Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.358
Πόντοι
12.756
Διάβασα όλα τα μηνύματά σου και του Άλεξ
Και έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κάποια κενά
Ακατάσχετα υπάρχουνε δύο
Ένα έναντι ιδιωτών που αυτό πρέπει να κάνεις αίτηση στην τράπεζα για να το έχεις
Δεύτερο έναντι του δημοσίου που πρέπει να κάνεις αίτηση στην ααδε ηλεκτρονικά

Από αυτά που γράφεις έχω την εντύπωση ότι πιθανόν να έχει κάνει μόνο μία αίτηση στην τράπεζα
Δηλαδή έναντι των ιδιωτών έναντι της Τράπεζας

Αν έχει κάνει και έναντι δημοσίου για ακατάσχετο στην ααδε

Δεν μπορεί το δημόσιο να κανεικατάσχεση μέχρι 1.000 ευρώ
Ενώ για σύνταξη από 1.000 μέχρι 1.500 μπορεί να κατάσχει το μισό αυτού του ποσού

Δηλαδή ένας που παίρνει 1.200 σύνταξη
Και έχει κάνει ακατάσχετο και εναντίον του δημοσίου
Το δημόσιο μπορεί να του πάρει το μισό πάνω από τα 1.000 δηλαδή μπορεί να του πάρει 100 ευρώ

Υπάρχουν επίσης απαγορευσεις να έχεις πάνω από 1.500 ευρώ η 1250
Κατατεθειμένα στην τράπεζα

Δηλαδή μήπως από προηγούμενη σύνταξη είχε αφήσει 1.250 η 1.500 στην τράπεζα στο λογαριασμό του και πήγαν και του πήραν επειδή μαζί με τα καινούργια πέρναγε αυτά τα ποσά

Ή μήπως εκτός από τη σύνταξη τον ίδιο μήνα είχε πάρει και κάτι άλλα χρήματα από ενοίκια ή από οτιδήποτε άλλο

Και για να ανακεφαλαιώσουμε

Αν τη στιγμή που έπρεπε να του βάλουν τη σύνταξη στο λογαριασμό
1 δεν είχε χρήματα άλλα στο λογαριασμό
2 δεν είχαν γίνει καταθέσεις άλλου είδους στο λογαριασμό τον ίδιο μήνα
3 είχε κάνει το λογαριασμό ακατάσχετο και έναντι του δημοσίου
δεν είναι δυνατόν να του κάνουν κατάσχεση αυτή που λες
δεν εχεις ιδέα απο αυτα ... μεινε στην γαλοπουλες και προσφορες σουπερ μαρκετ που τα πας καλα

Τελευταία τροποποίηση:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Μια απλη ερωτηση εκανα....ο εισαγγελεας που υποτιθεται θα ηθελε σαν τρελος να καταδικασει τον κατηγορουμενο γιατι ζητησε να κηρυχθει αθωος.Ασε τις πιπες και τις τρελιτσες σε μενα και απαντα ξεκαθαρα.....
Και ο εισαγγελέας της χρυσής αυγής έχει ζητήσει την αθώωση και δικαστές και εκεί ομόφωνα ψήφισαν την καταδίκη της χρυσής αυγής

Τότε όλοι λέγαμε μπράβο στο δικαστήριο
μην ξεχνάς ότι οι δικαστές στο ειδικό δικαστήριο δεν ορίζονται αλλά βγαίνουν με κλήρωση
Από τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας

Βέβαια στη συγκεκριμένη δίκη 5 άλλαξαν επειδή είχαν κληρωθεί και στα δύο ειδικά δικαστήρια

Επίσης ομόφωνα ψηφίστηκε η αναστολή
Όχι μόνο η καταδίκη αλλά και η αναστολή

Δεν μπορεί όλοι Οι 13 κληρωθέντες ή αντικασταθεντες
να είναι πληρωμένοι η Νέα Δημοκρατία

Μην ξεχνάς επίσης ότι οι κατηγορίες που αρχικά είχε ο παππας ήταν 2 για το πλημμέλημα που καταδικάστηκε και για κακούργημα ότι πήρε λεφτά που δεν πήγε για αυτό στο ειδικό δικαστήριο
Και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητωκραύγαζε

Δικαστές αποφάσισαν και για αυτό

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
δεν εχεις ιδέα απο αυτα ... μεινε στην γαλοπουλες και προσφορες σουπερ μαρκετ που τα πας καλα
Πες μου ένα λάθος που έκανα στα ανωτέρω
Και τα ξέρω πολύ πολύ μα πολύ καλά
Λόγω και προσωπικών εμπειριών

Μπορείς να κοιτάξεις και στα παρακάτω να δεις αν έχω κάνει κάποιο λάθος

Και για να καταλάβεις
Για θέμα πληρωμής του εφάπαξ μου
Έφτασα στη Φιλελλήνων που πληρώνουν το εφάπαξ
Μέχρι και τη γενική διευθύντρια που τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν αναπληρώτρια γενική διευθύντρια η διευθύντρια των οικονομικών
Για να δικαιωθώ εκεί που δεν με δικαίωναν ούτε οι υπάλληλοι ούτε η προϊσταμένη ούτε οι διευθυντές
Και δικαιώθηκα

Δεν έχω λογιστή
Και ασχολούμαι μόνος μου με από απλές μέχρι πολύ δύσκολες υποθέσεις τέτοιου είδους
Άλλο ένα παράδειγμα δήλωση ηλεκτρονική στην εφορία έκανα όταν κάνανε ελάχιστοι στην Ελλάδα όταν άρχισε να γίνεται

Επίσης Σου θυμίζω ότι ήμουν ο μόνος που απάντησε στον πεζοπόρο όταν είχε κάνει ερώτηση αν συμφέρει να πληρώνει εφάπαξ την εφορία με έκπτωση η με δοσεις
Γράφοντας και τους σχετικούς υπολογισμούς

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.358
Πόντοι
12.756
Πες μου ένα λάθος που έκανα στα ανωτέρω
Και τα ξέρω πολύ πολύ μα πολύ καλά
Λόγω και προσωπικών εμπειριών

Μπορείς να κοιτάξεις και στα παρακάτω να δεις αν έχω κάνει κάποιο λάθος

Και για να καταλάβεις
Για θέμα πληρωμής του εφάπαξ μου
Έφτασα στη Φιλελλήνων που πληρώνουν το εφάπαξ
Μέχρι και τη γενική διευθύντρια που τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν αναπληρώτρια γενική διευθύντρια η διευθύντρια των οικονομικών
Για να δικαιωθώ εκεί που δεν με δικαίωναν ούτε οι υπάλληλοι ούτε η προϊσταμένη ούτε οι διευθυντές
Και δικαιώθηκα

Δεν έχω λογιστή
Και ασχολούμαι μόνος μου με από απλές μέχρι πολύ δύσκολες υποθέσεις τέτοιου είδους
Άλλο ένα παράδειγμα δήλωση ηλεκτρονική στην εφορία έκανα όταν κάνανε ελάχιστοι στην Ελλάδα όταν άρχισε να γίνεται
λυπαμαι την γυναικα που πηγες και της ζαλισες τ αρχιδια οπως μας τα ζαλιζεις και εδω και η κακομοιρα για να σωθει απο εσενα σε δικαιωσε ..
Εγραψε ο Αλεξ οτι γινεται , υπο προυποθεσεις που τις εγραψε και αυτες

ρωτα τον Αλεξ να στα πει με αριθμους νόμων παραγραφων κτλ οπως σου αρεσει και εσενα γιατι αλλιως θα μας ζαλισεις τ αρχιδια, με κατεβατα απο το ιντερνετ και γραφή μηνυματων λες και εισαι ρεπορτερ στο Blue Sky .. απλα για να γραψεις μια αντιπαραθεση του κωλου που μεχρι να καταλαβεις θα εχουμε συνταξιοδοτηθει ολοι εδω μεσα ..

Το οτι δεν εχεις λογιστη μου ειναι αδιάφορο και δεν σημαινει τίποτα , ισα ισα μπορει να κανεις και καμια μαλακία τοσα χρόνια και να μην το εχει παρει χαμπαρι κανεις ...
Το οτι κανεις την δηλωση σου ηλεκτρονικα , παλι δεν μας λεει τιποτα σαν επιχειρημα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Massa

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
λυπαμαι την γυναικα που πηγες και της ζαλισες τ αρχιδια οπως μας τα ζαλιζεις και εδω και η κακομοιρα για να σωθει απο εσενα σε δικαιωσε ..
Εγραψε ο Αλεξ οτι γινεται , υπο προυποθεσεις που τις εγραψε και αυτες

ρωτα τον Αλεξ να στα πει με αριθμους νόμων παραγραφων κτλ οπως σου αρεσει και εσενα γιατι αλλιως θα μας ζαλισεις τ αρχιδια, με κατεβατα απο το ιντερνετ και γραφή μηνυματων λες και εισαι ρεπορτερ στο Blue Sky .. απλα για να γραψεις μια αντιπαραθεση του κωλου που μεχρι να καταλαβεις θα εχουμε συνταξιοδοτηθει ολοι εδω μεσα ..

Το οτι δεν εχεις λογιστη μου ειναι αδιάφορο και δεν σημαινει τίποτα , ισα ισα μπορει να κανεις και καμια μαλακία τοσα χρόνια και να μην το εχει παρει χαμπαρι κανεις ...
Το οτι κανεις την δηλωση σου ηλεκτρονικα , παλι δεν μας λεει τιποτα σαν επιχειρημα.
Το πράγμα με ενδιαφέρει προσωπικά αλλά το ξέρω πολύ καλά
Στα θέματα εφορίας ξέρω πράγματα που δεν ξέρουν ούτε δικηγόροι
Όπως και για θέματα αυτά που έχω σπουδάσει
Ξέρω άνθρωποι χωρίς πτυχίο που ξέρουν περισσότερα από μένα
Παραδείγματος χάρη για την παρασκευή κρασιών

Ενδεικτικά για να καταλάβεις πόσο ασχολούμαι με αυτά
Κάποτε δεν μπορούσες να κάνεις πώληση Αν είχες συγγένεια μέχρι και δευτέρου βαθμού συγγένειας
Αυτό καταργήθηκε κάποτε
Και έγινε πρώτου βαθμού συγγένειας
Πριν από πολλά πολλά χρόνια
Γύρω στο 1989
Επειδή εγώ ήθελα να το εκμεταλλευτώ αυτό για θέμα με τη γιαγιά μου με γνώση της γιαγιάς μου
Πήγα στη Βουλή τότε και πήρα αντίγραφα της συνεδρίαση της Βουλής που ψηφίστηκε ο νέος νόμος πριν να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως
Και με αυτά πήγα και στην εφορία
Που βέβαια δεν το δέχτηκε γιατί περίμενε την εγκύκλιο
Αλλά ούτε ο δικηγόρος του νησιού το ήξερε ούτε η εφορία και εγώ το ήξερα τότε

Και γιατί τα έκανα αυτά

Γιατί φοβόμουνα μήπως η γιαγιά πεθάνει

Και ανάλογα με την αξία της περιουσίας
Έπρεπε να υπολογίσω τι με συνέφερε να μου κάνει δωρεά εν ζωή και τι πώληση

Αυτά μόνο εξειδικευμένοι λογιστές και δικηγόροι τ α ξέρουν

Άλλη φορά έχω κάνει ένσταση
στην επιθεώρηση εφορίας για διαφωνία μου με τον εφορο για συγκριτικά στοιχεία

Και πολλά άλλα
Και βέβαια κάποιες λίγες φορές την έχω πατήσει

Και τελευταίο δεν επανέρχομαι ένα φύλλο υπολογισμού αξίας οικοπέδου που τα έκανα μόνος μου
IMG_20230224_163742.jpg
IMG_20230224_163742.jpg
IMG_20230224_163733.jpg
IMG_20230224_163729.jpg
IMG_20230224_163726.jpg
IMG_20230224_163723.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Massa

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.265
Πόντοι
5.506
Εχεις δικιο... αλλα ρε τυπε πες ενα τομεα που με τα μουνοπανα αυτα ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΑ 4 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.....επαφη πολιτη μετο δημοσιο ? επαφη πολιτη με τις τραπεζες ? δημοσιο συστημα υγειας? τα σχολεια ? οι γαμημενοι δημοι και οι περιφερειες μηπως επαψαν να ειναι καστρα διαφθορας? το δημοσιο χρεος ? ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ? Ακομα και μπατσους που γεμισαμε η δημοσια ασφαλεια παει στο διαλο......ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΤΕΡΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΩ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΓΑΜΙΩΛΙΑ??? ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΙΕΣΗ ΓΡΑΦΩ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.......και κερασακι στην τουρτα το αφηγημα πως οι αλλοι θα κυβερνουσαν ομως χειροτερα ,οτι ειμαστε και τυχεροι που βρεθηκαν αυτοι οι μπινεδες στο τιμονι........
Μην ανησυχείς τύπε και μην ανεβάζεις πίεση, θα τα φτιάξει όλα ο κουτσούμπας. :2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.265
Πόντοι
5.506
Τύπε στο εξήγησα όσο μπορώ....έγινε δουλειά ως προς το ότι σε πολλά από τα οποία έπρεπε να πας στις υπηρεσίες τώρα τα κανείς από το κινητό σου η από το λαπτοπ σου.

Δεν έχει σημασία ποτέ πηγές τελευταία φορά σε δημόσια υπηρεσία...αυτό που εννοώ είναι ότι για κάποιες βασικές ανάγκες έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Δεν προσπαθώ να υποστηρίξω την γαλάζια μαφία αλλά για να έχει βαρύτητα η άποψη μας πρέπει όταν κάτι είναι καλό να το λέμε όπως λέμε και τα σκάνδαλα.

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτές οι αλλαγές βοήθησαν πολύ κόσμο και κυρίως τους επαγγελματίες.
Τύπε ο κλοκλο δεν έχει κινητό ούτε λαπτοπ, περιμένει με το δελτίο κάπου στις στέπες της Σιβηρίας να έρθει η σειρά του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.265
Πόντοι
5.506
13-0 η αποφαση, να θυμισω. Ολοι πουλημενοι ε? Και οι 13. Μονο η Εισαγγελεας ηταν αδέκαστη. Ευτυχως δεν εισαι Συριζα γιατρε
Αλήθεια πιστεύεις οτι αυτό το βλήμα είναι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Σκέφτηκα και κάτι άλλο σχετικά με τους δικαστές
Κανένας από αυτούς δεν πιστεύει τις δηλώσεις του Τσίπρα ότι θα είναι πρώτο κόμμα
Και άρα αργά ή γρήγορα θα κάνει κυβέρνηση;
Γιατί αν η δικαιοσύνη είναι πουλημένοι τότε φοβούμενοι αυτό
Όλοι θα ψήφιζαν για την αθώωση
Όχι βέβαια ότι ισχύει το αντίθετο

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
10 μυρια του δώσε ο Άδωνις για εταιρία με κεφάλαιο 5χιλ

Η τηλεοπτική μαφία αγκαλια με την πολιτικη
χρωστάει στο Δημόσιο από φόρους και άλλες εισφορές 22 εκ. Σύμφωνα λοιπόν με τους ελεγκτές της Αρχής ο Ν. Κοκλώνης είχε συστήσει περί τις 15-16 εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, κυρίως στην Ε.Ε.

Αυτό θα πει ανάπτυξη ρε νιαμού..
:bigdick:
:confused: :confused: :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.208
Πόντοι
5.006
μια χαρα τα λεει το παιδι ρε μουνοπανο, φοροφυγαδα, νικο κοκλωνη του σαιτ!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Η φυλακή είναι για τους λεβέντες

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Η φυλακή είναι για τους λεβέντες

Κάτσε να παρακολουθήσω λίγο τα ΜΜΕ στα οποία μοίρασε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία ο Μητσοτάκης, να μας ενημερώσουν πως πήγε να ελέγξει τα κανάλια ο Παππάς επειδή έγινε διαγωνισμός για να πληρώσουν για τις άδειες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.265
Πόντοι
5.506
Κάτσε να παρακολουθήσω λίγο τα ΜΜΕ στα οποία μοίρασε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία ο Μητσοτάκης, να μας ενημερώσουν πως πήγε να ελέγξει τα κανάλια ο Παππάς επειδή έγινε διαγωνισμός για να πληρώσουν για τις άδειες.
Ψωμά, μήπως μοίρασε χρήμα και στους 13 (ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ) δικαστές;;;

Ουστ λαμόγια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ψωμά, μήπως μοίρασε χρήμα και στους 13 (ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ) δικαστές;;;

Ουστ λαμόγια.
Kλαααααααααααααα΄ψε συριζόπανο.
Τα αρχιδια θα του κλάσετε και το ξέρετε, πρώτος θα βγει στην εκλογική περιφερεια.
Δωράκι του κάνατε.

Άντε τώρα στο δικαστήριο να υποστηρίξετε το δικαίωμα του Ν. Γεωργιάδη να βιάζει ανήλικα αγόρια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.265
Πόντοι
5.506
Τα αρχιδια θα του κλάσετε και το ξέρετε, πρώτος θα βγει στην εκλογική περιφερεια.
Δωράκι του κάνατε.

Άντε τώρα στο δικαστήριο να υποστηρίξετε το δικαίωμα του Ν. Γεωργιάδη να βιάζει ανήλικα αγόρια.
Τέτοιοι μαλάκες που είστε, σαφώς, θα τρέξετε να ψηφίσετε τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
χρωστάει στο Δημόσιο από φόρους και άλλες εισφορές 22 εκ. Σύμφωνα λοιπόν με τους ελεγκτές της Αρχής ο Ν. Κοκλώνης είχε συστήσει περί τις 15-16 εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, κυρίως στην Ε.Ε.

Αυτό θα πει ανάπτυξη ρε νιαμού..
:bigdick:
:confused: :confused: :confused:

Να παει στους dragons ο τυπος θα του κάνει υπόκλιση ο βαφιας

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Το ξέρουμε ότι είστε ένα μάτσο αγράμματοι κατσικοκλέφτες ρε συριζόπανο.
Τέτοιοι μαλάκες που είστε, σαφώς, θα τρέξετε να ψηφίσετε τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.
Εννοείται ότι θα ψηφίσουμε αυτόν που έφερε 250 εκατομμύρια € στα κρατικά ταμεία και όχι αυτούς που χρωστάνε 390 εκατ. (ΝΔ) και 340 εκατ. (Πασοκ) τα οποία δεν πρόκειται να τα ξεχρεώσουν ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom