Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
έχασες το πόστο λατζέρη στο σκυλάδικο που σε είχε βάλει ο πεθερός ;;
τίποτε σε ... μανατζερ που σκουπίζει ξαπλώστρες το βράδυ και τις δένει με αλυσίδα δεν παίζει ;
συν επίδομα .... περισυλλογής γοπών με απόχη ;;
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Το κωλοσουφρίδι σου ξέρει τι τράβηξες μόλις έφαγες το τούβλο στο κεφάλι. Και φυσικά τα νεφρά μας που δε μπόρεσες να μας δείξεις ούτε το 1/5 και όχι τα 5πλάσια που έταζες. Κι ας ήταν είσπραξη κτηνιατρείου μαλέα. Ακόμα κρατάμε τα συκώτια με τη συλλογή τηλεκοντρόλ που ΛΕΣ ΟΤΙ έστειλες στον τράμου. Τώρα είναι αργά για δάκρυα, τσίμπα ένα @.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο Λαλάκης συχνάζει σε τραβελαδικο κοντά στην γέφυρα του πρακτικερ και γουστάρει κάργα δάκτυλο... γι'αυτό μάλλον του κάνει και like ο κατά φαντασίαν μεγιστάνας του σάιτ...:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο Λαλάκης συχνάζει σε τραβελαδικο κοντά στην γέφυρα του πρακτικερ και γουστάρει κάργα δάκτυλο... γι'αυτό μάλλον του κάνει και like ο κατά φαντασίαν μεγιστάνας του σάιτ...:coffee:
Α, αυτό δεν το επιβεβαιώνω, ξέρω πως είναι φτωχός, δεν έχω πληροφορία πως είναι φτωχόπουστας.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
για τα απόρρητα της ευπ
Το διάβασα προσεκτικά
Είναι η μόνη γνώμη όλων των δικηγόρων;

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Α, αυτό δεν το επιβεβαιώνω, ξέρω πως είναι φτωχός, δεν έχω πληροφορία πως είναι φτωχόπουστας.
Δεν είπα πως είναι πουστης...πως δεν χορταίνει το δάκτυλο είπα και πως γουστάρει τρανσφορμερς με μαλαπερδες...:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
Να σου πω την αλήθεια εγώ το είχα αποφασίσει να πάω στην πορεία να ρίξω την χούντα Κούλη που έχει πάει τις τιμές στα ύψη σε όλο τον κόσμο.
Σηκώθηκα νωρίς την Τέταρτη, τύπωσα Ε9, ΕΝΦΙΑ, εκκαθαριστικό, κ.λπ. και ντουγρού για Πλατεία Κλαυθμώνος.

Screenshot_14.jpg

Φτάνω που λες και βλέπω τον ιδιοκτήτη βίλας με πισίνα στην Αίγινα, να έχει αγκαλιάσει την κόρη του Mr Πειραϊκή Πατραϊκή μαζί με τον ιδιοκτήτη βιλών στη Μύκονο, και να ετοιμάζονται να ηγηθούν της πορείας… :confused:

Screenshot_13.jpg

Που πας ρε κακομοίρη γιατρέ λέω μέσα μου… εσύ είσαι φτωχολογιά τι δουλειά έχεις με τους καπιτάλες που πλήττονται απο την ακρίβεια… :confused:

Οπότε πάω και κάνω ιατρείο κανονικά μέχρι της 3 και μετά αφήνω τα κορίτσια που τις έχω με 3,60 την ώρα να δουλεύουν μέχρι τις 8 το βράδυ τις υπόλοιπες υπηρεσίες, παίρνω ένα γκομενάκι και τραβώ για ψαράκι προς Σούνιο όπως έχουμε ήδη πει:

Στο δρόμο πιάστηκα και ανοργάνωτος και αναγκάστηκα να βάλω βενζίνη στους φίλους επιχειρηματίες του Κούλη που αισχροκερδούν… 2,10 συγκεκαλυμμένο την 95άρα…

15.jpg
Καλά ρε τύπε....47λτ ντεπόζιτο? τι οδηγάς fiat panda? και βαζεις και 95άρα? και μας το παιζεις νεοδημοκράτης? :confused::confused::confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.564
Πόντοι
27.261
Δεν είπα πως είναι πουστης...πως δεν χορταίνει το δάκτυλο είπα και πως γουστάρει τρανσφορμερς με μαλαπερδες...:coffee:
εσυ για αλλον λες και η λαστιχου πουστομπαροκα... :tooth:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Καλά ρε τύπε....47λτ ντεπόζιτο? τι οδηγάς fiat panda? και βαζεις και 95άρα? και μας το παιζεις νεοδημοκράτης? :confused::confused::confused:

Τύπε, πρώτον έχω γράψει ότι δεν ειμαι Ν.Δ απλα στηρίζω Κούλη ως καλύτερη επιλογή για την χώρα απέναντι σε Αλέκους, Γιάνηδες, κηραλοιφές, κομουνιστές…

Δεύτερον, ήρθε να μου βάλει ένας Πάκης και δεν μου είπε καν την κλασική φράση: έχουμε την 100άρα σε προσφορά, είναι λίγο πιο ακριβή…. αλλά θα έχετε καλύτερες επιδόσεις και θα κάνετε περισσότερα χιλιόμετρα…
Απλά μου λέει: αν τέλει 100άρα κάνε πιο πίσω.

Τρίτον, οπότε σιγά μην το γεμίσω, τον σκουπίδιασα κατευθείαν, βαριέμαι λέω, βάλε 100 ευρώ από αυτήν την αντλία.

Τέταρτον, δεν με παρακολουθείς. Όποτε βρω χρόνο, μπαίνω και τα χώνω στον Κούλη και τις πολιτικές του που εκτοξεύουν τον πληθωρισμό και δεν μας μένει φράγκο… που να γεμίσουμε με τέτοια ακρίβεια…

Πέμπτον, δεν τσουλάει το πράγμα με το Μερσεντικό, βγαίνει ακριβό επί Κούλη, αναγκάστηκα να παραγγείλω δεύτερο μικρότερο αυτοκίνητο να κυκλοφορώ τις καθημερινές με λειτουργία ECO. Από βδομάδα παραλαμβάνω και θα ζητήσω και μονή πινακίδα μπας και αυτός ο αχρείος ΠΘ βάλει μετακινήσεις εκ περιτροπής σε όλο το λεκανοπέδιο για να μην υπάρξει πρόβλημα επάρκειας. (διαβάζω bou βλέπεις και οργανώνομαι για όλα τα σενάρια. Πριν 2 χειμώνες είχα βάλει και δορυφορικό διαδίκτυο και γεννήτριες για ρεύμα, όταν ο τραλάκης έγραφε ότι δεν θα έχουμε…).

Screenshot_15.jpg

Screenshot_16.jpg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.564
Πόντοι
27.261
Τύπε, πρώτον έχω γράψει ότι δεν ειμαι Ν.Δ απλα στηρίζω Κούλη ως καλύτερη επιλογή για την χώρα απέναντι σε Αλέκους, Γιάνηδες, κηραλοιφές, κομουνιστές…

Δεύτερον, ήρθε να μου βάλει ένας Πάκης και δεν μου είπε καν την κλασική φράση: έχουμε την 100άρα σε προσφορά, είναι λίγο πιο ακριβή…. αλλά θα έχετε καλύτερες επιδόσεις και θα κάνετε περισσότερα χιλιόμετρα…
Απλά μου λέει: αν τέλει 100άρα κάνε πιο πίσω.

Τρίτον, οπότε σιγά μην το γεμίσω, τον σκουπίδιασα κατευθείαν, βαριέμαι λέω, βάλε 100 ευρώ από αυτήν την αντλία.

Τέταρτον, δεν με παρακολουθείς. Όποτε βρω χρόνο, μπαίνω και τα χώνω στον Κούλη και τις πολιτικές του που εκτοξεύουν τον πληθωρισμό και δεν μας μένει φράγκο… που να γεμίσουμε με τέτοια ακρίβεια…

Πέμπτον, δεν τσουλάει το πράγμα με το Μερσεντικό, βγαίνει ακριβό επί Κούλη, αναγκάστηκα να παραγγείλω δεύτερο μικρότερο αυτοκίνητο να κυκλοφορώ τις καθημερινές με λειτουργία ECO. Από βδομάδα παραλαμβάνω και θα ζητήσω και μονή πινακίδα μπας και αυτός ο αχρείος ΠΘ βάλει μετακινήσεις εκ περιτροπής σε όλο το λεκανοπέδιο για να μην υπάρξει πρόβλημα επάρκειας. (διαβάζω bou βλέπεις και οργανώνομαι για όλα τα σενάρια. Πριν 2 χειμώνες είχα βάλει και δορυφορικό διαδίκτυο και γεννήτριες για ρεύμα, όταν ο τραλάκης έγραφε ότι δεν θα έχουμε…).

Screenshot_15.jpg

Screenshot_16.jpg
audi δεν ειχες ρε πολυκλωνε... η' λαθος κανω ?:think:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.569
Πόντοι
3.656
ιατρέ ... πέρα από το να επαληθεύεις το ότι ουδείς μωρότερος εκ των ιατρών ....
με τη θέρμανση κομπλέ ;;;;;
τα 12 χιλιάρικα ενφια είναι ένα σπίτι ;;;
αν είναι ένα .... θα είναι πάνω από 200τμ .....

για πες μας ... πόσο θα κοστίσει η θέρμανση ;;;;
3 χιλιάρικα το μήνα για 2 τόννους πετρέλαιο ;;;
λίγο παραπάνω από 3 χιλιάρικα με .... φυσικό αέριο ;;;;;;

ή θα δίνεις 5 χιλιάρικα το μήνα .... για να το ζεσταίνεις με τα .... ΑΑΑ κλιματιστικά ;;; κι αυτά στους .... 19 C ....

αλήθεια .... τυριά τρως ;;; κρέας ;;; κρασιά πίνεις ;;;
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΕΡΣΙ ;;;;;;;;

ε ρε κάτι παιδιά ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
ιατρέ ... πέρα από το να επαληθεύεις το ότι ουδείς μωρότερος εκ των ιατρών ....
με τη θέρμανση κομπλέ ;;;;;
αν είναι ένα .... θα είναι πάνω από 200τμ .....

3 χιλιάρικα το μήνα για 2 τόννους πετρέλαιο ;;;
λίγο παραπάνω από 3 χιλιάρικα με .... φυσικό αέριο ;;;;;;

ή θα δίνεις 5 χιλιάρικα το μήνα .... για να το ζεσταίνεις με τα .... ΑΑΑ κλιματιστικά ;;; κι αυτά στους .... 19 C ....

αλήθεια .... τυριά τρως ;;; κρέας ;;; κρασιά πίνεις ;;;
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΕΡΣΙ ;;;;;;;;

ε ρε κάτι παιδιά ....
Ρε μαλέα γιουβαρ-λάκη, πόσο άφραγκος είσαι και τα μετράς όλα αυτά; Να στείλω κανένα ψιλό;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.569
Πόντοι
3.656
Ρε μαλέα γιουβαρ-λάκη, πόσο άφραγκος είσαι και τα μετράς όλα αυτά; Να στείλω κανένα ψιλό;

κοίτα .... και στο πιο γελοίο κυριακάτικο .... η πιο ακραία καρικατούρα του μπου ....

δεν θα έλεγε ... ότι δεν τρέχει τίποτε ..... που σπίτι που θελει 2 τόννους πετρέλαιο το μήνα ....
που το 2008 έκαναν (οι 2 τόννοι) 640€ ... και σήμερα κάνουν 2700€ ....

δηλαδή ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
κοίτα .... και στο πιο γελοίο κυριακάτικο .... η πιο ακραία καρικατούρα του μπου ....

δεν θα έλεγε ... ότι δεν τρέχει τίποτε ..... που σπίτι που θελει 2 τόννους πετρέλαιο το μήνα ....
που το 2008 έκαναν (οι 2 τόννοι) 640€ ... και σήμερα κάνουν 2700€ ....

δηλαδή ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ !
Πες μας πόσο έκαναν και το 1964.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Τσίμπα λεόν ντίζελ με λιζινγκ να σωθείς ντοκ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.569
Πόντοι
3.656
Πες μας πόσο έκαναν και το 1964.
Πολλαπλασιάστηκαν τα εισοδήματα του έλληνα Χ4.5 από το 2008 ;;; Τέλη 2009 , είχα βάλει με 0.38€ το λίτρο θέρμανσης.
ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΑΠΟ 0.38€ ΣΕ 1.10€ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΕΝΦΙΑ ;;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΦΠΑ ΣΕ 24% ;;;
Γιατί μηδενίστηκε το αφορολόγητο των επαγγελματιών ;;;
Γιατί μπήκε ο φόρος επιτηδευματία ;;;;;

Για να συνεχίσουν οι παλιοι ΔΕΗτζήδες (και λοιποί)...
να παίρνουν 2500€ το μήνα ......

ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ........ ΕΓΩ ΟΧΙ .
Θα τους βρίζω όλους μόνιμα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

2, Βούλα και Σπέτσες.

πετρέλαιο ;;

Πετρέλαιο, πάντα η καλύτερη λύση. Πέρυσι για όλη την σεζόν, με θέρμανση πισίνας έδωσα κοντά 10.000.
Άντε εφέτος να δώσω 15.000. Τι να κάνουμε τώρα, το πρόβλημα είναι παγκόσμιο, να κλαψουρίζω ό,τι ο Κούλης είναι στην λάθος μεριά της ιστορίας και αν ήταν ο βλαξ ο Αλέκος θα ήμασταν καλύτερα;

ε ρε κάτι παιδιά ....

Είσαι εμμονικός. Ξύπνα επιτέλους που έχεις γίνει ένα με τα κομμούνια…

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.569
Πόντοι
3.656
Είσαι εμμονικός. Ξύπνα επιτέλους που έχεις γίνει ένα με τα κομμούνια…

ένα με τα κουμμούνια, έχετε γίνει οι γαλάζιοι ... ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ .....
εγώ κατακρίνω κάποια κακώς κείμενα που κατακρίνουν και τα κουμμούνια ....
αλλά δεν υπάρχει τίποτε κοινό πέραν τούτου .......
και βέβαια καμία σχέση σε αυτά που πιστεύω εγώ ότι πρέπει να γίνουν και τις μαλακίες που λένε τα κουμμούνια .....

ως προς αυτά που κατακρίνουν ή κατέκριναν τα κουμμούνια .... βάση είχαν .....
οι συνθήκες διαβίωσης των εργατών στην αγγλία επί μαρξ .... δεν ήταν και τόσο ρόδινες ....
και με δεδομένο ότι ήταν κοσμοκράτειρα .........
ούτε των δουλοπάροικων στη ρωσία του τσάρου ..........

μην αρχίσω να απαριθμώ κοινά και τάυτιση γαλάζιων με κουμμούνια ....
θες καλύτερο από το ότι ΚΟΛΩΣΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΟ 2004 ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και, αυτό θα λύσει το πρόβλημα.

Πες ποιος μπορεί να διορθώσει όλα αυτά που έγραψες;
κοίτα αυτοί που ψηφίζετε .... τα κάνουν όλα όλο και χειρότερα ..... σταθερή επιδείνωση ..... με αυξανόμενο ρυθμό ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom