στον αντισθενη ρε τσιπροαυνανα; Εχεις χαζεψει εντελως;Τράβα ρε ασημένιε Μπραβοκουλάκια να πιπωσεις τον πεθερο
Αυτόν που ρουφιανεψες στον Αντισθενη εννοείς ε;
Γιατί εκτός από πουστης εισαι και ρουφιάνος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή αμα σε ρωτήσω εγώ πως τρώει ο Κούλης τα ντολμαδάκια θα ξερεις να μου απαντήσεις;
Δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα για δαύτους,καθώς δεν έχουν πολιτική ταυτότητα.Ασφαλως δεν ειναι κομμουνιστες στον Συριζα. Δεν ειπα αυτο.
Οχι, αλλά θα ηταν εύλογο να με ρωτησεις γιατι δινει επιδοματα κοινωνικης προνοιας, ενω ηγειται της φιλελευθερης παραταξης. Αναλογικα ειναι το ιδιο. Προκειται για ανακολουθία στις βασικες ιδεολογικες αρχες.Δηλαδή αμα σε ρωτήσω εγώ πως τρώει ο Κούλης τα ντολμαδάκια θα ξερεις να μου απαντήσεις;
Μα κανεις δε διαφωνει σε αυτα που γραφεις. Δε βαζουμε εμεις τη θρησκεια ως πολιτικο ζητημα, αυτα τα μουνοπανα τη χρησιμοποιουν ως μεσω πολιτικης και λογικο ειναι να σχολιαζουμε.Η θρησκεία είναι προσωπικό υπόθεση του καθενός. Το να συνδέει κάποιος την θρησκεία με τις πολιτικές απόψεις είναι ντροπιαστικό για την ίδια την θρησκεία η οποία για να θυμηθούμε δεν αποδέχεται κόμματα και διακρίσεις.
Ο ένας κοροϊδεύει τον άλλον που φιλάει σταυρούς, ο άλλος βάζει τον άθεο που πήγε στην εκκλησία...ο τρίτος συζητάει για το τι σημαίνουν τα θρησκευτικά ''έθιμα'' για τον καθένα και εσύ τώρα προσπαθείς να δείξεις ποσό κακοί είναι οι αριστεροί χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την θρησκεία.
Επειδή η θρησκεία βασίζεται σε ένα άτομο το οποίο όταν έζησε ήταν αντισυστημικό, δεν είχε καμία πολιτική ταυτότητα και δεν χώριζε τους ανθρώπους σε κανένα στρατόπεδο...
είναι το λιγότερο ηλίθιο να μπλέκουμε αυτή την θρησκεία με τις πατρίδες και τις οικογεννειες του Ελλαδιστάν σε αντίθεση με το αν είναι άθεοι οι αριστεροί η όχι.
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν είμαι θρήσκος...αλλά σίγουρα σέβομαι τα πιστεύω όσων είναι...ώστε να μην μπλέκω τα θρησκευτικά με τα πολιτικά του κάθε καθισιού που βρίσκεται στην βουλή και ζει από εμένα.
Κι αυτό εδώ τι είναι μωρη κουλορουφήχτρα;Τι ρουφιανεψα στον αντισθενη ρε τσιπροαυνανα; Εχεις χαζεψει εντελως;
Kάτσε καλά γιατί έρχεται ο @antisthenis
Ε δεν ειναι τυχαιο οτι εισαι τσιπροσκυλο, μεχρι εκει μπορεις, ψοφας να σε δουλευουν και να σε φαπωνουν, οτι μπορει ο καθενας.Γούστο τους και καπέλο τους, προσωπικό θέμα είναι.
Ξέχασαν να σε ρωτήσουν μήπως;
Τι ειναι αυτο ρε τσιπροσκυλο;Κι αυτό εδώ τι είναι μωρη κουλορουφήχτρα;
Ρε τυπε, και πάλι, απαγορεύει η ιδεολογία του Συριζα την θρησκεία μήπως; Ποιος το λεει;Οχι, αλλά θα ηταν εύλογο να με ρωτησεις γιατι δινει επιδοματα κοινωνικης προνοιας, ενω ηγειται της φιλελευθερης παραταξης. Αναλογικα ειναι το ιδιο. Προκειται για ανακολουθία στις βασικες ιδεολογικες αρχες.