arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Λένε ότι γαμάει αριστερούς όμως φιλε.
εσύ τι πιστεύεις???? με ποιον τρόπο ακριβώς????
Λένε ότι γαμάει αριστερούς όμως φιλε.
ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι είναι
www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2087934/mitsotakis-den-ime-neofileleftheros]Μητσοτάκης: Δεν είμαι νεοφιλελεύθερος
«Πιστεύω στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας, αλλά και στον ρυθμιστικό ρόλο του κράτους»[/url]
εσύ τι πιστεύεις???? με ποιον τρόπο ακριβώς????
Αν δεν φοβούνται ότι θα πέσει πούτσα τότε γιατί σκούζουν σαν αδελφές?
καλά δεν ασχολούνται κουβέντα κάνουμε έτσι κι αλλιώς η επικράτηση του μειμαράκη είναι δεδομένη γιατί
1ον τον στηρίζει όλο το καραμανλικό μπλόκ και αρκετοι ψηφοφόροι του τζιτζικώστα
2ον ο αδωνης πήρε χαμηλό ποσοστό για να δώσει ψήφους στο μητσοτάκη
κάτι σαν αυτό να φανταστώ
Θα πέσει νεοφιλελεύθερη πούτσα που θα πάει σύννεφο φίλε
παίκτη μου εγώ την αλληλεγγύη μου την εκφράζω όπως θέλω, όποτε θέλω και σε όποιον θέλω...
αλληλεγγύη δεν είναι ένα πράγμα που επιβάλλεται όπως θέλεις εσύ...
καλά δεν ασχολούνται κουβέντα κάνουμε έτσι κι αλλιώς η επικράτηση του μειμαράκη είναι δεδομένη γιατί
1ον τον στηρίζει όλο το καραμανλικό μπλόκ και αρκετοι ψηφοφόροι του τζιτζικώστα
2ον ο αδωνης πήρε χαμηλό ποσοστό για να δώσει ψήφους στο μητσοτάκη
η πρωτη φορα νεοαριστερη που πεφτει σημερα ειναι πιο γλυκια
Με Κυριάκο θα πέσει η κανονική.
Παιδεία, υγεία , ασφάλιση, ενέργεια και υποδομές σε χέρια ιδιωτών.
Θα δει άσπρη μέρα ο τόπος με τις κρατικές βδέλλες όλες ψόφιες.
καλά μην θεωρείς τίποτε προεξοφλημένο... τα ίδια έλεγες και για τον Λαφαζάνη και το σκυλολόι του ότι θα μπούνε στην βουλή...
Δεν θεωρώ παράδοξη την άμετρη υποστήριξη του κάθε αριστερού ρεμαλιού, των κυβερνώντων συμπεριλαμβανομένων, προς τον εκπρόσωπο της "λαϊκής (Καραμανλικής) δεξιάς", διότι στην πραγματικότητα αυτή ποτέ δεν ήταν δεξιά! Ήταν ένα μείγμα ακραίου κρατικισμού με βόλεμα υμετέρων βεβαίως, συνοδευόμενο με κορώνες "εθνικοφρόσύνης".
Διόλου συμπτωματικά η κυβερνώσα παράταξη των Συριζανελ έχει ακριβώς την ίδια ιδεολογία και τα ίδια οράματα του κρατικισμού, του ρουσφετιού και της πατριδοκαπηλείας.
Η μόνη διαφορά είναι ότι τουλάχιστον η Καραμανλική δεξιά του 1960 ή του 1974 είχε τουλάχιστον μια αίσθηση μέτρου και μια τάση νοικοκυρέματος, σε αντίθεση με τους τωρινούς μαθητευόμενους μάγους της εξουσίας Τσιπροκαμμένους, που τα κάνουν όλα πουτάνα...
καλα μας τρελάνανε στο νοικοκύρεμα....τι μαλακιες θα ακουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν θεωρώ παράδοξη την άμετρη υποστήριξη του κάθε αριστερού ρεμαλιού, των κυβερνώντων συμπεριλαμβανομένων, προς τον εκπρόσωπο της "λαϊκής (Καραμανλικής) δεξιάς", διότι στην πραγματικότητα αυτή ποτέ δεν ήταν δεξιά! Ήταν ένα μείγμα ακραίου κρατικισμού με βόλεμα υμετέρων βεβαίως, συνοδευόμενο με κορώνες "εθνικοφρόσύνης".
Διόλου συμπτωματικά η κυβερνώσα παράταξη των Συριζανελ έχει ακριβώς την ίδια ιδεολογία και τα ίδια οράματα του κρατικισμού, του ρουσφετιού και της πατριδοκαπηλείας.
Η μόνη διαφορά είναι ότι τουλάχιστον η Καραμανλική δεξιά του 1960 ή του 1974 είχε τουλάχιστον μια αίσθηση μέτρου και μια τάση νοικοκυρέματος, σε αντίθεση με τους τωρινούς μαθητευόμενους μάγους της εξουσίας Τσιπροκαμμένους, που τα κάνουν όλα πουτάνα...
Δεν θεωρώ παράδοξη την άμετρη υποστήριξη του κάθε αριστερού ρεμαλιού, των κυβερνώντων συμπεριλαμβανομένων, προς τον εκπρόσωπο της "λαϊκής (Καραμανλικής) δεξιάς", διότι στην πραγματικότητα αυτή ποτέ δεν ήταν δεξιά! Ήταν ένα μείγμα ακραίου κρατικισμού με βόλεμα υμετέρων βεβαίως, συνοδευόμενο με κορώνες "εθνικοφροσύνης".
Έχεις δίκιο, στην ουσία δεξιά στην Ελλάδα δεν είχαμε.
Να έρθει η "πρώτη φορα δεξιά" να σφίξουν οι κώλοι.
καλα μας τρελάνανε στο νοικοκύρεμα....τι μαλακιες θα ακουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!
απο το πολυ νοικοκυρεμα χρωστάμε τον κωλο μας δεξια και αριστερα?
καλα ξεκίνησες τον συλλογισμο σου μην το γαμας... ;)