papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.463
- Πόντοι
- 27.261
γεια σουΤο καραβάνι προχωρά τα σκυλιά ουρλιάζουν…
γεια σουΤο καραβάνι προχωρά τα σκυλιά ουρλιάζουν…
Ουτε καν φίλε μου...
Αμέρικα γίναμε !
Ο Μητσοτάκης
Τυπε αν δώσουν food ass θα τους ψηφίσω και εγώ.
γεια σουΣαββατόβραδο και τα τρολακια της Κουμουνδούρου είχαν πιάσει στασίδι στο bou.
Siktir git buradan… να βρείτε τον φίλο σας τον γελοίο…
Άστον είναι τα μαγαζιά ανοιχτά σήμερα Κυριακή και βαράει υπερωρίες.γεια σουφιλεεχθρε μου
γεια σουΟι γνωστοί αριστεροί τουρκόφιλοι, τα σιχάματα, πάλι ΟΧΙ στον προϋπολογισμό για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Άστον είναι τα μαγαζιά ανοιχτά σήμερα Κυριακή και βαράει υπερωρίες.
αγαπημενε φιλε πολυκλωνε...Πάλι με τα κλωνάρια σου έπιασες συζήτηση ρε μπούφο;
κουμπαριες με τους τουρκους δεξιά σκουπίδια έχουν κάνειΟι γνωστοί αριστεροί τουρκόφιλοι, τα σιχάματα, πάλι ΟΧΙ στον προϋπολογισμό για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
γεια σου
Κοτζιάς, Καμμένος, Πιτσιόρλας ήταν στην κυβέρνηση του Αλεκάρα αλλά ήταν μαφία!!
Εγώ δεν σε παραθέτω προσωπικά. Ούτε σε έβρισα Πασοκο. Επειδή είναι όμως είναι ανόητο να παραθέτεις επί προσωπικού κάποιον που δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, μήπως να γνωριστούμε κάποια στιγμή; Εγώ όλο τον Γενάρη θα είμαι Αθήνα. Ότι ώρα θες να βρεθούμε από κοντά να τα πούμε. Εκτός αν θες να βρεθούμε την άλλη εβδομάδα στο Παρίσι που θα είμαι για Χριστούγεννα.Να και ο ρεζίλης του Ιουνίου.
30 χρόνια ψήφιζε ΠΑΣΟΚ, ξεκοκάλισε από Μ.Ο.Π. μέχρι ΕΣΠΑ, αλλά τώρα είναι αγανακτισμένος, δεν είδε δεν άκουσε, δεν ξέρει.
Ξεκουμπίδια κι εσύ στον Ινδικό, άντε σε ψάχνουν:
Σαββατόβραδο και τα τρολακια της Κουμουνδούρου είχαν πιάσει στασίδι στο bou.
Siktir git buradan… να βρείτε τον φίλο σας τον γελοίο…
Εγώ δεν σε παραθέτω προσωπικά. Ούτε σε έβρισα Πασοκο. Επειδή είναι όμως είναι ανόητο να παραθέτεις επί προσωπικού κάποιον που δεν τον γνωρίζεις προσωπικά,
μήπως να γνωριστούμε κάποια στιγμή;
Δε σου χει μείνει ούτε συκώτι ούτε μυαλό από το ποτό
Την στιγμή που σναφερθηκες για σεξουαλικές προτιμήσεις περι λειντυ μποις κλπ. όταν εγώ σαν νικ δηλώνω μιλφολατρης, και όλες οι κριτικές μου στο μπου. αφορούν γυναίκες και δεν έχω ποσταρειε ούτε ένα ποστ σε νήματα σχετικά με τραβελια ούτε καν τα επισκεπτομαι, πως ήθελες να αντιδράσω; Εξ άλλου μια διαπίστωση έκανα για ένα άτομο που δηλωνει γιατρός, ενώ βγάζει τόση χολή και μαυρίλα για συνανθρώπους του.Η κάτωθι απάντησή σου, δεν είναι επί προσωπικού για κάποιον που δεν τον γνωρίζεις προσωπικά;
Μέσα.
22 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου θα είμαι εκτός Ελλάδος.
9 Ιανουαρίου θα σου στείλω p.m.