Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (8 μέλη και 15 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.486
Πόντοι
27.261
Άρον-άρον φεύγουν από την Ελλάδα και οι τελευταίοι δεξιούληδες έτσι που κατάντησαν την χώρα οι σοσιαλο-δεξιο-κομμουνοστικο-φιλελεύθερες πολιτικές τού Κούλη.

321419753_2059255454262969_9071759823423976459_n.jpg

Περιμένουνε τώρα την ευημερία πού θα φέρουν τα στιβαρά χέρια των αριστερών επαναστατών με λίγη βοήθεια από τούς Κασιδιαραίους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς...Καλά Χριστούγεννα...

d4 (32).jpg
γεια σου φιλε εχθρε μου, δωδωχλεχλε-φαντομα-πολυκλωνε-γιατρε της καρδιας μας κλπ κλπ κλπ
320417351_707056264285042_3389282061199914520_n.jpg

ποσες μιζες-φακελακια εχεις καβατζωσει ρε καργιολη αραγες ??? :angel:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556

η νεα γενια του μητσοτακηδων που θα κυβερνησει τη χωρα. τα παιδακια με κοστουμια τσακιση παντελονι τσαντες αρμανι στο πατωμα για δωρα. ΠΙΣΩ ΠΛΕΜΠΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

HYPOCRITMODERATOR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Like
33
Πόντοι
0
Επεστρεψα στην Ελλαδα το 21 μετα απο 8 χρονια Ολλανδια. Το 15 με το Τσιπρα ηταν η χειροτερη χρονια μου εξω τρωγαμε βρισιμο απο ολες τις εθνικοτητες ρωταγαν η απορουσαν.

Οταν επεστρεψα εργαστηκα για λιγο σε δημοσια υπηρεσια στο Αεροδρομιο . Εβλεπα λαδωτες κ αυτους που τα παιρναν να βριζουν το Κουλη . Τα λαδωματα φταναν κ τα 300 ευρω τη μερα.

Λεω εαν αυτα τα καθικια βριζουν το Κουλη αρα κατι καλοκανει.

Στη τωρινη μου δουλεια. Εχω δει εναν ελεινο συριζεο που ειναι υπευθυνος των Τεχνικων να βριζει το Κουλη . Περα απο βρωμο Συριζαιος ειναι κ τρομακτικα ανικανος στη δουλεια του οι επισκευες παντοτε αργουν κ ειναι επισκευες σε θεματα ασφαλειας.

Αυτοι που βριζουν το κουλη δεν εινια παντα ηθικοτεροι.

Επισης στην Ολλανδια εβλεπα παρα πολλους αριστερους........ κτλπ Να αποθεωνουν το Ρουτε που πρωταγωνιστουσε καποτε με τα μνημονια το 15 με τον αριστερο νταισερμπλουμ. Τους εβλεπα να λενε η ολλανδικη αστυνομια υπεροχη ακομα κ οταν οι ιδιοι παραδεχονταν οτι τα κανανε σκατα. Πχ Επεισοδια για κορωνοιο Ροτερνταμ 21.

Εκει συμπερανε οτι το κυριο κριτηριο ολων ειναι το Χρημα

Πεφτει Χρημα καλος κουλης δεν πεφτει κακος κουλης

Φιλακια

και να γαματε υπευθυνα και να ειστε αγαπουλες και οχι αγαπουληδες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.486
Πόντοι
27.261

η νεα γενια του μητσοτακηδων που θα κυβερνησει τη χωρα. τα παιδακια με κοστουμια τσακιση παντελονι τσαντες αρμανι στο πατωμα για δωρα. ΠΙΣΩ ΠΛΕΜΠΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-katapliktiko.gif

:vomit:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Άρον-άρον φεύγουν από την Ελλάδα και οι τελευταίοι δεξιούληδες έτσι που κατάντησαν την χώρα οι σοσιαλο-δεξιο-κομμουνοστικο-φιλελεύθερες πολιτικές τού Κούλη.

321419753_2059255454262969_9071759823423976459_n.jpg

Περιμένουνε τώρα την ευημερία πού θα φέρουν τα στιβαρά χέρια των αριστερών επαναστατών με λίγη βοήθεια από τούς Κασιδιαραίους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς...Καλά Χριστούγεννα...

d4 (32).jpg
320050703_712451963537143_1904592219046100542_n.jpg

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Το να μοιράζεις ένα επίδομα 25€ τον μήνα στο 85% του πληθυσμού είναι σα να παραδέχεσαι οτι αυτό το ποσοστό έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.
Πόσο τιμητικό είναι αυτό για έναν λαό ή για σενα;

Υ.Γ Δεν σου αναλύω τώρα ότι τα 25€ δεν βοηθούν σε τίποτα οταν έχουν ανέβει οι τιμές τουλάχιστον κατά 30% στα βασικά αγαθά.
22€

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μισό να καταλάβω. Υπάρχει φυλλάδιο που αποδεικνύει ότι πηρες ένα κιλό φέτες γαλοπούλα για τοστ στην τιμή που λες και μας έχεις παραθέσει ένα σωρό άχρηστα φυλλάδια πριν, χριστουγεννιάτικα, χειμωνιάτικα, καλοκαιρινά, ως αποδεικτικό αυτού που λες;
Ειλικρινά κάνω το σταυρό μου.
Μάλλον έχει δίκιο ο CLOSER.
Αυτό σε πείραξε
Απάντησα στο εξής που έγραψες στο προηγούμενο μήνυμα

Το θέμα είναι πως δε μπορείς να μας παραθέσεις φυλλάδιο που να αντιστοιχεί με την ημερομηνία της απόδειξης

Παραδέξου επιτέλους οτι έκανες λάθος και μην ψάχνεις να άλλαξεις θέμα

Αφού έλεγες 50 πράγματα εκ των οποίων λίγα ήταν σωστά και δεν πιστευες αυτό που σου λεγα
Τώρα που κατάλαβες ότι είχες άδικο
Πας να πεις γιατί δεν το είπα νωρίτερα

Γιατί τώρα το βρήκα

Έλεγα πως είναι δυνατόν εγώ να πήρα έκπτωση και να μην υπάρχει στο φυλλάδιο

Και βρήκα ότι υπήρχε και άλλο φυλλάδιο
Της Αττικής

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.071
Πόντοι
3.656
ξέρει τι κάνει ο Μητσοτάκης πάλι για τα αφεντικά ενεργεί...θα βάλουμε όλους τους εργάτες να φέρουν το 25αρι μόλις το πάρουν μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και το δώρο Πάσχα που θα το σηκώσουν από το ατμ...

Χριστούγεννα με ΝΔ :wanker:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
δε θελω ευχαριστιες κολλητε χρονιαρες μερες ,εχουμε αναγκη την παλαβωμαρα σου στο σαη φουλ ταημ ....η πραγματικοτητα μας εχει φτασει στα ορια βλεπεις!....μαζεψε ολα τα φυλλαδια που εχεις -λογικα θα ειναι πεντε εξι παλετες - και ριχτα μαγκα μου στη σομπα ,μεχρι πασχα θα σε φτασουν ευκολα .....:rockon:
Πάλι εξυπνάδες
Υπάρχουν στο internet τα παλιά φυλλάδια

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ρε παιχτη δαλαϊ συνελθε λεμε... συνελθε.
αυτου του ειδους τα προϊοντα, οπως λες οτι γνωριζεις και εσυ, καλο ειναι να τα αγοραζεις σε μικρες ποσοτητες για να μην τρως στη μαπα τα συντηρητικα τους. στη ζελατινα τα συντηρητικα εκτοξευονται για να κρατανε περισσοτερο. καντα λοιπον εβδομαδιαια και παρε 10 φετες π.χ. και οχι 20.
εκει θα ειναι το σουπερμαρκετ, δε θα φυγει... κοροϊδο ειναι αλλωστε ???

να ψαξεις και να αγορασεις μια προσφορα σε ενα χημικο προϊον, ας πουμε μαλακτικο η' υγρο για τα πιατα, οκ το καταλαβαινω (αν και εκει πολλες φορες βγαινει μουφα το πολυ φτηνο)...
αλλα να κοιτας προσφορες και να αγοραζεις φτηνα ειδη σε ηδη επεξεργασμενα τροφιμα, τα οποια επηρεαζουν τον οργανισμο σου αμεσα, ειλικρινα δε μπορω να το πιασω με τιποτα.
και δε σου λεω να πας απο τα 7 στα 20 ευρω, αλλα καπου στα 13-15.
στη μεση προς καλη τιμη δηλαδη, γιατι δεν ειμαστε και πελουσιοι μεγιστανες.
anyway, πιστευω καταλαβες τι θελω να πω... κανε οτι σε φωτισει ο καλος σου θεουλης.:priest:
Την περασμένη εβδομάδα πράγματι πήρα λίγες φέτες
Χύμα
Η προσφορά όμως στο άλλο σούπερ μάρκετ έληγε σε μία εβδομάδα
Την επόμενη εβδομάδα δεν είχε προσφορά χύμα
Είχε σε ζελατίνα το lidl που διαρκεί περισσότερο
Με τα μειονεκτήματα που λες

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έκανα αυτή την επιλογή
Ξέροντας και τα μειονεκτήματα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.071
Πόντοι
3.656
Αυτό θα πει φιλελευθερισμός και καπιταλισμός τύποι...να έχεις επιλογή...ζαμπόν τυρί σε ζελατίνα που αν το αφήσεις γίνεται playmobil η φρεσκια γαλοπουλα που τζουζει στην τσεπη :confused::confused::confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Λοιπον, σου στέλνω 4 φωτογραφίες.
Και πες μου τα συμπεράσματά σου...
έτσι για να δούμε πως σκέφτεται ένας φτωχουλης συνταξιούχος που ψηφίζει ΝΔ, κοινωνικό πείραμα θα κάνω εδώ μέσα με σένα.

Screenshot_20221223-085714_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20221223-085524_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20221223-085409_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20221223-085254_Samsung Internet.jpg
Ο καθένας μπορεί να διαλέξει τα στοιχεία που τον βολεύουν

στις πιο φτωχές στην Ελλάδα περιφέρειες

στη Ροδόπη, την Ευρυτανία, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία και τη Ζάκυνθο.

Η Νέα Δημοκρατία είναι μπροστά

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Αυτό σε πείραξε
Απάντησα στο εξής που έγραψες στο προηγούμενο μήνυμα

Το θέμα είναι πως δε μπορείς να μας παραθέσεις φυλλάδιο που να αντιστοιχεί με την ημερομηνία της απόδειξης

Παραδέξου επιτέλους οτι έκανες λάθος και μην ψάχνεις να άλλαξεις θέμα

Αφού έλεγες 50 πράγματα εκ των οποίων λίγα ήταν σωστά και δεν πιστευες αυτό που σου λεγα
Τώρα που κατάλαβες ότι είχες άδικο
Πας να πεις γιατί δεν το είπα νωρίτερα

Γιατί τώρα το βρήκα

Έλεγα πως είναι δυνατόν εγώ να πήρα έκπτωση και να μην υπάρχει στο φυλλάδιο

Και βρήκα ότι υπήρχε και άλλο φυλλάδιο
Της Αττικής
Εγώ παραδέχτηκα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι υπάρχει φυλλάδιο που αποδεικνύει αυτό που λες. Το εχω γράψει ακριβώς έτσι, οπως το επαναλαμβάνω.
Αυτό δεν αναιρεί ότι παρέθετες ότι να 'ναι χωρίς λόγο και ότι προφανώς έχεις θέμα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Εγώ παραδέχτηκα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι υπάρχει φυλλάδιο που αποδεικνύει αυτό που λες. Το εχω γράψει ακριβώς έτσι, οπως το επαναλαμβάνω.
Αυτό δεν αναιρεί ότι παρέθετες ότι να 'ναι χωρίς λόγο και ότι προφανώς έχεις θέμα.
Το παραδεχτηκες στο τελευταίο μήνυμα
Όλα τα στοιχεία που έβαζα ήθελα να σου αποδείξω ότι ότι έλεγες μέχρι τότε ήταν μερικώς σωστά ή ελλιπή

Και έβαζα αυτά γιατί όπως σου είπα τώρα βρήκα το φυλλάδιο της Αττικής

Θέμα έχει οποίος με διάφορα στοιχεία προσπαθεί να βγάλει τον άλλο ψεύτη
Ενώ ξέρει ότι σε κανένα μήνυμα στοιχεία δεν έχει βάλει επίτηδες λάθος

Και αυτό μόνο επίτηδες θα είχε γίνει λάθος

Και Μέχρι τώρα κάναμε κανονικά διάλογο
Χωρίς αυτά έχεις πρόβλημα και λοιπά
Μόλις κατάλαβες το λάθος σου βρήκες δικαιολογία

Από τη δικιά μου πλευρά το θέμα έληξε και δεν επανέρχομαι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ο καθένας μπορεί να διαλέξει τα στοιχεία που τον βολεύουν

στις πιο φτωχές στην Ελλάδα περιφέρειες

στη Ροδόπη, την Ευρυτανία, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία και τη Ζάκυνθο.

Η Νέα Δημοκρατία είναι μπροστά
Ποιος ορίζει ότι αυτές είναι οι πιο φτωχές περιφέρειες στην Ελλάδα,
εχεις κάποια απόδειξη γι αυτό που γράφεις;
Εγω μπορώ να σου αποδείξω άνετα ότι στην Κηφισιά και στο Ψυχικό είναι πιο πλούσιοι οι κατοικοι από οτι στο Περιστέρι και στο Κερατσίνι, που σου έφερα για παράδειγμα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ποιος ορίζει ότι αυτές είναι οι πιο φτωχές περιφέρειες στην Ελλάδα,
εχεις κάποια απόδειξη γι αυτό που γράφεις;
Εγω μπορώ να σου αποδείξω άνετα ότι στην Κηφισιά και στο Ψυχικό είναι πιο πλούσιοι οι κατοικοι από το Περιστέρι και το Κερατσίνι, που σου έφερα για παράδειγμα.
Από αυτό το link το βρήκα
που βέβαια είναι στοιχεία του 17

Αν έχεις νεότερα ευχαρίστως να τα δω

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Το παραδεχτηκες στο τελευταίο μήνυμα
Όλα τα στοιχεία που έβαζα ήθελα να σου αποδείξω ότι ότι έλεγες μέχρι τότε ήταν μερικώς σωστά ή ελλιπή

Και έβαζα αυτά γιατί όπως σου είπα τώρα βρήκα το φυλλάδιο της Αττικής

Θέμα έχει οποίος με διάφορα στοιχεία προσπαθεί να βγάλει τον άλλο ψεύτη
Ενώ ξέρει ότι σε κανένα μήνυμα στοιχεία δεν έχει βάλει επίτηδες λάθος

Και αυτό μόνο επίτηδες θα είχε γίνει λάθος

Και Μέχρι τώρα κάναμε κανονικά διάλογο
Χωρίς αυτά έχεις πρόβλημα και λοιπά
Μόλις κατάλαβες το λάθος σου βρήκες δικαιολογία

Από τη δικιά μου πλευρά το θέμα έληξε και δεν επανέρχομαι
Το παραδέχτηκα αμεσως μολις έβαλες αυτό που αποδεικνυε τον ισχυρισμό σου.
Δε μπορούσες να βρεις αυτό που σε δικαίωνε και παρέθετες ότι να 'ναι μπας και πείσεις. Μέχρι και άσχετο φυλλαδιο του Ιουλίου. Δεν είχες καν την υπομονή να ψάξεις να βρεις το σωστό φυλλάδιο και να το παραθέσεις όταν το βρεις. Το μόνο λογικό. Έπρεπε σώνει και καλά να παραθέτεις σεντόνια με φυλλάδια άσχετα.
Εγώ δε βρήκα καμια δικαιολογία. Είπα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι έχεις δίκιο. Την τακτική σου σχολιαζω.
Έχεις θέμα. Εξίσου ξεκάθαρα. Επανερθεις δεν επανερθεις.
Τέλος κι από μενα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Από αυτό το link το βρήκα
που βέβαια είναι στοιχεία του 17

Αν έχεις νεότερα ευχαρίστως να τα δω
Η διαφορά είναι ότι εγώ σου έβαλα περιοχές μέσα στον ΙΔΙΟ νομό, τι ψηφίζουν οι άνθρωποι στις πλούσιες περιοχές και τι στις πιο φτωχές.
Δεν θέλει ιδιαίτερο μυαλό να καταλάβεις που ζουν οι πλούσιοι και που οι φτωχοί εδώ στην Αθήνα.
Εσύ έβαλες εδώ νομους που είναι στην αφάνεια, οι περισσότεροι ούτε καν δηλώνουν τι βγάζουν, δεν υπάρχει ο στοιχειώδης έλεγχος σε κανέναν.
Στην επαρχεία αυτό συμβαίνει.
Περιμένεις εσύ απο τον βοσκό στα βουνά της Πίνδου να σου δηλώσει πραγματικό εισόδημα ή από τον αγρότη στο Αγρίνιο.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Η διαφορά είναι ότι εγώ σου έβαλα περιοχές μέσα στον ΙΔΙΟ νομό, τι ψηφίζουν οι άνθρωποι στις πλούσιες περιοχές και τι στις πιο φτωχές.
Δεν θέλει ιδιαίτερο μυαλό να καταλάβεις που ζουν οι πλούσιοι και που οι φτωχοί εδώ στην Αθήνα.
Εσύ έβαλες εδώ νομους που είναι στην αφάνεια, οι περισσότεροι ούτε καν δηλώνουν τι βγάζουν, δεν υπάρχει ο στοιχειώδης έλεγχος σε κανέναν.
Στην επαρχεία αυτό συμβαίνει.
Περιμένεις εσύ απο τον βοσκό στα βουνά της Πίνδου να σου δηλώσει πραγματικό εισόδημα ή από τον αγρότη στο Αγρίνιο.
το ότι η Νέα Δημοκρατία παίρνει περισσότερους ψήφους από ότι ο ΣΥΡΙΖΑ
Σημαίνει ότι οι πλούσιοι είναι περισσότεροι από τους φτωχούς;

Μου έβαλες 28.000 ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στους δύο πιο πλούσιους δήμους της Αθήνας

Εγώ σου λέω ότι μπορείς να μου βρεις άλλους 72000
Σύνολο 100.000 πλούσιους
Η Νέα Δημοκρατία πήρε δύο εκατομμύρια 250 χιλιάδες

Δεν στέκει το αφήγημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom