papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.573
- Πόντοι
- 27.261
ΠΟΥΣΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !!!
Και οι Τραπεζιτες. Τυχαιο?βουλευτής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσκασε ως έκπτωτος σ αυτη την χωρα και δεν γνώριζε ,μονο 60 χρονια Μητσοτακης στην Ελλαδα χεν ηξερε…ΠΟΥΣΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !!!
Δεν αντιληφθηκες οτι ψηφιστηκε η σχετικη τροπολογια? Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι ακομη αναρωτιεστε.τελικα ρε παιδια το κομμα Κασιδιαρη θα κατεβει στις εκλογες η προλαβαν να το αποκλεισουν?
Ο λογος που κάνεις παραθεση σε μηνυμα μου προ οκταετιας, για να γραψεις κατι ασχετο, ποιος ειναι?ΤσιρκοΣκερτσος ανακοινωνει επιδοτησεις ρευματος για τον απριλιο.
Οι τιμες ρευματος ειναι σε επιπεδα προ πολέμου ......αλλα οι τιμες που αυξηθηκαν λογω αυξησης ρευματος δε θα πεσουν, τόσο απλα ειναι τα πραγματα για τους αρίστους του κούλη, οτι ανεβαίνει δεν κατεβαίνει
Αυτο το αντιληφθηκα αλλα λεγανε πως θα επρεπε να εγκρινει και ο Αρειος Παγος αν καταλαβα καλαΔεν αντιληφθηκες οτι ψηφιστηκε η σχετικη τροπολογια? Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι ακομη αναρωτιεστε.
Ο Αρειος Παγος ούτως ή αλλως εγκρινει καθε φορα τη συμμετοχη ολων των κομματων. Δεν εχει αλλαξει κατι σε αυτο. Αλλά αυτη η έγκριση δινεται αφού κατατεθουν τα ψηφοδελτια και η δηλωση συμμετοχης. Δεν υπαρχει καποια "εκ των προτερων" εγκριση κομματος.Αυτο το αντιληφθηκα αλλα λεγανε πως θα επρεπε να εγκρινει και ο Αρειος Παγος αν καταλαβα καλα
Και επαιρνε και 50.000 ευρω για καθε διαλεξη, ως αμοιβη.Δεν θυμασαι ο ΓΑΠ που διδασκε μαθήματα στο Αμερικα για οικονομικη κριση;
Κ η ιστορικοί θα το σημειώσουν κ αυτοΚαι επαιρνε και 50.000 ευρω για καθε διαλεξη, ως αμοιβη.
για ρώτα τον ινφλουενσερ πολυκλωνο δωδωχλεχλε φαντομα, που φυλάει τα φράγκα του και πάει στα ντουμπαγια και στα τρέντυ ρεστοραντς, χρυσοπληρωνοντας κουτσουλιές και πορσελανες.Παει και η ντοιτσε μπανκ.
Εμεις ομως ειμαστε θωρακισμένοι, το πε ο σταικουρας
Τύπε είμαστε θωρακισμένοι μέχρι να καταρρεύσουμε εν μια νυκτίΠαει και η ντοιτσε μπανκ.
Εμεις ομως ειμαστε θωρακισμένοι, το πε ο σταικουρας
Κανα Συριζοπανο θα ειναι ο Σεφταλιας γιαυτο τα λεει αυτα..."Βόμβες" Αναστασιάδη εναντίον Μητσοτάκη [ο κεντρικός τίτλος άρθρου του Μανώλη Κοττάκη από την αυριανή "ΕΣΤΙΑ"]
Ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι προωθούσε το αίτημα των ΗΠΑ για διακοπή (!) των γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της ΑΟΖ, προκειμένου να προχωρήσει ο ελληνοτουρκικός διάλογος!
Σάββατο-Κυριακή 25-26/03/2023 | ΕΣΤΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΣ
www.estianews.gr
Μας εκοψε το ντουζ ο κούλης, σα να ζουμε σε γερμανικο υποβρυχιο στο β ππ.Τύπε είμαστε θωρακισμένοι μέχρι να καταρρεύσουμε εν μια νυκτί
Χωρις καραμανλη τι θα κανουμε ρε φίλε, εχω αρχισει και πεταγομαι τα βραδυα στον υπνο μου, ειμαι και γεννημα θρέμα δεξιοςΈβγαλε και διαφημίσεις η ΝΔ εδώ είναι να γελας