You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.547
- Πόντοι
- 456
Αυτό αν δεν κάνω λάθος δεν ισχύει εδώ και καιρό για τους γιατρούς του στρατου; Δηλαδή να έχουν ιατρείο και έξωΑυτα να πας να τα πεις στους ιδιωτες ιατρους που σκασανε ποσες χιλιαδες ευρω να ανοιξουν τα ιατρεια τους χωρις καβαντζα σταθερου μισθου και ξαφνικα θα πρεπει να ανταγωνιζονται ιατρους του ΕΣΥ απο το πουθενα....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Δεν κανεις λαθος....αλλα εκει υπηρχε μια λογικη να προσελκυσουμε γιατρους να πανε στο στρατο.Τρωγανε και μεταθεσεις συνεχεια και ετσι και αλλιως ηταν μικρος ο αριθμος....Αυτό αν δεν κάνω λάθος δεν ισχύει εδώ και καιρό για τους γιατρούς του στρατου; Δηλαδή να έχουν ιατρείο και έξω
Ενω τωρα μιλαμε για 70000 γιατρους που ξαφνικα θα σκασουν σε εναν ηδη κορεσμενο ιδιωτικο τομεα και θα εχουν τη δυνατοτητα να φτιαξουν ιδιωτικα ιατρεια χωρις κανενα ρισκο αφου θα εχουν το σταθερο εισοδημα απο το δημοσιο.
Και δεν μιλαω για το τι ρεμουλα εχει να πεσει ετσι;Ξαφνικα δεν θα υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβου πρωινα και τα πρωινα χειρουργεια θα ειναι ολα γεματα οποτε θα πρεπει οι ασθενεις να τρεχουν ειτε στα ιατρεια επι πληρωμη ειτε σε απογευματινα χειρουργεια παλι επι πληρωμη.
Μιλαμε για οτι πιο καταπτυστο εχει προσπαθησει ποτε κυβερνηση να περασει στην Ελλαδα....καταργηση στην ουσια του ΕΣΥ και της δωρεαν περιθαλψης και παροχες ιατρικων υπηρεσιωω 2 κατηγοριων σε αυτους που εχουν λεφτα και σε αυτους που δεν εχουν.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.670
- Πόντοι
- 6.056
πόσες ώρες μπορεί να δουλέψει κάποιος;
πάλι θα κάνουν κοπάνες,
απλώς δεν θα γκρινιάζουν για τον μισθό και θα καλύπτονται οι θέσεις
Είναι κράτος αυτό αν δεν μπορεί να βρει τις κοπάνες και να τους ξεσκίσει ;;;;
Όποιος απουσιάζει να παίρνει τον πούλο .
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Υπάρχουν και οι αφελείς που σου λένε "στα παπάρια μου για το ΕΣΥ εγω έχω ιδιωτική ασφάλεια".
Ναι αλλά όταν η ιδιωτική ασφάλεια γίνει μονόδρομος, ο ιδιώτης θα σου κόψει τον κώλο, όπως έκανε και με το ρεύμα.
Ναι αλλά όταν η ιδιωτική ασφάλεια γίνει μονόδρομος, ο ιδιώτης θα σου κόψει τον κώλο, όπως έκανε και με το ρεύμα.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.670
- Πόντοι
- 6.056
Γουστάρετε να σας χειρουργεί ιατρός, που παίρνει 1.5 χιλιάρικο από το δημόσιο ;; Μοναδική αμοιβή ;;
Εγώ ούτε σκυλί δεν εμπιστευόμουν .
Μονσελας
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2020
- Like
- 945
- Πόντοι
- 86
Φίλε μου οδοντιατρε έχουν δώσει τον όρκο του ΙπποκράτηΓουστάρετε να σας χειρουργεί ιατρός, που παίρνει 1.5 χιλιάρικο από το δημόσιο ;; Μοναδική αμοιβή ;;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Δεν περιμενουμε απο το μεσο Αυστραλοπιθηκο που ειναι ο συγχρονος Ελληνας να κατανοησει το βαθυτερο νοημα ολων αυτων που γινονται...Υπάρχουν και οι αφελείς που σου λένε "στα παπάρια μου για το ΕΣΥ εγω έχω ιδιωτική ασφάλεια".
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Μην ανησυχεις....παλι ο χειρουργος των 1500 ευρω θα σε χειρουργει μονο που τωρα θα σε βαζει το απογευμα να πληρωνεις απο τη τσεπη σου το χειρουργειο.Θα του σκας και φακελακι....Γουστάρετε να σας χειρουργεί ιατρός, που παίρνει 1.5 χιλιάρικο από το δημόσιο ;; Μοναδική αμοιβή ;;
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.670
- Πόντοι
- 6.056
Δεν περιμενουμε απο το μεσο Αυστραλοπιθηκο που ειναι ο συγχρονος Ελληνας να κατανοησει το βαθυτερο νοημα ολων αυτων που γινονται...
μάγκα με τους μισθούς των ιατρών , έχουν θέσεις κενές στον ευαγγελισμό και στο ιπποκράτειο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ......
είναι κενές χρόνια .......
ποιός ιατρός θα πάει με μισθό επιμελητή β' 1130€ καθαρά Χ 12 .... = 13560€ .... (στα 35 του αυτά)
όταν ο ΔΕΗΤΖΗΣ που διορίστηκε μέχρι το 2012 ... παίρνει καθαρά 2500€ Χ 14 = 35.000€
με απολυτήριο λυκείου ;;;;;; (από τα 21 του)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.670
- Πόντοι
- 6.056
Μην ανησυχεις....παλι ο χειρουργος των 1500 ευρω θα σε χειρουργει μονο που τωρα θα σε βαζει το απογευμα να πληρωνεις απο τη τσεπη σου το χειρουργειο.Θα του σκας και φακελακι....
Πόσες εγχειρήσεις κάνεις στη ζωή σου ;
Και πόσους λογαριασμούς ΔΕΗ πληρώνεις στη ζωή σου ;;;
Σήμερα πλήρωσα 3 .
Εγχείρηση έχω κάνει μία στη ζωή μου ! Κι αυτή ... πλαστική. Δεν ήταν απαραίτητη !
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Αρα η λυση ειναι να πανε οι ιδιωτες να χρησιμοποιουν δημοσιες υπηρεσιες και να πληρωνουν οι ασφαλισμενοι απο τη τσεπη τους ή μηπως το κρατος να δωσει μισθους ανταξιους ενος ειδικου ιατρου και να κοψει τα κωλαρακια ολων αυτων που χρηματιζονται;μάγκα με τους μισθούς των ιατρών , έχουν θέσεις κενές στον ευαγγελισμό και στο ιπποκράτειο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ......
είναι κενές χρόνια .......
ποιός ιατρός θα πάει με μισθό επιμελητή β' 1130€ καθαρά Χ 12 .... = 13560€ .... (στα 35 του αυτά)
όταν ο ΔΕΗΤΖΗΣ που διορίστηκε μέχρι το 2012 ... παίρνει καθαρά 2500€ Χ 14 = 35.000€
με απολυτήριο λυκείου ;;;;;; (από τα 21 του)
Πρώτα ο ιδιώτης θα στραγγίξει τα ταμεία κ μετά τον κλασικό μλκ τον Έλληνα..Υπάρχουν και οι αφελείς που σου λένε "στα παπάρια μου για το ΕΣΥ εγω έχω ιδιωτική ασφάλεια".
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Ενταξει αμα εσυ και εγω δεν εχουμε κανει χειρουργειο ετσι θα ειναι και με τους υπολοιπους....χειρουργειο ειναι και ο καταρρακτης,και το διαφραγμα,και η αφαιρεση μιας κυστης.Η ΔΕΗ δεν καταλαβαινω που κολλαει στο συγκεκριμενο θεμα μαλλον στο οτι εγινε ιδιωτικη και ειδαμε προκοπη απο τον ανταγωνισμο....Πόσες εγχειρήσεις κάνεις στη ζωή σου ;
Και πόσους λογαριασμούς ΔΕΗ πληρώνεις στη ζωή σου ;;;
Σήμερα πλήρωσα 3 .
Εγχείρηση έχω κάνει μία στη ζωή μου ! Κι αυτή ... πλαστική. Δεν ήταν απαραίτητη !
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.670
- Πόντοι
- 6.056
Αρα η λυση ειναι να πανε οι ιδιωτες να χρησιμοποιουν δημοσιες υπηρεσιες και να πληρωνουν οι ασφαλισμενοι απο τη τσεπη τους ή μηπως το κρατος να δωσει μισθους ανταξιους ενος ειδικου ιατρου και να κοψει τα κωλαρακια ολων αυτων που χρηματιζονται;
Μεγάλε ... δεν είπα εγώ να κάνουν ιδιωτικό ιατρείο στο νοσοκομείο !
Όταν σχολάει ο άλλος .... όπως και ο καθηγητής το ίδιο .... αν 16.00 με 23.00 ... αντί να είναι με πυτζάμες και να βλέπει μαλακίες στην tv ή να παίζει κινο ή να δηλωτή στον καφενέ , δουλεύει ιδιωτικά .... πειράζει κανέναν ;;;;;;
ας έδινε δικαίωμα σε όλο το δημόσιο !
αστυνόμος ;;; σεκιούριτυ ιδιωτική τα βράδια
πυροσβέστης ;; υπεύθυνος πυρασφάλειας
εκπαιδευτικός ;;; φροντιστήριο σε παιδιά ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ .........
πιλότος ;;;; να πετάει ιδιωτικά ........
εξετάζεις ως πιθανό το σενάρι να δώσει μισθό γερμανίας 5000€ ή ρουμανίας 3500€ για να πάνε αποκλειστικής απασχόλησης στο .... ΕΣΥ ;;;
1130€ δίνει !
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Ποσο θα κοστιζε στο κρατος να δινει εναν μισθο 3000 ευρω σε 70000 ιατρικο προσωπικο με την υποχρεωση να μην χρηματιζονται;Απλα ο συγκριμενος μπασταρδος προεκλογικα κιολας ηθελε να ιδιωτικοποιησει το ΕΣΥ και του εσκασε ο κορωνοιος και δεν μπορεσε.Και τωρα βρηκε αυτη την ελλεινη βρωμιαρα τη Γκαγκα να βγει μπροστα και να περασει πραγματα που ειναι ανηκουστα σε εθνικα συστηματα υγειας σε Ευρωπαικες τουλαχιστον χωρες...
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.670
- Πόντοι
- 6.056
Ενταξει αμα εσυ και εγω δεν εχουμε κανει χειρουργειο ετσι θα ειναι και με τους υπολοιπους....χειρουργειο ειναι και ο καταρρακτης,και το διαφραγμα,και η αφαιρεση μιας κυστης.Η ΔΕΗ δεν καταλαβαινω που κολλαει στο συγκεκριμενο θεμα μαλλον στο οτι εγινε ιδιωτικη και ειδαμε προκοπη απο τον ανταγωνισμο....
Κολλάει στο ότι αυτοί που είχαν διοριστεί τον καιρό του δημοσίου , με μπάρμπα από κορώνη ή αφισσοκόλληση παίρνουν 2500€ Χ 14
και έχουμε το ακριβότεορ ρεύμα στον κόσμο για αυτό ......... με απολυτήριο λυκείου .........
και σε ιατρούς .... με 6 χρόνια πτυχίο και 6 ειδικότητα ... δίνουν στα 35 τους .... 1130€ .... Χ 12 ....
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.670
- Πόντοι
- 6.056
Μία κύστη επιφανειακά , στη βγάζει χειρουργός με 150€ ...... ιδιώτης σε χλιδάρο περιβάλλον .......Ενταξει αμα εσυ και εγω δεν εχουμε κανει χειρουργειο ετσι θα ειναι και με τους υπολοιπους....χειρουργειο ειναι και ο καταρρακτης,και το διαφραγμα,και η αφαιρεση μιας κυστης.Η ΔΕΗ δεν καταλαβαινω που κολλαει στο συγκεκριμενο θεμα μαλλον στο οτι εγινε ιδιωτικη και ειδαμε προκοπη απο τον ανταγωνισμο....
διάφραγμα όλα ιδιωτικά είναι 2500€ ..........
ο υποθηκοφύλακας για να σου δώσει τους τίτλους για τα αμπέλια του παππού σου, παίρνει 100€ για φωτοτυπίες .....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Πειραζει αυτους που επενδυσαν να ανοιξουν ιατρεια χωρις να εχουν καποια μισθολογικη καβαντζα....τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη;Ειναι το ιδιο εγω πχ που ειμαι στο ΕΣΥ να ανοιξω ιατρειο με εναν που δεν ειναι διορισμενος πουθενα;Μεγάλε ... δεν είπα εγώ να κάνουν ιδιωτικό ιατρείο στο νοσοκομείο !
Όταν σχολάει ο άλλος .... όπως και ο καθηγητής το ίδιο .... αν 16.00 με 23.00 ... αντί να είναι με πυτζάμες και να βλέπει μαλακίες στην tv ή να παίζει κινο ή να δηλωτή στον καφενέ , δουλεύει ιδιωτικά .... πειράζει κανέναν ;;;;;;
ας έδινε δικαίωμα σε όλο το δημόσιο !
αστυνόμος ;;; σεκιούριτυ ιδιωτική τα βράδια
πυροσβέστης ;; υπεύθυνος πυρασφάλειας
εκπαιδευτικός ;;; φροντιστήριο σε παιδιά ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ .........
πιλότος ;;;; να πετάει ιδιωτικά ........
εξετάζεις ως πιθανό το σενάρι να δώσει μισθό γερμανίας 5000€ ή ρουμανίας 3500€ για να πάνε αποκλειστικής απασχόλησης στο .... ΕΣΥ ;;;
1130€ δίνει !
Αμα ηθελε να ενισχυσει το ΕΣΥ και να καλυπτε τις θεσεις ας εκανε αυξηση μισθων και εφημεριων και να δεις πως θα γεμιζαν τα νοσοκομεια αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ....θελει να τα ιδιωτικοποιησει και να σε βαζει να πληρωνεις απο τη τσεπη σου για να εχεις "προτεραιοτητα σε χειρουργεια και εξετασεις".
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις