Τύπε, πρώτον έχω γράψει ότι δεν ειμαι Ν.Δ απλα στηρίζω Κούλη ως καλύτερη επιλογή για την χώρα απέναντι σε Αλέκους, Γιάνηδες, κηραλοιφές, κομουνιστές…
Δεύτερον, ήρθε να μου βάλει ένας Πάκης και δεν μου είπε καν την κλασική φράση: έχουμε την 100άρα σε προσφορά, είναι λίγο πιο ακριβή…. αλλά θα έχετε καλύτερες επιδόσεις και θα κάνετε περισσότερα χιλιόμετρα…
Απλά μου λέει: αν τέλει 100άρα κάνε πιο πίσω.
Τρίτον, οπότε σιγά μην το γεμίσω, τον σκουπίδιασα κατευθείαν, βαριέμαι λέω, βάλε 100 ευρώ από αυτήν την αντλία.
Τέταρτον, δεν με παρακολουθείς. Όποτε βρω χρόνο, μπαίνω και τα χώνω στον Κούλη και τις πολιτικές του που εκτοξεύουν τον πληθωρισμό και δεν μας μένει φράγκο… που να γεμίσουμε με τέτοια ακρίβεια…
Πέμπτον, δεν τσουλάει το πράγμα με το Μερσεντικό, βγαίνει ακριβό επί Κούλη, αναγκάστηκα να παραγγείλω δεύτερο μικρότερο αυτοκίνητο να κυκλοφορώ τις καθημερινές με λειτουργία ECO. Από βδομάδα παραλαμβάνω και θα ζητήσω και μονή πινακίδα μπας και αυτός ο αχρείος ΠΘ βάλει μετακινήσεις εκ περιτροπής σε όλο το λεκανοπέδιο για να μην υπάρξει πρόβλημα επάρκειας. (διαβάζω bou βλέπεις και οργανώνομαι για όλα τα σενάρια. Πριν 2 χειμώνες είχα βάλει και δορυφορικό διαδίκτυο και γεννήτριες για ρεύμα, όταν ο τραλάκης έγραφε ότι δεν θα έχουμε…).