athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.850
- Πόντοι
- 12.756
θα σε μυησω φιλε-Τρουμπ σε σωστη διατροφη με ατασθαλιες μονο το ΣΚαδωνις-μασουτης.... αθηναιος -χαιτογλου
θα σε μυησω φιλε-Τρουμπ σε σωστη διατροφη με ατασθαλιες μονο το ΣΚαδωνις-μασουτης.... αθηναιος -χαιτογλου
ενταξει....απο σεπτεμβρηθα σε μυησω φιλε-Τρουμπ σε σωστη διατροφη με ατασθαλιες μονο το ΣΚ
τι ειναι αυτο τύπε; εχει καμια σχεση με τον συγχωρεμένο τον λέσλι;Στην nielsen δουλευεις ρε μουνι ;
Τα είπαμε τα είπαμεΑΝΩΜΑΛΕ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ
Ποιος Χαιτογλου ρε μαλάκα.ρε μαλακα αυτος ο Χαιτογλου γαμω το σπιτι του απο χρυσαφι εχει τα ταχινια;πηρα ενα με ροδι και κρανμπερυ,ενα με πρωτεινη και ενα με προβιοτικα σχεδον 20 ευρω
ααα μουνακι .. δηλαδη τους ξερεις , ε θα σε
Όχι στα μουνόπανα....
ποτέ !!! είμαστε στο ίδιο κλαμπ φανςΥπόνοεις κάτι για το γούστο του μοατζανακη μου τυπε;;
θα στειλω φιλο-μπαρο η αντζελο αν ειναιΠοιος Χαιτογλου ρε μαλάκα.
Κατσαπλιάς είσαι?
Πήγαινε πάρε Δραπετσώνας Κοσμίδη.
Ποιος δεν τους ξέρει?ααα μουνακι .. δηλαδη τους ξερεις , ε θα σε
εχει κατι μαγαζια ,μου το χει πει ενα παιδι απο το χωριο-δεν τον ξερετε,που με του που μπεις εχουν κατι καβλιτσες ανατολικες υπαλληλους που σε ρωτανε απευθειας για πριβε και αν ρωτησεις "αξιζει" ,σου απαντουν "ταχυνει σιγουρα τρελο αγορι" .....εκει να ρωτησεις !δεν το μπορω το σκετο..για χρονια επαιρνα Εδεσσης με μελι και σχετικα προσφατα ανακαλυψα αυτα τα ωραια του ΚΑΡΙΟΛΗ Χαιτογλου
δεν μπορω ειμαι πιστοςεχει κατι μαγαζια ,μου το χει πει ενα παιδι απο το χωριο-δεν τον ξερετε,που με του που μπεις εχουν κατι καβλιτσες ανατολικες υπαλληλους που σε ρωτανε απευθειας για πριβε και αν ρωτησεις "αξιζει" ,σου απαντουν "ταχυνει σιγουρα τρελο αγορι" .....εκει να ρωτησεις !
Mπορει και με Μπριγκιτετι ειναι αυτο τύπε; εχει καμια σχεση με τον συγχωρεμένο τον λέσλι;
μπηκε σεντονατος για προσφορες σε ταχυνει η φορτσατος με φωτο τραβελια κοπυ πειστ?ωχ μπηκε ο μπουστης ,γερος,ημιτρελος
δε σοθ λεει κανεις να γαμησεις,για ταχυνει να ρωτησεις ρε φιλε....δεν μπορω ειμαι πιστος
Τα είπαμε τα είπαμε
Εσένα σου αρέσουν οι τραβεστί
Και οι γυναίκες
Εμένα οι γυναίκες
Από δικά σου και δικά μου μηνύματα
Αν έχεις έστω και ένα δικό μου μήνυμα για το αντίθετο βάλτο
Εγώ τα δικά σου τα έβαλα
Γεια σου Γκέμπελς
εχει ταχυνει εξω απο τα τσοντοσινεμα?μπηκε σεντονατος για προσφορες σε ταχυνει η φορτσατος με φωτο τραβελια κοπυ πειστ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε σοθ λεει κανεις να γαμησεις,για ταχυνει να ρωτησεις ρε φιλε....
Δεν μπορει(τα ποστ διαβαζονται και ελεγχονται αυστηρα)εχει κατι μαγαζια ,μου το χει πει ενα παιδι απο το χωριο-δεν τον ξερετε,που με του που μπεις εχουν κατι καβλιτσες ανατολικες υπαλληλους που σε ρωτανε απευθειας για πριβε και αν ρωτησεις "αξιζει" ,σου απαντουν "ταχυνει σιγουρα τρελο αγορι" .....εκει να ρωτησεις !