Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
[size=30pt]Ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους και τους απανταχού φαν του γερό τραμουντάνα ότι αυτές τις μέρες έχει κατέβει για ψώνια και αδειάζει τα ράφια στα μαγαζιά της Ερμού ενισχύοντας την εγχώρια οικονομία με τον οβολό του [/size]

:rockon:  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
[size=30pt]Ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους και τους απανταχού φαν του γερό τραμουντάνα ότι αυτές τις μέρες έχει κατέβει για ψώνια και αδειάζει τα ράφια στα μαγαζιά της Ερμού ενισχύοντας την εγχώρια οικονομία με τον οβολό του [/size]

:rockon:  :rockon:

πρακτικά άδειασα τα ράφια του Βασιλόπουλου  ;)

αυγοτάραχο, κοπανιστή Μυκόνου, λούντζα Τηνιακή, ταλαγάνι Πελοποννήσου, γραβιέρα Νάξου και πεκορίνο Σαιν Μιχάλη ΠΟΠ....

και φυσικά για κρεατικό ζαρκάδι από φάρμα στην Φθιώτιδα  ;)

τα ράφια της Ερμού τα έχω αναθέσει στην σύζυγο και την θυγατέρα... έχουν αποκτήσει ειδικότητα σε αυτό...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τυπε αν επαιρνες για εργάτη τον λεφτι θα του εδεινες πανω από 300 ευρώ?

Αν ναι, τότε θα σε ειχε πιασει κορόιδο :uglystupid:

τον λέφτη θα του έδινα τον βασικό (για να μην είμαι και παράνομος) και θα του άλλαζα τα φώτα στην δουλειά...

θα είχε το διαλλειματάκι του (σύμφωνα με τον νόμο και εφόσον το δικαιούται με βάση την εργατική νομοθεσία δηλαδή εργάζεται πέραν των 6 ωρών μπροστά σε οθόνη) αλλά η σύμβαση του θα ήταν γενικών καθηκόντων, όπερ σημαίνει από καθαριότητα και τακτοποίηση χώρων, αρχειοθέτηση, κουβάλημα φακέλλων, εξωτερικές εργασίες (χρονομετρημένες), προετομασία καφέ κλπ κλπ κλπ κλπ... ααα ναι και καμμιά φωτοτυπία αν χρειάζεται και φυσικά μάζεμα των χαρτιών και στην ανακύκλωση...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

αυγοτάραχο, κοπανιστή Μυκόνου, λούντζα Τηνιακή, ταλαγάνι Πελοποννήσου, γραβιέρα Νάξου και πεκορίνο Σαιν Μιχάλη ΠΟΠ....

τα ράφια της Ερμού τα έχω αναθέσει στην σύζυγο και την θυγατέρα... έχουν αποκτήσει ειδικότητα σε αυτό...
Φαγιά πήρες ρε λιμασμενε??????????

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

ouτε σε φωτο δεν τα εχεις δει αυτα ποσο μαλλον σε ραφια χαχαχαχα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ό,τι και να γίνει, από το '18 και μετά, περικοπές στις κύριες συντάξεις στα ατίθασα νιάτα που γούσταραν Αλέξη πέρσι τον Ιανουάριο....

:birdman:

Αν και όταν ακούς να μιλούν για 5ετία για περικοπές στις συντάξεις, και ότι θα τις προστατέψουμε, και άλλα γλυκανάλατα,

καλά ξεμπερδέματα...

Νομίζω, ότι ο μόνος που είπε την αλήθεια ήταν κάποιος που είπε ότι σε 6 μήνες, το πολύ έναν χρόνο(?), δεν θα υπάρχουν συντάξεις.

Και πότε ενα Κράτος δεν δίνει συντάξεις;

Πότε......?

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Ό,τι και να γίνει, από το '18 και μετά, περικοπές στις κύριες συντάξεις στα ατίθασα νιάτα που γούσταραν Αλέξη πέρσι τον Ιανουάριο....

:birdman:

Αν και όταν ακούς να μιλούν για 5ετία για περικοπές στις συντάξεις, και ότι θα τις προστατέψουμε, και άλλα γλυκανάλατα,

καλά ξεμπερδέματα...

Νομίζω, ότι ο μόνος που είπε την αλήθεια ήταν κάποιος που είπε ότι σε 6 μήνες, το πολύ έναν χρόνο(?), δεν θα υπάρχουν συντάξεις.

Και πότε ενα Κράτος δεν δίνει συντάξεις;

Πότε......?
Πότε......?????

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 45

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
αυτός είπε και πως θα κάνει τους γερμανούς να φοβηθούν και να αλλάξουν ιδέες..πολλά λόγια και αυτός πράξεις μηδέν :orchestra:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Ο Τζιτζικώστας θα ανακοινώσει αύριο ίδρυση νέου κόμματος ;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Χθες το απογευμα με πηραν τηλεφωνο απο τον Μειμαρακη.Γεια σας,τη Κυριακη ψηφιζουμε,απο τον κυριο Μειμαρακη σας καλουμε.Του απανταω Μειμαρακη;Πριν 3 μερες με πηραν κι απ τον Μητσοτακη,τι να κανω εγω τωρα;Σαστισε λιγο ο ανθρωπος και του ειπα,Καλα,θα το σκεφτω,ευχαριστω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ouτε σε φωτο δεν τα εχεις δει αυτα ποσο μαλλον σε ραφια χαχαχαχα

κοπελλιά δεν σου είπε η μαμά σου να μην χώνεσαι εκει πέρα που δεν σε σπέρνουν γιατί θα σε χύνουν και θα σε φτύνουν...

πάρε μια φωτό να λιγουρευτείς και να τρέξει λίγο το σάλιο σου...

Συνημμένα

• IMAG0248.jpg
    IMAG0248.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 21

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

κάτι σαν αυτό να φανταστώ

Συνημμένα

• xon.jpg
    xon.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 25

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι είναι

www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2087934/mitsotakis-den-ime-neofileleftheros]Μητσοτάκης: Δεν είμαι νεοφιλελεύθερος
«Πιστεύω στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας, αλλά και στον ρυθμιστικό ρόλο του κράτους»[/url]

Λένε ότι γαμάει αριστερούς όμως φιλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom