Τι γράφει πάλι ο ψυχάκιας;
Όταν ανακαλύψει συνομιλίες Leclerc-dodos και βάζουν θαυμαστικό στις ίδιες λέξεις ειδοποίησέ με, κερδίζει καινούργια πλαστική τάπα να βάλει στον πάτο του γιατί δουλεύοντας φάμπρικα θα έχει βρωμίσει η παλιά.
Που λες είναι 5-6 αριστερά κατακάθια που έχουν και από 2-3 κλώνους και εδώ και καιρό εφαρμόζουν τα γνωστά γκεμπελίστικα σχέδια.
Το νήμα του συριζαλέκου το έχουν εγκαταλείψει. Τι να γράψουν αλώστε;
Για το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης ή για την εξαγωγή πάγου που θα κάνει η κοινοπραξία Αλέκου-Πολάκη από την Έδεσσα:
Αφού οι ίδιοι και ο αρχηγός τους είναι για τον πούτσο, έχουν εγκατασταθεί εδώ και γράφουν τις βλακείες τους.
Δεν του αρέσει εν τω μεταξύ ο αντίλογος, ομολογούν και μόνοι τους χωρίς ξύλο οι χαζούληδες. Ο αρχιβλάκας το έγραψε καθαρά να μην σχολιάζω!!
Με το έτσι θέλω θέλει να αλλάξει την ιστορία του Β΄Π.Π. και να μείνει αναπάντητο!!
Το γκεμπελίστικο σχέδιο είναι απλό. Με προσωπικές επιθέσεις προσπαθούν να διώξουν όποιον δεν γουστάρουν επειδή τους πάει πίπα-κώλο. Για τον ίδιο λόγο όλος ο Σύριζα τα έχει βάλει με τον Άδωνι, επειδή τους πάει πριονοκορδέλα εδώ και 10 χρόνια.
Όταν γράφτηκα εδώ την εποχή του lockdown επειδή είχαμε χρόνο μιας και υπολειτουργούσαμε, δεχόμουν μαζικές επιθέσεις από όλους τους αριστερούς στο νήμα του κορονοϊού. Προσπαθούν να κάνουν τον άλλον να σωπάσει.
Τους πήρα χαμπάρι λοιπόν και τους άρχισα κι εγώ στο τρολ.
Είναι και ζηλιάρηδες εν τω μεταξύ, όταν είχα πληρώσει την περίοδο του lockdown στην εστίαση ένα μαγαζί να ανοίξει μόνο για εμένα και έκανα live με ένα γκομενακι είχαν σκάσει από το κακό τους.
Ο CLOSER ακόμα μου το κρατάει μανιάτικο!
Είχαν κι έναν κλώνο τότε το κακιασμένο_πρόβατο.
Με προκαλούσε μια ημέρα σκληρού lockdown από το πρωί. Κάποια στιγμή ο RETRO λέει: απόδειξέ του ότι είσαι αυτός που λες, βάλε ό,τι μετρητό έχεις πρόχειρο.
Απλώνω καμμιά 40 χιλ. πάνω στο laptop σε live μετάδοση, τέζα το πρόβατο…
Έτσι που λες, ο px είναι πρώην πρασινοφρουρός δεν έχει δικαίωμα να μιλάει, ο daima είναι συνταξιούχος σεντονάς, ο barock είναι γκέουλας, ο Leclerc είναι κλώνος, ο Alex είναι χαζος πιμποχασοδίκης, κ.λπ…
Πολλοί άλλοι τους έχουν σιχαθεί και δεν γράφουν.
Ο καθένας από τα αριστερά κλωνοπροφίλ έχει τον ρόλο του. Το προφίλ παπαβλάκας π.χ. έχει την διεύθυνση των επιθέσεων, με το προφίλ Tony πουλάν τάχα αριστερή σοβαρότητα.
Είναι τόσο χαζοί που δεν καταλαβαίνουν ότι ο αυτισμός και η ηλιθιότητα δεν μπορεί να κρυφτεί, γελάει ο κόσμος με τα καμώματά τους!