barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Όχι, εσένα το ΜΠΟΥΣΤΗ που ονειρεύεσαι ανδρικούς κώλους. ΟΞΩ ΜΠΟΥΣΤΑΡΑ.τον εαυτο σου φωναζεις μωρακι ????
παρενεργειες εεε ?
Όχι, εσένα το ΜΠΟΥΣΤΗ που ονειρεύεσαι ανδρικούς κώλους. ΟΞΩ ΜΠΟΥΣΤΑΡΑ.τον εαυτο σου φωναζεις μωρακι ????
παρενεργειες εεε ?
Μέχρι τώρα έκανες διάλογο τώρα που δεν σε συμφέρει και δεν έχεις να απαντήσεις τίποτα βρίζειςΈκανες την αναζήτηση σου και μας έδειξες ότι σε βόλευε ε;
Προφανώς και φαίνεται πιο ήταν το σωστό. Αυτό που πόσταρα εγώ ήταν αφού ρητά αναφέρει: This letter supersedes and replaces the letter of December 11th.
Άντε πάρε τον πούλο τώρα γιατί εκτός από μαλάκας, είσαι και κουτοπόνηρος
τη δικια σου ονειρευομαι μωρη ψιψινελ και θελω να τη σκισω οπως του δωδωχλεχλε φαντομα πολυκλωνουΌχι, εσένα το ΜΠΟΥΣΤΗ που ονειρεύεσαι ανδρικούς κώλους. ΟΞΩ ΜΠΟΥΣΤΑΡΑ.
Το εμπεδώσαμε, ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ, μην περιμένεις συγχαρίκιατη δικια σου ονειρευομαι μωρη ψιψινελ και θελω να τη σκισω οπως του δωδωχλεχλε φαντομα πολυκλωνου
ετσι θελω να φωναζεις, με φτιαχνεις ακομα περισσοτερο μαναρα μου.Το εμπεδώσαμε, ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ, μην περιμένεις συγχαρίκια
Μλκ, τι λουλούδι είσαι εσύ και έκανα τόσο καιρό να σε ανακαλύψω;ετσι θελω να φωναζεις, με φτιαχνεις ακομα περισσοτερο μαναρα μου.
θα σου βαλω αλυσιδα στο λαιμο και θα σε παω γαμιωντας ροδο-αθηνα και αθηνα-ροδο παλι με το φερυ
σε ανακαλυψα εγω μωρακι το ιδιο ειναι, μην αγχωνεσαι.Μλκ, τι λουλούδι είσαι εσύ και έκανα τόσο καιρό να σε ανακαλύψω;
Λέγε ρε καραμαλέα, γαμάς κανένα αντρικό κωλαράκι να ξελαμπικάρεις ΜΠΟΥΣΤΗ;σε ανακαλυψα εγω μωρακι το ιδιο ειναι, μην αγχωνεσαι.
με τετοια φωτο προφιλ, δυσκολα περνας απαρατηρητη.
δε μου απαντησες ομως, εισαι ξουρισμενος ?
αυτο πεσμου μονο, τιποτα αλλο...
το δικο σου θελω ειπα να σκισω, οπως του δωδωχλεχλε φαντομα πολυκλωνου.Λέγε ρε καραμαλέα, γαμάς κανένα αντρικό κωλαράκι να ξελαμπικάρεις ΜΠΟΥΣΤΗ;
Ξέμεινες από εικόσαρικα και δεν έχεις ούτε για Φυλής ρε άφραγκε μπουστράκο;το δικο σου θελω ειπα να σκισω, οπως του δωδωχλεχλε φαντομα πολυκλωνου.
λεγε μαρη πουστομπαροκα τσι ροδου, ειναι ξουρισμενη η κωλοτρουπιδα σου ?
σε πιασανε οι ντροπες μαρη ξεκωλιαρα τωρα ?
τα μαζευα ολο το νοεμβριο για παρτη σου μαναρα μου και να τα ακουμπησω στη σουφρα σου.Ξέμεινες από εικόσαρικα και δεν έχεις ούτε για Φυλής ρε άφραγκε μπουστράκο;
Είσαι καιρό μπούστης ρε άφραγκε ή στην πορεία σου προέκυψε;τα μαζευα ολο το νοεμβριο για παρτη σου μαναρα μου και να τα ακουμπησω στη σουφρα σου.
ελπιζω η κωλοτρουπιδα σου να ειναι γλυκια σαν μελεκουνι.
σε ειδα και μου γυρισαν τα λαμπακια μωρη ροδιτικη κλωνου πουστομπαροκα.Είσαι καιρό μπούστης ρε άφραγκε ή στην πορεία σου προέκυψε;
δαλαϊ σε καθε τετοια αναλογη δημοσκοπιση που βαζεις, το ποσοστο πεφτει συνεχεια ομως.Η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά 5%
Να το παίξουμε Under δλδ ? Πόσο δίνει ?...Η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά 5% ...
ΟΞΩ ΜΠΟΥΣΤΡΑ.δαλαϊ σε καθε τετοια αναλογη δημοσκοπιση που βαζεις, το ποσοστο πεφτει συνεχεια ομως.
βλεπω μπουλο κουλη πολυ σχολαστικα...
Τσαμπίκα ειναι;, Δεν το ξερα, Χειλουδάκη δηλαδη;εμ δεν εχει την κωλαρα τη δικια σου μωρη κουδουνιστρα, που μεσω αυτης, εχεις κανει περιουσια στο νησι της ροδου.
εεεεετσι μωρη ροδιτκη ξεκωλιαρα σουρλουλου, ετσι θελω να σκουζεις.ΟΞΩ ΜΠΟΥΣΤΡΑ.