sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.099
- Πόντοι
- 26.141
Έγινε χρηματιστηριακό προϊόν η ενέργεια ,θα γίνει κ το νερό κ τη πουτσισαμεΤην ευδαπ πότε θα την ξεπαστρεψει ο κουλης;
θα προλαβει το 2023?
Έγινε χρηματιστηριακό προϊόν η ενέργεια ,θα γίνει κ το νερό κ τη πουτσισαμεΤην ευδαπ πότε θα την ξεπαστρεψει ο κουλης;
θα προλαβει το 2023?
γιατί και να του πεις θα καταλάβειΜατι η χειροτερη πυρκαγια στην ιστορια
Πετρελαιοκηλιδα η μεγαλυτερη οικολογικη καταστροφη της Αττικης ever.
Λιγνιτες
Κλεισιμο τραπεζων
3o Μνημονιο = μεγαλυτερο πακετο παραχωρησης ανεξαρτητου κρατους (lol) στην ιστορια της ανθρωποτητας
Ανακεφαλαιοποιηση τραπεζων με τιμες μετοχων τραπεζων pennystocks (0.003 e) απο τα οποια αποκλειστηκαν οι εδω και σαρωσαν μονο ξενα funds με discounts 95%
(αυτο ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα απο ολα τα παραπανω μαζι σε ταξη μεγεθους χ10 - συγκρινεται μονο με χρηματιστηριο 1999)
Δε σου λεω αλλα 15 γιατι εισαι καμμενο χαρτι. Αυτα αρκουν για να υπερκαλυψουν τη γκαντεμια για το .....θανατο της Βασιλισσας και το μονοημερο χιονια..
Ξεφτιλα ρε φίλε, το τριμηνο πληρωνω γυρω στο πενηνταρικο,Έγινε χρηματιστηριακό προϊόν η ενέργεια ,θα γίνει κ το νερό κ τη πουτσισαμε
Τα ξεχάσαμε ήδηΗλεια 2007- Φωτια 2019-2022 φανταζομαι δεν πιανουν γιατι δεν ειχαμε νεκρους και δεν ηταν η χειροτερη πυρκαγιες στην ιστορια.
???????
????????????
ΕΚΤ
Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα υπηρχε η δεν ηταν προγραμματισμενο να γινει ασχετα απο το ποιος ηταν επανω?
Ενω το PSI το 2009 και ολα εκεινα τα ομοφα φανταζουν μικρα. Το χρεος των τραπεζων ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ. Το ξεχασες και αυτο να υποθεσω?
Ολα εγιναν για να ξεφορτώσουν και να σωθουν οι ξενες τραπεζες. Α και αυτο το ξεχασες παλι ε?
Ε αφου ειμαι καμμενο χαρτι θα ηθελα να ακουσω την απαντηση σου σε οσα εγραψα αλλα και τα υπόλοιπα 15.
Τα χάπια σου κ γρήγοραΣε ερωτηση σου για τις γκαντεμιες του κουλη περι Βασιλισσας, χιονων, πολεμου και πανδημιας (ολως περιεργως δεν ειπωθηκε τιποτα με ευθυνη κουλη) σου απαντησα προχειρα 5-6 "γκαντεμιες" χωρις να σου ζητηθει να υπεραμυνθεις με τετοιο απεγνωσμενο παιδικο τροπο.
Αντ'αυτου απαντησες στη καλυτερη με κατι ερωτηματικα του αδαη ???, στη χειροτερη "οι αλλοι τα εκαναν πιο σκατα" αρα ειμαι ενταξει.
Βαλε καποιο αλλο νορμαλ ατομο που δεν ειναι φουστανατος συριζαιος το 2022 να με ρωτησει για τα υπολοιπα και θα απαντησω μετα χαρας.
Υ.Γ. Δεν εχω ψηφισει ποτε ΝΔ. Blue screen
εμ πως αλλιως θα κανει το υπακουο σκυλακι ?Ειμαστε σε πολεμο με τη Ρωσσια ειπε ο αυτιστικος κομπλεξικος σε συνεντευξη του στις ΗΠΑ....
τι τρολια τυπε? αυτα θελει το μεσο ζαρζαβατικο τυπου βλαξ71 για να αυνανιζεται με τον ημικαθυστερημενο που παριστανει τον ΠΘ. φαντασου για ποσο ηλιθιους τους περνανε για να βγαινουν δημοσια στην τηλεοραση και να λενε τετοιου τυπου μλκιες. τοσο γλειψιμο ουτε ο 56000 μαλακας στις πουτανες του σαιτΠείτε μου ότι είναι τρολια.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε ειδησεογραφική εκπομπή ειπώθηκε αυτό το σχόλιο.
σκαι & καθημερινη αφου..... και βεβαια ΔΕΝ θα ειναι τρολιαΠείτε μου ότι είναι τρολια.
Και να ηταν μονο αυτος...τύπε έχεις έρωτα με άλεξ έτσι?
Για τον Οικονομου μιλαμε ρε φιλε...Ο,τι πιο γλοιωδες υπαρχειΠείτε μου ότι είναι τρολια.
Παππου,Κούλης ο σκαθαρης..Πείτε μου ότι είναι τρολια.
Αλλος που εχει ερωτα μαζι μου. Ρε ειστε διασκεδαστικοι. Ζωή εχετε?τι τρολια τυπε? αυτα θελει το μεσο ζαρζαβατικο τυπου βλαξ71 για να αυνανιζεται με τον ημικαθυστερημενο που παριστανει τον ΠΘ. φαντασου για ποσο ηλιθιους τους περνανε για να βγαινουν δημοσια στην τηλεοραση και να λενε τετοιου τυπου μλκιες. τοσο γλειψιμο ουτε ο 56000 μαλακας στις πουτανες του σαιτ
Τι 50ρικο ρε τύπε...πισίνα έχεις?Ξεφτιλα ρε φίλε, το τριμηνο πληρωνω γυρω στο πενηνταρικο,
I want water pass NOW
Οικονόμου και Παυλόπουλος ρε τύπε. Ποιος το σκεφθηκε αυτο ηθελα να ηξερα.Όντως απαράδεκτο να τρώμε όλη την ώρα στη μάπα τις σκατόφατσες του Οικονόμου και του Παυλόπουλου, και να έχουν τη μουνάρα την Κουτροκόη ως γκεστ σταρ.
Σφουγγάρισαν τα σάλια η ακόμα?Πείτε μου ότι είναι τρολια.