You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Μπροστά στο Σάλα ο Βγενόπουλος μοιάζει με παπατζή στην Ομόνοια.Ναι καλά έκανε κ την επανέφερε..αλλα θα πουν ότι είναι κ προεκλογικό. Το θέμα είναι ότι υπάρχει. Στο παιχνίδι και η Τράπεζα Πειραιώς
Δεν χρειάζεται..Αμα σου κανουν τιποτα κονξες πες τους οτι παιρνεις ΤΩΡΑ Γεραπετριτη....και πιπα θα σου παρουν.
Θα πάει συστημένος από τους σπιουνους μυστικοσύμβουλους του σαι..
Αλέκο ευτυχώς ηταν ο μόνος..Εμενα στον συγκεκριμενο τύπο με ενοχλεί το υφάκι του. Πολύ κακώς τον μαζεψανε στη ΝΔ αυτον. Πούλο.
Τώρα καθάρισε η Πειραιώς..
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Ωραίος ο Πάτσης!
Χτες στο ραδιόφωνο.
- Ο πρωθυπουργός έπραξε άριστα που με διέγραψε!
Και θυμήθηκα έναν μπάρμαν που είχα,
που έκλεβε μπουκάλια. Μου το σφυριξανε.
-Τι θα γίνει με σένα ρε;
- Μπράβο αφεντικό! Τίποτα δεν σου ξεφεύγει! Για αυτό εσύ είσαι αφεντικό και εμείς υπάλληλοι!
Χτες στο ραδιόφωνο.
- Ο πρωθυπουργός έπραξε άριστα που με διέγραψε!
Και θυμήθηκα έναν μπάρμαν που είχα,
που έκλεβε μπουκάλια. Μου το σφυριξανε.
-Τι θα γίνει με σένα ρε;
- Μπράβο αφεντικό! Τίποτα δεν σου ξεφεύγει! Για αυτό εσύ είσαι αφεντικό και εμείς υπάλληλοι!
Τελευταία τροποποίηση:
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Δεν έμαθες που τα βρήκε; Πήρε δάνειο για να αγοράσει τα δάνεια.o τυπος πατσης, μελος της εγκληματικης συμμοριας ΝΔ
περα απο τον δημοσιο πλουτο (πωληση και της ΕΥΔΑΠ παρα την αποφαση ΣΤΕ), αρπαζουν και τα σπιτια, τον ιδιωτικο πλουτο των ελληνων
που βρηκε ο πατσης τα 4 εκατ για να στησει το fund? βρωμα και δυσσωδια
Έχει κάνει τεράστιο κόπο ο Κούλης να βρει τους Άριστους.
Μπογδάνο Βορίδη Άδωνι Πάτση,
αυθαδικα προκλητικά σιχαματα
Κλέφτες παιδαρεστες τσογλανακια
Αριστεία Παιδεραστία Κουπονοκρατια
Ο αρχηγός αδέκαστος και τα σκυλιά κλεφτρονια..... Πανέξυπνο κόλπο, αλλά δεν πιάνει πια.
Χτες δημοσιογράφος της ΕΡΤ που προφανώς από μέσα ξέρει ότι το μαγαζί της ΝΔ ήδη πάει για λουκέτο, έλεγε:
Για να υπάρχει τέτοια κατάσταση είναι η κορυφή του παγόβουνου. Για πόσο καιρό θα συνεχίσουν να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε διανοητικά καθυστερημένοι και μας σερβίρουν τόσα ψέματα.
Αυτά έλεγε ο άνθρωπος που πληρώνεται από το μαγαζί......
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
Αστο ρε το μπραβοκουλάκι της συμφορας. Μην το κράζειςαυτο εχεις να παραθεσεις εν μεσω καινουριου σκανδαλου;
μια δημοσκοπηση της πουτσας που κανεις ποτε δεν ξερει με τι αντιπροσωπευτικο δειγμα εγινε;
Μια χαρα ηταν ο ρχ παλιά με το κλεφτοπασοκ, περήφανος.Α ρε βοδι πρώην πρασινοφρουρέ, σε τάισε το κόμμα του Ανδρέα, σε έκανε 150 κιλά μαλακα, κι εσύ τώρα γυρνάς να υποστηρίξεις τον γιο του βρυκόλακα.
Τώρα ξεφτιλιζεται κι αυτος με τους μπραβοκούληδες που βαφτιζουν το κρεας ψάρι
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.311
- Πόντοι
- 3.446
πες ότι θες δάνειο για να αγοράσεις το χρέος της ν.δΘα πάω Πειραιώς αύριο, έχω να κάνω τέτοια πλάκα, θα πάω να ζητήσω δάνειο για να αγοράσω δάνεια, έχω πολύ όρεξη για τρολαρσιμα,. Θα μου φέρουν και καφέ, οι υπάλληλοι τσιμπάνε μέχρι να καταλάβουν ότι κάνω πλάκα, γιατί πάω με κοστούμι και μια βαλίτσα, χτύπαγε ο συναγερμός μια φορά έρχεται ο σεκιούριτας τρομαγμένος τι έχετε κύριε στην τσάντα τι έχετε ???? Σε μια Samsonite είχα μια σεγα από τα lidl, την πήρε και μου την έδωσε μόλις βγήκα από την τράπεζα ιδιόχειρως.
Αυτή την τράπεζα Πειραιώς την έχω πολύ άχτι εχει γίνει μεγαλύτερο κωλοχανειο και από την Εθνική τα έχουν γράψει όλα στα παπάρια τους,, λήγουν οι κάρτες και δεν ασχολούνται καν να τις ανανεώσουν, στο τηλέφωνο δεν βρίσκεις άνθρωπο, από μέσα έχω ακούσει ότι έχει καταρρεύσει το σύστημα τους 3-4 φορές από χακαρισματα. Έχω όρεξη να κάνω γερές πλάκες. Θα περάσω από την μάνα μου να πάρω και τις πατερίτσες να κάνω τον ανάπηρο, να ρίχνω κλανιές και να μην τολμάνε να μου την πουν...... Θα φορέσω μαύρα γυαλιά και μάσκα δεν θα με αναγνώρισουν
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
πες ότι θες δάνειο για να αγοράσεις το χρέος της ν.δ
Συνημμένα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
καλημερα στο ΠΟΥΣΤΟΚΟΜΜΑ
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
Εδω παει και ενα νεο γνωμικο που ελεγαν πριν μερικα χρονια. Οτι ο ελληνας πασχει απο το συνδρομο του ντ@βατζη και της πουτ@νας. Δηλαδη θελει να του ταζουν ομορφα λογια το πρωι. Και το βραδυ να του τα παιρνουν.. Με ο'τι συνεπαγεται αυτοειναι βαθεια ριζωμενη η νδ στη χωρα εχοντας παρει τη θεση του πασοκ στις καρδιες (τσεπες) πολλων.
η πρωτη φορα αριστερα εγινε τρεντ μια φορα και για χ ψ λογους πηρε την ευκαιρια της και τα εκανε σκατα γιατι ηταν ανετοιμη η και ανικανη.
πολυ δυσκολα θα ξαναπαρει ευκαιρια στο αμεσο μελλον οσα και να κανουν οι αριστοι.
περα απ αυτους που βολευονται με νδ ο απλος λαος λεει: καλυτερα αυτοι που μας κατακλεβουν αλλα ξερουμε τι μας γινεται παρα οι αλλοι που φαινονται πιο τιμιοι αλλα μας προκαλουν φοβο-ανασφαλεια για τι μας ξημερωνει (grexit, δραχμη κτλ)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
να ψηφιεις κατι νεο αδερφε, που δε σε παει γαμιωντας τοσες δεκαετιεςΚαι τι κάνουμε ρε φίλε? Να κάτσουμε ήσυχα και ωραία να μας βρει ακόμα και ο θάνατος στο καναπέ
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Πουλας τρελιτσα παλι ετσι;Ειπε κανεις οτι ηταν παρανομο που πηρε δανειο απο την ιδια τραπεζα για να αγορασει κοκκινα δανεια της;Το πως ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ πηρε δανειο 4,3εκ ευρω με τα εισοδηματα που δηλωνε σχολιασαμε!!!Συγνωμη που σε εκπλησσω, αλλά παντα ετσι γινεται. Οι τραπεζες τιτλοποιουν τις απαιτησεις, τις μεταβιβαζουν σε εταιρειες συμφεροντων τους και το τιμημα καταβαλλεται απο δανειο απο την ιδια την τραπεζα. Εδω και 15 χρονια αυτο γινεται. Και ο νομος ειναι του 2003. Καλα ξυπνητούρια. Βρειτε τιποτα αλλο να ασχοληθειτε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γι αυτο νομιζεις οτι διαγραφηκε?
Οσο για το ποιο λογο διαγραφηκε προφανως και δεν διαγραφηκε για αυτο...διαγραφηκε γιατι προσπαθησατε ανεπιτυχως σαν κομμα να καλυψετε τις βρωμιες του που ξερατε απο την αρχη και οταν ειδατε οτι δεν μπορειτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ να τον διαγραψετε για να μην χαλασει τη ψευτικη εικονα του αδιαφθορου Μητσοτακη που σε οτι καλο γινεται ειναι εξαιτιας του επειδη τα ελεγχει ολα και σε οτι μαλακια γινεται δεν ειχε καμμια γνωση παρολο που τα ελεγχει ολα.
Poly Periergos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2022
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
600 μόνο τώρα για την 2η αύξηση κεφαλαίου της τράπεζας Σπίρτζη-Καλογρίτσα (Αττικής)Πότε θα μας πεις για τα μύρια που τσουρνέψατε στην Κουμουνδούρου από τις τράπεζες ρε συριζόπανο;
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Τελικά όποιος ψήφισε -και θα ψηφίσει- Μητσοτάκη και δεν πήρε απευθείας αναθέσεις είναι πολύ μαλάκας...
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Δεν ψηφίζω κανέναν βουλευτή.Εσύ ρε συριζόπανο που πας και ψηφίζεις τον Πολάκη και το Σκουρλέτη τζάμπα τι είσαι;
Ούτε καν θέλω να ξέρω ποιοι πολιτεύονται στην εκλογική περιφερεια που ψηφίζω.
Εσένα που σε τάιζε μια ζωή το κόμμα του Ανδρέα, σου πρόσθεσε 100 κιλα λίπους πανω σου, και τωρα κωλογλειφεις τον γιο του βρυκόλακα αποστάτη, θα βάλεις άλλα 100 κιλά.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Με 300 εκατομμύρια € χρέος το κόμμα που ψηφιζες, και 390 το κόμμα που ψηφίζεις, ούτε κιχ μην βγάλεις.Φέρε πίσω τα κλεμμένα πρώτα ρε συριζόπανο που μας πουλάς πνεύμα και ηθική.
Φαε, μεγάλωνε την κωλαρα σου από 100 σε 200 στρέμματα, και βουλωστο τον βόθρο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις