troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.032
- Πόντοι
- 5.506
τοξερα.....οταν γραφει "ειμαι πιστος" το γραφει γυναικιο χεριΔεν μπορει(τα ποστ διαβαζονται και ελεγχονται αυστηρα)
τοξερα.....οταν γραφει "ειμαι πιστος" το γραφει γυναικιο χεριΔεν μπορει(τα ποστ διαβαζονται και ελεγχονται αυστηρα)
σιγουρα,παει ο δαλαι και φορτωνει προσφορες φουλ κιβωτια πακιστανικο ταχυνει ποιοτητας!εχει ταχυνει εξω απο τα τσοντοσινεμα?
Δεν μπορει(τα ποστ διαβαζονται και ελεγχονται αυστηρα)
τυποι αυτα που γραφετε ειναι ωμη παρεμβαση στη δημοκρατικη συνοχη της χωρας,καταργουνται βασικες ατομικες ελευθεριες....σκανδαλο μεγατονων!τοξερα.....οταν γραφει "ειμαι πιστος" το γραφει γυναικιο χερι
Αμ μου θες και τα χύνει Porscheδεν το μπορω το σκετο..για χρονια επαιρνα Εδεσσης με μελι και σχετικα προσφατα ανακαλυψα αυτα τα ωραια του ΚΑΡΙΟΛΗ Χαιτογλου
δοκίμασε καφέ στο μπρίκι με κάρδαμο , στην αρχή φαίνεται κάπως αλλά μετράει ,τονωτικό τούρμπομαχλεπι βαζουν μεσα διαχρονικα και καρδαμο λεει η κυρα αναλογα την συνταγη..κυρα βαζει και μαστιχα
που ρε φιλε το βρισκω αυτο;δοκίμασε καφέ στο μπρίκι με κάρδαμο , στην αρχή φαίνεται κάπως αλλά μετράει ,τονωτικό τούρμπο
Θα μας κάνει και ανάλυση ποιός χρεώνει το αλατόνερο στις κονσέρβες και ποιος όχι.θα μας γαμησει στα σεντονια ο δαλαι με τις προσφορες των λιντλ,αστο!
Οταν γραφει κατι τετοια,πρεπει να γυρναει το λαπτοπ να φαινεται καλα η οθονη,να τεντωνει τα χερια,να χασμουριεται και να λεει "Παω να κανω ενα καφεδακι" και να αφηνει την σελιδα ανοιχτη σιγουρος οτι θα διαβαστει το μηνυματοξερα.....οταν γραφει "ειμαι πιστος" το γραφει γυναικιο χερι
Άσε το κάρδαμο είναι ακριβό. Στη δεύτερη 4ετια ο Ατηνέζος θα πίνει ελληνικό 70% ρεβύθι 30% καφέδοκίμασε καφέ στο μπρίκι με κάρδαμο , στην αρχή φαίνεται κάπως αλλά μετράει ,τονωτικό τούρμπο
σιγουρα ανεβαζει και σκρην σοτ στο τικ τοκ!Οταν γραφει κατι τετοια,πρεπει να γυρναει το λαπτοπ να φαινεται καλα η οθονη,να τεντωνει τα χερια,να χασμουριεται και να λεει "Παω να κανω ενα καφεδακι" και να αφηνει την σελιδα ανοιχτη σιγουρος οτι θα διαβαστει το μηνυμα
ειναι τα καλυτεραΑμ μου θες και τα χύνει Porsche
σιγουρα ανεβαζει και σκρην σοτ στο τικ τοκ!
Έχει υψηλή κατανάλωση όμως τύπε !ειναι τα καλυτερα
τις κυριακες και τις εθνικες επετειους αυτον,ετσι οπως παει με τους αριστους 100% τις καθημερινες θα πινει χαρμανια 100% καφε χαρουπικα ...Άσε το κάρδαμο είναι ακριβό. Στη δεύτερη 4ετια ο Ατηνέζος θα πίνει ελληνικό 70% ρεβύθι 30% καφέ
Έχει δίκιο. Κακουλέ και μαχλεπι είναι η κλασσική συνταγή.μαχλεπι βαζουν μεσα διαχρονικα και καρδαμο λεει η κυρα αναλογα την συνταγη..κυρα βαζει και μαστίχα
Κορυφαίος στα Κύργια δράμαςθα στειλω φιλο-μπαρο η αντζελο αν ειναι
Η πολιτική συζήτηση είναι άλλο θέμαΗ ελπιδα να ξερεις γαμιεται παντα τελευταια....ο μαλακας που ψηφιζεις γαμιεται παντα!
Μετα την παρανθεση αποπανω θελω να τονισω πως -ισως αθελα σου ,ισως εσκεμμενα-εδωσες τιτανοτεραστια πληροφορια στο εκλεκτο μελος του σαη ματζεστικ ,που μας εχει ζαλισει τα πελε τι να ανοιξει για να κονομησει......καφετερια στην θεση της καφετεριας που δεν υπαρχει πια.....μιλαμε για πραφιτ!
Δεν ήμουνα σαφήςΗ ελπιδα να ξερεις γαμιεται παντα τελευταια....ο μαλακας που ψηφιζεις γαμιεται παντα!
Μετα την παρανθεση αποπανω θελω να τονισω πως -ισως αθελα σου ,ισως εσκεμμενα-εδωσες τιτανοτεραστια πληροφορια στο εκλεκτο μελος του σαη ματζεστικ ,που μας εχει ζαλισει τα πελε τι να ανοιξει για να κονομησει......καφετερια στην θεση της καφετεριας που δεν υπαρχει πια.....μιλαμε για πραφιτ!
Σαν αυτούς που δεν έχουν να βάλουν βενζίνη και λένε "να μωρέ πάω με το ποδήλατο, άσκηση, υγεία και φιλικό προς το περιβάλλον"τις κυριακες και τις εθνικες επετειους αυτον,ετσι οπως παει με τους αριστους 100% τις καθημερινες θα πινει χαρμανια 100% καφε χαρουπικα ...