kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.064
- Πόντοι
- 6.256
Ακολουθεί συνταγη τσίπρα, οπως ο τσίπρας ακολουθησε συνταγη παλαιου πασοκ.2018
2017
ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ
Ξεδιάντροποι, απλά
Ακολουθεί συνταγη τσίπρα, οπως ο τσίπρας ακολουθησε συνταγη παλαιου πασοκ.2018
2017
ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ
Εξ άλλου μια διαπίστωση έκανα
τύπε μάθε βασική ορθογραφία στα ελληνικά και μετά πας στα αγγλικά. θα σου πέσει βαρύ.I think and think for months and years. Ninety-nine times, the conclusion is false. The hundredth time I am right.
Albert Einstein
μια χαρά τα λέει. δεν λέει πολίτες αλλά ανθρώπους. μια χαρά δουλειά κάνει.
πόσο άσχημη είναιμιλαμε για ΥΠΕΡΣΥΓΚΛΩ
διπλα στον υπεργκομενο χανει σημεια οντωςπόσο άσχημη είναι
σωστό και αυτόδιπλα στον υπεργκομενο χανει σημεια οντως
Καθολου αφελής δεν είναι απλά πρέπει κάτι να πει να δικαιολογεί το μισθό τουΔηλαδή βούρλο, θες να μας πείς ότι ο Άδωνις αποχώρησε από το Λάος λόγω ευθιξίας και όχι γιατί του είχαν τάξει καρέκλα στη ΝΔ;
Είσαι τόσο αφελής;
Νομίζεις ότι ο καιροσκόπος Αδωνις που έβλεπε το καράβι του Λάος να βουλιάζει θα καθόταν να πνιγεί;
Αν θέλεις δώσε μου πηγή για το πριν και για το τώραΠαλιά κέρδιζαν 5-15 λεπτά κ τωρα 24-27
Πιο Λιανά δεν μπορώ να το κάνω...... με ίδιο Labour cost
Κάνουν πάρτυ οι δύο οικογένειες με Κούλη
Έχω διαβάσει σε εφημερίδες για ληστεία μετά φόνου για....10€.Εδειχνε στις ειδησεις βιντεο με τσαντακια και επιθεση σε γυναικες.
Φυγοποινος, με καταδικη για κλοπες, κυκλοφορουσε ελευθερος. Κλεβει μηχανακι, και επιτιθεται σε 75χρονη που περπατουσε για να της κλεψει τη τσαντα. Η γυναικα επεσε βιαια στο οδοστρωμα, χτυπησε ασχημα στο κεφαλι, και μετα απο λιγες ημερες κατεληξε. Δευτερη επιθεση σε αλλη γυναικα, με τον ιδιο τροπο για να της αρπαξει τη τσαντα. Η γυναικα επεσε κατω. Την βοηθησαν γειτονες. Αποτελεσμα, καταγμα στον ωμο, σοβαρο. Θα πρεπει να χειρουργηθει. Απο τις 2 γυναικες, η μια ειχε στη τσαντα της μονο τα κλειδια της, η δευτερη 30 ευρω και κινητο. Ο δραστης συνεληφθη.
Πως καταντησε η αξια της ανθρωπινης ζωης;
Πανέξυπνε άλλο λέωΔηλαδή βούρλο, θες να μας πείς ότι ο Άδωνις αποχώρησε από το Λάος λόγω ευθιξίας και όχι γιατί του είχαν τάξει καρέκλα στη ΝΔ;
Είσαι τόσο αφελής;
Νομίζεις ότι ο καιροσκόπος Αδωνις που έβλεπε το καράβι του Λάος να βουλιάζει θα καθόταν να πνιγεί;
Εγώ δεν σε παραθέτω προσωπικά. Ούτε σε έβρισα Πασοκο. Επειδή είναι όμως είναι ανόητο να παραθέτεις επί προσωπικού κάποιον που δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, μήπως να γνωριστούμε κάποια στιγμή; Εγώ όλο τον Γενάρη θα είμαι Αθήνα. Ότι ώρα θες να βρεθούμε από κοντά να τα πούμε. Εκτός αν θες να βρεθούμε την άλλη εβδομάδα στο Παρίσι που θα είμαι για Χριστούγεννα.
Υ. Γ. Δεν είμαι στον Ινδικό. Στον Ατλαντικό είμαι.
έλα,πέσε για ύπνοΠανέξυπνε άλλο λέω
Δεν είναι το θέμα ότι αποχώρησε η διαγραφή και από το Λάος ο Γεωργιάδης
Αλλά είναι το πώς έγινε
Όταν ο Γεωργιάδης αποφάσισε να ψηφίσει το μνημόνιο
Πού ήταν ενάντια στις θέσεις του Λάος με το οποίο είχε βγει βουλευτής και βάσει της συμφωνίας των κομμάτων είχε τοποθετηθεί σαν εκπρόσωπος του Λάος υπουργός
Παραιτήθηκε από υπουργός
Ψήφισε το μνημόνιο
Διαγράφτηκε από το Λάος
Και πρώτα παραιτήθηκε. Και από βουλευτής που είχε εκλεγεί με το Λάος έτσι ώστε η έδρα να παραμείνει στο Λάος
Και μετά προσεχωρησε στην Νέα Δημοκρατία
Για την συμπεριφορά αυτή του αξίζουν συγχαρητήρια
Σύγκρινε τη συμπεριφορά αυτή
Με τη συμπεριφορά των τεσσάρων βουλευτών του Καμμένου της Παπακώστα και του δανέλλη
Όταν ο Καμμένος έφυγε από την κυβέρνηση
Ντροπή
Εχει πριβε συζήτηση με τον pxέλα,πέσε για ύπνο
Το να κρατάς τη βουλευτική και υπουργική σου ιδιότητα όταν διαφωνείς με το κόμμα που σε ανέδειξε είναι ωραίο φίλεΤί να την κάνει την έδρα το Λάος ρε τρόμπα; Αφού σε 2 μήνες πήγαμε πάλι σε εκλογές.
Ο Καμμένος ούτε ο ίδιος δεν ήθελε να ψηφίσει όχι στις Πρέσπες, λες να είχε σοβαρές αξιώσεις από τους βουλευτές του να κάνουν το ίδιο;
Τουλάχιστο αυτοί έμειναν σε μια κυβέρνηση που τους ανέδειξε. Ο κωλοτούμπας ο Άδωνις όπου τον βολεύει πάει.
Το ότι οι τράπεζες και οι εκκαθαριστές δεν γράφουν τίποτε και όλα γίνονται στο κουβεντιαστό οδηγεί σε τέτοια:γραπτως δεν λεει τίποτα , τηλεφωνα ξεκινανε και σηκωνει πολυ κουβεντα αυτο που λες ψψψ σαν ποσό ...
ειναι γιορτες , θα επικρατήσει η λογική και η αγαπη των ημερωνΠάμε για 2ο ημίχρονο με τους υπανθρωπους....
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά - iefimerida.gr
Υπέρ του ανακριτή τάχθηκε το Δικαστικό Συμβούλιο για την ποινική μεταχείριση του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίος πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά Κώστα Φραγκούλη κατά τη διάρκεια καταδίωξης.www.iefimerida.gr