Οτι καποιοι ελεγαν οτι οι podemos θα πατωσουν στις εκλογες...!
Γιατι δεν πατωσαν βρε γιδι? 4 χρονια βριζανε και βγηκαν τριτοι και καταιδρωμενοι με 20%...Τι τους περασες τους Ισπανους? Ελληνες κομμουνιστες?
Οτι καποιοι ελεγαν οτι οι podemos θα πατωσουν στις εκλογες...!
Ρεζιλιδες ειστε ρεεεεεε 500.000 πηρε η ΧΑ και καταλληξατε να παρετε μονο 400.000 ψηφους????? Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ειναι προμυνημα τον ψηφον στις επομενες εκλογες του 2019....Αποκαμενε στην Β αθηνων πηρε σχεδον 18,5 ο Αδωναρας..Αν δεν κατεβαινε το παιδοβουβαλο ο Τζιτζιφιογκος μπορει και να ταν στο β γυρο με τις ψηφους των Δεξιων. Εχετε χεστει πανω σας με τις 400,000 που πηγαν και στηριξαν την παραταξη...Μολις βγει ο Κυριακος μετραει μερικες βδομαδες στην καρεκλα ο κομμουνιστοσυμμοριτης...
Ναι ναι ναι μονο που απο οτι φαινεται χωρις τους καταιδρωμενους με 20% δεν γινεται κυβερνηση ΕΩΣ ΤΩΡΑ...θα δειξει.Γιατι δεν πατωσαν βρε γιδι? 4 χρονια βριζανε και βγηκαν τριτοι και καταιδρωμενοι με 20%...Τι τους περασες τους Ισπανους? Ελληνες κομμουνιστες?
Ρεζιλιδες ειστε ρεεεεεε 500.000 πηρε η ΧΑ και καταλληξατε να παρετε μονο 400.000 ψηφους????? Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ειναι προμυνημα τον ψηφον στις επομενες εκλογες του 2019....
ΨΟΦΟΝ οχι ψηφον μαλακα...Του ποτε????Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ναι ναι ναι μονο που απο οτι φαινεται χωρις τους καταιδρωμενους με 20% δεν γινεται κυβερνηση ΕΩΣ ΤΩΡΑ...θα δειξει.
Moνο στην Μερκελ δεν αρεσει και τοσο....
Εννοειται οτι θελει τον Μειμαρακη για αντιπολιτευση. Ο ποιο αχρηστος ηταν ειναι και θα ειναι. Γιατι να μην τον θελει?αχαχαχαχαχχαχαΡε παιδιά αλήθεια μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι ο Τζίφρας προτιμάει τον Μεϊμαράκη για αντίπαλο, ή είναι γενικότερη αίσθηση; Ο Μειμαράκης βέβαια μια χαρά άνθρωπος είναι κι ο Τζίφρας μετά από όσα θα κάνει μέσα και στο επόμενο δίμηνο θα πέσει κάτω από το 15%, αλλά όσο νά 'ναι προτιμάει ο αντιπαλός του να είναι 22 χρόνια πιο μεγάλος από αυτόν, παρά περίπου συνομήλικός του...
Τωρα θα παω ομως εαν επιτρεπουν να το ριξω στον κουλη....ΑΝΕΤΑ
Καλη σκεψη...! Πες μας το επομενο ποθητο σου ονειρο...Πηγαινε και πες ειμαι συριζαιος και ηρθα να ψηφισω κουλη..Απλα τραβα βιντεο και ανεβασε το εδω σε ικετευω...
Γιατί το κανάλι του είναι καλύτερο; Έχει μαζέψει όλη τη σαβούρα και λένε ότι μαλακία τους κατέβει.
Ρεζιλιδες ειστε ρεεεεεε 500.000 πηρε η ΧΑ και καταλληξατε να παρετε μονο 400.000 ψηφους????? Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ειναι προμυνημα τον ψηφον στις επομενες εκλογες του 2019....
Σε τρεις γραμμές πέντε ορθογραφικά λάθη! Τα ίδια με τον άλλον τον Συριζαίο τον Πούσυ Βάγκον.
Ελληνικά δεν ξέρουν, θέλον να εκφέρουν και άποψη οι αγράμματοι...
Ρε παιδιά αλήθεια μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι ο Τζίφρας προτιμάει τον Μεϊμαράκη για αντίπαλο, ή είναι γενικότερη αίσθηση; Ο Μειμαράκης βέβαια μια χαρά άνθρωπος είναι κι ο Τζίφρας μετά από όσα θα κάνει μέσα και στο επόμενο δίμηνο θα πέσει κάτω από το 15%, αλλά όσο νά 'ναι προτιμάει ο αντιπαλός του να είναι 22 χρόνια πιο μεγάλος από αυτόν, παρά περίπου συνομήλικός του...
Δεν ξερω που θα πανε...αλλα η απωλεια ειναι τεραστια...Και οι ψηφοι των ΝΔτων θα πανε στον ΣΥΡΙΖΑ αποκι??? μηπως επειδη το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ποιο καλό από τα προηγούμενα να ψηφίσουν τσιπρα???
Καλη σκεψη...! Πες μας το επομενο ποθητο σου ονειρο...
Σε τρεις γραμμές πέντε ορθογραφικά λάθη! Τα ίδια με τον άλλον τον Συριζαίο τον Πούσυ Βάγκον.
Ελληνικά δεν ξέρουν, θέλον να εκφέρουν και άποψη οι αγράμματοι...