Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Μα ναι ! Ακριβώς ! Όπως και τα τεκμήρια το 1978 . Εμπόδισαν το άνω τμήμα της ομάδας των μικρομεσαίων να παίρνουν αυτοκίνητα πχ 2000cc . Οι ολιγάρχες τα έπαιρναν . Και οι καρχαρίες.
Μπα...απλά εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο Ελληνάρας μπορεί να μην έχει δεύτερο βρακί να φορέσει αλλά το suv θα το πάρει...γιατί δεν έχει σημασία αν πρέπει να πάρεις δάνειο για να συντηρήσεις το αμάξι σου...η Ελλάδα γέμισε καγιέν, ml και χ5.

Τα πήραν όμως όλοι οι νεόπλουτου φτωχομπινέδες στην πραγματικότητα και μετά έκλαιγαν για την φορολογία. Αν δεν έχει ο άλλος λεφτά για τα τεκμήρια και τα σήματα πως θα πληρώνει 40 ευρώ τα 100χλμ που καίει το 2.5λιτρο ρε τύπε?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.843
Πόντοι
6.056
Μπα...απλά εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο Ελληνάρας μπορεί να μην έχει δεύτερο βρακί να φορέσει αλλά το suv θα το πάρει...γιατί δεν έχει σημασία αν πρέπει να πάρεις δάνειο για να συντηρήσεις το αμάξι σου...η Ελλάδα γέμισε καγιέν, ml και χ5.

Τα πήραν όμως όλοι οι νεόπλουτου φτωχομπινέδες στην πραγματικότητα και μετά έκλαιγαν για την φορολογία. Αν δεν έχει ο άλλος λεφτά για τα τεκμήρια και τα σήματα πως θα πληρώνει 40 ευρώ τα 100χλμ που καίει το 2.5λιτρο ρε τύπε?
ρε μάγκα ... τα τεκμήρια είχαν μπει το
1978

για ποια suv μου λες ;;;
τι πορσε και τα μερσεντικά μπε εμ βε έκοψαν τότε ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.843
Πόντοι
6.056
εγώ το 78 δεν είχα γεννηθεί τύπε..εγώ σου λέω αυτά που έχω δει.
Εγώ είχα όμως τύπε. Και θυμάμαι κάτι 200αρες και κάτι xj που πουλήθηκαν εξωτερικό ή άραξαν σε χωράφια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Εγώ είχα όμως τύπε. Και θυμάμαι κάτι 200αρες και κάτι xj που πουλήθηκαν εξωτερικό ή άραξαν σε χωράφια.
Αυτά τύπε είναι πταίσματα μπροστά στις προδοσίες και τα εγκλήματα που ακολούθησαν. Λίγο με νοιάζει αν μπορούσε ο μπάρμπας από το χωριό να έχει μερσεντές.

Με νοιάζει πολύ όμως που γαμήθηκαν να προσλαμβάνουν δημόσια κοπρόσκυλα, που έσκισαν τον ιδιωτικό τομέα στην φορολογία και πολέμησαν κάθε ευκαιρία της Ελλάδας για δική της έστω μικρή βιομηχανία και παραγωγή.

Το κυριότερο που με νοιάζει είναι ότι έκαναν πλύση εγκεφάλου στον μέσο Έλληνα ότι θα ζει καλά όντας ένας τεμπέλης κουφιοκέφαλος ψηφοφόρος που ζητιανεύει τα πάντα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500κ τζίρο κάνω το χρόνο εντός κ εκτός Ελλάδος. Κανένα πρόβλημα δεν είχα

Αποκλείεται να συμβαίνει αυτό και να γράφεις τέτοιες παπαριές.

Σε προκαλώ να βρεθούμε με ονοματεπώνυμο και φέρε και μάρτυρες αν θέλεις αξιόπιστα μέλη, να δούμε τι αντιπροσωπεύει ο καθένας στην κοινωνία και γιατί γράφεις ότι γράφεις.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Καλά εδώ είσαι φάουλ. Γιατί εγώ ήθελα να αγοράσω γραβάτες και cd από εξωτερικό ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ και το γαμημένο e banking ελληνικών τραπεζών δεν μου επέτρεπε πληρωμή στο εξωτερικό !!!!!!!
Εγώ ρε τύπε μια χαρά έφερνα πράγματα. Για να είμαι δίκαιος βέβαια με ενόχλησε ότι η Πειραιώς ήθελε υπεύθυνη δήλωση για το που θα πάνε τα λεφτά Κ προ τιμολόγιο. Χρέωση 15 ευρώ. Αλλά οκ...πρόβλημα δεν είχα κανένα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αποκλείεται να συμβαίνει αυτό και να γράφεις τέτοιες παπαριές.

Σε προκαλώ να βρεθούμε με ονοματεπώνυμο και φέρε και μάρτυρες αν θέλεις αξιόπιστα μέλη, να δούμε τι αντιπροσωπεύει ο καθένας στην κοινωνία και γιατί γράφεις ότι γράφεις.
Βάλε το εκκαθαριστικό σου τυπε μου..αυτό τα λέει όλα. Τι τζίρο έκανες το 21.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Τύπε οταν τολμας να λες οτι δεν εγινε και τιποτα που εκλεισαν οι τραπεζες, μαλλον δεν ειμαι εγω το κομματοσκυλο. Απλα πραγματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για εξηγησε το μας λιγο αυτο. Τι σημαινει δηλαδη? Αυτη η σαχλαμαρα πρεπει καποτε να τελειωνει. Ή ο Κουλης θα σε κυβερνησει ή ο Αλεξης. Διαλεξε
Γιατί ρε τύπε? Εσύ όταν λες ότι πήγε 2 ευρώ η βενζινη κ πρέπει να λέμε κ ευχαριστώ τότε τι?
Χαχαχα. Πες μας τώρα τι προσφορές έχει ο ΑΒ.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Τύπε το πρόβλημα δεν ήταν ότι δεν μπορούσες να σηκώσεις μετρητά. Μόνο κάτι γριές πίστευαν ότι τους δέσμευσαν τα λεφτά λες και θα ξόδευαν πάνω από 60 ευρώ την ημέρα έτσι και αλλιώς.

Το πρόβλημα ήταν ότι μόλις έγινε αυτό ΠΑΓΩΣΑΝ οι αγορές. Σταμάτησαν οι πληρωμές (και στο δημόσιο)...έπεσαν πιστόλια βροχή λόγω της κατάστασης...και ξέρεις τι γίνεται όταν φοβάται η αγορά? Γαμιέται το σύμπαν. Η ζημιά που έγινε στην αγορά με τα capital restrictions χρειάστηκε 3 χρόνια και βάλε για να διορθωθεί.

Δεν μπορεί να είσαι άνθρωπος της αγοράς και να λες ότι δεν σε επιρέασε αρνητικά.

Και για να τα λέμε και όλα...αν είχες 500Κ στην τράπεζα δεν μπορούσες την επόμενη μέρα να τα μεταφέρεις στην black rock όπως κάτι βουλευτές της τότε κυβέρνησης.
Αδερφέ εμένα δεν με επηρέασε στο ελάχιστο. Άλλους κλάδους ίσως. Όπως έγινε με τα lock down. Κάποιους τους ωφέλησε Κάποιους ΟΧΙ. Επίσης είπα ότι κόπηκαν τα μαύρα λεφτάκια.
Επειδή ίσως δεν θυμάσαι καλά ειχαν βγει κ βρωμες ότι ο Στουρναρας είχε εγκρίνει μεταφορές στο εξωτερικό και Γκίκας έστελνε έξω αλλά μάλλον δεν το ήξερες. Μιας και μίλησες για αγορά απο το 20 πάει γαμιωντας. Όλα πάνε ρολόι. Τι όχι?

Τελευταία τροποποίηση:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Συγνωμη, δεν εισαι απλα κομματοσκυλο. Εισαι και ψευτης. Εκανες 500 χιλ τζιρο εντος και εκτος Ελλαδας και δεν σε επηρεασε σε τιποτα. Ναι καλα. Ευτυχως που στα γραφουνε και μερικοι αλλοι. Να εχει και ενα οριο η κομματοσκυλίαση τύπε. Δεν ειναι κακό. Δεν θα μας λες ό,τι σου'ρχεται ανωδυνως.
Μίλησε ο Mr οικογενειακό εισόδημα 150κ κ εχει saxo κ vitara και πληρώνει 35 ευρώ το 3μηνο ασφάλεια..που κυνηγάει τις προσφορές του ΑΒ.

@papaphilips ΧΑΖΕΨΕ ο χασοδικης

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936

Κάνεις ένα μικρό λάθος.

Το 07 δεν ήταν ο Κωστάκης που έριξε τα τέλη ταξινόμησης (φορο τελωνειου)50%? Και το 2008 τους κοπανήσε με 690 ΤΚ ? Άσε ρε μεγάλε. Τα θυμάσαι όπως θες...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Αδερφέ εμένα δεν με επηρέασε στο ελάχιστο. Άλλους κλάδους ίσως. Όπως έγινε με τα lock down. Κάποιους τους ωφέλησε Κάποιους ΟΧΙ. Επίσης είπα ότι κόπηκαν τα μαύρα λεφτάκια.
Επειδή ίσως δεν θυμάσαι καλά ειχαν βγει κ βρωμες ότι ο Στουρναρας είχε εγκρίνει μεταφορές στο εξωτερικό και Γκίκας έστελνε έξω αλλά μάλλον δεν το ήξερες. Μιας και μίλησες για αγορά απο το 20 πάει γαμιωντας. Όλα πάνε ρολόι. Τι όχι?
Ρε τύπε τι κόπηκαν τα μαύρα λεφτά? Αφού πήγαινες στο ατμ έκανες κατάθεση ''από πελάτη'' και μετά τα σήκωνες. Επίσης οι κλάδοι που παίζουν με πολλά μαύρα λεφτάκια είναι αυτοί που απευθύνονται στην λιανική και την παροχή υπηρεσιών με μικρά ποσά. Εκεί ότι και να κάνεις ο άλλος 40-50 ευρώ μετρητά θα τα έχει. Τίποτα μαύρο δεν κόπηκε...αν και έμμεσα θα μπορούσε να συμβάλει.

Θυμάμαι καλά ότι τότε έβγαζαν στα σόσιαλ τις βρόμες όλων των βουλευτών...όλοι καλά μουνάκια δε χρειάζεται να μου πεις το γνωρίζω. Να λέμε τα πράγματα όπως έχουν.

Η αγορά πάει καλύτερα από το 20 και μετά γιατί λόγω του κόβιντ έκοψε και μοίρασε χρήμα η ευρώπη και τα εγχώρια αρπακτικά έχουν φροντίσει να γυρίσει λίγο και σε μάς.

Τώρα για τα αμάξια στο άλλο ποστ δεν έχω καμία γνώμη τύπε...ξέρω τουλάχιστον 2-3 χαζούς που αγόρασαν μεγάλου κυβισμού αμάξι με δώσεις και μετά δε είχαν ούτε για τα σέρβις, τα καύσιμα και τα σήματα.

Έφυγαν τα αμαξάκια σκότωμα...το 2008 έως το 2012 θυμάμαι είχε γεμίσει η αθήνα κάγκουρες με wrangler. Εγω είπα...αν δεν έχεις λεφτά να το συντηρησεις....η αυξημένη φορολογία σε μάρανε?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.444
Πόντοι
27.261
Μίλησε ο Mr οικογενειακό εισόδημα 150κ κ εχει saxo κ vitara και πληρώνει 35 ευρώ το 3μηνο ασφάλεια..που κυνηγάει τις προσφορές του ΑΒ.

@papaphilips ΧΑΖΕΨΕ ο χασοδικης
αααααα μαλιστα, ειναι και σκρουτζης ο πιμπο συν τοις αλλης.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Τι θελουμε η τι γινεται; Αξιωματικη αντιπολιτευση για την ωρα, και στις δημοσκοπησεις, ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι. Ποιο ΠΑΣΟΚ λες;
Ο Βαρουφακης ειναι εκτος ΣΥΡΙΖΑ. Τι τον αναφερεις;
Μα οι ίδιοι οι Συριζαίοι τον αναφέρουν.
Για την ακρίβεια, όχι τον αναφέρουν αλλά τον συνυπολογίζουν σε αυριανή κυβέρνηση, όπως μας λέει ο Βίτσας στο 0:30.
Οκ, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, αλλά η απελπισία τους δεν νομίζω οτι δίνει πολλές πιθανότητες να γίνει αυτό που επιθυμείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom