Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
ρε στα αρχιδια μου εμενα, δεν με πληρωνει ελληνας εργοδοτης, και το ΚΚΕ να βγει πρωτο σας εχω κλασει και εχω φυγει εξω να ψοφησετε. Σε ρωταω, το σχολιο σου εν μεσω σκανδαλου ειναι μια δημοσκοπηση απο τις πολλες που ποτε δεν γραφει καμια σοβαρη πληροφορια απο το πως εγινε, με τι δειγμα κτλ;
σιγά το σκάνδαλο...παπαριές

οι δε δημοσκοπήσεις μια χαρά είναι. οι συριζαίοι δεν βλέπουν το δάσος

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
ρε στα αρχιδια μου εμενα, δεν με πληρωνει ελληνας εργοδοτης, και το ΚΚΕ να βγει πρωτο σας εχω κλασει και εχω φυγει εξω να ψοφησετε. Σε ρωταω, το σχολιο σου εν μεσω σκανδαλου ειναι μια δημοσκοπηση απο τις πολλες που ποτε δεν γραφει καμια σοβαρη πληροφορια απο το πως εγινε, με τι δειγμα κτλ;
Πολλα περιμενεις απο τυφλα κομματοσκυλα τυπε....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.453
Πόντοι
27.261
Πότε θα μας πεις για τα μύρια που τσουρνέψατε στην Κουμουνδούρου από τις τράπεζες ρε συριζόπανο;
Chicken Body GIF by America's Funniest Home Videos

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.490
Πόντοι
6.515
o τυπος πατσης, μελος της εγκληματικης συμμοριας ΝΔ

περα απο τον δημοσιο πλουτο (πωληση και της ΕΥΔΑΠ παρα την αποφαση ΣΤΕ), αρπαζουν και τα σπιτια, τον ιδιωτικο πλουτο των ελληνων

που βρηκε ο πατσης τα 4 εκατ για να στησει το fund? βρωμα και δυσσωδια :shit:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πότε θα μας πεις για τα μύρια που τσουρνέψατε στην Κουμουνδούρου από τις τράπεζες ρε συριζόπανο;
Α ρε βοδι πρώην πρασινοφρουρέ, σε τάισε το κόμμα του Ανδρέα, σε έκανε 150 κιλά μαλακα, κι εσύ τώρα γυρνάς να υποστηρίξεις τον γιο του βρυκόλακα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.299
Πόντοι
3.656
Κατ αρχάς εξαφανίστηκαν όλοι οι μεσημεριανοι πελάτες από γραφεία και επιχειρήσεις, που κάθονταν στα σπίτια τους πλέον και κάνανε τηλεεργασια. Το ίδιο και γυναίκες υπάλληλοι που δεν προλάβαιναν όταν δουλευανε να μαγειρέψουνε, με την καραντίνα βρήκαν τον χρόνο να το κάνουν.
Εγώ αρχικά μιλούσα για τους ντιλιβεράδες...ως επάγγελμα..αλλά όπως το λες βλέπω γιατί κάποιοι μπορεί να μην επωφελήθηκαν αλλά έχω μια ένσταση....

τα πιρισσότερα γνωστά μαγαζιά ντιλίβερι..μέσω του efooδ κάνουν προσφορές κλπ...με τιμές ανταγωνιστικές (προ ενεργειακής κρίσης) που οι ταβέρνες που πριν δεν έκαναν ντελίβερι δεν αντέχουν να κάνουν.

Ο μέσος φτωχός στην καραντίνα νομίζω ότι αν παράγγελνε συχνότερα θα κοίταγε να βρει τιμές τύπου 10 ευρώ ένα γεύμα..η ταβέρνα δεν μπορεί να το προσφέρει αυτό γιατί όλο το project της δεν βασίζεται στο junk food αλλά στην ποιότητα. Συνεπως θεωρώ ότι υπήρχε αγορά για όλους. Νομίζω ότι στατιστικά οι παραγγελίες ανέβηκαν σε ποσοστό κατά την καραντίνα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.101
Πόντοι
26.141
Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Εγώ αρχικά μιλούσα για τους ντιλιβεράδες...ως επάγγελμα..αλλά όπως το λες βλέπω γιατί κάποιοι μπορεί να μην επωφελήθηκαν αλλά έχω μια ένσταση....

τα πιρισσότερα γνωστά μαγαζιά ντιλίβερι..μέσω του efooδ κάνουν προσφορές κλπ...με τιμές ανταγωνιστικές (προ ενεργειακής κρίσης) που οι ταβέρνες που πριν δεν έκαναν ντελίβερι δεν αντέχουν να κάνουν.

Ο μέσος φτωχός στην καραντίνα νομίζω ότι αν παράγγελνε συχνότερα θα κοίταγε να βρει τιμές τύπου 10 ευρώ ένα γεύμα..η ταβέρνα δεν μπορεί να το προσφέρει αυτό γιατί όλο το project της δεν βασίζεται στο junk food αλλά στην ποιότητα. Συνεπως θεωρώ ότι υπήρχε αγορά για όλους. Νομίζω ότι στατιστικά οι παραγγελίες ανέβηκαν σε ποσοστό κατά την καραντίνα.
Oι ντελιβεραδες-διανομεις ητανε περιζητητοι στη διαρκεια της καραντινας, ακριβως γιατι τριπλασιαστηκαν τα μαγαζια που κανανε ντελιβερι. Πηγαν και πολλοι στη Βολτ και στην ι-φουντ, που ξεκινησαν και αυτοι ντελιβερι. Οι παραγγελιες ομως δεν ανεβηκαν στα παλια μαγαζια ντελιβερι, σου ξαναλεω, χαθηκε ο μεσημεριανος πελατης του γραφειου και της δημοσιας υπηρεσιας.

Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.936
Πόντοι
5.506
φευγοντας η συμμορια του κουλη θα αφησει φαγωμενα πομολα πισω....ξανατρεχα γυρευε με ποιους μαζι τα φαγαμε...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.526
Πόντοι
266
αυτο εχεις να παραθεσεις εν μεσω καινουριου σκανδαλου;
μια δημοσκοπηση της πουτσας που κανεις ποτε δεν ξερει με τι αντιπροσωπευτικο δειγμα εγινε;
1050 άτομα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
To πρώτο πρόγραμμα ΕΡΤ σήμερα πήγε πίπα κωλο την ΝΔ και τον Κούλη.
Φαντάσου έλεγαν αν αποκαλύφθηκε αυτό με τον πατση λογικά είναι η κορυφή του παγόβουνου σε δεκάδες άλλα σκάνδαλα των αρίστων. Ούτε αυτοί που τους πληρώνουν κανονικό μισθό δεν τους στηρίζουν.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Θα πάω Πειραιώς αύριο, έχω να κάνω τέτοια πλάκα, θα πάω να ζητήσω δάνειο για να αγοράσω δάνεια, έχω πολύ όρεξη για τρολαρσιμα,. Θα μου φέρουν και καφέ, οι υπάλληλοι τσιμπάνε μέχρι να καταλάβουν ότι κάνω πλάκα, γιατί πάω με κοστούμι και μια βαλίτσα, χτύπαγε ο συναγερμός μια φορά έρχεται ο σεκιούριτας τρομαγμένος τι έχετε κύριε στην τσάντα τι έχετε ???? Σε μια Samsonite είχα μια σεγα από τα lidl, την πήρε και μου την έδωσε μόλις βγήκα από την τράπεζα ιδιόχειρως.
Αυτή την τράπεζα Πειραιώς την έχω πολύ άχτι εχει γίνει μεγαλύτερο κωλοχανειο και από την Εθνική τα έχουν γράψει όλα στα παπάρια τους,, λήγουν οι κάρτες και δεν ασχολούνται καν να τις ανανεώσουν, στο τηλέφωνο δεν βρίσκεις άνθρωπο, από μέσα έχω ακούσει ότι έχει καταρρεύσει το σύστημα τους 3-4 φορές από χακαρισματα. Έχω όρεξη να κάνω γερές πλάκες. Θα περάσω από την μάνα μου να πάρω και τις πατερίτσες να κάνω τον ανάπηρο, να ρίχνω κλανιές και να μην τολμάνε να μου την πουν...... Θα φορέσω μαύρα γυαλιά και μάσκα δεν θα με αναγνώρισουν

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Θα πάω Πειραιώς αύριο, έχω να κάνω τέτοια πλάκα, θα πάω να ζητήσω δάνειο για να αγοράσω δάνεια, έχω πολύ όρεξη για τρολαρσιμα,. Θα μου φέρουν και καφέ, οι υπάλληλοι τσιμπάνε μέχρι να καταλάβουν ότι κάνω πλάκα, γιατί πάω με κοστούμι και μια βαλίτσα, χτύπαγε ο συναγερμός μια φορά έρχεται ο σεκιούριτας τρομαγμένος τι έχετε κύριε στην τσάντα τι έχετε ???? Σε μια Samsonite είχα μια σεγα από τα lidl, την πήρε και μου την έδωσε μόλις βγήκα από την τράπεζα ιδιόχειρως.
Αυτή την τράπεζα Πειραιώς την έχω πολύ άχτι εχει γίνει μεγαλύτερο κωλοχανειο και από την Εθνική τα έχουν γράψει όλα στα παπάρια τους,, λήγουν οι κάρτες και δεν ασχολούνται καν να τις ανανεώσουν, στο τηλέφωνο δεν βρίσκεις άνθρωπο, από μέσα έχω ακούσει ότι έχει καταρρεύσει το σύστημα τους 3-4 φορές από χακαρισματα. Έχω όρεξη να κάνω γερές πλάκες. Θα περάσω από την μάνα μου να πάρω και τις πατερίτσες να κάνω τον ανάπηρο, να ρίχνω κλανιές και να μην τολμάνε να μου την πουν...... Θα φορέσω μαύρα γυαλιά και μάσκα δεν θα με αναγνώρισουν
Αμα σου κανουν τιποτα κονξες πες τους οτι παιρνεις ΤΩΡΑ Γεραπετριτη....και πιπα θα σου παρουν.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Αμα σου κανουν τιποτα κονξες πες τους οτι παιρνεις ΤΩΡΑ Γεραπετριτη....και πιπα θα σου παρουν.
Να πω την αλήθεια χέστηκα και εγώ τότε με την Samsonite, μπήκα στις θύρες μπλοκάρουν οι θύρες και έρχεται ο σεκιούριτας να φωνάζει άνοιξε την βαλίτσα αργά να δω τι έχει, νόμιζαν έχω όπλο, λέω θες να πυροβολήσουν, ανοίγω πέφτει κάτω ο φορτιστής της αεγας κοίταζε ο σεκιούριτας την σεγα λες και ήταν μινι μπαζούκας. Δεν μπορείτε να περάσετε αν δεν μου την παραδώσετε πρώτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom