Σου έγραψα οικονομικές θέσεις της χρυσής αυγής είναι παρόμοια με του ΣΥΡΙΖΑΓια να μη γράφω σεντόνια...όσον αφορά το άλλο ποστ που έγραψες...αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγξει τίποτα από όλα αυτά τότε γιατί να έχουμε κυβέρνηση μπορείς να μου πεις? Επίσης θέλω τότε να πεις εκεί στα αφεντικά να νομοθετήσουν ότι όταν ξεχάσω να κόβω ένα εκατομμύριο σε τιμολόγια δεν θα έχω κάποια ευθύνη γιατί δεν τα έκοψα με το χέρι μου...η κοπέλα στο γραφείο τα κόβει..δε μπορώ εγώ να ξέρω τι κάνει και τι δίνει στους πελάτες....
Τώρα αν θες να είσαι σοβαρός άνθρωπος δεν μπορείς να συγκρίνεις την χρυσή αυγή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατσαπλιάδες είναι όχι φασιστές....αν θες να βρεις φασιστές κοιτά προς Βορίδη μεριά.
Να και άλλες και όχι λόγια πραγματικότητα
Διαγραφή χρεών των Ελλήνων αγροτών
10. Προστασία του ελληνικού περιβάλλοντος από τα φυτοφάρμακα των πολυεθνικών κολοσσών (Monsanto, Dow κλπ)
11. Εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων. Συγχώνευση των χρεοκοπημένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα, η οποία θα επιδοτήσει την πρωτογενή παραγωγή.
12. Διαγραφή των τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια και ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων από τα δυσβάσταχτα βάρη των τοκογλυφικών δανείων.
13. Δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους.
14. Πάταξη των κοινωνικών ανισοτήτων και ίση ανακατανομή του εθνικού μας πλούτου σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
15. Ανάπτυξη ενός Εθνικού Συστήματος Δωρεάν Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας προς τον Ελληνικό Λαό.
. Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας.
17. Εθνικοποίηση και επιδότηση των νευραλγικών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων). Επαναπρόσληψη του έμπειρου προσωπικού του
Σου μοιάζει να πιστεύει αυτά η Νέα Δημοκρατία;
Μερικοί από τη Νέα Δημοκρατία είναι πιο κοντά στα εθνικά θέματα με τη Χρυσή Αυγή πράγματι
Στα οικονομικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ
Και όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις ξέχασα να σου απαντήσω
Να τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν πιστευε ούτε και τότε το 19 τα γκάλοπ
Όπως και μερικοί από δω μέσα