Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Η όλη διαδικασία εκλογής αρχηγού, ακόμα και με το φιάσκο των πρώτων εκλογών μέσα, είναι επιτυχία.
Ο κόσμος άρχισε να μιλάει για την Ν.Δ.
Μα για να τους κράξουν θα πει κανείς, ακόμα και για αυτό να μιλάνε καλό είναι να μιλάνε.
Θα θυμίσω το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που εξέλεξε τον Σημίτη, σκοτώνονταν, σφαζόντουσταν, ξεκατινιάζονταν και στο τέλος κέρδισαν! Γιατί? Γιατί μπήκαν στο επίκεντρο μέσα από αυτή την διαδικασία.
Δεν σημαίνει ότι η Ν.Δ. θα κερδίσει τις επόμενες βουλευτικές από μια εκλογή προέδρου, φυσικά και όχι. Πρέπει να γίνουν πολλά άλλα ακόμα, αλλά είναι αναμφισβήτητα θετικό πράγμα.
Όσοι νομίζουν ότι χάνει η Ν.Δ. από αυτό, δεν καταλαβαίνουν την πούτσα τους από πολιτική.

Ο μακαρίτης ο Eazy-E είχε πληρώσει κάπου 50 χιλιάδες δολάρια σε μια φιλανθρωπία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, πράγμα που τον έκανε βάση καταστατικού της φιλανθρωπίας αυτής να παραβρεθεί στον Λευκό οίκο.

Όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε είπε "αγόρασα τηλεοπτικό χρόνο αξιας ενός εκατομμυρίου για 50 χιλιάδες".
Τι έγινε? Αυτό ακριβώς, όλα τα κανάλια μιλούσαν για την επίσκεψη του στον Λευκό οίκο.
Όταν ένα γεγονός δημιουργεί τηλεοπτικό χρόνο αυτό είναι τσάμπα διαφήμιση, δυνάμωμα της μπράντας.
Η εκλογή προεδρου παρατράβηξε λένε μερικοί, μαλακίες! Και δυο μήνες ακόμα να κρατούσε καλύτερα θα ήταν!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η όλη διαδικασία εκλογής αρχηγού, ακόμα και με το φιάσκο των πρώτων εκλογών μέσα, είναι επιτυχία.
Ο κόσμος άρχισε να μιλάει για την Ν.Δ.
Μα για να τους κράξουν θα πει κανείς, ακόμα και για αυτό να μιλάνε καλό είναι να μιλάνε.
Θα θυμίσω το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που εξέλεξε τον Σημίτη, σκοτώνονταν, σφαζόντουσταν, ξεκατινιάζονταν και στο τέλος κέρδισαν! Γιατί? Γιατί μπήκαν στο επίκεντρο μέσα από αυτή την διαδικασία.
Δεν σημαίνει ότι η Ν.Δ. θα κερδίσει τις επόμενες βουλευτικές από μια εκλογή προέδρου, φυσικά και όχι. Πρέπει να γίνουν πολλά άλλα ακόμα, αλλά είναι αναμφισβήτητα θετικό πράγμα.
Όσοι νομίζουν ότι χάνει η Ν.Δ. από αυτό, δεν καταλαβαίνουν την πούτσα τους από πολιτική.

Ο μακαρίτης ο Eazy-E είχε πληρώσει κάπου 50 χιλιάδες δολάρια σε μια φιλανθρωπία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, πράγμα που τον έκανε βάση καταστατικού της φιλανθρωπίας αυτής να παραβρεθεί στον Λευκό οίκο.

Όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε είπε "αγόρασα τηλεοπτικό χρόνο αξιας ενός εκατομμυρίου για 50 χιλιάδες".
Τι έγινε? Αυτό ακριβώς, όλα τα κανάλια μιλούσαν για την επίσκεψη του στον Λευκό οίκο.
Όταν ένα γεγονός δημιουργεί τηλεοπτικό χρόνο αυτό είναι τσάμπα διαφήμιση, δυνάμωμα της μπράντας.
Η εκλογή προεδρου παρατράβηξε λένε μερικοί, μαλακίες! Και δυο μήνες ακόμα να κρατούσε καλύτερα θα ήταν!
:hi:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Μητσοτακη φυσικα.

άρα ανήκεις στους φιλελεύθερους κι όχι στη λαική δεξιά
το καραμανλικο μπλόκ στηρίζει μειμαράκη το ξέρεις μέχρι και ο βουλγαράκης είπε να μην πάει η νδ σε δεύτερο γύρο αφού η διαφορά είναι μεγάλη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το καραμανλικο μπλόκ στηρίζει μειμαράκη το ξέρεις μέχρι και ο βουλγαράκης είπε να μην πάει η νδ σε δεύτερο γύρο αφού η διαφορά είναι μεγάλη
Στηριζω τον αρχηγο που μπορεί να μεγαλωσει την παραταξη, να κερδισει εκλογές και να βαλει επιτελους τη χωρα σε τροχια προοδου.
Αυτα τα λαικονεοφιλελευθερα ειναι για τον πούτσο. Αυτη η χωρα κοινη λογικη χρειαζεται, οχι θεωρίες, εμμονές και ιδεοληψίες.
Ειδα και τον αριστερό Τσίπρα ποσο σοσιαλιστικά κυβερναει.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6

Ρε φιλε εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ κάθεσαι και κουτσομπολεύεις σαν Κατίνα τι είπε ο Βουλγαράκης και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μαλακία .....
Είσαι αριστερός η μαλάκας τρολλ?

Ή και τα δύο?  :think:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ρε χαζουλη, δεν υπαρχουν αυτα πουθενα αλλου πέρα απο τα ονειρα σας. Η ΝΔ, χωρις να ειμαι νεοδημοκρατης, εχει μι συγκεκριμένη πολιτική και κοινωνική ταυτότητα. Ειναι κατι που δε θα γνωρίσετε ποτε εσείς οι Ο.Φ.Α. Λαϊκή δεξια δεν υπαρχει, αν και απο κατι δηλωσεις Μειμαρακη -Στυλιανιδη αντιλαμβάνομαι οτι εκολλαπτεται μια ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ κατεύθυνση απο πλευράς τους. Το κόμμα και οι σοβαροί νεοδημοκράτες πρέπει να τη σβήσουν αυτη  άμεσα. Δεν εχουμε αλλο περιθώριο για "παλιό".

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Να γινει αυτο που γραφει η κωλοφυλλαδα του κλεφτη του Κουρη..Τον Μαρτιο να βγουν τα capital controls...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Θα σας ξεσκισει την κωλαρα ο Βολφγκανγκ...Θα τρωτε ξυλο απο τους Γερμανους και τους Τσεχους εξω και απο τους αγροτες και τους γερους μεσα..

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ποιο πολλοι γελανε με αυτα που γραφεις παρα με τον Σεφερλη...! Πες και εσυ ΣΙΣΥ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τύπε ελπίζω να μην σε προσέβαλα που σε απεκάλεσα αμόρφωτο, αφού είναι προφανές ότι είσαι οπότε δεν πρόκειται περί συκοφαντίας. :)
Δεν σε είπα ούτε λούγκρα, ούτε μικροτσούτσουνο, ούτε άσχημο, ούτε χοντρό, ούτε τίποτα από όσα ενδέχεται να είσαι αλλά δεν τα ξέρω. Αυτό όμως που είναι προφανές δικαιούμαι νομίζω να το επισημάνω, από την στιγμή που εκτίθεσαι σε δημόσια fora...
Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν σχολιαζεις τα γραφομενα αλλα το συντακτικο μου αλλα δεν πειραζει δεν με χαλαει.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Στηριζω τον αρχηγο που μπορεί να μεγαλωσει την παραταξη, να κερδισει εκλογές και να βαλει επιτελους τη χωρα σε τροχια προοδου.
Αυτα τα λαικονεοφιλελευθερα ειναι για τον πούτσο. Αυτη η χωρα κοινη λογικη χρειαζεται, οχι θεωρίες, εμμονές και ιδεοληψίες.
Ειδα και τον αριστερό Τσίπρα ποσο σοσιαλιστικά κυβερναει.

καλά δεν θεωρείτε και ο τσίπρας αριστερός ξεκάθαρη στροφή προς τη σοσιαλοδημοκρατία

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
μειμαράκη η μητσοτάκη άλεξ?

Μητσοτάκη και εγώ.

Στις προηγούμενες ψηφισα Σαμαρα, αυτά περι στρατοπέδων καραμανλικών, σαμαρικών και μητσοτακικών είναι μαλακίες.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ρε φιλε εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ κάθεσαι και κουτσομπολεύεις σαν Κατίνα τι είπε ο Βουλγαράκης και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μαλακία .....
Είσαι αριστερός η μαλάκας τρολλ?

Ή και τα δύο?  :think:

στο φορουμ την εκλογής νέου αρχηγού της νδ είμαι τι θες να ποστάρω για την αριστερά???

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μητσοτάκη και εγώ.

Στις προηγούμενες ψηφισα Σαμαρα, αυτά περι στρατοπέδων καραμανλικών, σαμαρικών και μητσοτακικών είναι μαλακίες.
Και εγω μητσοτακη θα ψηφιζα εαν ψηφιζα...!!!!!!! Εκει να δεις που θα πει στις επομενες εκλογες η ΝΔ το 2019 (Πω πω εγινα σαν τον Αλεξ)

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Και εγω μητσοτακη θα ψηφιζα εαν ψηφιζα...!!!!!!! Εκει να δεις που θα πει στις επομενες εκλογες η ΝΔ το 2019 (Πω πω εγινα σαν τον Αλεξ)

Αποκι καμιά ξεχασμένη σημαια του ΠΑΣΟΚ εχεις στο σπιτι σου? καμιά αφίσσα του Ανδρέα μήπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom