Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Ναι καλά έκανε κ την επανέφερε..αλλα θα πουν ότι είναι κ προεκλογικό. Το θέμα είναι ότι υπάρχει. Στο παιχνίδι και η Τράπεζα Πειραιώς
Μπροστά στο Σάλα ο Βγενόπουλος μοιάζει με παπατζή στην Ομόνοια.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Αμα σου κανουν τιποτα κονξες πες τους οτι παιρνεις ΤΩΡΑ Γεραπετριτη....και πιπα θα σου παρουν.
Δεν χρειάζεται..
Θα πάει συστημένος από τους σπιουνους μυστικοσύμβουλους του σαι..
:confused: :confused: :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Εμενα στον συγκεκριμενο τύπο με ενοχλεί το υφάκι του. Πολύ κακώς τον μαζεψανε στη ΝΔ αυτον. Πούλο.
Αλέκο ευτυχώς ηταν ο μόνος..
Τώρα καθάρισε η Πειραιώς..
:confused: :confused: :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Ωραίος ο Πάτσης!
Χτες στο ραδιόφωνο.
- Ο πρωθυπουργός έπραξε άριστα που με διέγραψε!

Και θυμήθηκα έναν μπάρμαν που είχα,
που έκλεβε μπουκάλια. Μου το σφυριξανε.

-Τι θα γίνει με σένα ρε;
- Μπράβο αφεντικό! Τίποτα δεν σου ξεφεύγει! Για αυτό εσύ είσαι αφεντικό και εμείς υπάλληλοι!

Τελευταία τροποποίηση:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
o τυπος πατσης, μελος της εγκληματικης συμμοριας ΝΔ

περα απο τον δημοσιο πλουτο (πωληση και της ΕΥΔΑΠ παρα την αποφαση ΣΤΕ), αρπαζουν και τα σπιτια, τον ιδιωτικο πλουτο των ελληνων

που βρηκε ο πατσης τα 4 εκατ για να στησει το fund? βρωμα και δυσσωδια :shit:
Δεν έμαθες που τα βρήκε; Πήρε δάνειο για να αγοράσει τα δάνεια.

Έχει κάνει τεράστιο κόπο ο Κούλης να βρει τους Άριστους.
Μπογδάνο Βορίδη Άδωνι Πάτση,
αυθαδικα προκλητικά σιχαματα
Κλέφτες παιδαρεστες τσογλανακια
Αριστεία Παιδεραστία Κουπονοκρατια

Ο αρχηγός αδέκαστος και τα σκυλιά κλεφτρονια..... Πανέξυπνο κόλπο, αλλά δεν πιάνει πια.

Χτες δημοσιογράφος της ΕΡΤ που προφανώς από μέσα ξέρει ότι το μαγαζί της ΝΔ ήδη πάει για λουκέτο, έλεγε:
Για να υπάρχει τέτοια κατάσταση είναι η κορυφή του παγόβουνου. Για πόσο καιρό θα συνεχίσουν να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε διανοητικά καθυστερημένοι και μας σερβίρουν τόσα ψέματα.
Αυτά έλεγε ο άνθρωπος που πληρώνεται από το μαγαζί......

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
αυτο εχεις να παραθεσεις εν μεσω καινουριου σκανδαλου;
μια δημοσκοπηση της πουτσας που κανεις ποτε δεν ξερει με τι αντιπροσωπευτικο δειγμα εγινε;
Αστο ρε το μπραβοκουλάκι της συμφορας. Μην το κράζεις
Α ρε βοδι πρώην πρασινοφρουρέ, σε τάισε το κόμμα του Ανδρέα, σε έκανε 150 κιλά μαλακα, κι εσύ τώρα γυρνάς να υποστηρίξεις τον γιο του βρυκόλακα.
Μια χαρα ηταν ο ρχ παλιά με το κλεφτοπασοκ, περήφανος.
Τώρα ξεφτιλιζεται κι αυτος με τους μπραβοκούληδες που βαφτιζουν το κρεας ψάρι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
:smoke::smoke:

-261022-15.jpg

-261022-12.jpg

Το χουμε;; ΤΟ ΧΟΥΜΕ;;

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Θα πάω Πειραιώς αύριο, έχω να κάνω τέτοια πλάκα, θα πάω να ζητήσω δάνειο για να αγοράσω δάνεια, έχω πολύ όρεξη για τρολαρσιμα,. Θα μου φέρουν και καφέ, οι υπάλληλοι τσιμπάνε μέχρι να καταλάβουν ότι κάνω πλάκα, γιατί πάω με κοστούμι και μια βαλίτσα, χτύπαγε ο συναγερμός μια φορά έρχεται ο σεκιούριτας τρομαγμένος τι έχετε κύριε στην τσάντα τι έχετε ???? Σε μια Samsonite είχα μια σεγα από τα lidl, την πήρε και μου την έδωσε μόλις βγήκα από την τράπεζα ιδιόχειρως.
Αυτή την τράπεζα Πειραιώς την έχω πολύ άχτι εχει γίνει μεγαλύτερο κωλοχανειο και από την Εθνική τα έχουν γράψει όλα στα παπάρια τους,, λήγουν οι κάρτες και δεν ασχολούνται καν να τις ανανεώσουν, στο τηλέφωνο δεν βρίσκεις άνθρωπο, από μέσα έχω ακούσει ότι έχει καταρρεύσει το σύστημα τους 3-4 φορές από χακαρισματα. Έχω όρεξη να κάνω γερές πλάκες. Θα περάσω από την μάνα μου να πάρω και τις πατερίτσες να κάνω τον ανάπηρο, να ρίχνω κλανιές και να μην τολμάνε να μου την πουν...... Θα φορέσω μαύρα γυαλιά και μάσκα δεν θα με αναγνώρισουν
πες ότι θες δάνειο για να αγοράσεις το χρέος της ν.δ :grin:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• FIK2tuYWQAARYK0.jpg
    FIK2tuYWQAARYK0.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
ειναι βαθεια ριζωμενη η νδ στη χωρα εχοντας παρει τη θεση του πασοκ στις καρδιες (τσεπες) πολλων.
η πρωτη φορα αριστερα εγινε τρεντ μια φορα και για χ ψ λογους πηρε την ευκαιρια της και τα εκανε σκατα γιατι ηταν ανετοιμη η και ανικανη.
πολυ δυσκολα θα ξαναπαρει ευκαιρια στο αμεσο μελλον οσα και να κανουν οι αριστοι.
περα απ αυτους που βολευονται με νδ ο απλος λαος λεει: καλυτερα αυτοι που μας κατακλεβουν αλλα ξερουμε τι μας γινεται παρα οι αλλοι που φαινονται πιο τιμιοι αλλα μας προκαλουν φοβο-ανασφαλεια για τι μας ξημερωνει (grexit, δραχμη κτλ)
Εδω παει και ενα νεο γνωμικο που ελεγαν πριν μερικα χρονια. Οτι ο ελληνας πασχει απο το συνδρομο του ντ@βατζη και της πουτ@νας. Δηλαδη θελει να του ταζουν ομορφα λογια το πρωι. Και το βραδυ να του τα παιρνουν.. Με ο'τι συνεπαγεται αυτο:confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
ναζακια
311596252_486278230185458_2012989545898509793_n.jpg

271895413_10159103971409177_6003529568149259860_n.jpg

βαλτε καμια φωτο για παπαλουκα ρε γαμηκουλες, φαινεται δυνατο μιλφ :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Και τι κάνουμε ρε φίλε? Να κάτσουμε ήσυχα και ωραία να μας βρει ακόμα και ο θάνατος στο καναπέ
να ψηφιεις κατι νεο αδερφε, που δε σε παει γαμιωντας τοσες δεκαετιες

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Συγνωμη που σε εκπλησσω, αλλά παντα ετσι γινεται. Οι τραπεζες τιτλοποιουν τις απαιτησεις, τις μεταβιβαζουν σε εταιρειες συμφεροντων τους και το τιμημα καταβαλλεται απο δανειο απο την ιδια την τραπεζα. Εδω και 15 χρονια αυτο γινεται. Και ο νομος ειναι του 2003. Καλα ξυπνητούρια. Βρειτε τιποτα αλλο να ασχοληθειτε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γι αυτο νομιζεις οτι διαγραφηκε?
Πουλας τρελιτσα παλι ετσι;Ειπε κανεις οτι ηταν παρανομο που πηρε δανειο απο την ιδια τραπεζα για να αγορασει κοκκινα δανεια της;Το πως ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ πηρε δανειο 4,3εκ ευρω με τα εισοδηματα που δηλωνε σχολιασαμε!!!

Οσο για το ποιο λογο διαγραφηκε προφανως και δεν διαγραφηκε για αυτο...διαγραφηκε γιατι προσπαθησατε ανεπιτυχως σαν κομμα να καλυψετε τις βρωμιες του που ξερατε απο την αρχη και οταν ειδατε οτι δεν μπορειτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ να τον διαγραψετε για να μην χαλασει τη ψευτικη εικονα του αδιαφθορου Μητσοτακη που σε οτι καλο γινεται ειναι εξαιτιας του επειδη τα ελεγχει ολα και σε οτι μαλακια γινεται δεν ειχε καμμια γνωση παρολο που τα ελεγχει ολα.

Poly Periergos

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
33
Πόντοι
0
Πότε θα μας πεις για τα μύρια που τσουρνέψατε στην Κουμουνδούρου από τις τράπεζες ρε συριζόπανο;
600 μόνο τώρα για την 2η αύξηση κεφαλαίου της τράπεζας Σπίρτζη-Καλογρίτσα (Αττικής)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εσύ ρε συριζόπανο που πας και ψηφίζεις τον Πολάκη και το Σκουρλέτη τζάμπα τι είσαι;
Δεν ψηφίζω κανέναν βουλευτή.
Ούτε καν θέλω να ξέρω ποιοι πολιτεύονται στην εκλογική περιφερεια που ψηφίζω.

Εσένα που σε τάιζε μια ζωή το κόμμα του Ανδρέα, σου πρόσθεσε 100 κιλα λίπους πανω σου, και τωρα κωλογλειφεις τον γιο του βρυκόλακα αποστάτη, θα βάλεις άλλα 100 κιλά.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Φέρε πίσω τα κλεμμένα πρώτα ρε συριζόπανο που μας πουλάς πνεύμα και ηθική.
Με 300 εκατομμύρια € χρέος το κόμμα που ψηφιζες, και 390 το κόμμα που ψηφίζεις, ούτε κιχ μην βγάλεις.
Φαε, μεγάλωνε την κωλαρα σου από 100 σε 200 στρέμματα, και βουλωστο τον βόθρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom