Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιουν 2022
Like
419
Πόντοι
21
Υποστηρίζεται φανατικά τον Κούλη Όσοι έχετε πολλά λεφτά ή είστε απλά ηλίθιοι δεν εξηγείται διαφορετικά. Εγώ πάντως επειδή έχω κάνει χειρουργείο σε ιδιωτικό νοσοκομείο μπορώ να σας πω ότι ακόμα και μέσο γνώριζα το γιατρό που θα με χειρουργήσει και από κανέναν πιο φιλικές τιμές πλήρωσα 800 ευρώ. Αυτά για να καταλάβετε τι πάει να πει ιδιωτικό σύστημα υγείας

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πχ Πλευρης. Δοκιμαστηκε σε υπουργειο. Και ειδαμε τι εκανε. Πληρης αποτυχια.

Θα ρωτήσω εσένα επειδή έχουμε μιλήσει και σε p.m.

Μπορείς να μου πεις έναν υπουργό υγείας της μεταπολίτευσης από τον οποίον είσαι ευχαριστημένος;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Πειραζει αυτους που επενδυσαν να ανοιξουν ιατρεια χωρις να εχουν καποια μισθολογικη καβαντζα....τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη;Ειναι το ιδιο εγω πχ που ειμαι στο ΕΣΥ να ανοιξω ιατρειο με εναν που δεν ειναι διορισμενος πουθενα;

Γιατί δεν το βλέπεις αλλιώς ;;; Πολλοί που έχουν ιατρεία, τα έχουν σκάσει ..... θα πάνε στο ΕΣΥ ... και θα γλυτώσουν την εξαθλίωση .......
αν κλείσουν τα ιατρεία .... θα πάνε σε δουλειά ... ανειδίκευτου !

Πολλά ιατρεία είναι για κλείσιμο. Πολλοί περισσότεροι , με υπάρχοντα ιατρεία θα πάνε στο ΕΣΥ, για εξτρά εισόδημα, παρά ιατροί του ΕΣΥ θα ανοίξουν ιατρεία.

Αυτοί που μπορούσαν να ανοίξουν ιατρείο και να επιβιώσει , δεν πήγαν στον ΕΣΥ !
Από αυτούς που είναι στο ΕΣΥ, λίγοι θα ανοίξουν ιατρεία. Καταρχήν πολλές ειδικότητες δεν γίνεται .Παθολογοανατόμος ... αναισθησιολόγος .... τι ιατρεία να ανοίξουν ;;;
άλλοι λόγω κόστους .... οφθαλμίατρος ... θέλει 180 χιλιάρικα μόνο ιατρικό εξοπλισμό .......
άλλοι λόγω ηλικίας .... οι 55+ ........

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ποστηρίζεται φανατικά τον Κούλη Όσοι έχετε πολλά λεφτά ή είστε απλά ηλίθιοι δεν εξηγείται διαφορετικά.

Δώσε μας τα φώτα σου πνευματικέ μας πατέρα, το να ψηφίσουμε; :confused:

μπορώ να σας πω ότι ακόμα και μέσο γνώριζα το γιατρό που θα με χειρουργήσει και από κανέναν πιο φιλικές τιμές πλήρωσα 800 ευρώ

Το μαγαζάκι πουλάει λεξικό για πνευματικές μεταφράσεις;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Γιατί δεν το βλέπεις αλλιώς ;;; Πολλοί που έχουν ιατρεία, τα έχουν σκάσει ..... θα πάνε στο ΕΣΥ ... και θα γλυτώσουν την εξαθλίωση .......
αν κλείσουν τα ιατρεία .... θα πάνε σε δουλειά ... ανειδίκευτου !

Πολλά ιατρεία είναι για κλείσιμο. Πολλοί περισσότεροι , με υπάρχοντα ιατρεία θα πάνε στο ΕΣΥ, για εξτρά εισόδημα, παρά ιατροί του ΕΣΥ θα ανοίξουν ιατρεία.

Αυτοί που μπορούσαν να ανοίξουν ιατρείο και να επιβιώσει , δεν πήγαν στον ΕΣΥ !
Από αυτούς που είναι στο ΕΣΥ, λίγοι θα ανοίξουν ιατρεία. Καταρχήν πολλές ειδικότητες δεν γίνεται .Παθολογοανατόμος ... αναισθησιολόγος .... τι ιατρεία να ανοίξουν ;;;
άλλοι λόγω κόστους .... οφθαλμίατρος ... θέλει 180 χιλιάρικα μόνο ιατρικό εξοπλισμό .......
άλλοι λόγω ηλικίας .... οι 55+ ........
Πως θα πανε στο ΕΣΥ αφου διορισμοι δεν γινονται...θα πανε με συμβασεις μερικης απασχολησης και αυτο για συγκεκριμενες ειδικοτητες και σε συγκεκριμενα νοσοκομεια που υπαρχουν ελλειψεις.

Οσο για το ποιες ειδικοτητες θα ανοιξουν ιατρειο....καταρχην οι αναισθησιολογοι που λες ειναι τοσο λιγοι στην Ελλαδα που τους παιρνουν τσιμπουκι μεχρι και στα ιδιωτικα νοσοκομεια.Οι Οφθαλμιατροι που λες μια χαρα ανοιγουν ιατρειο και με 20-30 χιλιαδες ευρω με ενα πακετακι με τα βασικα μηχανηματα πχ διαθλασιμετρο,φακομετρο και λυχνια εχουν πεσει οι τιμες.

Εγω πχ που ειμαι οφθαλμιατρος σε δημοσιο νοσοκομειο αμα περασει αυτο το εκτρωμα χαλαρα ανοιγω ιατρειο και τους πρωτους μηνες που θα σερνεται και θα μπαινω μεσα θα εχω καβατζα τον μισθουλακο μου απο το ΕΣΥ και στα αρχιδια μου.Με ευνοει απιστευτα αυτη η αλητεια αλλα δεν μπορω να κανω τον μαλακα και να μην σκεφτομαι τους ιδιωτες συναδελφους μου που ετσι και αλλιως ζοριζονταν και τωρα τους γαμαει απο το κωλο η πουτανα η Γκαγκα και ολα αυτα για να βολεψει τους φιλους της τους Διευθυνταραδες των κλινικων που θελανε να ανοιξουν ιατρεια νομιμα και δεν μπορουσαν μεχρι τωρα.

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Πως θα πανε στο ΕΣΥ αφου διορισμοι δεν γινονται...θα πανε με συμβασεις μερικης απασχολησης και αυτο για συγκεκριμενες ειδικοτητες και σε συγκεκριμενα νοσοκομεια που υπαρχουν ελλειψεις.

Οσο για το ποιες ειδικοτητες θα ανοιξουν ιατρειο....καταρχην οι αναισθησιολογοι που λες ειναι τοσο λιγοι στην Ελλαδα που τους παιρνουν τσιμπουκι μεχρι και στα ιδιωτικα νοσοκομεια.Οι Οφθαλμιατροι που λες μια χαρα ανοιγουν ιατρειο και με 20-30 χιλιαδες ευρω με ενα πακετακι με τα βασικα μηχανηματα πχ διαθλασιμετρο,φακομετρο και λυχνια εχουν πεσει οι τιμες.

Εγω πχ που ειμαι οφθαλμιατρος σε δημοσιο νοσοκομειο αμα περασει αυτο το εκτρωμα χαλαρα ανοιγω ιατρειο και τους πρωτους μηνες που θα σερνεται και θα μπαινω μεσα θα εχω καβατζα τον μισθουλακο μου απο το ΕΣΥ και στα αρχιδια μου.Με ευνοει απιστευτα αυτη η αλητεια αλλα δεν μπορω να κανω τον μαλακα και να μην σκεφτομαι τους ιδιωτες συναδελφους μου που ετσι και αλλιως ζοριζονταν και τωρα τους γαμαει απο το κωλο η πουτανα η Γκαγκα και ολα αυτα για να βολεψει τους φιλους της τους Διευθυνταραδες των κλινικων που θελανε να ανοιξουν ιατρεια νομιμα και δεν μπορουσαν μεχρι τωρα.
Έχω και φίλο οφθαλμίατρο τώρα :happy::happy::happy::happy::happy:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Αυτα να πας να τα πεις στους ιδιωτες ιατρους που σκασανε ποσες χιλιαδες ευρω να ανοιξουν τα ιατρεια τους χωρις καβαντζα σταθερου μισθου και ξαφνικα θα πρεπει να ανταγωνιζονται ιατρους του ΕΣΥ απο το πουθενα....
Να μια άλλη οπτική ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ για μένα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τα κόκκαλα του Τσε θα τρίζουνε ρε συριζαυγίτη μόλις δει ότι όλη μέρα καυλαντίζεις με τους Ναζί και τους χουντικούς.

Πως το γράφεις συχνά:

Screenshot_5.jpg

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει:

Screenshot_3.jpg

Screenshot_1.jpg

Μεγάλες αγάπες, μες τα μέλια είναι!

Συριζαίοι χειροκροτούν τον Χίο!

Γελάνε και τα τσιμέντα!!

• Like
Αντιδράσεις: px75

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.129
Πόντοι
6.256
Δεν κανεις λαθος....αλλα εκει υπηρχε μια λογικη να προσελκυσουμε γιατρους να πανε στο στρατο.Τρωγανε και μεταθεσεις συνεχεια και ετσι και αλλιως ηταν μικρος ο αριθμος....

Ενω τωρα μιλαμε για 70000 γιατρους που ξαφνικα θα σκασουν σε εναν ηδη κορεσμενο ιδιωτικο τομεα και θα εχουν τη δυνατοτητα να φτιαξουν ιδιωτικα ιατρεια χωρις κανενα ρισκο αφου θα εχουν το σταθερο εισοδημα απο το δημοσιο.

Και δεν μιλαω για το τι ρεμουλα εχει να πεσει ετσι;Ξαφνικα δεν θα υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβου πρωινα και τα πρωινα χειρουργεια θα ειναι ολα γεματα οποτε θα πρεπει οι ασθενεις να τρεχουν ειτε στα ιατρεια επι πληρωμη ειτε σε απογευματινα χειρουργεια παλι επι πληρωμη.

Μιλαμε για οτι πιο καταπτυστο εχει προσπαθησει ποτε κυβερνηση να περασει στην Ελλαδα....καταργηση στην ουσια του ΕΣΥ και της δωρεαν περιθαλψης και παροχες ιατρικων υπηρεσιωω 2 κατηγοριων σε αυτους που εχουν λεφτα και σε αυτους που δεν εχουν.
Τιμούλες ξερουμε;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Μεγάλε , τονόμετρο αέρα , μόνο του, πόσο κάνει ;;; Διορισμούς μιλάνε για 4000 σε πρώτη φάση. Ακολουθούν και άλλοι. Λίγοι ιατροί είναι άνω των 60 ; Πόσο θα κάτσουν αυτοί στο δημόσιο ; 67 υποχρεωτικά φεύγουν . Τα παιδιά που μπαίνουν τώρα ιατρική, έχουν όλα λεφτά για ιατρεία ;; Κάποια μέχρι να τελειώσουν , θα διαδεχθούν τους σημερινούς 60ρηδες .

Οδοντιάτρους ξέρω κάμποσους, που κρατάνε με το ζόρι τα ιατρεία και θα πήγαιναν part time οπουδήποτε.
Γιατί να μην σωθούν ;;;

ΕΣΕΝΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ... ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ;;;;;
Χειρουργείς κι όλας ; Μη μου πεις ότι θα σε χάλαγαν 800€ σάββατο πρωί , 1-2 laser ;;;;;

Επίσης μην ξεχνάς ιατρούς με προβλήματα υγείας, που δικαιούνται προσωποπαγείς θέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΡΑΔΕΣ .... ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ , στα 12 χρόνια , τον παίρνουν όλοι στο ΕΣΥ .... άσχετα αν γίνουν διευθυντές κλινικών !
Και συνταγές να γράφουν στο ΙΚΑ, έχουν τίτλο διευθυντή. Όταν ανοίξουν ιατρείο ως γενικοί κι αυτοί ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ δεν θα γράφουν ;;;;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Μεγάλε , τονόμετρο αέρα , μόνο του, πόσο κάνει ;;; Διορισμούς μιλάνε για 4000 σε πρώτη φάση. Ακολουθούν και άλλοι. Λίγοι ιατροί είναι άνω των 60 ; Πόσο θα κάτσουν αυτοί στο δημόσιο ; 67 υποχρεωτικά φεύγουν . Τα παιδιά που μπαίνουν τώρα ιατρική, έχουν όλα λεφτά για ιατρεία ;; Κάποια μέχρι να τελειώσουν , θα διαδεχθούν τους σημερινούς 60ρηδες .

Οδοντιάτρους ξέρω κάμποσους, που κρατάνε με το ζόρι τα ιατρεία και θα πήγαιναν part time οπουδήποτε.
Γιατί να μην σωθούν ;;;

ΕΣΕΝΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ... ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ;;;;;
Χειρουργείς κι όλας ; Μη μου πεις ότι θα σε χάλαγαν 800€ σάββατο πρωί , 1-2 laser ;;;;;

Επίσης μην ξεχνάς ιατρούς με προβλήματα υγείας, που δικαιούνται προσωποπαγείς θέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΡΑΔΕΣ .... ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ , στα 12 χρόνια , τον παίρνουν όλοι στο ΕΣΥ .... άσχετα αν γίνουν διευθυντές κλινικών !
Και συνταγές να γράφουν στο ΙΚΑ, έχουν τίτλο διευθυντή. Όταν ανοίξουν ιατρείο ως γενικοί κι αυτοί ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ δεν θα γράφουν ;;;;
Το Τονομετρο αερος ειναι απο τα πιο φθηνα μηχανηματα και δεν ειναι απαραιτητο ετσι και αλλιως....μια χαρα κανεις τη δουλεια σου και με τονομετρο χειρος και πιο αξιοπιστα.Αστο σου λεω δεν εχεις επαφη και λες τα δικα σου.Ειναι τερμα ανηθικο ολο αυτο που γινεται απο οπου και αν το πιασεις...δυσκολευεσαι να καταννοησεις ποιο ειναι ολο το κονσεπτ και γιατι γινεται.

Υ.Γ
Laser πληροφοριακα δεν γινεται σε δημοσια νοσοκομεια....μονο το μηχανημα κανει 300 χιλιαδες ευρω.Χειρουργειο καταρρακτη που κανω και εγω ακομα και ιδιωτικα να πας δινεις 500 ευρω το ματι.

Α και κατι ακομα...απο τον Κικιλια διοριζονται 4000 γιατροι στο ΕΣΥ απο τη πρωτη καραντινα κορωνοιου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Όποιος συμμετέχει σε κυβερνήσεις που

1)Διατηρούν τον ΕΝΦΙΑ
2)Διατηρούν ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ , μηδενικό για επαγγελματίες, 5000€ το χρόνο για μισθωτούς.
3)Διατηρούν ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , προκαταβολή φόρου στους επαγγελματίες, όχι προκαταβολή στους μισθωτούς.
4)ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, κεφαλικός φόρος = ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ στους επαγγελματίες, ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ, ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ , ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΤΙΜΩΡΩ ΜΕ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ"
(παρόλο που βγήκε και αντισυνταγματικός πρόσφατα μετά τα μνημόνια)
ενώ δεν επιβάλει αντίστοιχο φόρο στους μισθωτούς.

είναι καταδικαστέος και για τα σκουπίδια.
Έχεις κάποια απορία πάνω σε αυτό ;;
Ρε μαλέα τραλαλάκη, αφού ούτε επαγγελματίας είσαι, ούτε έχεις κανένα ακίνητο της προκοπής να πληρώσεις κανένα 4-5ψήφιο ενφια, τι σκούζεις γι αυτούς μωρή παλιολινάτσα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ποσο θα κοστιζε στο κρατος να δινει εναν μισθο 3000 ευρω σε 70000 ιατρικο προσωπικο με την υποχρεωση να μην χρηματιζονται;Απλα ο συγκριμενος μπασταρδος προεκλογικα κιολας ηθελε να ιδιωτικοποιησει το ΕΣΥ και του εσκασε ο κορωνοιος και δεν μπορεσε.Και τωρα βρηκε αυτη την ελλεινη βρωμιαρα τη Γκαγκα να βγει μπροστα και να περασει πραγματα που ειναι ανηκουστα σε εθνικα συστηματα υγειας σε Ευρωπαικες τουλαχιστον χωρες...
Τι γράφεις βρε ΜΠΟΥΦΟ;;;

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Τι σε χάλασε κι εσένα εδώ μωρμαλακα;
Χρηματιζεται = δωροδοκείται = "λαδωνεται".
Αυτό σημαίνει.
καλα ρε τυπε ακομα προσπαθεις να μιλησεις σοβαρα με τον παμπλουτο μεγαλοεπιχειρηματιαχαχχαχαχαχ? με τον πινατ πιο εποικοδομητικη κουβεντα θα εκανες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Τι σε χάλασε κι εσένα εδώ μωρμαλακα;
Χρηματιζεται = δωροδοκείται = "λαδωνεται".
Αυτό σημαίνει.
Και πως θα τον "υποχρεώσει" το κράτος να μη χρηματίζεται;;; Που ζει το βλήμα ο έτερος κτηνίατρος;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
καλα ρε τυπε ακομα προσπαθεις να μιλησεις σοβαρα με τον παμπλουτο μεγαλοεπιχειρηματιαχαχχαχαχαχ? με τον πινατ πιο εποικοδομητικη κουβεντα θα εκανες.
Τουλάχιστον ο πινατ είναι πιο διασκεδαστικος, του πετάς μια μπαλίτσα και στην φέρνει πίσω.

Αυτή εδώ η μπαροκα είναι μια ξετσίπωτη αγριόγατα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Και πως θα τον "υποχρεώσει" το κράτος να μη χρηματίζεται;;; Που ζει το βλήμα ο έτερος κτηνίατρος;
Όταν θες να βρεις λύσεις, βρίσκεις.

Άνετα μπορείς να στείλεις κάποιον "ψαρά" ως δήθεν ασθενή, να τον πιάσει με τα δίχτυα του.
Μωρε αν θέλουν όλα τα μπορούν.
Και μπαπ, του παίρνεις το πτυχίο/διπλωμα ο,τι έχει εφ όρου ζωής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom