You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Τα ίδια έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με το νοσοκομείο Θήραςμε δυο λόγια δουλεύει τον κόσμο , απαξίωση κ σιγά σιγά λουκέτο ή παράρτημα των ΥΓΕΙΑ-ΙΑΣΩ-ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ κτλπ
μια χαρά μπορείς να ελέγξεις την σωστή λειτουργία του νοσοκομείου εφόσον εσύ διορίζεις Διοικητή ,εσύ μπορείς να κόψεις κώλους για τα φακελάκια,
για την ομερτά των γιατρών στα δημ.νοσ. που στέλνουν τον κόσμο στα ιδιωτικά τους ιατρεία ,που συνταγογραφούν αβέρτα για να παίρνουν μίζες απο φαρμακευτικές , για τους χιλιάδες τσαμπατζήδες αλλοδαπούς κτλπ κτλπ. Δικός σου Διοικητής ,έλεγχος του χρήματος, διαφάνεια,νέα νομοθεσία κ όλα πρίμα..
Ποιός θα τα κάνει όμως αυτά ? ο Θανούλης ή ο Γεροτζιάφας που κυνηγάνε δίευρο στον κατήφορο ?
Εδώ αναλυτικά
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούσε το Νοσοκομείο Θήρας με όρους «ιδιωτικού δικαίου» | in.gr
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου Θήρας. Όμως, ήταν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που το έφτιαξε ως «ιδιωτικού δικαίου»
www.in.gr
Και στην επισύναψη τι έλεγαν για αυτό το θέμα αριστεροί υγειονομικοί το 2016
Για τις μίζες γίνεται χρόνια η δουλειά
Με διώξανε από εταιρεία
Που πούλαγε μικροβιολογικά προϊόντα πριν πάνω από 35 χρόνια
Επειδή λόγω του ότι δεν δωροδοκούσαν δεν πούλαγα τίποτα
Η αντικαταστάτρια μου δωροδοκούσε και πέτυχε
Για τα φακελάκια
Σπάνια έχω δώσει και μόνο εκ των υστέρων
Οι γονείς μου παρά τις αντιδράσεις μου δίνουν περίπου τις μισές φορές
Εκεί που συμφωνούμε
Είναι ότι δεν μπορεί οι αποτυχημένοι πολιτευτές όλων των κομμάτων να γίνονται διοικητές νοσοκομείων και λοιπών κρατικών επιχειρήσεων
δεν διαφωνούμε στα ψέμματα του σύριζα ,άλλωστε έχωσε όλη την περιουσία του ελληνικού κράτους στο ταμείο των δανειστών και έσκυψε σβέρκοΤα ίδια έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με το νοσοκομείο Θήρας
Εδώ αναλυτικά
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούσε το Νοσοκομείο Θήρας με όρους «ιδιωτικού δικαίου» | in.gr
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου Θήρας. Όμως, ήταν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που το έφτιαξε ως «ιδιωτικού δικαίου»www.in.gr
Και στην επισύναψη τι έλεγαν για αυτό το θέμα αριστεροί υγειονομικοί το 2016
Για τις μίζες γίνεται χρόνια η δουλειά
Με διώξανε από εταιρεία
Που πούλαγε μικροβιολογικά προϊόντα πριν πάνω από 35 χρόνια
Επειδή λόγω του ότι δεν δωροδοκούσαν δεν πούλαγα τίποτα
Η αντικαταστάτρια μου δωροδοκούσε και πέτυχε
Για τα φακελάκια
Σπάνια έχω δώσει και μόνο εκ των υστέρων
Οι γονείς μου παρά τις αντιδράσεις μου δίνουν περίπου τις μισές φορές
Εκεί που συμφωνούμε
Είναι ότι δεν μπορεί οι αποτυχημένοι πολιτευτές όλων των κομμάτων να γίνονται διοικητές νοσοκομείων και λοιπών κρατικών επιχειρήσεων
στα κρατικοδίαιτα συμφέροντα (νταβατζήδες)
Και οι πλειστηριασμοί και η ενέργεια και το νερό έργα του συριζα είναι και βεβαίως τα βρήκε στρωμένα όλα ο κούλης ,άλλο που δεν ήθελε
Συμφωνούμε για την εκτεταμένη διαφθορά των πολιτικών και των συντεχνιών και από το παράδειγμα σου με τα φακελάκια αποδεικνύεται πόσο βαθύ
παραμένει το πελατειακό κράτος ,αφρικανική μπανανία στο νότο της ευρώπης , μάο μάο με ευρώ
Επομένως μη φανατίζεσαι διότι το ζαίοι-γαλαζαίοι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.059
- Πόντοι
- 22.266
Ασυζητητί κατάΛέγεται ότι μετά το Πάσχα θα γκρεμίσουν κάποια σπίτια αυθαίρετα στη Μύκονο;
Είστε υπέρ ή κατά να γίνει αν γίνει;
Έτσι πρέπει να γκρεμιστεί όλη η Ανατολική Αττική που είναι αυθαίρετη αλλά κ η ακρόπολη
Ας ήταν σοβαροί στο δημόσιο και να σταματαγαν τις μπουλντόζες όταν χτιζαν κ όχι τώρα αφού χτίσαν ......
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.265
- Πόντοι
- 5.506
Που ειναι εκεινη κουραδα ο κατα φαντασιαν κτηνιατρος απο ελληνικο ΑΕΙ που μας ελεγε οτι πεινανε οι αιλοιναις και θα βγουνε στους δρομους.
Έξοδος Πάσχα: Άδειασε η Αθήνα, φεύγουν και οι τελευταίοι - Δείτε βίντεο
Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους για το λιμάνι του Πειραιά - Ποιους προορισμούς επέλεξαν οι εκδρομείς
www.protothema.gr
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.059
- Πόντοι
- 22.266
Ποιος το έλεγε πασακα μου;;Που ειναι εκεινη κουραδα ο κατα φαντασιαν κτηνιατρος απο ελληνικο ΑΕΙ που μας ελεγε οτι πεινανε οι αιλοιναις και θα βγουνε στους δρομους.
Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους για το λιμάνι του Πειραιά - Ποιους προορισμούς επέλεξαν οι εκδρομείςwww.protothema.gr
Δεν βλέπουν την ανάπτυξη που έφερε ο κύριος Κυριάκος;
Μίζεροι χαιρεκακοι άνθρωποι!!!
Κ πιο φτηνό αρνί κ πιο φτηνό ρεύμα ..χαμηλότερη βενζινα .χαμηλότερες εισφορές σε εφκα
Ανάπτυξη Τετάρτη βιομηχανική σε όλα τα επίπεδα,υλοποίηση μεγάλων έργων...εξέλιξη συστήματα μεταφορών , εκσυγχρονισμό των υποδομών και ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα
Κράτος δικαιοσύνης , εγρήγορση του δημόσιου τομέα σε όλες τις υποθέσεις
Κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης 21 μαϊου ψηφίζουμε το μέλλον μας και συνεχιζουμε !!!!!
Να σκάσουν οι οχτροί της Ελλάδος
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.265
- Πόντοι
- 5.506
Πες τα σε εκεινο το κοντοχοντρο σκατοψυχο ναυαγιο που ακομα χεζει 50ρικα και εχει το μισο σαιτ σε ιγνορ λιστ.Ποιος το έλεγε πασακα μου;;
Κ πιο φτηνό αρνί κ πιο φτηνό ρεύμα ..χαμηλότερη βενζινα .χαμηλότερες εισφορές σε εφκα
Ανάπτυξη Τετάρτη βιομηχανική σε όλα τα επίπεδα,υλοποίηση μεγάλων έργων...εξέλιξη συστήματα μεταφορών , εκσυγχρονισμό των υποδομών και ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα
Κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης 21 μαϊου ψηφίζουμε το μέλλον μας και συνεχιζουμε !!!!!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.059
- Πόντοι
- 22.266
ΣυμφωνωΠες τα σε εκεινο το κοντοχοντρο σκατοψυχο ναυαγιο που ακομα χεζει 50ρικα και εχει το μισο σαιτ σε ιγνορ λιστ.
Τόσο καιρό τον παρακαλώ να με βγάλει από την ιγκνορ Λιστ του ο σκατοχοντρος αλλά υπάκουσε στις εντολές της δικοιησης μέχρι που μπαναριστηκε πλέον...τι να περιμένεις από τον πιξη
Τελευταία τροποποίηση:
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Έξοδος 2017 απο την Αθήνα: 399.245 Ι.ΧΠου ειναι εκεινη κουραδα ο κατα φαντασιαν κτηνιατρος απο ελληνικο ΑΕΙ που μας ελεγε οτι πεινανε οι αιλοιναις και θα βγουνε στους δρομους.
Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους για το λιμάνι του Πειραιά - Ποιους προορισμούς επέλεξαν οι εκδρομείςwww.protothema.gr
Έξοδος 2018: 410.572 Ι.Χ
Έξοδος 2023: 310.000 Ι.Χ
Συμπέρασμα μπραβοκούληδων και πρωκτοθέματος: Η μεγαλύτερη Έξοδος όλων των εποχώνε !!!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.059
- Πόντοι
- 22.266
Μίζερε....πολλοί φέτος δεν μπορούν να καταγραφούν διότι πέταξαν με τά ιδιωτικά τους τζετ ή με τα γιοτ τουςΈξοδος 2017 απο την Αθήνα: 399.245 Ι.Χ
Συμπέρασμα μπραβοκούληδων και πρωκτοθέματος: Η μεγαλύτερη Έξοδος όλων των εποχώνε !!!
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.056
Ποιος το έλεγε πασακα μου;;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.059
- Πόντοι
- 22.266
Μπήκε ο Άλεξ μέσα μου ...αντί για 0,60 μού έταξε 0,(69 ) με την dyana
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Έξοδος 2017 απο την Αθήνα: 399.245 Ι.Χ
άρθρο πρώτου θέματος: «Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους για το Πάσχα των τελευταιών ετών»
συμπέρασμα ανθρώπων με δυσκολία αντίληψης απλού κειμένου: «Συμπέρασμα μπραβοκούληδων και πρωκτοθέματος: Η μεγαλύτερη Έξοδος όλων των εποχώνε !!!»
βλέπω γίνεται σοβαρός διάλογος και σε αυτό το τόπικ...
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.056
Κι εσ Νταϊανα?Δεν νομιζω να εισαι απο τα αντικυβερνητικα τρολΜπήκε ο Άλεξ μέσα μου ...αντί για 0,60 μού έταξε 0,(69 ) με την dyana
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Α, δεν έχεις διαβάσει τα συμπεράσματα των μπραβοκούληδων αυτές τις μέρες;άρθρο πρώτου θέματος: «Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους για το Πάσχα των τελευταιών ετών»
συμπέρασμα ανθρώπων με δυσκολία αντίληψης απλού κειμένου: «Συμπέρασμα μπραβοκούληδων και πρωκτοθέματος: Η μεγαλύτερη Έξοδος όλων των εποχώνε !!!»
βλέπω γίνεται σοβαρός διάλογος και σε αυτό το τόπικ...
Δεν πειράζει.
Εγώ παρέθεσα αριθμούς κι έδωσα έμφαση στην ήδη φουσκωμένη μαλακία σας.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.265
- Πόντοι
- 5.506
Ποιος σου εγραψε ρε τραχανα «η μεγαλυτερη» εξοδος;; Αντιθετα, δεν πειναει ο κοσμος, ουτε ψαχνει στους καδους, ουτε ετοιμαζει επαναστασα.Έξοδος 2017 απο την Αθήνα: 399.245 Ι.Χ
Επισης, πλεον με Κυριακο και επαναστατικη προοδο ταξιδευουμε με αεροπλανο, τα ιχ ειναι για τους πλεμπαιους.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Πάλι μαλακίες γράφεις ρε ρουφιάνε πεθερόπληκτε;Ποιος σου εγραψε ρε τραχανα «η μεγαλυτερη» εξοδος;; Αντιθετα, δεν πειναει ο κοσμος, ουτε ψαχνει στους καδους, ουτε ετοιμαζει επαναστασα.
Επισης, πλεον με Κυριακο και επαναστατικη προοδο ταξιδευουμε με αεροπλανο, τα ιχ ειναι για τους πλεμπαιους.
Όχι δα, ο Τσιπρας κατέστρεψε την Ελλάδα, γι αυτό είχαμε τις μικρότερες εξόδους στις γιορτές, όπως λέγατε εσείς τα μπραβοκουλάκια.
Τελικά δε μου λες, ήταν όντως απο τις μεγαλύτερες εξόδους η φετινή;
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Με τον εαυτό τους τρέχουν και τερματίζουν δεύτεροι.Aπο την εποχη των lock down ναι
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.265
- Πόντοι
- 5.506
Φυσικα βρε τραχανα, τα εχουμε πει εκατο φορες αυτα. Ας πουμε, το νερο που κλαψουριζετε ολοι οι ψευτες ο αρχηγος σου το εκανε πασα στο υπερταμειο και προσπαθουμε τωρα να το φερουμε πισω στο Ελληνικο δημοσιο.Πάλι μαλακίες γράφεις ρε ρουφιάνε πεθερόπληκτε;
Όχι δα, ο Τσιπρας κατέστρεψε την Ελλάδα, γι αυτό είχαμε τις μικρότερες εξόδους στις γιορτές, όπως λέγατε εσείς τα μπραβοκουλάκια.
Τελικά δε μου λες, ήταν όντως απο τις μεγαλύτερες εξόδους η φετινή;
Αιντε ρουφιανοι ανθελληνες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις